Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Život ve staletích – 15. století

Audiokniha Život ve staletích – 15. století

Délka:

14 hod 0 min

Čte:

Zbyšek Horák

Vydavatel:

Tympanum

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu V zajetí narcismu

V zajetí narcismu

Nejnovější výzkumy ukazují, že výrazné narcistické sklony se dnes vyskytují až u 20 % běžné populace. Toxické chování narcistických osobností rozvrací manželství, rodinné i přátelské vztahy, komunity, pracovní prostředí. V některých případech narcisté dokážou své oběti

Obrázek podcastu Biblia – Život Ježiša

Biblia – Život Ježiša

Dramatizované spracovanie Biblie podľa Nového zákona.

Obrázek podcastu Chyť mě, jestli to dokážeš

Chyť mě, jestli to dokážeš

Skutečný příběh toho nejtroufalejšího lháře a podvodníka v dějinách. Zločincům obvykle nefandíme, ale Frankovu stylu nikdo neodolá! Každý dostihový sázkař vám řekne, že nejjistější způsob, jak zůstat švorc, je sázet na mladé klisničky. Dívky, s nimiž Frank Abagnale chod

Obrázek podcastu Tři enšpíglovské příběhy

Tři enšpíglovské příběhy

Obsah: 1. První enšpíglovská /Enšpígl, cizinec ze země brabantské, míří do města Kocourkova/ 2. Druhá enšpíglovská / Enšpígl v Kocourkově na jarmarku/ 3. Třetí enšpíglovská /Enšpígl v Kocourkově vyučuje purkmistrova osla/ Enšpígl, legendární hrdina německé sbírky šprý

Obrázek podcastu Logopedická pohádka aneb Jak zvířátka naučila Matýska hezky mluvit

Logopedická pohádka aneb Jak zvířátka naučila Matýska hezky mluvit

Autorka Šárka Kavanová přišla s nápadem propojit přirozenou lásku dětí k přírodě a ke zvířátkům s nenásilnou výukou správné výslovnosti. Vypráví příběh malého Matýska, kterého zvířátka naučila hezky mluvit. Logopedická pohádka je plná říkanek a písniček, při nichž se dě

Obrázek podcastu Večer s Milošem Kopeckým

Večer s Milošem Kopeckým

"...Herectví jsou prý metamorfózy, věčné proměny: snad právě proto já, dobrák od kosti, člověk čistý a nezáludný, mravně spanilý... snad právě proto jsem zrovna já musel taková dlouhá, útrpná léta hrát - s námahou a mnohdy vnitřním odporem - lumpy, lotry, podvodníky, zá

Obrázek podcastu Ostrov

Ostrov

Manželé Alice a Richard jsou na exotické dovolené. Po dvaceti letech manželství jim to trochu skřípe a k tomu všemu Richard Alici oznámí, že podal žádost o rozvod, protože si našel mladší ženu. Alice je v šoku a chce okamžitě odjet. Richardovi se podaří zajistit místa n

Obrázek podcastu Maigret váhá

Maigret váhá

„Ne, nemyslím si, že jde o šílence,“ opakoval Maigret. V dopise doručeném na nábřeží Zlatníků se píše, že v nejbližší době zřejmě dojde k vraždě. Jeho pisatel sice nesdělí žádné další podrobnosti ani o sobě, ani o případné oběti, přesto v něm však úmyslně jistou stopu z

Obrázek podcastu Kdo chytá v lese

Kdo chytá v lese

Creekside. Po rozvodu to měl být můj nový začátek. Místo, kde se usadím se svou dcerou, začnu učit na zdejší střední škole a s trochou štěstí snad přijdu na to, co se stalo mé kamarádce, která tu žila. A zemřela. Ale Creekside si pro mě připravil víc záhad, než jsem ček

Obrázek podcastu Zaklínač III Krv elfov

Zaklínač III Krv elfov

Krv elfov je románovým pokračovaním poviedok o zaklínačovi a skutočným začiatkom fenomenálnej ságy o Geraltovi z Rivie. Geralt spolu s princeznou Ciri našli útočisko v tajomnom sídle zaklínačov. Učia ju tam narábať s mečom, no keď odhalia jej zvláštne schopnosti, zaklín

Obrázek podcastu Večírek lhářů

Večírek lhářů

Majestátní dům na hraně strmého útesu vzbuzuje emoce, zvědavost i tíseň a povídá se, že v něm straší. A právě tady Sophie Matthewsová slaví svých sladkých šestnáct ve velkém stylu. S nadějí pohlíží do budoucnosti a netuší, s jakými obavami na večírek přišly její matka K

Obrázek podcastu Nic než pravda

Nic než pravda

Dva manželské páry si načas vymění bydlení, aby daly svému vztahu novou šanci. Měl to být pokus o naplnění snů, ale vyklubala se z toho noční můra… Zbrusu nový psychothriller od autora bestsellerové krimi série s Fabianem Riskem. Drásavý příběh o tom, jak vás mohou lži

Obrázek podcastu Album pohádek "Supraphon dětem" 10. - Budka, O kohoutkovi, slepičce a zvířátkách v lese, Rmuténka z Mrákotína a další

Album pohádek "Supraphon dětem" 10. - Budka, O kohoutkovi, slepičce a zvířátkách v lese, Rmuténka z Mrákotína a další

Pro desátý díl miniserie Album pohádek "Supraphon dětem" jsme připravili výběr známých i méně známých pohádek převážně vyprávěných a jednou, také méně známou, pohádkou dramatizovanou. Začínáme Budkou, pohádkou pro nejmenší děti, v možná trochu nečekané interpretaci bavi

Obrázek podcastu Pelc: Požár na obloze

Pelc: Požár na obloze

Komentář Tomáše Vondrovice k původnímu LP albu 11 0217-1 811 Požár na obloze (autor Jaromír Pelc (* 23. května 1952)) vydanému Supraphonem v roce 1988 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: Požár na obloze - s podtitulem "Zaklínání na téma láska a rozvod" uvedla v režii

Obrázek podcastu Doktorova žena

Doktorova žena

Můj manžel je lékař. Je chytrý a okouzlující a všichni mu věří. Kromě mě. Navenek to vypadá, že mám všechno – dokonalé manželství, dokonalého manžela, dokonalý život. Ale to zdaleka není pravda. Doktor Drew Devlin není tak úctyhodná postava, za jakou se vydává. Důvodem,

Obrázek podcastu Nešpor: Kudy do pohody

Nešpor: Kudy do pohody

Kniha "Kudy do pohody" získala ocenění "Český Bestseller" v kategorii "Zdraví & životní styl". Nyní nově vychází v audioknižní podobě. Audiokniha známého lékaře MUDr. Karla Nešpora, kterou namluvil společně s herečkou Terezou Bebarovou, ukazuje cestu přímo "do pohody".

Obrázek podcastu Zdvořilostní návštěva

Zdvořilostní návštěva

Sevar je po bitvě o Surad vzhůru nohama. Královna Viola se vlády chopila velmi roztřesenou rukou a budoucnost je nejistá. Rytíř Jen Mantichor z Fernostu, který si zvyká na své ostruhy, se vydává na diplomatickou misi s cílem obhájit svrchovanost koruny. Nemá zdání co ho

Obrázek podcastu Pohádky 1-10

Pohádky 1-10

V roce 2017 vyšel první díl titulu určeného pouze pro digitální obchody, titulu plného pohádek z archivu Supraphonu s lapidárním názvem "Pohádky". Postupně jsme vydali 10 dílů pod kat.čísly VT 2877-2, VT 7531-2, VT 2457-2, VT 2343-2, VT 0806-2, VT 7845-2, VT 0807-2, VT

Obrázek podcastu Ruka

Ruka

Propojením dvou Doylových příběhů (Ruka a Brazilská kočka) z nichž jeden nese pečeť tajemnosti až mystičnosti, druhý zas přináší téměř detektivní zápletku s hororovým nádechem, vznikla nahrávka, při které mrazí v zádech, ale zároveň se posluchač baví. Vše je totiž vyprá

Obrázek podcastu Zahrada sirén

Zahrada sirén

Přichází Čas zabíjení a Čas umírání, přesně jak to prorokoval černokněžník Orichalkian. Vévodstvím Barro prošel mor, Arkastie stojí na prahu občanské války a Gordonovu zemi ovládli neznámí dobyvatelé. Skutečná válka však ještě nezačala. V Zahradě sirén je ukrytý chlapec

Obrázek podcastu O čem zpívaly labutě

O čem zpívaly labutě

Jak dopadne romantická legenda o třech královských bratrech, na které čeká nelehký úkol? Do jejich osudu zasáhne podivná věštba i křehká víla.Hrají: Ladislav Boháč, Petr Svojtka, Bořivoj Navrátil, Viktor Preiss a další.

Obrázek podcastu Pohádky a písničky pro kluky a holčičky. Den dětí

Pohádky a písničky pro kluky a holčičky. Den dětí

Nový kompilační titul "Pohádky a písničky pro kluky a holčičky" se snímky určenými jak pro nejmenší děti (zpívaná veršovaná pohádka O perníkové chaloupce, pohádky O myšce a medvědovi, Čtyři pejsci na výletě, písničky Ukolébavka pro hlemýždě, Včelka Mája a další), tak i

Obrázek podcastu Prodejem k Vítězství

Prodejem k Vítězství

Pokud si chcete začít budovat kariéru jako úspěšný prodejce nebo už profesionálním prodejcem jste a rádi byste zvýšili své prodejní a obchodní dovednosti, navýšili prodeje, audiokniha Prodejem k vítězství se vám jistě stane neocenitelnou příručkou. Nemůže vás sice nauči

Obrázek podcastu Neviditelný

Neviditelný

Co skrývá tajemný muž, který má kufry plné vědeckých přístrojů? Rozhlasová dramatizace slavného románu s Josefem Vinklářem, Oldřichem Vlachem a dalšími skvělými herci.Podivný vědec Charles Griffin se jednoho sychravého dne ubytuje v odlehlém hostinci manželů Hallových.

Obrázek podcastu Ať žije Žeryk! aneb 85 let spolu

Ať žije Žeryk! aneb 85 let spolu

Jak již název této nové kompilace napovídá, vychází na počest chrabrého psíka Žeryka! Ten totiž právě v dubnu tohoto roku oslaví již 85. narozeniny, podle psích konvencí pak dokonce 595. Stejně dlouho doprovází naši čtveřici hrdinů - Hurvínka, Spejbla, Máničku a paní Ka