Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Zločiny na panovnickém dvoře

Audiokniha Zločiny na panovnickém dvoře

Délka:

34 hod 22 min

Čte:

Jan Hyhlík

Vydavatel:

Tympanum

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Šimek & Grossmann: Návštěvní den 4

Šimek & Grossmann: Návštěvní den 4

Narozdíl od předchozích tří Návštěvních dnů vydaných Bontonem, které vycházely z původní pantonské verze a byly pouze doplněny bonusy nahrávek, jež se na vinyl nevešly nebo "nebyly vejity", tento Návštěvní den označený pořadovým číslem čtyři, spatřuje na zvukovém nosiči

Obrázek podcastu Přítelkyně z domu smutku

Přítelkyně z domu smutku

Příběh se odehrává na konci světa, ve světě zabsolutizovaného násilí, a já po napsání knihy zjistila, že snad žádné jiné prostředí není tak velkou autorskou příležitostí. Nikde jinde bych se nesetkala s lidmi tak rozdílnými, a současně tak otevřenými. Má hlavní autorská

Obrázek podcastu Pavel: Povídky

Pavel: Povídky

Komplet všech příběhů legendárního autora, čtený některými neméně legendárními interprety, s bonusem nových nahrávek V letošním roce (2. července 1930) uplyne 90 let od narození Oty Pavla. K významnému výročí vychází komplet, obsahující souhrn díla tohoto mimořádného p

Obrázek podcastu Baba Jaga

Baba Jaga

Příšera z východu přichází Závěrečný díl hororové trilogie. Dětští hrdinové čelí rozpínavému zlu přicházejícímu z východu jménem Baba Jaga. Závěrečný díl hororové trilogie. Hrůza se stupňuje. Kája s Pepou a dvojčata Marek a Martin si poklidně žili svoje puberťácké život

Obrázek podcastu Temná dcera

Temná dcera

Leda je rozvedená profesorka anglické literatury. Má dvě dospělé dcery, které odjely za otcem do Kanady, a ona si konečně může užívat léta bez pracovních i rodinných povinností. Na pláži u moře se setkává s neapolskou rodinou, tolik podobnou té, z níž sama pochází. Její

Obrázek podcastu Prečo mi to nikto nepovedal?

Prečo mi to nikto nepovedal?

Ak zažívate ťažké obdobie, alebo si neviete dať rady so spracovaním niektorých emócií, klinická psychologička Julie Smith vám touto audioknihou môže zmeniť život. Vďaka nej zistíte, prečo sa cítite tak, ako sa cítite, a poradí vám, čo sa s tým dá robiť. Vlastná myseľ ná

Obrázek podcastu Zpěv o Vinnetouovi

Zpěv o Vinnetouovi

Seriál Zpěv o Vinnetouovi, který na motivy románu Karla Maye "Vinnetou" napsal dramatik, dramatizátor a rozhlasový dramaturg Jaromír Ptáček, byl natočen v Liberci v roce 1967 s Milošem Bílkem coby Vinnetouem a Vladimírem Volkem jako Old Shatterhandem. Už to, že se seriá

Obrázek podcastu Všech 15 her a texty, na které se nedostalo

Všech 15 her a texty, na které se nedostalo

Za čtyřiačtyřicet let své činnosti uvedlo DJC patnáct divadelních premiér, sehrálo nespočet představení v Praze i na zájezdech, stalo se neodmyslitelným kulturním fenoménem moderních dějin českého humoru a svými hrami ve zvukové podobě potěšilo miliony posluchačů. A tak

Obrázek podcastu Hovory k sobě

Hovory k sobě

Vypadl proud, ve tmě nejistě tápeme po něčem pevném… vtom se světlo znovu rozzáří a nejistota je ta tam. Totéž se může odehrát v životě: svět se stane srozumitelný, lidé známí a blízcí, roky utopené v negativních emocích se rozplynou… Jako průvodce na cestu za světlem

Obrázek podcastu Zlo v Sethanonu

Zlo v Sethanonu

Nad Midkemií duje zlý vichr. Murmandamus svolává své legie a chystá se k invazi do Ostrovního království. Arutha je odhodlán čelit této hrozbě, ale bez pomoci přátel zkáze zabránit nedokáže. Pug a Thomas se vydávají na nebezpečnou výpravu, která je zavede až na počáte

Obrázek podcastu Obsluhoval jsem anglického krále

Obsluhoval jsem anglického krále

Román obsluhoval jsem anglického krále, zachycující životní dráhu číšníka a hoteliéra v průběhu dramatických událostí a politických zvratů 20. století, napsal Bohumil Hrabal roce 1971. Pojednává o touze malého pikolíka dosáhnout uznání i bohatství, neboť cítí, že jím d

Obrázek podcastu Nebožtíci na bále

Nebožtíci na bále

V předvečer výbuchu první světové války se odehrává příběh novely Ladislava Fukse. C. k. mocnářství už má namále, což svými činy dokazují potrhlí zástupci policie nebo nemocničního personálu v čele s dvorním radou. A tak se stane, že jednoho krásného dne doručí zřízenec

Obrázek podcastu Nohejl: Objevení planety Michovice

Nohejl: Objevení planety Michovice

Humorné příběhy dětí trávících prázdniny u babičky a dědy v Michovicích. Babička a dědeček Strakovi netrpělivě očekávají své dva vnuky. Jaké je ale jejich překvapení, když nečekaně přistanou dva kosmonauti-průzkumníci, z daleké planety Praha. Kapitán Michal a poručík P

Obrázek podcastu Birlibán

Birlibán

Dobrodružství malého kluka z vysněné země plné překvapení. Veselý příběh plný fantazie a neuvěřitelných příhod neposlušného kluka Birlibána, který putuje do vysněné země hraček, nečekaných zážitků a ponaučení. Birlibán je malý kluk, kterému se dějí podivné věci a zažív

Obrázek podcastu Život víry 2020/2

Život víry 2020/2

Život víry 2020/2 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Hojková, Štěpán Matuška, Lucie Endlicherová, Bohdanka Gillíková, Daniel Zeman, Pavel Kohl. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma: ... a budou jedno tělo Co

Obrázek podcastu Deväť - príbeh Ďatlovovej výpravy

Deväť - príbeh Ďatlovovej výpravy

Máte radi dobrodružstvo, napätie, záhady? Alebo všetko v jednom, navyše podľa skutočnej udalosti? Potom je román DEVÄŤ určený práve vám. Chceli pokoriť horu Otorten, no ich púť skončila pod Cholatčachľom, domorodcami nazývanom Mŕtva hora. Našli ich v snehu v spodnej bie

Obrázek podcastu Klapzubova jedenáctka

Klapzubova jedenáctka

„Na zelené trávě svítí bílé linie. Kdo chce s námi hráti, ten si to vždy vypije…“ Bylo nebylo, žil v Dolních Bukvičkách u Kouřimi chalupník Klapzuba a ten na loučce za stavením vycepoval ze svých synů fotbalovou jedenáctku. Nastoupil s nimi do zápasu III. třídy středoče

Obrázek podcastu Válka Mentogritů

Válka Mentogritů

Pokračování vědeckofantastického příběhu o soužití lidí, inteligentních rostlin a dalších neméně inteligentních tvorů v závislosti na jejich Mentogritech. Vyprávění je protkáno odlehčeným humorem autora, spoustou nápadů, mystickým zamyšlením a hlavně upřímnými mezilidsk

Obrázek podcastu Život víry 2026/04

Život víry 2026/04

Život víry 2026/04 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou: Pavel Hromádka a Kateřina Hodecová. Nahrávka vznikla ve spolupráci s Rádiem 7. Z obsahu čísla: * V Pákistánu je naše víra větší než doma (rozhovor s Agatou a Maciejem Strzy

Obrázek podcastu Čtvrtý věk

Čtvrtý věk

Fascinující pohled na budoucnost člověka. Čtvrtý věk, audiokniha, která se zabývá fascinující otázkou: Jak technologický pokrok ovlivní budoucnost lidstva? Autor Byron Reese v této audioknize poodhaluje různé scénáře a předpovědi o tom, co nás čeká v době, kterou nazýv

Obrázek podcastu Sedmilhářská půlhodinka 3

Sedmilhářská půlhodinka 3

Další setkání s původní rozhlasovou "sedmilhářskou" partou před mikrofonem. Historky ze života vyprávěné tak, jak je už dnes nikde neuslyšíte. Připravila Dita Skálová. "...Ten pořad je jednoduchý a v tom je jeho kouzlo. Několik lidí si povídá a přitom se natáčí. Pořad

Obrázek podcastu Šarlatové písmeno (seriál)

Šarlatové písmeno (seriál)

Slavný román Šarlatové písmeno vyšel poprvé v roce 1850. Jeho autor americký spisovatel Nathaniel Hawthorne v něm své čtenáře zavádí do Nové Anglie 17. století a vypráví příběh ženy, která odmítá říct jméno otce svého nemanželského dítěte a je veřejně odsouzena. Účinku

Obrázek podcastu Mizera

Mizera

Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zad

Obrázek podcastu Kočky od 311. peruti

Kočky od 311. peruti

Mohly obyčejné kočky zasáhnout do leteckých soubojů druhé světové války? Jasně že mohly! A dokonce zásadně! Hangáry v Honingtonu jsou základnou československých letců bojujících v Anglii proti Německu, ale také domovem dvou koček, Čertiny a Božky. Obě šelmičky si tu vce

Obrázek podcastu Pelyněk: Díl 3

Pelyněk: Díl 3

Na hlavy odpůrců Nové republiky dopadá ostří mechanické sekery. V císařských laboratořích se rodí bojové stroje, metropoli brzy pohltí plameny vzdušné bitvy. Válka vrcholí a naděje na vymýcení pelyňku mizí. O záchranu světa se pokusí syn vůdce monarchistů i žena putujíc