Audiokniha Zinnerová: Indiáni z Větrova

Zloděj osudů
První díl temné fantasy série o střetu božské a lidské touhy po moci Magie. Kdysi ve světě lidí na Gambale zcela vládla, jenže jednoho dne se zničehonic vytratila a moc čarodějů pohasla. Teď hrozí, že se vrátí a uvrhne svět do chaosu, s jakým nikdo nepočítal ani v nejdi…

Krotitel rizik podnikání zasahuje - Zlatnictví
Podnikáte nebo se teprve chystáte podnikat? Bojíte se rizik, problémů, neúspěchu nebo dokonce krachu své firmy? Bojíte se, že v důsledku neúspěchu v podnikání přijdete o majetek svůj i své firmy? Máme pro Vás řešení! Seriál audioknih „Krotitel rizik podnikání zasahu…

Psychosomatická prvouka
V knize o vztahu lidského těla a duše se významný český psychiatr věnuje celému spektru témat: emocím, léčbě bolesti, nejnovějším studiím o „útrobním mozku“, o účincích spánku, o komunikaci mezi lékařem a pacientem a dalším. MUDr. Honzák v knížce, která je určena jak la…

Tým vrchom ste vy
Táto audiokniha sa venuje sabotáži vlastného ja. Prečo sa jej dopúšťame? Kedy sa jej dopúšťame? A ako s ňou nadobro skoncovať? Navzájom si odporujúce potreby v nás vyvolávajú sebasabotujúce správanie. Jeho vinou sa bránime zmene, až kým niet iného východiska. Ak pochopí…

Férová práce
>> Cítíte se v práci diskriminováni? Stal se váš kolega obětí šikany? Doslechli jste se, že jako šéf nejednáte fér? << >> „Kim Scott ukazuje, že proti diskriminaci a obtežování můžeme účinně bojovat pomocí spolupráce a vzájemného respektu.“ — Sheryl Sandberg, bývalá CO…

I'm your man: Život Leonarda Cohena
„Když mi řekli, že jsem kohen, věřil jsem tomu. Nebral jsem to jako bezvýznamnou informaci.“ Biografie literáta a písničkáře, jehož židovské příjmení („kněz“) předurčilo promlouvat k druhým v zájmu spásy, představuje světoznámého bludného Kanaďana v celé jeho nádherné s…

Kód růže
Rok 1940. Zuří druhá světová válka a Británie se připravuje k boji s nacistickým Německem. V zámečku Bletchley Park je založeno speciální kryptografické pracoviště, kde se ty nejbystřejší hlavy učí dešifrovat tajné informace nepřátelských vojsk. Energická Osla, dívka z …

Moc a sláva
Děje se v Mexiku v první třetině 20. století, v době tvrdého pronásledování katolické církve. Kostely jsou zavřeny, biskupové a kněží vyhnáni nebo popraveni. Sloužení mše a udělování svátostí se stávají hrdelním zločinem. Před revoluční mocí prchá poslední kněz. Nejen g…

Sedm manželů Evelyn Hugo
Znal ji celý svět, ale své tajemství si málem odnesla do hrobu… Mladou začínající novinářku Monique Grantovou zaskočí nabídka stárnoucí hollywoodské hvězdy, stranící se už celé roky veřejnosti a médií, aby napsala její knižní biografii. V životní cestě Evelyn Hugo, kter…

Malá Doritka
Amy Dorritová, přezdívaná Malá Doritka, se narodila ve vězení pro dlužníky, ve kterém je vězněn její otec William Dorrit. Aby tatínkovi pomohla, začne pracovat u bohaté ženy, paní Clennamové, jejíž syn Artur se právě po několika letech vrací z cest domů. Čím si získá ch…

Bourneův mýtus
Nacpali ho do boxu jako koně. A má běžet tam, kde ho chtějí mít. Chtěl na hrůzy zapomenout, jenže osud je proti. Nějaký zabiják podřízl čínského pohlavára v hongkongském baru a na zeď krví připojil podpis: JASON BOURNE. Byť je jasné, že ten to určitě být nemohl, protože…

Sex, prachy a potíže
Černá holka narozená bílým rodičům? Tak to je průser sám o sobě. Může být vůbec život k někomu takovému laskavý? Jsem Valérie a tohle je můj příběh. Po neskutečném životním zklamání jsem všechno vzdala. Zbylo mi zlomené srdce a zadupané sny. Nic mi nedávalo smysl. Jenom…

Neapolská choroba
Pavel Landovský v groteskní sci-fi o nemocech mocných a (ne)možnostech léčby. Do pochybné nemocnice uprostřed přebujelého lesa přichází Komoří léčit svoje banální potíže, které ale sám diagnostikuje jako interesantní pohlavní chorobu, a staví tak lékaře před neřešitelný…

Sedm smrtí Evelyn Hardcastlové
Viděl jsem tě umírat posedmé. Slibuju, že už tě víckrát nezavraždí… Už brzo ráno onoho nešťastného dne, v němž manželé Hardcastlovi pořádají na zanedbaném sídle Blackheath maškarní večírek, si hrdina připadá jaksi nesvůj. Když pomine strašlivý důvod, proč se slavnost ko…

Hříšný gentleman
Neodolatelný a nebezpečný alfa samec s tajemstvím. Křehká a zlomená žena s velkou bolestí. Ona jediná se mu dokáže přiblížit – pokud se oba dokážou vzájemně ochránit před svými démony. Izzy Whiteová toho ví o temnotě tohoto světa hodně. Koneckonců z ní kdysi dávno utekl…

S pozdravem Jiří Sovák
JIŘÍ SOVÁK (*27.12.1920 – †6.9.2000) Původní CD titul Supraphonu SU 5293-2 S pozdravem Jiří Sovák vyšel v roce 2000 jako pocta jedné z našich předních hereckých osobností. Obsahoval výběr z jeho automobilistických povídek, Sovákovu návštěvu v kdysi oblíbeném televizním…

Kolo času III.: Drak Znovuzrozený
„A tak bylo psáno, že nikdo krom něj neponese meč držený v Kameni, a on jej tasil jako oheň v ruce a jeho sláva sežehla svět.“ Rand al’Thor se smiřuje s tím, že je Drak Znovuzrozený – dávno předpovězený vůdce, který má zachránit svět, a zároveň ho zničit. Pořád ale nedo…

Věznice parmská
Děj Věznice parmské je zasazen do Itálie, kterou Stendhal dobře znal, kterou miloval a v mnoha ohledech stavěl nad svou pravou vlast. Mladý italský šlechtic Fabricio del Dongo je, jako druhorozený syn markýze, určen pro kněžskou dráhu. Obdivuje však Napoleona a touží po…

Pohádky tisíce a jedné noci 1-10
Král Šahrijár se zklame v lásce, z pomstychtivosti si pak každý den bere novou ženu, a když s ní stráví noc, dá ji ráno zabít. Potom však pozná vzdělanou a krásnou Šahrazád, která si zachraňuje život tím, že svému manželovi vypráví po dobu tisíce a jedné noci zajímavé a…

Společnost nevolnosti
Audiokniha Společnost nevolnosti je výběrem esejů z knižní podoby. Jak na začátku knihy uvádí Václav Bělohradský: “První vydání této knihy vyšlo na samém konci roku 2007, nevolnost, o níž v ní uvažuji, od té doby změnila skupenství. Stala se tekutým hněvem, zalévá celou…

I mrtví prahnou po pomstě
Co skrývá zanedbaný statek na okraji Prahy? Bečení zmasakrovaných ovcí či snad vzteklý řev hladových prasat? A co s ním má společného psychicky nemocný muž stíhaný šíleným přízrakem dávno mrtvé matky? A žena, skrývající se pod dvěma identitami? Vítejte v příběhu plném t…

The Crown
Když Elizabetin otec náhle zemře, veškerá zodpovědnost za Britské impérium padá do jejích rukou. Mladá Elizabeth už má tak co dělat se svými dvěma dětmi, ale nyní se musí naučit, jak se stát královnou. V době, kdy se Británie vypořádává s dopady války, musí mladá žena č…

Z detektivních příběhů otce Browna
Dobromyslný otec Brown zaujímá čestné místo v řadě proslulých detektivů světové literatury, na jejímž počátku stojí slavný Sherlock Holmes. Nepřítomnost pana Festa, U Zlomené šavle, Salát plukovníka Craye, Šíp z nebes, Zhoubná kniha, Rychlík do Edinburghu, Zločin kapitá…

Nová šľachta
Nová šľachta – Papalášstvo od Mečiara po Matoviča je odľahčeným pohľadom do smutného zákulisia slovenskej politiky. Miroslav Beblavý na vlastnej koži zažil, aký ťažký je boj proti nezmyselným výsadám prominentov. Na základe tejto skúsenosti a viac ako dvoch stoviek zdro…

Sleva 30% - Pro tebe
Nedlouho po svatbě Lo Harperová jen bezmocně sleduje, jak se jí život hroutí pod rukama. Každý den je delší, těžší a černější než ten předchozí. Cítí se ztracená a osamělá a neví, jak dlouho ještě vše vydrží. Pak ji zvláštní ironie osudu spojí s mužem, který se jí v bez…