Obrázek podcastu Zítřek ti nikdo neslíbil

Audiokniha Zítřek ti nikdo neslíbil

Délka:

8 hod 49 min

Čte:

Pavel Batěk

Vydavatel:

Voxi

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Pelyněk: Díl 2

Pelyněk: Díl 2

Monarchie se zmítá ve víru revoluce. Tajné spolky, spiknutí parobaronů, zakázané technologie, vášně a krev jako z Patentního divadla. Začíná válka a události může zvrátit luxusní prostitutka s podnikavou aristokratkou i návrat cestovatelů znalých tajemství elektřiny. Do…

Obrázek podcastu Pan Masters

Pan Masters

Je mocný, charismatický, sexy a je to můj šéf – vražedná kombinace. Uspokojení z práce najednou získalo zcela nový rozměr. Když jsem si ve svém životopise vymýšlela, nenapadlo mě, že na tom bude záležet. Zamilovalo by si mě přece každé dítě, práci chůvy mám od přírody v…

Obrázek podcastu Hříchy pro posluchače rozhlasu 6 - Perokresby

Hříchy pro posluchače rozhlasu 6 - Perokresby

Perokresby aneb Šifra mistra Mikoláše AlšePojítkem všech rozhlasových Hříchů je investigativní novinářka a rozhlasová reportérka Denisa Králová, kterou zločin přitahuje. Má přátele z řad kriminalistů, takže se snadněji dostane do zákulisí zločinu...Osoby a obsazení: Den…

Obrázek podcastu Konkláve

Konkláve

„Žádný duševně zdravý člověk se nemůže chtít stát papežem.“ Kardinála Lomeliho čeká mimořádně náročný úkol. Poté co si Svatého otce k sobě povolal Bůh, je na něm, aby se jako děkan kolegia kardinálů chopil organizace konkláve, jež světu oznámí jméno příštího Kristova ná…

Obrázek podcastu Matrix: božský zdroj

Matrix: božský zdroj

SVĚTOVÝ BESTSELLER Kvantová teorie potvrzuje šokující praxi – naše myšlenky mají moc změnit svět! Průkopník kvantové teorie, Max Planck, kdysi šokoval celý svět tvrzením, že existuje jakýsi zdroj, v němž se rodí úplně vše, co tvoří náš svět. Autor této knihy pátral více…

Obrázek podcastu Cesta k radosti a vnitřnímu klidu

Cesta k radosti a vnitřnímu klidu

Individualita nade vše - heslo naší společnosti? Kniha zaměřená na budoucnost pro humánní a životodárné soužití ve společnosti a ve vztazích. Zdá se, že právo na individuální uplatnění je dnes pro mnohé důležitější než různé formy společenství: ubývá rozšířených rodin,…

Obrázek podcastu Temné variace

Temné variace

Temné variace jsou poctou hororu — žánru, který děsí i fascinuje, provokuje i hladí po duši. Oldřich Suchý v nich skládá hold mistrům a mistryním temnot, kteří formovali jeho čtenářské sny i noční můry. Každá povídka je jiná, a přece je spojuje cit pro jazyk, napětí a t…

Obrázek podcastu Kruté šprýmy

Kruté šprýmy

Dvě komické a groteskní povídky britského autora oscilující mezi nezávaznou recesí a závažnou výpovědí o temných stránkách lidské existence čtou pánové Oldřich Nový a Jiří Pick.

Obrázek podcastu Lukostřelec

Lukostřelec

Klid přichází ze srdce. Příběh mistra a jeho žáka, který touží dozvědět se tajemství smysluplného života. Starý muž ho mladíkovi předává pomocí japonského učení kjúdó, „cesty luku“. Do zapadlé vesnice přichází mladý muž. Ví, že tam žije truhlář, který býval nejvyhlášen…

Obrázek podcastu Roztěkané: Jak se žije ženám s ADHD

Roztěkané: Jak se žije ženám s ADHD

Proč máme v hlavě ohňostroj. Autorky, které se samy s ADHD potýkají, píší o desítkách žen, jimž tato diagnóza ztrpčuje život, a snaží se ukázat jim cestu, jak se k tomuto problému postavit. Jsou nesoustředěné, vyčerpané, skákají vám do řeči, impulzivně se rozhodují, špa…

Obrázek podcastu Šum

Šum

>> „Ti, kdo poznatky z knihy uplatní, budou přijímat humánnější a spravedlivější rozhodnutí, zachrání životy a zabrání tomu, aby čas, peníze a talenty přicházely nazmar.“ — The Washington Post ## O audioknize Kdykoli se procesům naší mysli začne věnovat Daniel Kahnema…

Obrázek podcastu Neuvěřitelně šílené příběhy

Neuvěřitelně šílené příběhy

Tohle jsou ty nejvíc neuvěřitelné a nejbláznivější příběhy, jaké se kdy na světě staly. A možná nestaly. A možná jsem si je sám vymyslel, protože jsem strašný pohádkář, vymýšleč a sedmilhář. Každopádně většina z toho, co vám povím, je pravda. Tedy skoro pravda. Ale skor…

Obrázek podcastu Běs bohů

Běs bohů

Pradávní bohové opět kráčejí po Vigrídu a všechno spěje k rozhodující bitvě! Dračí bohyně Lik-Rifa, po dlouhých staletích osvobozená z magických pout, stanula v čele hordy svých poskvrněných potomků, které chce dovést k vládě nad světem. Vedle trollů, skraelingů, vaesen…

Obrázek podcastu Nexus

Nexus

>> Knihy šířily skvělé myšlenky, ale i mýty. Algoritmy nám usnadnily práci, a pak nás poštvaly proti sobě. Co nyní způsobí umělá inteligence? << # O knize Nejčtenější historik současnosti zkoumá, jak informační toky utvářely svět: od doby kamenné přes kanonizaci Bib…

Obrázek podcastu Nemali by sme

Nemali by sme

Medzi láskou a nenávisťou je veľmi tenká hranica, ktorú by sme nemali prekročiť. Hej, nemali by sme… Ale balansovať nad priepasťou je niekedy také zábavné! Bennett Fox mi do života vstúpil v jedno nepríjemné pondelkové ráno. Meškala som v prvý deň do práce – do novej pr…

Obrázek podcastu Mizera

Mizera

Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zad…

Obrázek podcastu Arazanini vlci

Arazanini vlci

Zlovlci, obrovští netvoři, o nichž se vyprávělo, že jsou jen v legendách, se náhle objevili v kopcích a údolích Celtiky. Jsou mnohem větší než obyčejní vlci. A tak se Maddie a Will vydávají do sousední země s cílem odhalit, kdo nebo co za těmito nebezpečnými šelmami sto…

Obrázek podcastu Konečne normálna vražda

Konečne normálna vražda

Na jeseň 2008 rozohral detektív Krauz špionážno-detektívnu hru netušiac, kedy a ako sa skončí. Čakal na odozvu z Viedne, čakal a premýšľal ako pomôcť demotivovanému kolegovi hnijúcemu v kúte kancelárie. Riešenie prišlo samé od seba - šéf oddelenia ich poslal preveriť bi…

Obrázek podcastu Hilda a parádní slavnost

Hilda a parádní slavnost

Druhý díl zavádí modrovlasou rozumbradu Hildu a její maminku do uspěchaného města Trolberg, jež se ani v nejmenším nepodobá nádherné divočině, kterou musely opustit. Když Hilda ve škole dostane za úkol vypracovat se spolužáky projekt o krásách jejich města, neví si s ní…

Obrázek podcastu Wolf.e

Wolf.e

Doporučený věk 18+ Varování pro posluchače. Kniha zmiňuje domácí násilí, sexuální napadení nezletilé osoby a zkušenosti z vojenské služby. Dále obsahuje vraždu a mučení, krvavé hrátky s nožem (se souhlasem), konsensuální nesouhlas, užití drog a alkoholu, užití střelnýc…

Obrázek podcastu Ryba Chyba

Ryba Chyba

Kdo tvrdí, že ryby jsou němé, ať zmlkne. Protože nezná rybu s velkým R! Někdo by ji považoval za chybu. Ne-li Chybu. Tahle příslušnice rybí říše je s plaváním na štíru a chodí po dně, jelikož má dvě nohy. Navíc nosí brýle, poněvadž ráda čte, a v kuchyni se otáčí jako m…

Obrázek podcastu Pán much

Pán much

Jak tenká linie dělí civilizaci od barbarství! Dnes již klasický příběh chlapců z britské internátní školy, kteří se ocitnou na opuštěném ostrově. V extrémních situacích se začnou měnit jejich charaktery i ochota působit zlo. Prvotina britského nositele Nobelovy ceny…

Obrázek podcastu Všemi dary obdarovaná

Všemi dary obdarovaná

Desetiletá Melanie žije spolu s dalšími dětmi ve vězení na vojenské základně, kde se pod přísným dohledem vzdělává. Nadprůměrně inteligentní dívka miluje staré řecké báje a za svou spřízněnou duši považuje zbožňovanou učitelku. Zato nemilosrdného seržanta Parkse, který …

Obrázek podcastu Únosce draků

Únosce draků

Kam se ztratila dračí vejce? Jak mohla zmizet, aniž strážci líhně něco zpozorovali? Poradí si Hanka s rolí dračí chůvy? Třetí díl série Šestý smysl.

Obrázek podcastu Kontraktor 2

Kontraktor 2

„Aj keď sa od seba líšime, vždy sa nájdu čriepky, ktoré nás spájajú dohromady.“ Peter Kijaba sa vo voľnom pokračovaní audioknihy Kontraktor opäť vracia do nekompromisného sveta súkromných bezpečnostných služieb – tentoraz do Afganistanu, Iraku a Stredoafrickej republiky…