Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Život po životě

Audiokniha Život po životě

Délka:

5 hod 52 min

Čte:

Ilja Kreslík

Vydavatel:

Tympanum

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Nitranská brána smrti

Nitranská brána smrti

Při vojenské výpravě do Horních Uher se vojskům krále Přemysla II. Otakara podaří obsadit slovenskou Nitru. Správy města se ujímá prokurátor Oldřich z Chlumu. Jednoho rána se na Dolní bráně najde oběšené tělo kanovníka nitranské kapituly. Nitrou se šíří panika, neboť je

Obrázek podcastu Staré řecké báje a pověsti 2

Staré řecké báje a pověsti 2

Příběhy z řecké mytologie, upravené pro rozhlas na základě asi nejznámější knihy spisovatele Eduarda Petišky, čtou: Vilma Cibulková a Jan Šťastný.

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše

Obrázek podcastu Jistě, pane ministře 2

Jistě, pane ministře 2

V druhé části satirického sitcomu z prostředí vysoké politiky, sledujeme Hackerovo nikdy nekončící drama směřující až k dobytí premiérského postu. Jim Hacker opět bojuje proti byrokracii a snižování přezaměstnanosti ve státní správě. Mezi ním a realitou ovšem neochvějně

Obrázek podcastu Chlapec v pruhovaném pyžamu

Chlapec v pruhovaném pyžamu

Devítiletému Brunovi se nechce opouštět starý dobrý pokojíček, školu ani kamarády v Berlíně a stěhovat se do nového, osamělého a ponurého domu v tajemném místě, kterému říkají Oušic. Jenomže Fíra, nadřízený Brunova tatínka, tak rozhodl a děti do podobných záležitostí ne

Obrázek podcastu Příběh mateřídoušky

Příběh mateřídoušky

Když se Anně začne hroutit manželství, odjede s tříletým synem ke své matce a při průzkumu chaloupky po předcích najde pytlík s mateřídouškou. Díky ní se dostává k událostem první poloviny dvacátého století, vyhroceným vztahům mezi Čechy a Poláky i velké lásce, které st

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 28 - Pavel Kožíšek 07.06.2014

100 statečných - Host č. 28 - Pavel Kožíšek 07.06.2014

Hostem L. Výborné - P. Kožíšek (český kouzelník a iluzionista)

Obrázek podcastu Proč jsem tady doma

Proč jsem tady doma

Z komentáře Donáta Šajnera k původnímu LP albu 1 18 1656 "Proč jsem tady doma" vydanému Supraphonem v roce 1974 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: Už název naší malé básnické antologie napovídá, o co nám šlo. Udělat průřez třiceti lety české poezie a z děl básníků v

Obrázek podcastu Halt v nebezpečí

Halt v nebezpečí

Audiokniha Halt v nebezpečí je devátým pokračováním úspěšné fantasy série s hraničářovým učněm. Halt, Horác a Will sledují Tennysonovu stopu do Pikty. Jsou odhodláni zastavit kazatele nezasvěcených a jeho zbylé stoupence dřív, než překročí hranice do Araluenu. V Clonmel

Obrázek podcastu Dobrodružství kocoura Fiškuse a dědy Pettsona 1

Dobrodružství kocoura Fiškuse a dědy Pettsona 1

První trojice dobrodružství dědy Pettsona a kocoura Fiškuse! #1 Dort pro Fiškuse V úplně prvním příběhu všech dob se Pettson chystá Fiškusovi péct palačinkový dort. Kocourek totiž slaví jedny ze svých tří narozenin! Jenže doma chybí mouka. Jak ale dojet do obchodu, kdy

Obrázek podcastu Aforkalypsa V: Tantrická síla

Aforkalypsa V: Tantrická síla

Tantrové slaví velký den. Nazývají ho Dnem proměn. Je to vzácný obřad, který se opakuje maximálně jednou za století. Pozván je i Rumblitz, přestože to není poprvé a jeho předchozí účast nedopadla moc dobře. Nyní vyráží na cestu s vnukem Yorikem, a když už jsou na výletě

Obrázek podcastu Poklad

Poklad

Jaké poklady nacházíme a ztrácíme během svých životů? A je možné pustit se do hledání pokladu, který se zdá být nenávratně ztracen v nejtemnějších hlubinách? Kniha Poklad vypráví příběh Karla a Julie Skálových, otce a dcery, které rozdělila tragická událost. Zatímco Kar

Obrázek podcastu Údolí

Údolí

Malá vesnice v srdci Pyrenejí je po sesuvu půdy naprosto odříznutá od okolního světa a zdejší obyvatele navíc děsí sériový vrah, který za sebou nechává znetvořené oběti. Kriminalista Martin Servaz čelí disciplinárnímu řízení, přesto se však na místo vydává. Nemůže jinak

Obrázek podcastu Kirschner, Strakovi,I.a V.: První pomoc 1.

Kirschner, Strakovi,I.a V.: První pomoc 1.

Původní LP 1118 4036 "První pomoc 1" z pera autorů Miloše Kirschnera a Ireny a Vladimíra Strakových v interpretaci Miloše Kirschnera (Spejbl, Hurvínek) a Heleny Štáchové (Mánička) vydal Supraphon v roce 1986 - nyní titul vychází poprvé digitálně.

Obrázek podcastu Já, Simon

Já, Simon

Šestnáctiletý Simon už nějakou dobu ví, že je gay, ale ještě není připravený sdělit to okolnímu světu. Jedinou výjimkou je tajemný Blue, se kterým si Simon už několik měsíců vyměňuje e-maily a jejich vzájemné pouto sílí. Jenže pak citlivá korespondence padne do nesprávn

Obrázek podcastu Boj o ostrov

Boj o ostrov

Každý, kdo má aspoň trochu rád dobrodružství, si dokáže představit, jakou mají sourozenci Walkerovi (John, Zuzana, Titty a Roger) radost, když mohou na své loďce Vlaštovce podniknout výpravu po jezeře na nedaleký ostrov Divkých koček. Moc dlouho si ale bezstarostného tá

Obrázek podcastu Prázdniny s Julií

Prázdniny s Julií

„Sem zvědavá, co teď uděláš, snoubenče,“ pravila Julie ďábelsky. Zděděná neteř Julie, v kostce životní tragédie pana Boučka, sice studuje internátní školu v Praze, ale dvouměsíční letní prázdniny tráví – vedle neděl – u strýce ve vile v Doušovicích. Mírumilovný a svobod

Obrázek podcastu Hříšná dohoda

Hříšná dohoda

Svatba má být tím nejšťastnějším dnem v životě, ne dnem, kdy zjistíte, že váš nastávající je nevěrný zmetek. Při zoufalém útěku od oltáře mě zachytí silné ruce. Škoda, že patří úhlavnímu nepříteli mého ex – Oliveru Deubelovi. Je bohatý a mocný, tenhle muž je ztělesněný

Obrázek podcastu Anastázius Kočkorád: Velký kouzelník

Anastázius Kočkorád: Velký kouzelník

Fantastické vyprávění o mladém cukráři, který od mládí trpěl posměch pro své jméno Anastázius Kočkorád a který nad nepřáteli, kteří se posmívali jeho vývěsnímu štítu ve městě, vyzrál tím, že zvládl umění kouzelnické, donutil je pochutnat si na kočičí pečínce a zažil tak

Obrázek podcastu BOŽENA / Božena Němcová - Korespondence 1844-1862

BOŽENA / Božena Němcová - Korespondence 1844-1862

Aňa Geislerová září nejen v roli slavné spisovatelky v nové televizní minisérii, ale uchvacuje i přesvědčivou a podmanivou četbou autorčiných dopisů v této audioknize Žena s nevídaným literárním talentem, fascinujícím zjevem a uměním získávat si lidi a naslouchat jim v

Obrázek podcastu Meditace o mateřštině

Meditace o mateřštině

Jan Konfršt je filozof a spisovatel, autor dvanácti knih s převážně duchovní tématikou. Esej Meditace o mateřštině byla součástí knihy Nikdy se nepřestaňme ptát a je autorovým vyznáním mateřskému jazyku, který má ve velké úctě a ve své tvorbě k němu přistupuje s nebýval

Obrázek podcastu Klan Gucci

Klan Gucci

„Ve jménu Otce, i Syna, i Klanu Gucci“. Nechte si vyprávět temný příběh jedné italské rodiny, která ve víru vzájemných intrik a touhy po ještě větším bohatství ztratila rodinné impérium. Odhalte, co předcházelo ránu 27. března 1995, kdy se rozlehly milánskou ulicí čtyři

Obrázek podcastu Emilovy skopičiny

Emilovy skopičiny

Emil je kluk jako buk, pěkný divoch a paličák, který však vypadá jako andílek. Ovšem v malé švédské vesnici každý dobře ví, co je zač. Kdo by neznal rošťáka Emila a kdo by se neobával jeho vykutálených kousků? Každou chvíli promýšlí novou skopičinu. Všechny se do knížky

Obrázek podcastu Herecké vzpomínky

Herecké vzpomínky

Původní titul DM 15032 Herecké vzpomínky vydal Supraphon v roce 1957 - nyní titul vychází poprvé digitálně Vzpomíná Rudolf Deyl, František Roland, Theodor Pištěk a Marie Svobodová