Obrázek podcastu Zinnerová: Režná nitka

Audiokniha Zinnerová: Režná nitka

Délka:

46 min

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu K čemu jsou dobří rampelníci

K čemu jsou dobří rampelníci

Víte, k čemu jsou dobří rampelníci?! - Bodejť byste to mohli vědět... Prozradíme vám jen, že jsou to skřítci, kteří se narodí ve starém opuštěném hnízdě na Třešňovém kopci a za pomoci kmotříka Větru se naučí všechny pro život nezbytné věci: hrát si, koupat se v kapičkác

Obrázek podcastu Na opuštěné latríně

Na opuštěné latríně

Dvacet jedna pečlivě vybraných povídek Jaroslava Haška. Název audioknihy odkazuje k tomu, jak tento světoznámý humorista uměl ve svých příbězích zpracovat různorodá témata, jakkoli všední či banální. Hlavně však dokázal mistrně zachytit a s humornou nadsázkou literárně

Obrázek podcastu Kdo zabil tu babu?

Kdo zabil tu babu?

Severočeský Most. Temné místo, do kterého zavítal nový kriminalista Jan Šindler. A hned jeho první případ má desítky podezřelých. Vrah je ovšem jenom jeden. Ale kdo tedy zabil tu babu?

Obrázek podcastu Ještě nejsem pod zemí

Ještě nejsem pod zemí

Když se sedmadvacetiletá Jet probudí v nemocnici, čeká ji šokující zjištění. Byla brutálně napadena, má devastující zranění hlavy a před sebou jen týden života. Mladá žena se rozhodne, že zbývající čas využije k nalezení svého vraha. Při pátrání proniká stále hlouběji d

Obrázek podcastu Kapka Ája

Kapka Ája

Jedna za všechny. A všechny za vodu v obecném zájmu. Každé kapce vody jednou skončí sladká léta holčičího nicnedělání a pozná to i Ája, odteď školou povinná. V malotřídce slečny učitelky Vlnky má coby čerstvá prvňačka co dělat, aby zvládla učivo všech předmětů: jak těc

Obrázek podcastu Tehanu

Tehanu

Umět se dívat srdcem. Filozoficky laděná fantasy ze série knih o Zeměmoří. Schovanka zemřelého mága Ogiona Tenar se vrací na ostrov Gont se zmrzačeným děvčátkem Therou a znovu se tu sbližuje se svým přítelem z mládí arcimágem Gedem. Filozoficky laděná fantasy ze série k

Obrázek podcastu Defoe: Robinson Crusoe

Defoe: Robinson Crusoe

Původní 2LP komplet 1118 4531 vyšel v Supraphonu poprvé v roce 1985, na CD (SU 5069-2) pak vyšel v podstatně zkrácené podobě titul poprvé v roce 1999. Nyní je posíláme do digitálních obchodů v původní délce.

Obrázek podcastu Mumie

Mumie

Další z dobrodružných příběhů A. C. Doyla, který neprávem zůstává ve stínu detektivních případů Sherlocka Holmese a Dr. Watsona. Nejčastě ji bývá publikován pod názvem: Exponát č. 249. Čte Stanislav Šárský.Vzhledem k datu nahrávky, omluvte, prosím, drobné technické ne

Obrázek podcastu Štěstí národa

Štěstí národa

Ve svém díle z roku 1654 pátrá J. A. Komenský po příčinách národních neduhů a hledá léky na nevědomost, lenivost, násilí, útlak nebo nesvobodu. Inspirujme se nadčasovými, prakticky využitelnými radami, díky kterým může národ vzkvétat, žít ve svobodě, bezpečí a v udržite

Obrázek podcastu Krv sa stane zábavou

Krv sa stane zábavou

Mŕtve dievča v aute uprostred sídliska. Verdikt doktora Lengyela je jednoznačný - mladá, zdravá, pekná, len trochu mŕtva. Smrť spôsobil pervitín, jeden vpich do žily a život vyprchal. Problémy nastanú, keď detektívi z oddelenia vrážd o Vierke zistia, že nikdy nebrala dr

Obrázek podcastu Prévert: Lyrika

Prévert: Lyrika

Poezie je řeč, která zpívá (Jacques Prévert)

Obrázek podcastu Pan Spencer

Pan Spencer

{'cs': 'Byl nádherný, starší a měl tu nejhorší pověst v celé Anglii. Z toho, jak se na mě díval, mi běhal mráz po zádech. \nPoprvé jsme se potkali na svatbě, kde za mnou vyšel ven a políbil mě. \nPodruhé skončilo naše setkání obrovskou hádkou, při které jsem ho vyhodila

Obrázek podcastu Leggende dell´antica Roma

Leggende dell´antica Roma

Audiokniha v italštině vás seznámí se sedmi z mnoha legend, které můžeme najít v římské historii. Poslechnete si pověsti o založení města, o únosu Sabinek a o souboji mezi Horatii a Curiatii, dozvíte se o kapitolských husách a poznáte příběh o překročení Rubikonu a dalš

Obrázek podcastu Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Zemřel, když zemřela naděje. Jmenoval jsem se Alfred Hirsch, ale přátelé mi říkali Fredy. Bylo mi dvacet osm let. Byl jsem učitel. Byl jsem snílek. Moc prosím, pamatujte si mé jméno. Už nezůstal naživu nikdo, kdo by mohl dosvědčit, jak a proč můj život vyhasl. Fredy (

Obrázek podcastu Rambo – První krev

Rambo – První krev

JMENOVAL SE RAMBO... Knižní předloha kultovního filmu se Sylvestrem Stallonem v titulní roli o navrátilci z Vietnamu a jeho konfliktu se systémem. Nebo systému s Rambem…? Přišel muž – mladý tulák s dlouhými vlasy ve zplihlém kabátu. Pak se z něj stala legenda: JOHN RAMB

Obrázek podcastu Naučte mě zabít draka

Naučte mě zabít draka

Závěrečný desátý díl série Sedmý smysl s Hankou, Sváťou, Rafanem a dalšími. Příběh plný zvratů a dobrodružství. Jak to dopadne s nadaným Vítkem, stane se rytířem?

Obrázek podcastu Vítězové

Vítězové

Závěrečný díl trilogie z hokejového městečka Medvědín. Po tragických událostech, o kterých nikdo nechce mluvit, udělala medvědínská komunita to, co vždycky – všichni sklonili hlavy a pokusili se jít dál. Po dvou letech se dokonce zdá, že se městu podařilo zacelit dávné

Obrázek podcastu Hluboká relaxace

Hluboká relaxace

Hluboká relaxace je technika řízené relaxace spojená s pozitivním programováním mysli zaměřená na nácvik hlubokého uvolnění, které se blíží stavu lehké hypnozy. Je vhodná zejména pro posluchače, pro které je těžké novodit stav uvolnění. Ve stavu hlubokého uvolnění je vě

Obrázek podcastu Tak prohraješ časovou válku

Tak prohraješ časovou válku

Od nenávisti k lásce nebývá daleko, zvlášť když čas nehraje roli… Práce pro Agenturu s cílem zajistit její budoucí nadvládu je sice dobrodružné, ale dost osamělé zaměstnání. To je důvod, proč si ostřílená agentka Červená pustí k tělu – alespoň obrazně – svou neméně scho

Obrázek podcastu Převážně zdvořilý Leopold

Převážně zdvořilý Leopold

Leopold, novinář ve středním věku, žijící ve stereotypním manželství s Nelou, má až nutkavou potřebu vyjadřovat se ve verších a za všech okolností zůstávat zdvořilý, což ho občas dostává do velice prekérních situací. Ani v nejčernějším snu by ho však nenapadlo, že když

Obrázek podcastu Na Větrné hůrce

Na Větrné hůrce

Nemá slitování s nikým a jediným hnacím motivem jeho jednání je touha po pomstě. Klasické dílo anglické literatury. Autorka mistrně vystihla nejtemnější zákoutí lidské duše, zlobu a záludnost. Jeden z nejtemnějších a nejsmutnějších příběhů světové literatury. Ponurost

Obrázek podcastu Cooper: Poslední Mohykán

Cooper: Poslední Mohykán

Poslední Mohykán je historicko-dobrodružný román, jedna z nejlepších indiánek všech dob.. Příběh je situován do doby sedmileté války mezi Francouzi a Angličany, jejímž důsledkem byl konec koloniálníhopanství Francouzů na území dnešních Spojených států amerických. James

Obrázek podcastu Rozhovor v Delfách

Rozhovor v Delfách

Rozhovor v Delfách je hrou o sváru antických bohů, ke kterému dochází těsně po pádu Tróje. Trojici bohů, kteří se setkávají v Delfách, představují Apollón, Dionýsos a bohyně sváru Eris. Jejich spor o jeden lidský život brzy přerůstá v ostrý střet postojů k základním otá

Obrázek podcastu Pražský kavárník

Pražský kavárník

Dalimil Klapka čte z knihy esejisty a historika umění Josefa Kroutvora. Kroutvorovy toulky historií se nesoustředí pouze na samotný prostor kaváren, ale právě skrze ně a společnost v nich sedící jsou akcentovány změny kulturní, společenské i politické. Nabízí se tak jed

Obrázek podcastu Vražedná mysl

Vražedná mysl

Samanthu Brownovou, mladou vysokoškolačku, nalezli doma v posteli s proříznutým hrdlem a nožem v ruce. Bez zjevných známek násilí či boje. Působí to jako jasný případ sebevraždy. Podivná reakce dívčiných rodičů však tuto teorii zvrátí a inspektorka Kim Stoneová pochopí,