Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Žena z kajuty č. 10

Audiokniha Žena z kajuty č. 10

Autor:

Ruth Ware

Délka:

10 hod 41 min

Čte:

Simona Postlerová

Vydavatel:

Bookmedia

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Obrazy ze Šumavy

Obrazy ze Šumavy

„Jsem synem svých domovských lesů, miluji jejich drsnou přírodu … a to celou silou své duše.“ Karel Klostermann. „Obíral-li jsem se ve svých pracích převážně Šumavou, stalo se tak proto, že ji znám snad lépe než kdo jiný; přírodu, kraj, lid, z něhož jsem vyšel a s nímž

Obrázek podcastu Vynález zkázy

Vynález zkázy

Vědeckofantastický dobrodružný román Vynález zkázy napsal J. Verne v roce 1896. Hlavního hrdinu profesora Rocha, vynálezce mimořádně výbušné látky, zastihneme v tomto zpracování ve chvíli, kdy je unesen pomocí ponorky z nervového sanatoria, kde se léčí po celkovém zhrou

Obrázek podcastu Život víry 2020/1

Život víry 2020/1

Život víry 2020/1 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Kateřina Hodecová, Lucie Endlicherová, Ludmila Hojková, Lenka Malinová, Štěpán Matuška a Pavel Kohl. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Reinhard Bonnke – evangelista

Obrázek podcastu Ranhojič

Ranhojič

Středověk nelze přežít bez šlechetnosti Robert Jeremy Cole, od devíti let sirotek, si uvědomuje, že dostal do vínku zázračný dar: schopnost vycítit v lidském organismu blížící se smrt. Čelil jí bezpočtukrát jako učeň potulného bradýře, s nímž se protloukal ponurou reali

Obrázek podcastu Anděl smrti

Anděl smrti

Proč zmizel zeman Smil z Tubože? Oldřich z Chlumu znovu pátrá v tajemných lesích Kokořínska. Na počátku je zmizení zemana Smila z Tubože. Tím to ale zdaleka nekončí. Jaký smysl má erb s harpyjí, kde se nachází Čertova rokle a proč se zjevuje anděl smrti? S Oldřichem z

Obrázek podcastu Gorila a já

Gorila a já

Jonna žije v dětském domově jménem Vratič. Ředitelka ji ale nemá příliš v lásce a tak ji jednoho dne ochotně předá k adopci děsivé Gorile, která do domova přijela v otlučeném Volvu. Gorila žije na skládce a živí se prodejem šrotu. Jonna se nejprve Gorily bojí (myslí si

Obrázek podcastu Sbohem, armádo!

Sbohem, armádo!

Lze najít za válečné vřavy skutečnou lásku? Milostný příběh amerického sanitního dobrovolníka a anglické ošetřovatelky odehrávající se na italské frontě během první světové války. Válečný román uchvacující další a další generace čtenářů. Velká válka zasáhla nejen Evr

Obrázek podcastu Hájemství – Příběh kluka z pohřebky

Hájemství – Příběh kluka z pohřebky

Říká se, že děti si vybírají, do jaké rodiny se narodí. Dan si tím tak jistý není. Anebo měl jako embryo mnohem černější smysl pro humor než osud, který ho čekal. Narodil se do rodiny, kde se již po několik generací dědí pohřebácké řemeslo, v malebném městě v Českém ráj

Obrázek podcastu Kobra

Kobra

Mistr politického thrilleru Frederick Forsyth opět ve skvělé formě! Mladík, který umírá ve washingtonské čtvrti Anacostia, by se ani v nejmenším nenadál, že jeho smrt vyvolá novou válku mocností. Tentokrát však nepůjde o politiku, o vojenskou převahu ani o zdroje surov

Obrázek podcastu Zloděj osudů

Zloděj osudů

První díl temné fantasy série o střetu božské a lidské touhy po moci Magie. Kdysi ve světě lidí na Gambale zcela vládla, jenže jednoho dne se zničehonic vytratila a moc čarodějů pohasla. Teď hrozí, že se vrátí a uvrhne svět do chaosu, s jakým nikdo nepočítal ani v nejdi

Obrázek podcastu Bronzové stíny

Bronzové stíny

Jmenuji se Didius Falco a jsem čmuchal císaře Vespasiana. pro distribuce: Historická detektivka ze starověkého Říma. Hlavní postava Didius Falco je sarkastický agent císaře Vespasiana. Druhá kniha z falconovské série Lindsey Davisové. Didius Falco, pro přátele Marcus,

Obrázek podcastu Orcigard

Orcigard

Kniha Orcigard je závěrečným dílem Likarijské trilogie. Volně navazuje na Nejlepší den pro umírání a Likario. Orcigard stále ještě ovládá Alarich Touraine, zvaný Temný mág, jeho moc však slábne. Propukají proti němu povstání, na jeho území vnikají hledači pokladů i lov

Obrázek podcastu Sekera z bronzu, rouno ze zlata

Sekera z bronzu, rouno ze zlata

Bitevní vřavy a magie v historické fantasy. Akční historická fantasy odehrávající se na někdejším území dnešního Slovenska, v níž autor oživuje hrdiny starých řeckých bájí. Trójský princ se vydává hledat jantarový poklad, aby vykoupil rodné město ze spárů Hérakla, ale m

Obrázek podcastu Isabela a bílé mraky

Isabela a bílé mraky

Isabele je jedenáct, bydlí v Praze a právě končí pátou třídu. V den vysvědčení se doma dozví nečekanou novinku: rodina se přestěhuje na venkov, kde chtějí maminka s tatínkem založit kozí farmu a hospodařit. Isabela je nejdřív nešťastná, ale život na statku si postupně z

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Smát se nahlas

Smát se nahlas

Smát se nahlas – životopisný román o Jaroslavu Haškovi aneb jak přežít ve světě pokroku? Mysleli jste si, že humor je neškodná korektní zábava? Omyl. Humor, pokud se dělá dobře, je vždy podvratný. Připravte se na audioknihu Smát se nahlas. Autoři Martin Nezval a Marku

Obrázek podcastu Němec: Nepodávej ruku číšníkovi

Němec: Nepodávej ruku číšníkovi

Jan Němec - Nepodávej ruku číšníkovi Jeden z nejvýznamnějších režisérů tzv. české nové filmové vlny, tvůrce filmů jako jsou Démanty noci, Zpráva o slavnosti a hostech či Mučedníci lásky, sepsal zážitky svého mimořádně podivuhodného života v knize Nepodávej ruku číšníkov

Obrázek podcastu Žebrákova pomsta

Žebrákova pomsta

Děj autorova příběhu s detektivní zápletkou se odehrává ve středověké Praze a hlavním hrdinou je stále Václav od Černého koně, podrychtář Starého Města pražského. V červenci roku 1401 leží před Prahou vojsko míšeňských markrabat a páni a rytíři, kteří měli zemi hájit, s

Obrázek podcastu Nitranská brána smrti

Nitranská brána smrti

Při vojenské výpravě do Horních Uher se vojskům krále Přemysla II. Otakara podaří obsadit slovenskou Nitru. Správy města se ujímá prokurátor Oldřich z Chlumu. Jednoho rána se na Dolní bráně najde oběšené tělo kanovníka nitranské kapituly. Nitrou se šíří panika, neboť je

Obrázek podcastu Pohřbeni zaživa

Pohřbeni zaživa

„Je tady někdo, kdo si objednal návštěvu krypty?“ Rozhlasový horor scenáristy a režiséra Víta Vencla si vypůjčuje motivy hned z několika děl Edgara Allena Poea, především z povídky Předčasný pohřeb. V děsivém příběhu excelují démonický Martin Finger a nevinné oběti Eliz

Obrázek podcastu Ten, kdo stojí v koutě

Ten, kdo stojí v koutě

Když člověk stojí v koutě, může si všimnout spousty úžasných věcí. Ale pak přijde chvíle, kdy je třeba vykročit na parket a začít opravdu žít. Příběh o dospívání na střední škole, který Charlie vypráví v dopisech, je otevřenější a důvěrnější než leckterý deník, zároveň

Obrázek podcastu Horský křišťál

Horský křišťál

Nejpůsobivější příběh, který Stifter napsal. Sugestivně popsané ticho zasněžené a ledovcem pokryté krajiny je přímo slyšet. Popis pro distribuci: Jednoduchý poetický příběh, který vás zavede do zimních hor, nádherných a nemilosrdných. Rodiče sourozenců Konráda a Sann

Obrázek podcastu Studené slunce

Studené slunce

Autobiografické vyprávění o době, kterou autor v padesátých letech prožil ve vězeňském táboře jako horník. V pauzách při práci si pod zemí na útržky papíru zachycoval své dojmy o práci, spoluvězních apod. Ve vzpomínkách prožívá znovu svůj život?

Obrázek podcastu Robinson Crusoe

Robinson Crusoe

{'cs': 'Slavný román Daniela Defoa býval často považován za knihu pro děti příliš těžkou a nesrozumitelnou. Od jeho vzniku byly napsány mnohé verze pro mládež, v nichž se původní obsah do jisté míry stírá. Převyprávění spisovatele Františka Novotného se tak stalo doslov

Obrázek podcastu Mistborn I.: Finální říše

Mistborn I.: Finální říše

Když nemůžeš tyrana zabít ani zajmout, nezbývá než skoncovat s jeho režimem… Ve světě zahaleném v popelu, který se už přes tisíc let dennodenně snáší na hlavy všech jeho obyvatel, se rozkládá mocná Finální říše s hlavním městem Luthadel, kde sídlí nesmrtelný Pán Vládce,