Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Zlomené duše

Audiokniha Zlomené duše

Délka:

13 hod 44 min

Čte:

Lukáš Hlavica

Vydavatel:

Radioservis

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Kocúr v čižmách

Kocúr v čižmách

Kde bolo tam bolo, boli raz traja bratia, ktorí si po otcovej smrti rozdelili dedičstvo. Ako to už v rozprávkach a občas i v živote býva, najmladší obišiel najhoršie - zdedil kocúra. Všetko zlé však môže byť dobré, najmä ak takýto zdedený kocúr má rozumu za troch. A to

Obrázek podcastu Veterán

Veterán

Drsný svět mezi ocelí a magií – první část trilogie odehrávající se v prostředí románu „Seržant“ oceněného Akademií science-fiction, fantasy a hororu. Vstupte do úvodního příběhu, v němž se další ikonický Žambochův hrdina, veterán Max Bronštejnm ocitá ve světě, v němž s

Obrázek podcastu Leggende dell´antica Roma

Leggende dell´antica Roma

Audiokniha v italštině vás seznámí se sedmi z mnoha legend, které můžeme najít v římské historii. Poslechnete si pověsti o založení města, o únosu Sabinek a o souboji mezi Horatii a Curiatii, dozvíte se o kapitolských husách a poznáte příběh o překročení Rubikonu a dalš

Obrázek podcastu Sezóny srdce/Collage in adagio/ Rozhovor Karla Hvížďaly

Sezóny srdce/Collage in adagio/ Rozhovor Karla Hvížďaly

"Jsou lidé, kteří si stav ducha uvědomí a nezanesou ho balastem, a jsou tací, kteří ho vyčtou, dojdou k němu intelektuálním úsilím. Josef Topol patřil k první skupině. Mikuláš Medek o něm řekl: Je to lastura, která se nedá otevřít násilím. Musí se trpělivě čekat, až se

Obrázek podcastu JEJE JEJE JEJE, NĚCO SE MI DĚJE & PROBOUZECÍ KNÍŽKA & OPATRNĚ NA TO MRNĚ & USÍNACÍ KNÍŽKA

JEJE JEJE JEJE, NĚCO SE MI DĚJE & PROBOUZECÍ KNÍŽKA & OPATRNĚ NA TO MRNĚ & USÍNACÍ KNÍŽKA

Čtyři půvabné knížky básníka Robina Krále určené malým dětem, jejich rodičům a starším sourozencům. Jeje, jeje, jeje, něco se mi děje je souborem vtipných říkadel z dětské každodennosti od kojení po přebalování. Opatrně na to mrně přivítá do rodiny mladší sestřičku, se

Obrázek podcastu Přežít

Přežít

>> „Tato kniha je plná překvapivých poznatků o chorobách stáří, které pravděpodobně zabijí většinu z nás, a taktik a metod, které nám pomohou žít déle a těšit se pevnějšímu zdraví.“ — Siddhárta Mukherdží, profesor medicíny a nositel Pulitzerovy ceny

Obrázek podcastu Nadějné vyhlídky

Nadějné vyhlídky

Charles Dickens: Nadějné vyhlídky. Sirotek Pip, kterého vychovává jeho sestra se svým mužem kovářem, je jednoho dne postaven před osudovou náhodu. Setká se s uprchlým galejníkem, je mu nabídnuta možnost docházet do zámožného domu, který obývá pološílená slečna Havishamo

Obrázek podcastu Lasička

Lasička

Lasička. Pohádka o nešťastné pasačce ovcí s Ivanem Trojanem a Eliškou Balzerovou v hlavních rolích.Víla Lorelai potká milou dívku, které se říká Lasička. Za její dobrotu ji vzácná paní odmění krásným darem i svou přízní. A smutný osud Lasičky se změní k lepšímu.Na motiv

Obrázek podcastu Vládcové ostatků II.

Vládcové ostatků II.

Martin ze Stvolna, pronásledovaný inkvizicí, se dostává zpět do služeb krále Karla IV. V jeho družině se pak vydává na půlroční pouť do Říma. Český rytíř Martin ze Stvolna se na útěku z avignonského vězení octne v potulné herecké tlupě. I zde je mu však v patách inkvi

Obrázek podcastu Pamrplice

Pamrplice

Nikdy nekopej do muchomůrek, nebo probudíš Pamprlice. To tvrdí moudrý bylinkář děda Matěj. A ví, co říká. Dostat se do křížku se zlomyslnými lesními strašidly není jen tak, jak prozradí rozverná pohádka s Michalem Dlouhým, Alenou Vránovou a Vlastimilem Brodským. Jenže p

Obrázek podcastu Život v manéži

Život v manéži

Četba z knihy, která sugestivně zachycuje atmosféru velkého cirkusu a jeho osudů na počátku století. Je záznamem vyprávění ředitele nejslavnějšího českého cirkusu, svědectvím velké lásky artistů k jejich práci, svědectvím jejich houževnatosti, sebezapření a nezlomné vůl

Obrázek podcastu Dědečku, vyprávěj o světě

Dědečku, vyprávěj o světě

Dědečku, vyprávěj o světě je dalším pokračováním oblíbené série knížek o zvídavé Viktorce a laskavém a moudrém dědečkovi. Tentokrát se společně vypraví na cestu po pěti důležitých evropských zemích. Viktorka se brzy naučí orientovat se na letišti, chovat se v hotelu, vy

Obrázek podcastu Postřižiny

Postřižiny

Jeden z nejznámějších románů Bohumila Hrabala vypráví o krásné ženě správce pivovaru, svérázném strýci Pepinovi i o životě na maloměstě v době, kdy docházelo k velkým průmyslovým objevům, kdy probíhala překotná modernizace, kdy se "zkracovaly vzdálenosti i čas". Zkracov

Obrázek podcastu Sami na této zemi?

Sami na této zemi?

Známý salesiánský kněz ve své nové audioknize vede posluchače k tomu, aby si uvědomil, jak intenzivně nás Boží přítomnost obklopuje. Není místa, kde bychom se s Bohem nemohli setkat, ať je to nemocniční pokoj, nebo rockový koncert. Jde jen o to, abychom se neuzavírali d

Obrázek podcastu Problém tří těles

Problém tří těles

V Říši středu probíhá Velká kulturní revoluce. Čína nechce zůstat pozadu za Sověty a Američany, a proto se v rámci tajného vojenského projektu pokouší navázat spojení s mimozemšťany. Přesně o třicet let později začínají umírat významní vědci a lidé začínají vyzývat k ná

Obrázek podcastu Hovořil se zvěří, s ptáky a rybami

Hovořil se zvěří, s ptáky a rybami

Mříže? Jistě. Přece nechcete, aby se zvířata zase vloupala do domu. Jak si představíte držitele Nobelovy ceny za fyziologii a lékařství? Pokud jako vědce trávícího život výlučně v přítomnosti zkumavek, nelze být v případě Konrada Lorenze dále pravdě. Autor s hlubokou od

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše

Obrázek podcastu Erben: Kytice

Erben: Kytice

Z komentáře V.Justla k původnímu LP albu 1218 0721 "Karel Jaromír Erben Kytice" vydanému Supraphonem v roce 1984 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně:...Většina básní Kytice z pověstí národních čerpala z české lidové tradice jako součásti lidového písemnictví slovanské

Obrázek podcastu Detektivní povídky

Detektivní povídky

Chesterton dal detektivce otce Browna, Doyle Sherlocka Holmese, Emil Vachek detektiva Klubíčka a Karel Čapek? Přece doktora Mejzlíka! Detektivní žánr Čapkovi učaroval a jeho povídky plné svižných originálních zápletek a jemného humoru patří ke skvostům moderní české lit

Obrázek podcastu Domovní důvěrnosti

Domovní důvěrnosti

Úsměvné povídky a fejetony, jejichž hrdiny jsou osobití a svérázní lidé z autorčina okolí, svérázné figurky z Malé strany, a řada přátel.Jindřiška Smetanová, (26. října 1923 Rosice - 24. prosince 2012 Zlosyň) byla česká spisovatelka, scenáristka, autorka televizních ins

Obrázek podcastu Disciplína je osud

Disciplína je osud

Život podle předem stanovených pravidel, v němž panuje řád a rutina – to nezní moc přitažlivě. Moudrost vyprávěná velkými muži a ženami historie však hovoří o disciplíně jako o způsobu života, v němž se cílevědomému člověku daří. Kouzlo disciplíny tkví v detailech – špi

Obrázek podcastu Pouští a pralesem

Pouští a pralesem

Máte rádi dobrodružství? Vydejte se společně se Staškem, Nelou a dalšími hrdiny známého románu do nitra středoafrické džungle. Na strastiplnou pouť se obě děti nevydávají dobrovolně. Jsou uneseny a na své cestě za záchranou urazí tisíce kilometrů. Svedou nerovný boj s l

Obrázek podcastu Bubáci a hastrmani

Bubáci a hastrmani

Veselé vyprávění Josefa Lady o hastrmanu Brčálovi a strašidlu Mulisákovi a o jejich radostech i starostech s výchovou potomků Pulce a Bubáčka. Autor oživil humorné příběhy zasazením do rodného kraje okolo Hrusic, plného malebných rybníčků a hlubokých lesů. V rozhlasov

Obrázek podcastu Dobrodružství kocoura Fiškuse a dědy Pettsona 1

Dobrodružství kocoura Fiškuse a dědy Pettsona 1

První trojice dobrodružství dědy Pettsona a kocoura Fiškuse! #1 Dort pro Fiškuse V úplně prvním příběhu všech dob se Pettson chystá Fiškusovi péct palačinkový dort. Kocourek totiž slaví jedny ze svých tří narozenin! Jenže doma chybí mouka. Jak ale dojet do obchodu, kdy