Obrázek podcastu Zrádce

Audiokniha Zrádce

Délka:

10 hod 30 min

Čte:

Zdeněk Kupka

Vydavatel:

Voxi

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Veterán

Veterán

Drsný svět mezi ocelí a magií – první část trilogie odehrávající se v prostředí románu „Seržant“ oceněného Akademií science-fiction, fantasy a hororu. Vstupte do úvodního příběhu, v němž se další ikonický Žambochův hrdina, veterán Max Bronštejnm ocitá ve světě, v němž s…

Obrázek podcastu Život víry 2021/7–8

Život víry 2021/7–8

Život víry 2021/7–8 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Hojková, Daniel Zeman, Kateřina Hodecová, Pavel Hromádka. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma: Homosexualita a církev „Přitahují mě muži. A manželka.…

Obrázek podcastu Doskočiště protektorát 2

Doskočiště protektorát 2

Druhý díl úspěšného titulu z roku 2018 přináší zvukové portréty 58 parašutistů z londýnských výsadků za II. světové války. Tentokrát z období 1943-1945. Mapuje jejich životy před válkou, cestu do exilu i odvážný návrat do okupované vlasti, včetně mnohdy tragických konců…

Obrázek podcastu Zakázaný chtíč

Zakázaný chtíč

Plán zněl jednoduše: Zahodit staré zvyky a vést normální slušný život. Práce učitele se zdála skvělou volbou. Kdo by čekal, že se mi do cesty připlete ONA? Viktorie, bláznivá středoškolačka, která svým koketováním ničí vše, co jsem si vysnil. Mé staré já nešlo umlčet. N…

Obrázek podcastu Zákrok

Zákrok

Když situace vyžaduje okamžitý zákrok… Je to více než třicet let, co newyorský soudní lékař Jack Stapleton viděl naposledy své spolužáky Shawna Daughtryho a Jamese O’Rourka. Jejich cesty se opět protnou, když renomovaný archeolog Shawn učiní v Káhiře velkolepý objev, kt…

Obrázek podcastu Bohové na Marsu

Bohové na Marsu

Sci-fi pro romantické duše. Pokračování Princezny z Marsu. Tentokrát John Carter pátrá po své manželce, krásné Dejah Thoris a dostává se do mnoha nebezpečí. Dobrodružství a akce od začátku do konce. Zaposlouchejme se do starodávného příběhu o návratu dobrodruha Johna Ca…

Obrázek podcastu Ruský dům

Ruský dům

Pětidílná četba z románu Oty Filipa (9. března 1930 Slezská Ostrava - 2. března 2018 Garmisch-Partenkirchen) přináší osobitý a intimní pohled na dvě významné osobnosti světového malířství, Vasilije Kandinského a Gabrielu Münterovou, v době jejich společného pobytu v bav…

Obrázek podcastu Štvrtkový klub detektívov

Štvrtkový klub detektívov

Štvrtkový klub detektívov je prvý román britského televízneho moderátora a komika Richarda Osmana a aj najpredávanejšia krimi prvotina v Británii podľa denníka Guardian. Táto pohodová detektívka (v angličtine cosy crime) pre všetkých, ktorú kritici prirovnávajú k detekt…

Obrázek podcastu Pan Garcia

Pan Garcia

"Byl nádherný, starší a tajemný. Věděla jsem, že máme problém, hned jak se naše oči setkaly. Seznámili jsme se v kavárně můj první den v práci. Usmál se, já uvnitř roztála... pak ochutnal moji kávu a vyhodil ji. Znovu, další den a další. Tu kávu fakt nesnášel, a přesto …

Obrázek podcastu Buď v pogodě

Buď v pogodě

Audioknihu čte Sandra Pogodová a Jan Kanyza Mám intenzivní pocit, že zatímco jiní stáli před narozením frontu na chytrost a šikovnost, já jsem se omylem zatoulala ke stánku, kde rozdávali nemotornost a nepoučitelnost. Můj život je plný karambolů a neskutečně skutečných …

Obrázek podcastu Měsíc je drsná milenka

Měsíc je drsná milenka

Román „Měsíc je drsná milenka“ vydává vydavatelství Walker&Volf poprvé v ČR v audioknižní podobě. Je brilantně namluvený hercem, dabérem a narátorem Lubošem Ondráčkem (znáte ho z našich audioknih "Devět princů Amberu", "Pušky Avalonu" či "Sharpův tygr"). Rok 2076: Měsíc…

Obrázek podcastu Život víry 2021/09

Život víry 2021/09

Život víry 2021/09 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Hojková, Pavel Kohl, Kateřina Hodecová. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * rozhovor – Jarmila Beková: Vždycky jsem měla přetlak tvořivosti Samu sebe popisuj…

Obrázek podcastu Domek v Irsku

Domek v Irsku

Uvelebte se v oblíbeném křesle a užijte si výlet za dobrým jídlem a pitím na krásný irský venkov Hannah se rozhodla pro velkou životní změnu. Opustí kariéru úspěšné právničky z uspěchaného Manchesteru a vydá se na šestitýdenní kurz vaření v Irsku. Cestou se zastaví v Du…

Obrázek podcastu Večer a jitro

Večer a jitro

Pilíře země, Na věky věků a Ohnivý sloup, tři monumentální historické ságy bestselleristy Kena Folletta dokázaly oslovit miliony čtenářů na celém světě. Nyní přichází autor s dalším románem Večer a jitro, který tuto kingsbridgeskou sérii dějově předchází. Píše se rok 9…

Obrázek podcastu Dům u kanálu

Dům u kanálu

Další případ detektivní dvojice Tommyho a Pentličky Román dům u kanálu vydala Christie v roce 1968 v pokročilém věku a zestárli i oba její hrdinové, kteří po posledním válečném dobrodružství v románu N či M vychovali tři děti a pomalu se chystají na odpočinek. Do záhlav…

Obrázek podcastu Pán čarodějů

Pán čarodějů

Pokračování úspěšného fantasy románu Petry Slovákové Střípky času vychází konečně i jako audiokniha! Jana společně s Petrem dokázali porazit obávaného čaroděje Mabroka a těšili se na společnou budoucnost. Nic ale není tak snadné, jak si oba představovali. Svými činy dal…

Obrázek podcastu Vrať drakovi, co je jeho

Vrať drakovi, co je jeho

Čtvrtý díl ze série Sedmý smysl. Nová existence kouzelnéno džina znamená pro Hanku a její přátele smrtelné ohrožení. Pomůže úkryt pod hladinou mezi sirénami?

Obrázek podcastu Cesta vlka

Cesta vlka

V audioknize Cesta vlka odhaluje Jordan Belfort tajemství svého pohádkovéhu úspěchu, zpracovaného i ve filmu Vlk z Wallstreet. Z každého se může stát opravdová hvězda... Slavného Vlka z Wallstreet určitě znáte. Ve filmovém zpracování jste mohli vidět Leonarda DiCapria a…

Obrázek podcastu Srdce, ve kterém bydlím

Srdce, ve kterém bydlím

Každý člověk má dvojí domov. Jedním je jeho prostředí, dům, pokoj - druhým místem, ve kterém žije, je jeho srdce. Děti se zabydlují jak v prvním, tak v druhém domově. Ten druhý je pro ně však základní a hlavní, a navíc plný dobrodružství. Jsou dospělí, kteří podobně jak…

Obrázek podcastu Plzeňské strašení

Plzeňské strašení

Plzeňské strašení - audiokniha obsahuje zpívané i mluvené pověsti z plzeňského kraje. Účinkují Martin Stránský a skupiny Strašlivá podívaná, Navzájem, Démophobia, Slepá kolej a další. Plzeňské strašení je album plné mluveného slova a písní s tématikou o strašidlech a mě…

Obrázek podcastu Hra o dědictví

Hra o dědictví

Avery Grambsová má jediný cíl – přežít střední školu, získat stipendium a vypadnout. Její plány však naruší smrt miliardáře Tobiase Hawthorna, který odkáže veškerý svůj majetek právě Avery. V čem je háček? Avery ho nikdy v životě neviděla a nemá ani tušení, co byl zač. …

Obrázek podcastu Jak svět přichází o doktory

Jak svět přichází o doktory

Co se stane, když doktor pověsí svůj plášť na hřebík? Už první kniha Adama Kaye Bude to bolet, doktore?, jeho tajný deník z dob, kdy býval mladým lékařem, se stala knižním fenoménem. Přečetly ji miliony lidí po celém světě, byla přeložena do 37 jazyků a na její motivy v…

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 50 - Petr Bláha 07.06.2014

100 statečných - Host č. 50 - Petr Bláha 07.06.2014

Hostem L. Výborné - P. Bláha (koreanista, překladatel)

Obrázek podcastu Klub divných dětí

Klub divných dětí

Jmenuji se Mila a mám ráda pavouky, vlastně všeobecně hmyz, nebo spíš všechna zvířata. Umím se „ztratit ze světa“. Stačí se na něco soustředit, a vše kolem přestane existovat. Já jsem Petr. Chodím už do čtvrté třídy, ale vypadám jako prvňák. Hezky maluji a v noci… nemůž…

Obrázek podcastu Temnota

Temnota

Po devíti krocích jsme dospěli ke konci – přímo do srdce Temnoty. A je příznačné, že nás vítá ikonický autor z Irska jménem Bram Stoker. A s Drákulou po boku. Tedy – ne tak docela. Drakulův host je jedna z povídek, které vydala vdova po něm až po jeho smrti. A ač v názv…