Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Tetrapody chránily, ale také zdobily Mariupol. Zachránit přístavní město ale nedokázaly

Zápisník zahraničních zpravodajů: Tetrapody chránily, ale také zdobily Mariupol. Zachránit přístavní město ale nedokázaly

1. 6. 2022

3 min

Obrázek epizody #22 Ideální společník do obytného auta? Skládací kola!

#22 Ideální společník do obytného auta? Skládací kola!

1. 6. 2022

39 min

Obrázek epizody Jedna z nejkrásnějších libereckých funkcionalistických budov: Bývalý obchodní dům Baťa

Jedna z nejkrásnějších libereckých funkcionalistických budov: Bývalý obchodní dům Baťa

31. 5. 2022

11 min

Obrázek epizody Letní dovolená v Rakousku!

Letní dovolená v Rakousku!

31. 5. 2022

12 min

Obrázek epizody Tip Karolíny Vránkové: Vypravte se do Klatov na výstavu Jsem prostorem, v němž jsem

Tip Karolíny Vránkové: Vypravte se do Klatov na výstavu Jsem prostorem, v němž jsem

31. 5. 2022

1 min

Obrázek epizody Na silnice se nejspíš všichni vejdeme, ukazuje pět měsíců s povinným odstupem při předjíždění

Na silnice se nejspíš všichni vejdeme, ukazuje pět měsíců s povinným odstupem při předjíždění

31. 5. 2022

15 min

Obrázek epizody 1. Naučná stezka Mokroš, Plumlovská přehrada, větrný mlýn Ruprechtov

1. Naučná stezka Mokroš, Plumlovská přehrada, větrný mlýn Ruprechtov

30. 5. 2022

20 min

Obrázek epizody Nevíte, co zase vařit? Inspirujte se třeba ve Španělsku. Vyhlášené šneky milují i malé děti

Nevíte, co zase vařit? Inspirujte se třeba ve Španělsku. Vyhlášené šneky milují i malé děti

30. 5. 2022

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Nevíte, co zase vařit? Inspirujte se třeba ve Španělsku. Vyhlášené šneky milují i malé děti

Zápisník zahraničních zpravodajů: Nevíte, co zase vařit? Inspirujte se třeba ve Španělsku. Vyhlášené šneky milují i malé děti

30. 5. 2022

3 min

Obrázek epizody Z Česka do Pákistánu a dál na východ. Po tom jsem odjakživa toužil, říká cestovatel Tonda Voldřich

Z Česka do Pákistánu a dál na východ. Po tom jsem odjakživa toužil, říká cestovatel Tonda Voldřich

30. 5. 2022

55 min

Obrázek epizody Casablanca: Z Česka do Pákistánu a dál na východ. Po tom jsem odjakživa toužil, říká cestovatel Tonda Voldřich

Casablanca: Z Česka do Pákistánu a dál na východ. Po tom jsem odjakživa toužil, říká cestovatel Tonda Voldřich

30. 5. 2022

55 min

Obrázek epizody Šumavské podcasty #7 - #WeLoveSumava

Šumavské podcasty #7 - #WeLoveSumava

30. 5. 2022

34 min

Obrázek epizody Vítkův Cestopiss: Ve Venezuele jsem se vykupoval bitcoinem

Vítkův Cestopiss: Ve Venezuele jsem se vykupoval bitcoinem

30. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody Mexikopedie🌵🥑🌋Můj soud, zemětřesení, Porod a život v Mexiku.

Mexikopedie🌵🥑🌋Můj soud, zemětřesení, Porod a život v Mexiku.

29. 5. 2022

48 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Námořnické kantýny v Antverpách schovaly před deštěm a zahřály

Reportáže zahraničních zpravodajů: Námořnické kantýny v Antverpách schovaly před deštěm a zahřály

29. 5. 2022

23 min

Obrázek epizody Nemošice jsou součástí Pardubic, ruch velkoměsta tam ale nedolehne

Nemošice jsou součástí Pardubic, ruch velkoměsta tam ale nedolehne

29. 5. 2022

23 min

Obrázek epizody Dezert canelé už po staletí připravují v Bordeaux. S jeho původem souvisí víno i obchod s otroky

Dezert canelé už po staletí připravují v Bordeaux. S jeho původem souvisí víno i obchod s otroky

29. 5. 2022

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Dezert canelé už po staletí připravují v Bordeaux. S jeho původem souvisí víno i obchod s otroky

Zápisník zahraničních zpravodajů: Dezert canelé už po staletí připravují v Bordeaux. S jeho původem souvisí víno i obchod s otroky

29. 5. 2022

3 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Mám raději zvířata než lidi, přiznává herečka Kateřina Marie Fialová

Zálety Aleny Zárybnické: Mám raději zvířata než lidi, přiznává herečka Kateřina Marie Fialová

29. 5. 2022

26 min

Obrázek epizody #Nigérie | Nikola Šašurová: "Po návratu do Česka mi přišlo, že všichni hrozně plýtvají vodou."

#Nigérie | Nikola Šašurová: "Po návratu do Česka mi přišlo, že všichni hrozně plýtvají vodou."

29. 5. 2022

1 hod 6 min

Obrázek epizody Epizoda 61 - Tragédie na čínském jezeře Qingdao a její důsledky

Epizoda 61 - Tragédie na čínském jezeře Qingdao a její důsledky

28. 5. 2022

13 min

Obrázek epizody Taste of Prague Podcast, Ep. 80, o Londýně

Taste of Prague Podcast, Ep. 80, o Londýně

27. 5. 2022

1 hod 4 min

Obrázek epizody Ešus 23/5/2022: Jirka a Černobyl na kolečkách

Ešus 23/5/2022: Jirka a Černobyl na kolečkách

27. 5. 2022

59 min

Obrázek epizody Světoznámý architekt Josip Plečnik se rád kochal svým dílem, ale pěšky. Neměl rád kola! Nebo měl?

Světoznámý architekt Josip Plečnik se rád kochal svým dílem, ale pěšky. Neměl rád kola! Nebo měl?

27. 5. 2022

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Světoznámý architekt Josip Plečnik se rád kochal svým dílem, ale pěšky. Neměl rád kola! Nebo měl?

Zápisník zahraničních zpravodajů: Světoznámý architekt Josip Plečnik se rád kochal svým dílem, ale pěšky. Neměl rád kola! Nebo měl?

27. 5. 2022

3 min