Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Zlatá jablka a devět pávic

Audiokniha Zlatá jablka a devět pávic

Délka:

54 min

Čte:

Miroslav Livora

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Maigret váhá

Maigret váhá

„Ne, nemyslím si, že jde o šílence,“ opakoval Maigret. V dopise doručeném na nábřeží Zlatníků se píše, že v nejbližší době zřejmě dojde k vraždě. Jeho pisatel sice nesdělí žádné další podrobnosti ani o sobě, ani o případné oběti, přesto v něm však úmyslně jistou stopu z

Obrázek podcastu Proces

Proces

čte Jiří Ornest Proces je nejčtenější, nejpřekládanější a nejčastěji adaptovaný román Franze Kafky (1883-1924). Kdo nezná Kafkův život, je románem vtažen do nepochopitelného soukolí byrokracie, v němž má vše svůj řád, ale ničeho se nelze dobrat, a zvláště ne spravedlno

Obrázek podcastu Tak o co jde

Tak o co jde

Nový návod pro šťastný život. Cestou od narození až po spokojené stáří vás provede lékařská legenda, popularizátor vědy a uznávaný psychiatr Prof. MUDr. Cyril Höschl, DrSc., FRCPsych. Padesát let zkušeností v jedné knize, ve které s nadhledem vysvětlí, co se nám v život

Obrázek podcastu Krvavý Bronx

Krvavý Bronx

16 povídek na motivy „černé kroniky“ brněnského Cejlu, zvaného Bronx. Myšlenka udělat knihu příběhů vytvořených na základě novinových článků z druhé poloviny devatenáctého století není moje. Svěřil mi ji v pivním baru Na Stojáka historik Michal Konečný. Já mám akorát v

Obrázek podcastu Zabíjení

Zabíjení

Název mluví za vše. Proč ho nějak okecávat… První samostatný román Štěpána Kopřivy, první česká akční sci-fi s psychopatickým masovým vrahem Kellerem v hlavní kladné roli, první dárek vaší milované babičce, pokud potřebujete urychleně dědit. Věřte nám, tohle je typická

Obrázek podcastu Záhadná oběť

Záhadná oběť

V roce 1988 zmizela z chudinské londýnské čtvrti školačka Janey Macklinová. Její tělo se nikdy nenašlo a případ zůstal nevyřešený. Nyní, o třicet let později, se na soukromou detektivní kancelář Kate Marshallové a Tristana Harpera obrátí kreativní agentura, která chce J

Obrázek podcastu Záhadný pan Quin

Záhadný pan Quin

Povídky pro milovníky dobrých konců. Agatha Christie ve svých povídkách uvádí novou postavu – záhadného pan Harleye Quina, který se objevuje tam, kde je třeba vyřešit roky neobjasněný zločin, jenž komplikuje život ostatním lidem. V povídkové sbírce Záhadný pan Quin se j

Obrázek podcastu Dívka, která si hrála s ohněm - Milénium 2

Dívka, která si hrála s ohněm - Milénium 2

Dívka, která si hrála s ohněm - Milénium 2 - audiokniha je druhým pokračováním trilogie Milénium, která se stala bestsellerem. Autorem je Stieg Larsson, čte Martin Stránský. Druhý díl trilogie Milénium odkrývá minulý a současný život Lisbeth Salanderové, tajemné punkerk

Obrázek podcastu Mlčící pacientka

Mlčící pacientka

Slavná malířka Alicia Berensonová měla idylické manželství. A pak jednoho dne svého muže zastřelila. Do záhadného případu nemá kdo vnést světlo, protože Alicia od vraždy už šest let nepromluvila ani slovo. Její mlčení chce prolomit psychoterapeut Theo Faber, pro kterého

Obrázek podcastu Dobrá práce, Jeevesi

Dobrá práce, Jeevesi

Bertieho Woostera neustále zbavují klidu blázniviny přátel a příbuzných. Ať už se jedná o náhlá citová vzplanutí jeho přítele Tuppyho či strýce George, nezbednosti bratránka Thomase, nápad Bobbie Wickhamové darovat psíka tety Agáty synkovi amerického impresária nebo srd

Obrázek podcastu Bílá velryba

Bílá velryba

Píše se rok 1814. V přístavním městečku New Bedford se chystá mladý Izmael na moře. Dá se najmout na velrybářskou loď, jejíž kapitán Achab kdysi přišel o nohu v boji s bílou velrybou zvanou Moby Dick. Brzy se ukáže, že cílem nové výpravy není lov, ale pomsta za každou c

Obrázek podcastu Šrámek: Měsíc nad řekou

Šrámek: Měsíc nad řekou

Původní 2 LP album 1118 3591 se Šrámkovým Měsícem nad řekou vydal Supraphon v roce 1983 - titul nyní vychází poprvé digitálně. Divadelní hra Měsíc nad řekou (1922) je hra o mládí a zralosti, zamýšlí se nad ztracenými iluzemi mládí, konfliktem ideálu a žité skutečnosti,

Obrázek podcastu Velký Gatsby

Velký Gatsby

Vrcholné dílo z dob největšího flámu v dějinách USA, který Francis Scott Fitzgerald označil za „jazzový věk“ a sám do něj vydatně přispěl mnoha soukromými improvizacemi a pocity „ztracené generace“, přináší milostný příběh z lepší společnosti. Selfmademan Jay Gatz řečen

Obrázek podcastu Básnik

Básnik

Mesto, príbeh a všetky osoby v tejto knihe sú vymyslené a akákoľvek podobnosť so skutočnými udalosťami je čisto náhodná, hoci sa môžu niekomu zdať akési povedomé... Na začiatku svojej kariéry detektíva oddelenia vrážd bol Krauz vystavený tvrdej skúške. Jeho zmysel pre s

Obrázek podcastu Angličan

Angličan

Tajná válka na pouštní hranici Mali a Alžírska. Vražda a únos na předměstských ulicích Londýna. Moskevská policistka vyšetřující vraždu čtyř kolegů ruskou mafií. Sekční šéf MI6 čelící hrozbě, že dlouho plánovaná operace bude zmařena. Všechny případy spojuje Angličan: Da

Obrázek podcastu Smysl života v křesťanském pohledu

Smysl života v křesťanském pohledu

Smysl života v křesťanském pohledu - audiokniha, v níž Jan Bobčík přednáší na téma smyslu života. Že není důležité hledět na svět pouze svýma očima, že svět nemá pouze 3 rozměry a jak se Bůh dívá na počínání lidí - to je jedním z tématů duchovního slova obsaženém na tom

Obrázek podcastu Magnolie a démon

Magnolie a démon

Nekromantka či telepatka? Od všeho něco, plus sexappeal a vražedný instinkt kobry královské, to je Magnólie. Díky svým psychickým schopnostem a jazyku ostrému jako břitva se zatím dostala z každé šlamastiky. Nyní však narazila na tvrdší protivníky, než je ona - na zombi

Obrázek podcastu Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Zemřel, když zemřela naděje. Jmenoval jsem se Alfred Hirsch, ale přátelé mi říkali Fredy. Bylo mi dvacet osm let. Byl jsem učitel. Byl jsem snílek. Moc prosím, pamatujte si mé jméno. Už nezůstal naživu nikdo, kdo by mohl dosvědčit, jak a proč můj život vyhasl. Fredy (

Obrázek podcastu Dívka s vášní pro indigo

Dívka s vášní pro indigo

Silné ženy dokážou velké věci. Skutečný příběh houževnaté a odhodlané mladé ženy, která se musí vypořádat s intrikami, mužskou nadřazeností a zakázaným vztahem v Jižní Karolíně ve druhé polovině 18. století. Píše se rok 1739 a teprve šestnáctiletá Eliza Lucasová dostane

Obrázek podcastu Záhada domu Marwicků

Záhada domu Marwicků

Žiju vedle domu, kde straší. Začala jsem mít podezření, že je s gotickým domem něco v nepořádku, když jeho rodina prchla uprostřed noci, děti s křikem a matka uplakaná. Nikdy se nevrátili, aby si odvezli nábytek. Žádná rodina tam nezůstane dlouho. Zvířata se tomu místu

Obrázek podcastu Myslete na velké cíle

Myslete na velké cíle

Autoři v audioknize odhalují tajemství jak myslet ve velkém, jednat podle toho a dosáhnout jedinečného úspěchu. Donald J. Trump je ikona a dokonalý příklad amerického úspěchu. Bill Zanker založil firmu The Learning Annex s pěti tisíci dolary. Postupně z ní vytvořil firm

Obrázek podcastu Milosrdný samaritán

Milosrdný samaritán

Ne každý, kdo tvrdí, že chce pomáhat lidem, říká pravdu... Olivia Rönningová zmizela. Její kolegyni Lise Hedqvistové brzy dojde, že musela být unesena. Když se Tom Stilton dozví, co se stalo, rozhodne se hned opustit svou ostrovní covidovou karanténu. Lisa a Tom se vydá

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 19 - Martin Chadima 07.06.2014

100 statečných - Host č. 19 - Martin Chadima 07.06.2014

Hostem L. Výborné - M. Chadima (pedagog, teolog, filosof)

Obrázek podcastu Angličtina pro tebe 2 - Mírně pokročilí

Angličtina pro tebe 2 - Mírně pokročilí

Angličtina pro tebe 2 - mírně pokročilí - audiokniha obsahuje anglické rozhovory a příběhy. Představte si, že jste turista v cizí zemi. Ocitnete se v různých situacích a potřebujete se jednoduše domluvit. Nic složitého. Na těchto nahrávkách najdete 44 rozhovorů a 35 mi

Obrázek podcastu Ladislav Špaček - Úspěšný obchodní zástupce

Ladislav Špaček - Úspěšný obchodní zástupce

Příručka pro obchodní zástupce, finanční poradce, realitní makléře, privátní bankéře a všechny ostatní, kteří chtějí být ve své profesi úspěšní. Jak dosáhnout úspěchu? Není to těžké. Je však potřeba se připravit. Stačí vědět, jak se chovat, jak s klientem mluvit, na co