Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Rychlobruslař Jílek: Stříbro mám i díky Martině Sáblíkové, vybudovala u nás veškerou infrastrukturu

Host Radiožurnálu: Rychlobruslař Jílek: Stříbro mám i díky Martině Sáblíkové, vybudovala u nás veškerou infrastrukturu

9. 2. 2026

14 min

Obrázek epizody Pro a proti: Prezident proti Motoristům? Debatují Sedláčková a Minář

Pro a proti: Prezident proti Motoristům? Debatují Sedláčková a Minář

9. 2. 2026

6 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Snowboardistka Maděrová exkluzivně: „Řekla jsem si – nechceš stříbrnou. Jdeš si pro zlato.“

Host Radiožurnálu: Snowboardistka Maděrová exkluzivně: „Řekla jsem si – nechceš stříbrnou. Jdeš si pro zlato.“

9. 2. 2026

19 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: „Když to nevyjde, hodně to bolí.“ Bude Vonnová po pádu pokračovat v kariéře?

Seriál Radiožurnálu: „Když to nevyjde, hodně to bolí.“ Bude Vonnová po pádu pokračovat v kariéře?

9. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Události, komentáře týdne - 8. února

Události, komentáře týdne - 8. února

9. 2. 2026

1 hod 3 min

Obrázek epizody Události, komentáře z ekonomiky - 7. února

Události, komentáře z ekonomiky - 7. února

9. 2. 2026

1 hod

Obrázek epizody Názory a argumenty: Petr Šabata: Jak spor o jmenování Filipa Turka oslabil vládu i Motoristy

Názory a argumenty: Petr Šabata: Jak spor o jmenování Filipa Turka oslabil vládu i Motoristy

9. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Ako Dáni a Grónčania prežívajú Trumpove nápady (9. 2. 2026)

Ako Dáni a Grónčania prežívajú Trumpove nápady (9. 2. 2026)

9. 2. 2026

31 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Havlíček: Evropská komise nechce přiznat své chyby

Bruselské chlebíčky: Havlíček: Evropská komise nechce přiznat své chyby

9. 2. 2026

30 min

Obrázek epizody Čína má problém, rodí se málo dětí

Čína má problém, rodí se málo dětí

9. 2. 2026

22 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Havlíček: Evropská komise nechce přiznat své chyby

Bruselské chlebíčky: Havlíček: Evropská komise nechce přiznat své chyby

9. 2. 2026

30 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Kápo sex inzerce a „pověst mafiána“

Vinohradská 12: Kápo sex inzerce a „pověst mafiána“

9. 2. 2026

23 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Kápo sex inzerce a „pověst mafiána“

Vinohradská 12: Kápo sex inzerce a „pověst mafiána“

9. 2. 2026

23 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Typický třídní nepřítel a velezrádce z Jablonce nad Nisou. Příběh Ilony Bláhové rozené Holé

Příběhy 20. století: Typický třídní nepřítel a velezrádce z Jablonce nad Nisou. Příběh Ilony Bláhové rozené Holé

8. 2. 2026

48 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Typický třídní nepřítel a velezrádce z Jablonce nad Nisou. Příběh Ilony Bláhové rozené Holé

Příběhy 20. století: Typický třídní nepřítel a velezrádce z Jablonce nad Nisou. Příběh Ilony Bláhové rozené Holé

8. 2. 2026

48 min

Obrázek epizody 8. 2. 2026: Peníze na dopravní stavby - Nový volební model - Zlato a stříbro pro Česko na zimních olympijských hrách

8. 2. 2026: Peníze na dopravní stavby - Nový volební model - Zlato a stříbro pro Česko na zimních olympijských hrách

8. 2. 2026

47 min

Obrázek epizody 8. února 2026: podpora zákazu sociálních sítí do 15 let & pěnice černohlavá & olympijské zlato snowboardistky Maděrové

8. února 2026: podpora zákazu sociálních sítí do 15 let & pěnice černohlavá & olympijské zlato snowboardistky Maděrové

8. 2. 2026

4 min

Obrázek epizody Rozhovory Radiožurnálu: Řekla jsem si, proč do toho nejít na sto procent, popisuje olympijská vítězka Maděrová

Rozhovory Radiožurnálu: Řekla jsem si, proč do toho nejít na sto procent, popisuje olympijská vítězka Maděrová

8. 2. 2026

4 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Luboš Kreč: V jednom šiku za Melanií. Vlastně Donaldem

Názory a argumenty: Luboš Kreč: V jednom šiku za Melanií. Vlastně Donaldem

8. 2. 2026

4 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Jan Fingerland: Jmenování nevhodných ministrů – případ Izraele

Názory a argumenty: Jan Fingerland: Jmenování nevhodných ministrů – případ Izraele

8. 2. 2026

4 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Petr Janyška: Francouzský premiér přestál bouři, země se zklidnila

Názory a argumenty: Petr Janyška: Francouzský premiér přestál bouři, země se zklidnila

8. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Jan Vávra: Češi se ocitají trochu mimo realitu

Názory a argumenty: Jan Vávra: Češi se ocitají trochu mimo realitu

8. 2. 2026

4 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Ondřej Konrád: Svým způsobem nepřekonaná Jana Brejchová

Názory a argumenty: Ondřej Konrád: Svým způsobem nepřekonaná Jana Brejchová

8. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Dokument Plus: Moje cizí prsa. Příběhy žen, které kvůli riziku rakoviny přišly o kus sebe

Dokument Plus: Moje cizí prsa. Příběhy žen, které kvůli riziku rakoviny přišly o kus sebe

8. 2. 2026

26 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Petr Honzejk: Ministr národoveckého outfitu a chůze do schodů

Názory a argumenty: Petr Honzejk: Ministr národoveckého outfitu a chůze do schodů

8. 2. 2026

3 min