Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Tip Kamila Fily: Snímek Roma patří mezi největší filmové zážitky posledních let

Tip Kamila Fily: Snímek Roma patří mezi největší filmové zážitky posledních let

18. 12. 2018

3 min

Obrázek epizody V Tádžikistánu jsem nad hučícím kaňonem ledovcové řeky zažil bezesnou noc, říká kajakář Jakub Šedivý

V Tádžikistánu jsem nad hučícím kaňonem ledovcové řeky zažil bezesnou noc, říká kajakář Jakub Šedivý

17. 12. 2018

40 min

Obrázek epizody Výletní tip Ladislava Zibury: Jeďte do Bečova nad Teplou, uvidíte poklad srovnatelný s korunovačními klenoty

Výletní tip Ladislava Zibury: Jeďte do Bečova nad Teplou, uvidíte poklad srovnatelný s korunovačními klenoty

14. 12. 2018

1 min

Obrázek epizody Tip Dominika Zezuly: Baví mě repetitivnost a minimalismus Yo La Tengo, znovu mě dostali i Modest Mouse

Tip Dominika Zezuly: Baví mě repetitivnost a minimalismus Yo La Tengo, znovu mě dostali i Modest Mouse

13. 12. 2018

2 min

Obrázek epizody Byla to strašná blbost! Udělala bych to zas, říká Klára Kutačová o své cestě kolem světa

Byla to strašná blbost! Udělala bych to zas, říká Klára Kutačová o své cestě kolem světa

12. 12. 2018

44 min

Obrázek epizody Jirka Kalát: O Izraeli, cestování po Blízkém východě i krásách Estonska

Jirka Kalát: O Izraeli, cestování po Blízkém východě i krásách Estonska

12. 12. 2018

41 min

Obrázek epizody Tip Terezie Kovalové: Rudolfinum v prosinci nabídne bohatý hudební program

Tip Terezie Kovalové: Rudolfinum v prosinci nabídne bohatý hudební program

11. 12. 2018

1 min

Obrázek epizody Úhřetice jsou od pradávna dobrým místem pro život

Úhřetice jsou od pradávna dobrým místem pro život

8. 12. 2018

23 min

Obrázek epizody Výletní tip Pavla Sladkého: Podzimní vandrování přírodou utužuje přátelství. Jeďte na výlet k Máchovu jezeru

Výletní tip Pavla Sladkého: Podzimní vandrování přírodou utužuje přátelství. Jeďte na výlet k Máchovu jezeru

7. 12. 2018

1 min

Obrázek epizody Z beskydské Prašivé za vombaty. Návrat Martina Stillera do Austrálie

Z beskydské Prašivé za vombaty. Návrat Martina Stillera do Austrálie

7. 12. 2018

39 min

Obrázek epizody Tip Adama Gebriana: Navštivte výstavu architektů z německého ateliéru AFF

Tip Adama Gebriana: Navštivte výstavu architektů z německého ateliéru AFF

4. 12. 2018

1 min

Obrázek epizody Výletní tip Matěje Balgy: České Švýcarsko je mainstream. Jeďte na Křivoklátsko

Výletní tip Matěje Balgy: České Švýcarsko je mainstream. Jeďte na Křivoklátsko

30. 11. 2018

1 min

Obrázek epizody Stopy dobré vůle vedou do chléva i do kostela

Stopy dobré vůle vedou do chléva i do kostela

29. 11. 2018

22 min

Obrázek epizody Tip Hellwany: Jorja Smith mě baví a vždycky asi bude bavit

Tip Hellwany: Jorja Smith mě baví a vždycky asi bude bavit

29. 11. 2018

2 min

Obrázek epizody Čtyři pardubické radnice a další nejstarší domy v Pardubicích

Čtyři pardubické radnice a další nejstarší domy v Pardubicích

28. 11. 2018

20 min

Obrázek epizody Děvče z hor: Túru s dětmi v horách nepřepalte!

Děvče z hor: Túru s dětmi v horách nepřepalte!

27. 11. 2018

23 min

Obrázek epizody Tip Juliany Maškrtnice: Navštivte letos Veggie Vánoce

Tip Juliany Maškrtnice: Navštivte letos Veggie Vánoce

27. 11. 2018

1 min

Obrázek epizody Petr Sič: O sdílené čajové zahradě, kupování krávy v Keni i cestování po Gruzii

Petr Sič: O sdílené čajové zahradě, kupování krávy v Keni i cestování po Gruzii

21. 11. 2018

48 min

Obrázek epizody Kladruby nad Labem, to nejsou jenom koně

Kladruby nad Labem, to nejsou jenom koně

18. 11. 2018

23 min

Obrázek epizody Karel Wolf: O festivalu Kolem Světa, rodinném roadtripu po USA i cestě do Antarktidy

Karel Wolf: O festivalu Kolem Světa, rodinném roadtripu po USA i cestě do Antarktidy

15. 11. 2018

54 min

Obrázek epizody Matouš Vinš - Nejen o digitálním nomádství

Matouš Vinš - Nejen o digitálním nomádství

14. 11. 2018

21 min

Obrázek epizody Od surfařské deprese k nadšení z krás Namibie. Pražskej serfovej klub zažil exotická překvapení

Od surfařské deprese k nadšení z krás Namibie. Pražskej serfovej klub zažil exotická překvapení

12. 11. 2018

45 min

Obrázek epizody Koňskými stezkami do Sezemic

Koňskými stezkami do Sezemic

11. 11. 2018

25 min

Obrázek epizody Nepál nic nepředčí, mysleli jsme si, dokud nepřišel Kyrgyzstán. Bikepacking Nomads se vrátili domů

Nepál nic nepředčí, mysleli jsme si, dokud nepřišel Kyrgyzstán. Bikepacking Nomads se vrátili domů

6. 11. 2018

48 min

Obrázek epizody Láska až za hrob. Znáte legendární příběh z Moravské Třebové?

Láska až za hrob. Znáte legendární příběh z Moravské Třebové?

2. 11. 2018

22 min