Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Tip Hellwany: Sophia Karlberg mě přesvědčila o tom, že dokáže vydat originální nahrávku

Tip Hellwany: Sophia Karlberg mě přesvědčila o tom, že dokáže vydat originální nahrávku

6. 3. 2019

2 min

Obrázek epizody S raftem na řidítkách kola? Nadšení překoná i mordor! Jan Žďánský o hledání cyklodobrodružství

S raftem na řidítkách kola? Nadšení překoná i mordor! Jan Žďánský o hledání cyklodobrodružství

5. 3. 2019

40 min

Obrázek epizody Tip Bohdana Bláhovce: Zajděte na Spolu sami – jeden z nejlepších animovaných snímků loňského roku

Tip Bohdana Bláhovce: Zajděte na Spolu sami – jeden z nejlepších animovaných snímků loňského roku

5. 3. 2019

1 min

Obrázek epizody Marek Balicki: Kolem světa na skládacím kole, vlastní lodi i motorce

Marek Balicki: Kolem světa na skládacím kole, vlastní lodi i motorce

4. 3. 2019

1 hod 4 min

Obrázek epizody Světovou metropolí čokolády hýbou trendy. Letos je to růžová

Světovou metropolí čokolády hýbou trendy. Letos je to růžová

3. 3. 2019

3 min

Obrázek epizody Dovolená v Egyptě nemusí být jen luxusní resorty. Co třeba bambusová chatka na pláži?

Dovolená v Egyptě nemusí být jen luxusní resorty. Co třeba bambusová chatka na pláži?

3. 3. 2019

3 min

Obrázek epizody Nejlepší výhled na Tbilisi je z ruského kola. Vydejte se na procházku gruzínskou metropolí

Nejlepší výhled na Tbilisi je z ruského kola. Vydejte se na procházku gruzínskou metropolí

3. 3. 2019

3 min

Obrázek epizody Z věží do podzemí Chrudimi

Z věží do podzemí Chrudimi

2. 3. 2019

25 min

Obrázek epizody Výletní tip Matěje Balgy: Vydejte se na fašank. Zatancujete si pod šavlemi a ochutnáte koblížky

Výletní tip Matěje Balgy: Vydejte se na fašank. Zatancujete si pod šavlemi a ochutnáte koblížky

1. 3. 2019

1 min

Obrázek epizody Hudební tip dné: Baví mě indierockové hymny Jonatana Leandoera. Zní jako zpěv hluboko z gauče

Hudební tip dné: Baví mě indierockové hymny Jonatana Leandoera. Zní jako zpěv hluboko z gauče

28. 2. 2019

1 min

Obrázek epizody Syrští migranti našli v Egyptě nový domov. Získat práci ale není jednoduché

Syrští migranti našli v Egyptě nový domov. Získat práci ale není jednoduché

28. 2. 2019

3 min

Obrázek epizody New Orleans se připravuje na tradiční karneval. A s ním i stovka swingových tanečnic

New Orleans se připravuje na tradiční karneval. A s ním i stovka swingových tanečnic

27. 2. 2019

3 min

Obrázek epizody Táta Saši: Je mi šestačtyřicet, Sašovi tři. A to je tragédie!

Táta Saši: Je mi šestačtyřicet, Sašovi tři. A to je tragédie!

26. 2. 2019

31 min

Obrázek epizody Tip Terezie Kovalové: Zajděte na koncert zpěvačky Kimbry nebo elektronické dvojice Maribou State

Tip Terezie Kovalové: Zajděte na koncert zpěvačky Kimbry nebo elektronické dvojice Maribou State

26. 2. 2019

2 min

Obrázek epizody Z mexické lezecké oblasti Portrero de Chico „domů“ do Kanady. Štěpán Jílek projel Amerikou

Z mexické lezecké oblasti Portrero de Chico „domů“ do Kanady. Štěpán Jílek projel Amerikou

26. 2. 2019

40 min

Obrázek epizody Křupou a voní, ale je za nimi tvrdá práce. Ochutnejte nejlepší croissanty pod Eiffelovkou

Křupou a voní, ale je za nimi tvrdá práce. Ochutnejte nejlepší croissanty pod Eiffelovkou

26. 2. 2019

6 min

Obrázek epizody The Sabbaticals – na rok s dětmi kolem světa

The Sabbaticals – na rok s dětmi kolem světa

25. 2. 2019

1 hod 2 min

Obrázek epizody Připravte se na nejhorší, varují někteří Britové před tvrdým brexitem. A nakupují zásoby

Připravte se na nejhorší, varují někteří Britové před tvrdým brexitem. A nakupují zásoby

25. 2. 2019

3 min

Obrázek epizody Zápisník Ondřejem Ševčíka

Zápisník Ondřejem Ševčíka

24. 2. 2019

3 min

Obrázek epizody Znovuzrozené tvrziště Stoupec

Znovuzrozené tvrziště Stoupec

23. 2. 2019

21 min

Obrázek epizody Nejdřív se báli útoku Západu, pak měli strach ze SSSR. Pomníkem studené války v Albánii jsou protiatomové bunkry

Nejdřív se báli útoku Západu, pak měli strach ze SSSR. Pomníkem studené války v Albánii jsou protiatomové bunkry

22. 2. 2019

3 min

Obrázek epizody Výletní tip Viktorie Hlaváčkové: V Adršpachu na vás čekají ledopády. Na Ostaši se ztratíte v labyrintu

Výletní tip Viktorie Hlaváčkové: V Adršpachu na vás čekají ledopády. Na Ostaši se ztratíte v labyrintu

22. 2. 2019

1 min

Obrázek epizody Na cestách s pádlem se učit improvizaci. Petr Čivrný o výpravách do JAR, Indie, USA a Mexika

Na cestách s pádlem se učit improvizaci. Petr Čivrný o výpravách do JAR, Indie, USA a Mexika

21. 2. 2019

40 min

Obrázek epizody Tip Never Sol: Při poslechu zpěvačky Patty Pravo mě pořád mrazí

Tip Never Sol: Při poslechu zpěvačky Patty Pravo mě pořád mrazí

21. 2. 2019

58 sec

Obrázek epizody Do gruzínských lázní jedině střízliví a nalačno, radí místní. Do léčivé vody se ponořil Martin Dorazín

Do gruzínských lázní jedině střízliví a nalačno, radí místní. Do léčivé vody se ponořil Martin Dorazín

20. 2. 2019

3 min