Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Před každými Brankami čtvrt hodiny pracuju na své šprechmašině, směje se Petr Vichnar

Zálety Aleny Zárybnické: Před každými Brankami čtvrt hodiny pracuju na své šprechmašině, směje se Petr Vichnar

17. 4. 2022

25 min

Obrázek epizody #Laponsko | Šárka Burešová: "Našla jsem si všechny psí farmy v Laponsku a rozeslala asi třicet pět emailů se životopisem."

#Laponsko | Šárka Burešová: "Našla jsem si všechny psí farmy v Laponsku a rozeslala asi třicet pět emailů se životopisem."

17. 4. 2022

55 min

Obrázek epizody Epizoda 55 - Mona Rudao - Statečné srdce z Taiwanu

Epizoda 55 - Mona Rudao - Statečné srdce z Taiwanu

16. 4. 2022

22 min

Obrázek epizody Velikonoce alla Italiano aneb papežův velikonoční plán

Velikonoce alla Italiano aneb papežův velikonoční plán

16. 4. 2022

14 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Tři evropské metropole, včetně Prahy, vzešly z pařeniště nápadů slovinského architekta Plečnika

Zápisník zahraničních zpravodajů: Tři evropské metropole, včetně Prahy, vzešly z pařeniště nápadů slovinského architekta Plečnika

15. 4. 2022

3 min

Obrázek epizody Tři evropské metropole, včetně Prahy, vzešly z pařeniště nápadů slovinského architekta Plečnika

Tři evropské metropole, včetně Prahy, vzešly z pařeniště nápadů slovinského architekta Plečnika

15. 4. 2022

3 min

Obrázek epizody Výletní tip Ladislava Zibury: Přenocujte v jedné z krkonošských útulen studentů architektury na ČVUT

Výletní tip Ladislava Zibury: Přenocujte v jedné z krkonošských útulen studentů architektury na ČVUT

15. 4. 2022

1 min

Obrázek epizody Ešus 11/4/2022: Petr a Chile

Ešus 11/4/2022: Petr a Chile

14. 4. 2022

1 hod

Obrázek epizody #26: Tanečnice a herečka Soukupová: “Založila jsem si účet, kam si dávám peníze jen na cestování. Někdy jsem mohla na Lipno, někdy do Indie”

#26: Tanečnice a herečka Soukupová: “Založila jsem si účet, kam si dávám peníze jen na cestování. Někdy jsem mohla na Lipno, někdy do Indie”

14. 4. 2022

28 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Pro jednoho veteš, pro jiného poklad. Na bleší trhy v moskevském Izmajlovu míří každý víkend davy

Zápisník zahraničních zpravodajů: Pro jednoho veteš, pro jiného poklad. Na bleší trhy v moskevském Izmajlovu míří každý víkend davy

14. 4. 2022

3 min

Obrázek epizody Hudební tip: Aiko sází na povznášející hudbu i temnější vokály

Hudební tip: Aiko sází na povznášející hudbu i temnější vokály

14. 4. 2022

3 min

Obrázek epizody #45 Rozhovor s Adamem Pruškou: “Nepotkáváme se spolu jen proto, že jsme Češi, ale proto, že jsme Češi se stejnými zájmy.”

#45 Rozhovor s Adamem Pruškou: “Nepotkáváme se spolu jen proto, že jsme Češi, ale proto, že jsme Češi se stejnými zájmy.”

13. 4. 2022

42 min

Obrázek epizody Chuťové kontroverze: hnědý norský sýr a velrybí maso. Obojí nabízí krámek Frode Rekveho

Chuťové kontroverze: hnědý norský sýr a velrybí maso. Obojí nabízí krámek Frode Rekveho

13. 4. 2022

3 min

Obrázek epizody Kafe Na CESTĚ 2# - Vojtěch Bouček: "SEA TO SUMMIT - OD MOŘE AŽ NA MOUNT EVEREST."

Kafe Na CESTĚ 2# - Vojtěch Bouček: "SEA TO SUMMIT - OD MOŘE AŽ NA MOUNT EVEREST."

13. 4. 2022

18 min

Obrázek epizody #15 Island (nejen) hotelbusem

#15 Island (nejen) hotelbusem

13. 4. 2022

35 min

Obrázek epizody Býval nejvýstavnějším obchodním palácem v nově vzniklé čtvrti Kristiánov: Bergrův dům

Býval nejvýstavnějším obchodním palácem v nově vzniklé čtvrti Kristiánov: Bergrův dům

12. 4. 2022

12 min

Obrázek epizody #1 Kdo jsem a jak jsem se dostala do Holandska

#1 Kdo jsem a jak jsem se dostala do Holandska

12. 4. 2022

16 min

Obrázek epizody Tip Karolíny Vránkové: Zajděte na výstavu Indigo o přírodním barvení látek

Tip Karolíny Vránkové: Zajděte na výstavu Indigo o přírodním barvení látek

12. 4. 2022

2 min

Obrázek epizody Zambie je ohromující směs tradičního a moderního. České vědkyně studovaly udržitelnost v Africe

Zambie je ohromující směs tradičního a moderního. České vědkyně studovaly udržitelnost v Africe

12. 4. 2022

42 min

Obrázek epizody Casablanca: Zambie je ohromující směs tradičního a moderního. České vědkyně studovaly udržitelnost v Africe

Casablanca: Zambie je ohromující směs tradičního a moderního. České vědkyně studovaly udržitelnost v Africe

12. 4. 2022

42 min

Obrázek epizody Taste of Prague Czech Podcast, Ep 77 - Underrated

Taste of Prague Czech Podcast, Ep 77 - Underrated

11. 4. 2022

1 hod 16 min

Obrázek epizody Pilot Tupolevu Tu-104A Československých aerolinií - Stanislav Epstein

Pilot Tupolevu Tu-104A Československých aerolinií - Stanislav Epstein

11. 4. 2022

1 hod 20 min

Obrázek epizody Dycky Praha #9 – Yevhen Perebyjnis

Dycky Praha #9 – Yevhen Perebyjnis

11. 4. 2022

43 min

Obrázek epizody Optimálních deset stupňů v podzemní pod starověkou Jaroslawí mělo ryze moderní funkci

Optimálních deset stupňů v podzemní pod starověkou Jaroslawí mělo ryze moderní funkci

11. 4. 2022

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Optimálních deset stupňů v podzemní pod starověkou Jaroslawí mělo ryze moderní funkci

Zápisník zahraničních zpravodajů: Optimálních deset stupňů v podzemní pod starověkou Jaroslawí mělo ryze moderní funkci

11. 4. 2022

3 min