Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Filantrop Slavata: Pomáhám lidem okolo, ale zachránil jsem tím hlavně sám sebe

Host Lucie Výborné: Filantrop Slavata: Pomáhám lidem okolo, ale zachránil jsem tím hlavně sám sebe

6. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Voliči chtějí prozápadní a protržní směřování, komentuje bývalý prezidentský kandidát Horáček

Osobnost Plus: Voliči chtějí prozápadní a protržní směřování, komentuje bývalý prezidentský kandidát Horáček

6. 10. 2025

26 min

Obrázek epizody Pro a proti: Jednobarevná vláda nejspíš nevznikne, říká Schillerová

Pro a proti: Jednobarevná vláda nejspíš nevznikne, říká Schillerová

6. 10. 2025

25 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Scénář vlády ANO s Motoristy a SPD je reálný. Jaké bude obsazení resortů?

Seriál Radiožurnálu: Scénář vlády ANO s Motoristy a SPD je reálný. Jaké bude obsazení resortů?

6. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Petr Šabata: Vládě hnutí ANO chybí na splnění předvolebních slibů desítky miliard

Názory a argumenty: Petr Šabata: Vládě hnutí ANO chybí na splnění předvolebních slibů desítky miliard

6. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody Babiš ubral v extréme a povysával menšie strany (6. 10. 2025)

Babiš ubral v extréme a povysával menšie strany (6. 10. 2025)

6. 10. 2025

27 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Jiný Babiš se vrací do jiného Bruselu

Bruselské chlebíčky: Jiný Babiš se vrací do jiného Bruselu

6. 10. 2025

33 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Jiný Babiš se vrací do jiného Bruselu

Bruselské chlebíčky: Jiný Babiš se vrací do jiného Bruselu

6. 10. 2025

33 min

Obrázek epizody Jak povládne ANO? A přežije SPOLU?

Jak povládne ANO? A přežije SPOLU?

6. 10. 2025

28 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Triumf ANO, záhada Motoristů a pohřeb Stačilo!

Vinohradská 12: Triumf ANO, záhada Motoristů a pohřeb Stačilo!

6. 10. 2025

22 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Triumf ANO, záhada Motoristů a pohřeb Stačilo!

Vinohradská 12: Triumf ANO, záhada Motoristů a pohřeb Stačilo!

6. 10. 2025

22 min

Obrázek epizody Události, komentáře týdne - 5. října

Události, komentáře týdne - 5. října

5. 10. 2025

1 hod 2 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: V Izraeli jsem do 7. října neměla strach. Příběh Erbenové

Příběhy 20. století: V Izraeli jsem do 7. října neměla strach. Příběh Erbenové

5. 10. 2025

48 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: V Izraeli jsem neměla strach. A ten pocit mi 7. října vzali. Vzpomínky Evy Erbenové rozené Löwidtové

Příběhy 20. století: V Izraeli jsem neměla strach. A ten pocit mi 7. října vzali. Vzpomínky Evy Erbenové rozené Löwidtové

5. 10. 2025

48 min

Obrázek epizody 5. 10. 2025: Povolební jednání – Priority ANO v jednání o vládě – Budoucnost koalice SPOLU

5. 10. 2025: Povolební jednání – Priority ANO v jednání o vládě – Budoucnost koalice SPOLU

5. 10. 2025

50 min

Obrázek epizody Demokracie versus autokracie. Srbsko je na křižovatce, míní novinář

Demokracie versus autokracie. Srbsko je na křižovatce, míní novinář

5. 10. 2025

7 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Petr Dudek: Za Ivanem Klímou

Názory a argumenty: Petr Dudek: Za Ivanem Klímou

5. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Jan Fingerland: Rusko provokuje. Protože chce. A může

Názory a argumenty: Jan Fingerland: Rusko provokuje. Protože chce. A může

5. 10. 2025

4 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Karel Barták: Babišovo vítězství v českých volbách vyvolává v Evropě obavy

Názory a argumenty: Karel Barták: Babišovo vítězství v českých volbách vyvolává v Evropě obavy

5. 10. 2025

24 min

Obrázek epizody Za obzorem: Z prodavače čaje premiérem nejlidnatější země světa – politický vzestup Neréndry Módího

Za obzorem: Z prodavače čaje premiérem nejlidnatější země světa – politický vzestup Neréndry Módího

5. 10. 2025

25 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Jan Vávra: Volby 2025. Češi si zvolili slovenského spasitele

Názory a argumenty: Jan Vávra: Volby 2025. Češi si zvolili slovenského spasitele

5. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody Svět ve 20 minutách: Maďarský vládní kabinet čelí nové krizi kvůli případům zneužívání dětí

Svět ve 20 minutách: Maďarský vládní kabinet čelí nové krizi kvůli případům zneužívání dětí

5. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody Padni komu padni ŽIVĚ: Volební speciál. Komentujeme výsledky voleb v Rock Café

Padni komu padni ŽIVĚ: Volební speciál. Komentujeme výsledky voleb v Rock Café

5. 10. 2025

4 hod 33 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Co rozhodlo o výsledku voleb? A jak další jednání ovlivní Babišův střet zájmů?

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Co rozhodlo o výsledku voleb? A jak další jednání ovlivní Babišův střet zájmů?

5. 10. 2025

19 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Co rozhodlo o výsledku voleb? A jak další jednání ovlivní Babišův střet zájmů?

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Co rozhodlo o výsledku voleb? A jak další jednání ovlivní Babišův střet zájmů?

5. 10. 2025

19 min