Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Četba knihy Bohumila Hrabala v káhirských ulicích

Reportáže zahraničních zpravodajů: Četba knihy Bohumila Hrabala v káhirských ulicích

5. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody Epizoda 50 - O Norsku, o Svetru a o mně v Norsku a ve svetru

Epizoda 50 - O Norsku, o Svetru a o mně v Norsku a ve svetru

5. 10. 2024

1 hod 4 min

Obrázek epizody Rozhledna na vrchu Žalý

Rozhledna na vrchu Žalý

4. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Horská bouda Žalý

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Horská bouda Žalý

4. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Rozhledna na vrchu Žalý

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Rozhledna na vrchu Žalý

4. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Ambrožův pramen

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Ambrožův pramen

4. 10. 2024

2 min

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Křížek nad Mrklovem

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Křížek nad Mrklovem

4. 10. 2024

2 min

Obrázek epizody 80 let od operace Market Garden: Vzpomínkový konvoj připomněl jednu z velkých bitev 2. světové války

80 let od operace Market Garden: Vzpomínkový konvoj připomněl jednu z velkých bitev 2. světové války

4. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody #81 Proč tak dlouhá pauza a co se za tu dobu událo

#81 Proč tak dlouhá pauza a co se za tu dobu událo

4. 10. 2024

21 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: 80 let od operace Market Garden: Vzpomínkový konvoj připomněl jednu z velkých bitev 2. světové války

Zápisník zahraničních zpravodajů: 80 let od operace Market Garden: Vzpomínkový konvoj připomněl jednu z velkých bitev 2. světové války

4. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Caravan Salon Düsseldorf 2024 a novinky ve Studiu Karavan

Caravan Salon Düsseldorf 2024 a novinky ve Studiu Karavan

4. 10. 2024

1 hod 8 min

Obrázek epizody #44: O sociálních sítích a Stezce

#44: O sociálních sítích a Stezce

3. 10. 2024

43 min

Obrázek epizody Bali pt. 1 - Uluwatu, opice a pálení démonů

Bali pt. 1 - Uluwatu, opice a pálení démonů

2. 10. 2024

33 min

Obrázek epizody Jan Hůlka: "Digitální nomádství mi nestačilo, dal jsem výpověď a začal cestovat naplno."

Jan Hůlka: "Digitální nomádství mi nestačilo, dal jsem výpověď a začal cestovat naplno."

2. 10. 2024

1 hod 9 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Co říkají Egypťané na Bohumila Hrabala? Diskuzní večer v Káhiře představil velikána české literatury

Zápisník zahraničních zpravodajů: Co říkají Egypťané na Bohumila Hrabala? Diskuzní večer v Káhiře představil velikána české literatury

2. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Co říkají Egypťané na Bohumila Hrabala? Diskuzní večer v Káhiře představil velikána české literatury

Co říkají Egypťané na Bohumila Hrabala? Diskuzní večer v Káhiře představil velikána české literatury

2. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Historické místo s příslibem turistického taháku. Slovanský hrad v Lužici je nově v českých rukou

Historické místo s příslibem turistického taháku. Slovanský hrad v Lužici je nově v českých rukou

1. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Historické místo s příslibem turistického taháku. Slovanský hrad v Lužici je nově v českých rukou

Zápisník zahraničních zpravodajů: Historické místo s příslibem turistického taháku. Slovanský hrad v Lužici je nově v českých rukou

1. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Čech projel Afriku na ikonické tříkolce. Měli ho za blázna a skončil i ve vězení

Čech projel Afriku na ikonické tříkolce. Měli ho za blázna a skončil i ve vězení

1. 10. 2024

1 hod 12 min

Obrázek epizody Architektura na Medlově

Architektura na Medlově

30. 9. 2024

44 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Kino Central v Českém Těšíně se vrací k původnímu kubistickému vzhledu

Křížem krajem: Kino Central v Českém Těšíně se vrací k původnímu kubistickému vzhledu

30. 9. 2024

2 min

Obrázek epizody Mongol bez koně je jako pták bez křídel. Na cestách s Petrem Voldánem objevujeme exotické Mongolsko

Mongol bez koně je jako pták bez křídel. Na cestách s Petrem Voldánem objevujeme exotické Mongolsko

30. 9. 2024

32 min