Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Znamení rožmberské růže

Audiokniha Znamení rožmberské růže

Délka:

12 hod 35 min

Čte:

Jan Hyhlík

Vydavatel:

Tympanum

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu ČERVENÝ TRPASLÍK 1: Nekonečno vítá ohleduplné řidiče

ČERVENÝ TRPASLÍK 1: Nekonečno vítá ohleduplné řidiče

Připojte se k Jupiterské důlní a objevte vesmír! Toto je volání o pomoc z těžařské lodi Červený trpaslík. Posádka zahynula v důsledku ozáření, přežil jen David Lister, který byl v době nehody ve stavu nevědomí… Jenže to už z televize znáte. Neznáte ale hloubku průšvihu,

Obrázek podcastu Tanec na sopce

Tanec na sopce

Je to jednoduché. Z umělého lidského vajíčka a umělé spermie nemůže vzniknout nic jiného než umělý člověk. Ovšem je to ještě vůbec člověk? Anebo co vlastně? Android? Mutant? Zvíře? Umělá inteligence na biologickém základu? Profesor Panarski, který to ve své laboratoři u

Obrázek podcastu Tomeček: Můj život v přírodě

Tomeček: Můj život v přírodě

Původní LP album 1218 0485 "Jaromír Tomeček Můj život v přírodě" vydal Supraphon v roce 1983 - nyní titul s ukázkami z díla Jaromíra Tomečka v interpretaci Otakara Brouska vychází JAROMÍR TOMEČEK (*30. 9. 1906 – †15. 7. 1997) byl český spisovatel věnující se ve svém díl

Obrázek podcastu Život víry 2021/09

Život víry 2021/09

Život víry 2021/09 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Hojková, Pavel Kohl, Kateřina Hodecová. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * rozhovor – Jarmila Beková: Vždycky jsem měla přetlak tvořivosti Samu sebe popisuj

Obrázek podcastu Horníček: Listy z Provence

Horníček: Listy z Provence

Komentář z původního supralongu (2 18 0409): Jsou věci rozumem pochopitelné a naopak věci, před kterými, jak se říká, rozum zůstává stát. Pochopit lze například splachovadlo. Nepochopitelná je láskanějakého člověka k zemi, kterou nikdy neviděl. Ostatně i tady hraje rozu

Obrázek podcastu Dousková: Darda

Dousková: Darda

Helenka Součková, hrdinka románů Ireny Douskové Hrdý Budžes a Oněgin byl Rusák, dospěla, je herečkou v pražském divadle, hraje v populárních seriálech, má dvě děti, několik věrných kamarádů, vzpomínky na otce pohřbeného v Izraeli a neztratila smysl pro humor. Což je zvl

Obrázek podcastu ...Mluviti stříbro - Vlastimil Brodský - Zpověď

...Mluviti stříbro - Vlastimil Brodský - Zpověď

V sérii "Mluviti stříbro… " slavné osobnosti českého kulturního dění hovoří o sobě a svých přátelích, ev. čtou slavná knižní díla. Tentokrát s Vlastimilem Brodským v rozhovoru spisovatelky Zuzany Maléřové - vzlety i pády, dary i ztráty, úsměvy ze života. Ačkoliv byl Vla

Obrázek podcastu Tajemství obsidiánu

Tajemství obsidiánu

Soukromá elitní škola v Praze. Dívka, která nemá tušení o svém předurčení. Kluk ze starého královského rodu démonů. Osud, kterému se nedá vyhnout... První díl české fantasy, který si nemůžete nechat ujít! Sedmnáctiletá Anna žije se svým poněkud podivínským dědečkem vcel

Obrázek podcastu Život víry 2019/11

Život víry 2019/11

Život víry 2019/11 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Kateřina Hodecová, Ludmila Hojková, Lucie Endlicherová, Štěpán Matuška, Daniel Zeman a Pavel Kohl. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma: Okultismus – síla temnot

Obrázek podcastu Jmenuju se Ozzy

Jmenuju se Ozzy

Jmenuju se Ozzy - audiokniha obsahuje vlastní vyprávění Ozzyho Osbourna o tom, jak se z povaleče a alkoholika bez budoucnosti stala žijící legenda rockové scény. Se skupinou Black Sabbath a poté jako sólový umělec získal dvě Grammy a po celém světě prodal přes sto milió

Obrázek podcastu Zamilujte se do angličtiny

Zamilujte se do angličtiny

>>Jestli vám někdo někdy tvrdil, třeba i vy sami, že se anglicky stejně nikdy nenaučíte, tak vám lhal! Máme důkaz, že angličtinu zvládne každý, kdo opravdu chce. Takže i vy. # O audioknize Znáte takové ty učitele, kteří umějí předat celé třídě totální nadšení a lásku

Obrázek podcastu Život víry 2022/12

Život víry 2022/12

Život víry 2022/12 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Kateřina Hodecová a Ludmila Matušková. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Daniela Nováková: Nesplňovala jsem církevní standardy Maminka současného p

Obrázek podcastu Posel hydrometeorologického ústavu

Posel hydrometeorologického ústavu

Hrdinou rozhlasové komedie Posel hydrometeorologického ústavu je člověk, který neodolá pokušení mystifikovat posluchače v rozhlasovém vysílání.O svém "rozhlasovém žertu" Posel hydrometeorologického ústavu - Zdeněk Svěrák mj. píše: "Fascinovali mě tenkrát podvodníci a m

Obrázek podcastu Mŕtvy na Pekelnom vrchu

Mŕtvy na Pekelnom vrchu

Historická detektívka o prvom prípade kapitána Steina a notára Barbariča, ktorí sú na stope zločinu v habsburskom cisárstve za vlády Rudolfa II. Na konci 16. storočia zúri v kresťanskom pohraničí vojna s Osmanskou ríšou. Turci sa pokúšajú preniknúť k bohatým banským mes

Obrázek podcastu Tanec papírových draků 2: Hon

Tanec papírových draků 2: Hon

Už je to pět let od chvíle, co jsem naposledy umřel, ale pomalu mi to začíná chybět. Policejní sledovací a zásahový útvar jakž takž funguje, ale nikdo mě nevaroval, že vést ho bude obnášet excelové tabulky, audity a videokonference. Jenže management nikdy nebyl mojí sil

Obrázek podcastu Žabákova dobrodružství

Žabákova dobrodružství

Humorné vyprávění o dobrodružných i veselých příhodách lehkomyslného Žabáka, kterého se snaží napravit jeho přátelé ? Jezevec, Krysa a Krtek.Další z rozhlasových setkání režiséra Jiřího Horčičky s vtipnou a poetickou předlohou pro chytré děti a dospělé, kteří dětmi nikd

Obrázek podcastu Nejen o rybách

Nejen o rybách

Z pozůstalosti nezapomenutelného Oty Pavla vybrala jeho žena Věra některé známé i méně známé povídky, které měl i Ota rád. Titul uvádí režisér Jiří Šrámek, který vás seznámí s hlasy předních členů rodiny.

Obrázek podcastu Zabil jsem...

Zabil jsem...

Když se vám život ve vteřině otočí o 180 stupňů. Psychologický příběh člověka, který byl v nesprávný moment na nesprávném místě. Ráno jako každé jiné. Spokojený bankovní úředník posnídá se svou rodinou a odjíždí autem do práce. Lesní úsek silnice je zahalen hustou mlhou

Obrázek podcastu Jindrové

Jindrové

Představitel českého literárního naturalismu. Novinář, nesmlouvavý kritik a prozaik mohutného gesta. "Jsem prost veškeré fantazie, kromě reprodukční?" řekl sám o sobě spisovatel Karel Matěj Čapek, který si pro odlišení svého jména od slavnějšího (a mladšího) jmenovce př

Obrázek podcastu Toulky českou minulostí 1201-1218

Toulky českou minulostí 1201-1218

Závěrečné díly oblíbeného seriálu pořadů Českého rozhlasu od roku 1995 v režii Jaromíra Ostrého.

Obrázek podcastu Nikdo není vinen?

Nikdo není vinen?

Příběh románu se odehrává v prostředí předválečné Prahy. Obchodní zástupce se následkem špatné životní situace, do níž se dostal, ocitne v naprosto neznámem prostředí. Útočiště nalezne u muže, kterému dříve pomohl. Neví však, že jde o vůdce zločinecké organizace. Pozděj

Obrázek podcastu Pýcha a předsudek

Pýcha a předsudek

Dramatizace slavného románu, známého také z nedávné filmové verze, který s ironickým podtextem líčí život na anglickém venkově konce 18. století, tamní rodinné vztahy a neutuchající snahy matek najít pro své dcery vhodné ženichy.Hrají Jaroslava Adamová, Jiří Adamíra, Mi

Obrázek podcastu U stolu (1988)

U stolu (1988)

Velkého českého básníka, dramatika a překladatele připomínáme četbou z jeho lyrické prózy U stolu. Hrst vzpomínek na dětská léta, prožitá v malebném kraji mezi Vltavou a Sázavou.Jsou tři místa, která se přetahovala o tvůrčí pozornost básníka Františka Hrubína - rodná Pr

Obrázek podcastu Zmenárnik

Zmenárnik

Zmenánik. Je neviditeľný, ale chce aby ste o ňom vedeli. Zoberie vám z bytu drobnosť, zdanlivo nepodstatnú vec a zamení ju za figúrku bez tváre. Označil si vás. Je to hra o moc a ňou rastie aj jeho chuť na niečo viac... Detektívka Leonore Askerová má vedúce postavenie o