Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Zlatá jablka a devět pávic

Audiokniha Zlatá jablka a devět pávic

Délka:

54 min

Čte:

Miroslav Livora

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Přítelkyně z domu smutku

Přítelkyně z domu smutku

Příběh se odehrává na konci světa, ve světě zabsolutizovaného násilí, a já po napsání knihy zjistila, že snad žádné jiné prostředí není tak velkou autorskou příležitostí. Nikde jinde bych se nesetkala s lidmi tak rozdílnými, a současně tak otevřenými. Má hlavní autorská

Obrázek podcastu Nejkrutější měsíc

Nejkrutější měsíc

Vrchní inspektor Armand Gamache dokáže ocenit nejen dobré jídlo a pití, ale především ryzost lidské povahy. Za dlouhá léta, co slouží u quebecké Sûreté, pochopil, že v zárodku každé vraždy se skrývá lidské neštěstí a že k nemyslitelnému činu mohou vést i drobné křivdy,

Obrázek podcastu Anne ze Zeleného domu

Anne ze Zeleného domu

Naštěstí mám fantazii. Co asi dělají lidé, kteří ji nemají? Upovídané hubené děvčátko se zrzavými copy přijíždí na nádraží v Bright Riveru na kanadském ostrově Prince Edwarda. Co tady Anne Shirleyovou asi čeká? Dvojice stárnoucích sourozenců, kteří se rozhodli, že k sob

Obrázek podcastu David Hecl: Mluví k vám kapitán

David Hecl: Mluví k vám kapitán

Ještě teď, když si na to celé vzpomenu, mi naskakuje husí kůže. Doma v Dubaji jsem si na telefonu nařídil několik budíků, abych nezaspal. Nakonec jsem je ani nepotřeboval, protože jsem se celou noc převaloval a nemohl se dočkat. Když jsme se v Praze blížili k zemi, všim

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 71 - Štěpán Rusňák 08.06.2014

100 statečných - Host č. 71 - Štěpán Rusňák 08.06.2014

Host L. Výborné - Š. Rusňák (ředitel Pražské paroplavební společnosti)

Obrázek podcastu Život víry 2020/5

Život víry 2020/5

Život víry 2020/5 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Petr Hodec, Pavel Kohl, Rasťo Kvasňovský, Lucie Endlicherová, Kateřina Hodecová. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma – Nedokonalý křesťan Jak se pozná zralý kře

Obrázek podcastu Co je vaším byznysem?

Co je vaším byznysem?

Časy se mění a s nimi také vaše role Tako audiokniha vám ukáže, jak mnohé podnikatelské role zastarávají a jsou nahrazovány. Umožní vám podívat se na obor, ve kterém podnikáte, jinými očima a jiným úhlem pohledu. A navede vás na cestu nových rolí a postojů, která vám um

Obrázek podcastu Macbeth (2001)

Macbeth (2001)

Další v řadě nového nastudování rozhlasových inscenací Shakespearových her. Tragédie Macbeth byla napsána v roce 1606, kdy byl William Shakespeare na vrcholu své tvůrčí dráhy. Jedná se o drama zločinu, svědomí a trestu a zároveň jde o sondu do hlubin lidské duše. Osoby

Obrázek podcastu Adina Mandlová vzpomíná

Adina Mandlová vzpomíná

Autentické zvukové záznamy vzpomínek velké hvězdy české kinematografie V roce 1974 přiletěl Josef Škvorecký z Kanady na Maltu do domu Adiny Mandlové a několik dnů s ní nahrával rozhovor, který měl sloužit jako pracovní podklad pro knihu vydanou nakladatelstvím manželů

Obrázek podcastu Naděje: autobiografie

Naděje: autobiografie

Tato výjimečná kniha, která je vůbec první autobiografií, jakou kdy papež sepsal v době svého úřadu, spatřila světlo světa ve Svatém roce, jehož poselstvím je naděje. Papež František na knize pracoval šest let a ve svém vyprávění se vrací na počátek dvacátého století k

Obrázek podcastu Do tmy

Do tmy

Příběh osamělé, nemocné ženy, která většinu života zasvětila sběru, sušení a odevzdávání léčivých rostlin, má od počátku nádech apokalypsy. Děj se posouvá kupředu pomocí detailně propracovaného „plánu sběru“. Konstantou je pak úterý, výkupní den, kdy hrdinka nedočkavě n

Obrázek podcastu Donleavy: Dáma, která měla ráda čisté záchodky

Donleavy: Dáma, která měla ráda čisté záchodky

Román Jamese Patricka Donleavyho vypráví příběh ženy, které se ve třiačtyřiceti letech stalo to, co potkává mnoho lidí v tomto věku - opustí ji životní druh a dospělé děti vyletí z rodného hnízda. Hlavní hrdinka Jocelyn Guenevere Marchantierová-Jonesová (Petra Špalková)

Obrázek podcastu Život víry 2022/01

Život víry 2022/01

Život víry 2022/01 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Kateřina Hodecová, Ludmila Hojková. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma: Přítel je bližší než bratr Jaký je dobrý přítel a jak ho získat? Kde je

Obrázek podcastu Námořník

Námořník

Šestice napínavých příběhů z temného světa Larse Keplera! Zkraťte si čekání na nový díl bestsellerové série s Joonou Linnou a Sagou Bauerovou poslechem této sbírky dechberoucích povídek. Jste připraveni na mistrovsky vygradované i zprostředkované situace, které vám rozb

Obrázek podcastu Vila v Itálii

Vila v Itálii

Lia vždy snila o tom, že navštíví tyrkysově modré pobřeží Amalfi. Tenhle její sen ale nikdy nezahrnoval setkání s vlastním otcem, o jehož existenci neměla ani tušení. Teď však stojí před branami nádherné vily v Itálii, do které ji odmítají pustit. Díky staré fotografii

Obrázek podcastu Maminčin mazánek

Maminčin mazánek

Jeden žije, druhý je mrtvý... V hrobě v lese jsou pohřbeny matka s dítětem. Jen jeden z nich je naživu. Detektiv Charlie Stafford je přiřazena ke svému šéfovi Geoffreymu Hunterovi, aby mu pomáhala s případem, kde matky a jejich děti beze stopy mizí. Ztrácí se čím díl v

Obrázek podcastu Kniha hřbitova

Kniha hřbitova

Neodvážíš-li se ničeho, pak na konci dne nic bude vše, co jsi získal. Hřbitov není místo, kterého bychom se měli bát. A Neil Gaiman nás o tom přesvědčí. Jedna ze sta nejlepších knih z oblasti young adult podle časopisu Time. Chtělo by se říct, že Nikdo Owens (v originál

Obrázek podcastu Svědomí

Svědomí

Jednou za rok, vždy na stejném místě. Parta bývalých spolužáků se schází v penzionu uprostřed Vysočiny, aby si připomněli staré časy. Letos ale nebude co slavit – jeden z nich už se totiž domů nevrátí. Policista Marek Tengler se znovu pouští do vyšetřování, které vede h

Obrázek podcastu Beethoven: Ó vy lidé... Úryvky závěti a dopisů přátelům

Beethoven: Ó vy lidé... Úryvky závěti a dopisů přátelům

Nesmrtelná slova Ludwiga van Beethovena - úryvky z dopisů, konverzačníh sešitů, vzpomínek současníků z let 1792, 1802, 1812, 1819 čte Karel Höger Mluvené slovo doplňují a propojují ukázky autorovy hudby.

Obrázek podcastu Dny opuštění

Dny opuštění

Román, jehož hlavní hrdinkou je překladatelka Olga, se odehrává v Turíně, kde Olga žije v malém bytě s manželem, dvěma dětmi a psem. Děj začíná v okamžiku, kdy manžel, zdánlivě bezdůvodně, od rodiny odchází. Žena si zprvu nedělá starosti, nepochybuje, že se jí muž opět

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 93 - Jan Zedník 08.06.2014

100 statečných - Host č. 93 - Jan Zedník 08.06.2014

Hostem J. Pokorného - J. Zedník (Geofyzikální ústav Akademie věd ČR)

Obrázek podcastu Můj tajný život – Skutečný příběh luxusní společnice

Můj tajný život – Skutečný příběh luxusní společnice

Holky jako já nemají na čele napsáno prostitutka a rozhodně tak ani nevypadáme. Luxusní společnici na první pohled nepoznáte, dost možná to nezjistíte ani když to bude vaše kamarádka, možná i ta nejlepší. A co teprve vaše dcera nebo třeba jenom spolužačka, sestřenice.

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 78 - Miloslav Dočekal 08.06.2014

100 statečných - Host č. 78 - Miloslav Dočekal 08.06.2014

Hostem J. Pokorného - M. Dočekal (emeritní policejní rada)

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil