Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Zlodějíček z pátých hradeb

Audiokniha Zlodějíček z pátých hradeb

Délka:

15 hod 18 min

Čte:

Margit Vinklárková

Vydavatel:

Čti mi

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Můj život s třemi ženami

Můj život s třemi ženami

Zdravím tě, můj milý čtenáři, případně má krásná čtenářko, dovol, abych se ti v krátkosti představil. Jmenuji se Kristián Novotný, jsem pohledný, ač plešatějící třiceti letý muž. Také jsem úžasný táta dvou dcer, žádostivý manžel jedné ženy, ne zcela ambiciózní zaměstnan

Obrázek podcastu Mindhunter

Mindhunter

Jak proniknout do mysli sériového vraha. Audiokniha dle knižní předlohy úspěšného stejnojmenného seriálu. John Douglas, agent FBI, se na konci 70. let ve snaze pomoci rozvoji kriminalistiky odhodlal ponořit do psychologie vraždy a přiblížit se znepokojivě blízko skutečn

Obrázek podcastu Čtvrtek: O makové panence a motýlu Emanuelovi

Čtvrtek: O makové panence a motýlu Emanuelovi

Zvuková podoba jednoho z nejoblíbenějších TV večerníčků podle literární předlohy moderního klasika tohoto žánru Václava Čtvrtka je především hereckým koncertem Vlastimila Brodského. Hudba Milana Baginskéhopřipomene dětským posluchačům "Makovou panenku" televizní.

Obrázek podcastu Sherlock Holmes a Ďáblův prach

Sherlock Holmes a Ďáblův prach

Co skrývá tajemná zpráva napsaná těsně před smrtí, a jakou roli v ní hraje muž, jehož život byl plný honů na divokou zvěř? Londýn, rok 1884. Sherlock Holmes a Dr. Watson jsou povoláni k případu otráveného nájemníka, jehož poslední činy zanechaly více otázek než odpověd

Obrázek podcastu Kulda Kulíšek

Kulda Kulíšek

Neobyčejné příhody a dobrodružství malého medvídka Kulíška. Osoby a obsazení: medvídek Kulda Kulíšek (Jaromír Hanzlík), pejsek Hafík Tkanička (Jaroslav Kepka), medvěd Chlupáč (František Hanus), tulák (Zdeněk Řehoř), vyprávěč (Karel Höger).Původní rozhlasová nahrávka, v

Obrázek podcastu Julius Zeyer

Julius Zeyer

Píše se rok 1891, v Praze se těší nadšené pozornosti Zemská výstava. Sjíždějí se na ní celebrity vlasteneckého života. Julius Zeyer v té době žije v dobrovolném exilu ve Vodňanech. Osud a jeho přátelé ho ale vystaví novým výzvám.Osud má podobu madam Kershow, dámy, se kt

Obrázek podcastu Mnich, který prodal své ferrari

Mnich, který prodal své ferrari

Kniha patřící mezi nejznámější klasická díla s duchovní a psychologickou tematikou. Tato „úchvatná knížka, která přináší potěšení i poznání“, jak se o ní vyjádřil Paulo Coelho, byla přeložena do třiačtyřiceti jazyků a inspiruje miliony čtenářů na celém světě. Vypráví př

Obrázek podcastu Zavražděný sen a jiné povídky

Zavražděný sen a jiné povídky

„Zastavila se, v očích hrozný úlek. Nepromluvila a já také nic neříkal.“ Jeden z našich předních autorů psychologické prózy osvědčil mistrovský talent nejen při psaní románů, které dnes patří ke kanonickým dílům české meziválečné literatury, ale i ve své bohaté a pestré

Obrázek podcastu Effi Briest

Effi Briest

Audiokniha namluvená v německým rodilým mluvčím. Obtížnost poslechu odpovídá jazykové úrovni A2 pro mírně pokročilé začátečníky. Baron Geert von Innstetten verheiratet wird. Die Siebzehnjährige zieht mit ihm in eine Kleinstadt an der Ostsee. Doch Innstetten kümmert sic

Obrázek podcastu Hulpach: Indiánské pohádky

Hulpach: Indiánské pohádky

Pohádky pro všechny, kteří obdivují přírodní svět indiánů a oceňují jejich schopnost pochopení světa Vladimír Hulpach je autorem řady převyprávěných mýtů, pohádek, legend a bájí z celého světa. Jeho Indiánské pohádky patří k nejúspěšnějším, vyšly již v jedenácti jazyko

Obrázek podcastu Ruce nad vodou

Ruce nad vodou

Po havárii vězeňského auta se v rozbouřené řece octnou odsouzený a jeho dozorce. Má člověk vždycky povinnost pomoci bližnímu a pro čí život má cenu riskovat svůj vlastní? Experimentální text má rámec rekonstrukce dramatické události, v níž se po havárii vězeňského auta

Obrázek podcastu Album pohádek "Supraphon dětem" 11. - Začarovaný les, O králíčkovi Stříbrňáčkovi, O Popelce...

Album pohádek "Supraphon dětem" 11. - Začarovaný les, O králíčkovi Stříbrňáčkovi, O Popelce...

Řada Alba pohádek "Supraphon dětem" 11 opět představuje nejen dětem dramatizované i vyprávěné pohádky z archivu Supraphonu. Dramatizované jsou pohádky Tři čmeláci, Začarovaný les, O Popelce, O králi jelenovi a zvířátkách z podzámeckého lesa. Vyprávěné pohádky jsou pak O

Obrázek podcastu Případy soudce Ti: Noc kočky

Případy soudce Ti: Noc kočky

Podprefektův pobočník Tiao Tchaj okusí na vlastní kůži svůdnou moc nádherné tanečnice i život za studenými mřížemi soudcova žaláře. Ze šlamastyky uchystané vychytralým zločincem, který trápí městečko Lan-fang, se ho pokusí zachránit soudce Ti spolu se zbylými pobočníky.

Obrázek podcastu Putování

Putování

Víc než jen cestování. V současnosti přišlo do módy poutnictví. Zdá se, že mnozí lidé touží po dlouhodobějším putování. Jak si ale tuto touhu vyložit? Po čem ve skutečnosti touží ti, kdo si berou na pár dní volno, aby mohli být v přírodě? Je to jednak touha vystoupit z

Obrázek podcastu Má sestra je sériový vrah

Má sestra je sériový vrah

Přestože jsou Korede s Ayoolou sestry, liší se víc než den a noc. Korede je nepříliš hezká, ale pracovitá zdravotnice s až obsedantním sklonem k pořádku, zatímco Ayoola je krásná, oblíbená, lehkomyslná... a šílená. Je zvyklá kdykoli požádat svou starší sestru o pomoc, a

Obrázek podcastu Proč jen 5% lidí uspěje

Proč jen 5% lidí uspěje

V audio nahrávce Proč jen 5 % lidí uspěje se dozvíte: Jaké je tajemství úspěchu? Jak zvýšíte své schopnosti o stovky procent? Jak se vždy správně rozhodnout a žít bez dilemat? Jak najít to, čemu se vyhnout? A naopak, čím se opravdu zabývat? Co rozhoduje o postupu v ka

Obrázek podcastu Jiří Suchý: Osudy

Jiří Suchý: Osudy

Rozhlasové vzpomínky herce, zpěváka, textaře, spisovatele a zakladatele divadla Semafor. V životním příběhu Jiřího Suchého je obsaženo vše, čím rozkvetla česká divadla malých forem, i to, jak v 70. a 80. letech 20. století také zvadla, či spíše změnila se z míst, kde se

Obrázek podcastu Malé ženy

Malé ženy

Príbeh štyroch sestier prvý raz uzrel svetlo sveta v druhej polovici 19. storočia, ale jeho obľúbenosť prekročila hranice času. Stále ďalším generáciám matiek a dcér ukazuje hodnotu rodiny, priateľstva, odpustenia a života v pravde a láske. Príbeh sa odohráva v časoch a

Obrázek podcastu Ať žije Žeryk! aneb 85 let spolu

Ať žije Žeryk! aneb 85 let spolu

Jak již název této nové kompilace napovídá, vychází na počest chrabrého psíka Žeryka! Ten totiž právě v dubnu tohoto roku oslaví již 85. narozeniny, podle psích konvencí pak dokonce 595. Stejně dlouho doprovází naši čtveřici hrdinů - Hurvínka, Spejbla, Máničku a paní Ka

Obrázek podcastu Na Větrné hůrce

Na Větrné hůrce

Nemá slitování s nikým a jediným hnacím motivem jeho jednání je touha po pomstě. Klasické dílo anglické literatury. Autorka mistrně vystihla nejtemnější zákoutí lidské duše, zlobu a záludnost. Jeden z nejtemnějších a nejsmutnějších příběhů světové literatury. Ponurost

Obrázek podcastu Jak sbalit ženu 2.0

Jak sbalit ženu 2.0

Jste nešťastně zamilovaní? Chcete se konečně seznámit s dívkou? Chcete se zbavit nesmělosti? Chcete získat ženu, která vás ignoruje (anebo nazpět tu, která vás opustila)? Nové, masivně přepracované vydání českého bestselleru, vám změní život. Autor se od 1. vydání věnov

Obrázek podcastu ...Mluviti stříbro se Stellou Zázvorkovou

...Mluviti stříbro se Stellou Zázvorkovou

V sérii "Mluviti stříbro… " slavné osobnosti českého kulturního dění hovoří o sobě a svých přátelích, ev. čtou slavná knižní díla. Tentokrát se Stellou Zázvorkovou v rozhovoru spisovatelky Zuzany Maléřové - vzlety i pády, dary i ztráty, úsměvy ze života.

Obrázek podcastu Tekuté krystaly

Tekuté krystaly

Tvrdili mi, že jsem ho zastřelil. Ovšem vymazali mi paměť čtyři měsíce dozadu, takže kdoví jestli. Soud se tím ale moc nezabýval. Byl jsem to já. Záznam z mého procesoru implantovaného v mozku byl zcela jednoznačný. Měl jsem toho blba v zaměřovači své ostřelovací pušky

Obrázek podcastu Ernettiho stroj

Ernettiho stroj

Nejlépe střežené tajemství Vatikánu. Román založený na skutečných událostech, který vás zavede někam mezi Dana Browna a Jamese Bonda. Březen 1938. Italský fyzik Ettore Majorana mizí v moři u Sicílie. S ním i tajný projekt, na němž léta pracoval. Podzim 1955. Jako zázrak

Obrázek podcastu Dřevěné zbraně

Dřevěné zbraně

Přijměte pozvání k cestě na divoký západ do doby, kdy se tu proháněli kovbojové s kolty proklatě nízko. Mezi nimi i Jim Conover, kterému však jedno zranění změní život. Napínavý rozhlasový western pro celou rodinu. Dramatizace: Viktorín ŠulcÚčinkují: Petr Haničinec, Alo