Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Zlato Arkony – kniha první

Audiokniha Zlato Arkony – kniha první

Délka:

10 hod 1 min

Čte:

Martin Finger

Vydavatel:

Tympanum

Jazyk:

Česky

Žánr:

Fantasy

,

Sci-Fi

Obrázek podcastu Život ve staletích – 13. století

Život ve staletích – 13. století

Historie jako na dlani. Přehledně a poutavě. Další díl ojedinělého projektu známého historika a oblíbeného spisovatele, který představuje život v českých zemích od doby knížecí až do konce feudalismu. Jak vypadala krajina 13. století? A kdo byli její obyvatelé? Kolika

Obrázek podcastu Never jej ani slovo

Never jej ani slovo

NEW YORK TIMES BESTSELLER Neprehliadnuteľný psychologický triler od autorky bestsellerov New York Times Lisy Jewellovej sleduje ženu, ktorá sa ocitne v centre pozornosti vlastného podcastu o skutočných zločinoch. Úspešná novinárka a autorka podcastov Alix Summerová os

Obrázek podcastu Stručné dějiny světa pro mladé čtenáře

Stručné dějiny světa pro mladé čtenáře

Stručné dějiny světa pro mladé čtenáře - audiokniha obsahuje zajímavou formou podaný příběh dějin světa, který zaujme nejen mladé čtenáře. Proslulý kunsthistorik převypravuje dějiny světa jako příběh, ne vždy právě veselý a pochopitelně neukončený. V této knize se Gombr

Obrázek podcastu Král na scestí

Král na scestí

Legendární pražská kavárna U Nováků ve Vodičkově ulici nebývala jen vyhlášeným centrem fanoušků kulečníku, své zázemí tu měli i milovníci královské hry. Právě mezi nimi se odehrává napínavý příběh, na jehož konci je vražda. Ostřílený detektiv Bodlák rozplétá složitý př

Obrázek podcastu Velká kniha fuckupů

Velká kniha fuckupů

Celosvětový fenomén Fuckup Nights, během kterých známé a zdánlivě vždy úspěšné osobnosti v deseti minutách mluví nikoli o svých výhrách, ale naopak o věcech, které se zrovna dvakrát nepovedly, má i svou českou verzi. V audioknize vás čeká téměř čtyřicet zpovědí: výběr t

Obrázek podcastu Odpočet smrti

Odpočet smrti

Nový hrůzný krimithriller od autorky bestsellerů Kopírák a Číslo 20. Detektiv Cara Elliottová obdrží uprostřed noci zásilku: DVD se záznamem kruté, hrůzné vraždy. Tuhle smrt si někdo objednal. A vykonavatelé splnili všechny jeho zvrácené požadavky. Vyvolalo to nadšení…

Obrázek podcastu Krvavá historie roku 2

Krvavá historie roku 2

Poslední román Victora Huga; napsal jej v sedmdesáti letech, bezprostředně po krvavém potlačení pařížské komuny roku 1871. Psát v té době oslavný román o nejpohnutějším roce Francouzské revoluce, o roce 1793, byl čin hodný Hugovy velikosti. Vyděšení Francouzi raději o r

Obrázek podcastu Inzerát na dům, ve kterém už nechci bydlet

Inzerát na dům, ve kterém už nechci bydlet

Vydali Audiopohádkáři CZ a Filip Mareš ve spolupráci s Nakladatelským domem Grada pod značkou Cosmopolis. Účinkovali: •(čte) – Petr Halíček producent – Filip Mareš hudba, střih, zvuková postprodukce – Zdeněk Berry Beran Ve spolupráci s Berrymusic Production ve First

Obrázek podcastu Sherlock Holmes 2: Dobrodružstvá Sherlocka Holmesa

Sherlock Holmes 2: Dobrodružstvá Sherlocka Holmesa

Zápisník doktora Watsona je plný prípadov, ktoré vzbudili väčší či menší záujem verejnosti. Časť z nich zverejnila londýnska tlač, niektoré sa ukázali priveľmi zamotané aj pre Sherlockove analytické schopnosti, iné dokončil len spolovice a ich riešenie sa zakladá skôr n

Obrázek podcastu Trhani

Trhani

Česká literární klasika v přednesu herce Luďka Munzara.

Obrázek podcastu TO

TO

Kultovní hororový román o podobách zla a nejniternějších lidských děsech, ale i o odvaze, síle přátelství a dětské imaginace ve velkolepé audio adaptaci v podání sedmi interpretů a v dosud neslýchaném rozsahu přes 50 hodin vícehlasé nahrávky. Aby se nesmírně propracova

Obrázek podcastu Jen já a ty

Jen já a ty

Dvacet povídek o podobách lásky i nelásky. Autorka nás svými povídkami zasáhne na citlivé vrstvy našich hlubin jako řez ostrým skalpelem. Její strohý až obyčejný jazyk, jímž sděluje každodenní situace, v nichž se ustavičně snažíme přejít přes hranici já k ty, přináší zř

Obrázek podcastu Tři muži ve člunu

Tři muži ve člunu

I když se zde podává tato slavná kniha anglického humoristy, až dosud vydaná v miliónech výtisků po celém světě ve zhuštěné formě, nebudou posluchači o nic ochuzeni. Obsahuje totiž z příhod Tří mužů ve člunu jen ty nejlepší a nejhumornější, a tak mu poskytne dobrý pocit

Obrázek podcastu Dějiny světla

Dějiny světla

Jedna z nejpřekládanějších českých knih posledních let - o nejslavnějším českém fotografovi 20. století. To je román Jana Němce o Františku Drtikolovi Dějiny světla. Říká se, že amatérský fotograf řeší fotoaparáty, profesionál objektivy a Mistr světlo. Fotografa Františ

Obrázek podcastu Hrabě Monte Christo

Hrabě Monte Christo

Generacemi milovaná klasika v audioknižním zpracování kompletního šestidílného románu Alexandra Dumase. Osudovou souhrou nepříjemných náhod je mladý lodní důstojník Edmond Dantes bez soudu uvězněn v krutém žaláři tvrze If. Po čtrnácti letech zoufalství a beznaděje, mu z

Obrázek podcastu Jak jsem nebyla na lvech

Jak jsem nebyla na lvech

Jsem herečka, je mi čtyřicet tři let a ... ? Ste hérečka?! A kerá? Nebyla na Lvech, nejezdí na Maledivy ani do Hollywoodu! Zato jezdí na chalupu, má děti, muže, psa, starosti, práci v divadle a díky tomu spoustu příhod. I když pracuje po večerech v bizarním kostýmu s vr

Obrázek podcastu Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení

Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení

Běžel jsem k útočníkovi, křičel na něj, ať nechá paní na pokoji a nůž pustí na zem. Jenže nepustil, a tak jsem mu chytil ruku, začal ji kroutit a do toho zhaslo světlo. Zkroucenou ruku jsem si pro jistotu chtěl dát před sebe a najednou vidím, že v ní žádný nůž není. V t

Obrázek podcastu Svěrák: Pan Buřtík a pan Špejlička

Svěrák: Pan Buřtík a pan Špejlička

Když se pan Buřtík a pan Špejlička poprvé setkali, dali se do smíchu. Smáli se sami sobě, vždyť jeden vypadal jako soudek a druhý jako tyčka. Ale hned si byli sympatičtí, skamarádili se azažili spolu řadu dobrodružství. K jejich komické dvojici patří také tři psi, kteří

Obrázek podcastu Konec

Konec

Konec světa přijde za pár týdnů, jak naložíš se svým časem? K Zemi se řítí obří kometa Foxworth a lidstvo se dozvědělo přesné datum svého konce. Co si počít se zbytkem svého života? S touto otázkou se potýkají hlavní hrdinové úspěšného mrazivého románu Konec švédského s

Obrázek podcastu Muž z hodin aneb Proč se na podzim mění čas

Muž z hodin aneb Proč se na podzim mění čas

Věděli jste, že se na podzim mění čas kvůli krádeži hodinové ručičky? A že se vše stalo na jednom českém nádraží? Vypravte se s osmiletou Lenkou a hodinářem Weissem na stopu zmizelé ručičce a poznejte kouzlo starého Rakouska, kde sukně fungují jako padáky a kde se dá do

Obrázek podcastu Doktor Jajbolí

Doktor Jajbolí

Bol raz jeden les, v ktorom okrem zvieratiek a stromov žil aj pán zverolekár – Doktor Jajbolí. Všetci ho mali radi, lebo vedel každému správne pomôcť s jeho boliestkou. Každé ráno budil obyvateľov lesa i mestečka krásny spev kohútika Zlatohláska. Jediný, komu tým liezol

Obrázek podcastu Zamrzlé duše

Zamrzlé duše

Renata Kalenská v silných osobních rozhovorech odkrývá příběhy ženských i mužských obětí sexualizovaného násilí. K sestavení této knihy autorku inspirovala především Jasmína Houdek, lektorka kurzů sebeobrany pro ženy. Novinářce svěřila svůj výjimečný příběh, v němž doká

Obrázek podcastu Lékárníci mění svět

Lékárníci mění svět

Znalosti, které se mohou hodit. Lékárníci, kteří se nebáli vyjít z bezpečné zóny zaběhnutých stereotypů myšlení, obohatili svět kosmetiky, potravinářství i průmyslu o cenné vynálezy. Toužíte se na večírku blýsknout znalostí nečekaného detailu o rakouském horolezci, kter

Obrázek podcastu Pampeliškové víno

Pampeliškové víno

Je rok 1928 a v malém městečku ve státě Illinois začalo léto. Dvanáctiletý Douglas Spaulding má napilno: lisuje pampeliškové víno, pobíhá po lesích v nových teniskách, musí se svézt tramvají, která brzy ustoupí modernějším autobusům, a zachránit figurínu čarodějky z ruk

Obrázek podcastu Zákon rezonance

Zákon rezonance

Toužíte po šťastných okamžicích, ale ony se stále zdají být naprosto nedosažitelné? Hledáte vysněného partnera, pevné zdraví, spokojený život podle svých představ? Přivolejte si je! Díky knize Zákon rezonance objevíte jednu ze základních pravd: do života si můžete přitá