Audiokniha Žena, po které se slehla zem

Dračí náhrdelník
Uprostřed okázalé slavnosti na hradě Šternberku zmizí krásná paní Elška, manželka veverského purkrabího Drslava. Elška nemá zrovna pověst ctnostné manželky, takže celé události nepřikládá nikdo z hostů váhu. Jenže její manžel vyhledá Oldřicha z Chlumu a se slzami v očíc…

Pozitivní leader
Věděli jste, že pozitivní přístup navyšuje produktivitu až o jednu třetinu? Bývalý prezident evropského Microsoftu, Jan Mühlfeit, shrnul své mnohaleté zkušenosti ve vedení lidí do čtyř kroků. Odhalte, jak inspirovat vlastní tým, jak dosáhnout vytyčených výsledků a přito…

Dvakrát Sherlock Holmes
Dům u měděných buků - slavný detektiv Sherlock Holmes řeší případ podivínského zaměstnavatele půvabné guvernantky. Méně známá dramatizace detektivní povídky Sira Arthura Conana Doyla z brněnského rozhlasového studia.Doktor Watson vzpomíná aneb Poslední případ Sherlocka …

Slow Horses
Vítejte ve světě pomalých koní, agentů MI5, kteří to královsky zvorali! Londýnský Slough House je místem, kam legendami opředená kontrarozvědka své průšviháře uklízí. Někteří z nich svou nešikovností zničili nespočet životů, jiní zkřížili cestu ambicióznějším kolegům, d…

Léčba neklidem
Americký spisovatel O. Henry si získal oblibu svými skvěle stylizovanými povídkami o podfukářích a povedených fintách na vydělávání peněz. Hlavními hrdiny jsou nejčastěji Jeff Peters a Andy Tucker. O prvním z nich autor říká: „Jeff Peters byl zapleten do tolika projektů…

Bledý jezdec
Nevěří v Boha ani svého krále, přesto na něm závisí osud křesťanského království… Mladý northumbrijský velmož Uhtred z Bebbanburgu pomohl Sasům zvítězit nad vikinskými nájezdníky v bitvě u Cynuitu, během níž vlastnoručně připravil o život obávaného válečníka Ubbu Lothbr…

Temná tajemství
Zavražděný gymnazista? Smutná záležitost, ale hlavně nesmí utrpět dobrá pověst školy! Poklidný život obyvatel švédského Västerås, proslulého pěstováním okurek a množstvím cyklostezek, naruší nález zohaveného těla šestnáctiletého chlapce v nedalekých bažinách. Rogeru Eri…

Strážný anděl
Strážný anděl - audiokniha obsahuje mantry a meditace podle Jiřiny Slámové. Hovoří autorka. 1. Andělská mantra Mantry jsou zhudebněné pozitivní afirmace, léčivé písně, jejichž text má hluboký význam jako magická formule a modlitba. Účinek slov je znásoben tóny, melodií…

Perfektní alibi
Jak se vraždí na dálku. V Praze jsou zavražděny dvě ženy a u jejich těl leží hlavy koček. Policie má hlavního podezřelého. Ale co se zjištěním, že v době vražd byl prokazatelně v Ostravě? V Praze se začnou jednoho sychravého podzimu dít zvláštní věci: dvě ženy jsou brut…

Obrazy ze starého zákona
Autorská kniha Renáty Fučíkové přibližuje současným jazykem starodávné biblické příběhy, které se staly součástí tří světových náboženství a základem kulturní historie lidstva. Poslech krátkých kapitol v interpretaci Lukáše Hlavici se může stát společným rodinným zážitk…

Páni severu
„Vedl mě osud. Psal se rok osmistý sedmdesátý osmý, bylo mi jednadvacet let a věřil jsem, že jsem schopen dosáhnout svým mečem všeho na světě…“ Po vítězství v bitvě u Ethandunu má Uhtred z Bebbanburgu věru co slavit: šiky nepřátelských nájezdníků byly rozprášeny a Alfre…

Počkat, já jsem šéf?!?
Všechny aspekty vedení týmu na jednom místě Tato audiokniha není jen další průvodce managementem, je to nezbytný nástroj, který vám dodá sebejistotu a znalosti potřebné k tomu, abyste zazářili v roli manažera. Economy vás provede každým aspektem vedení týmu, od základů …

White Fang
Audiokniha White Fang namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň B1 pro středně pokročilé posluchače. White Fand is half-dog and a half-wolf, and the only survivor in his litter. The story is told from his point of view as he learns to fend for himself and interact wit…

Bass: Cirkus Humberto
Pod dramatizací oblíbené románové kroniky Eduarda Basse situované do cirkusového šapitó je podepsán jeden z nejlepších režisérů tohoto žánru Jiří Horčička, který svůj zvukový přepis z r. 1985 režíruje a zároveň v něm i hraje. V nezbytné zkratce se mu podařilo zachovat d…

Fico: Posadnutý pomstou
Audiokniha Fico – Posadnutý pomstou je pokračovaním bestselleru Petra Bárdyho o kariére a politike štvornásobného premiéra a predsedu Smeru, ktorá nás zavedie do zákulisia, kde sa rozhoduje o veľkých veciach. Autor demaskuje udalosti a strategické ťahy jednej z najvýraz…

Malá mořská víla
Malá mořská víla v pohádce na motivy příběhu H. CH. Andersena je nejmladší a zároveň nejkrásnější a nejzvědavější dcerou mořského krále. Každý den jej přemlouvá, aby se mohla podívat do cizího světa lidí.Vynořit se nad hladinu však bude moci až v první den své dospělos…

Na plnou hubu – Parádní desetiletí ve formuli 1
„Už předtím jsem obdržel nabídku, abych sesmolil pokračování Přežít a závodit, ale abych řekl pravdu, nic mě nenapadalo. Dokud jsem nedostal padáka…“ Oblíbený outsider mezi šéfy stájí F1 – a jak sám tvrdí, taky stařík s talentem mít v pravou chvíli nevhodné kecy – odkrý…

Spalující bůh
„Nenávist byla dalším druhem ohně a hřála, když nebylo k dispozici nic jiného.“ Z nevýznamné vesnické siroty v chudé jižní provincii se Rin pozvedla až k nejvyšším příčkám velení armády Nikanu. Přesto je vítězství pro její národ, jemuž obětovala vše, stále v nedohlednu.…

Hrůzostrašné pohádky podruhé
Druhá sbírka strašidelných pohádek oblíbeného Jiřího Žáčka potěší i příjemně zamrazí všechny malé strašpytlíky. A proč hrůzostrašné? Protože čím víc nám běží mráz po zádech, tím dychtivěji čekáme na šťastné rozuzlení. Ale buďte bez obav, Jiří Žáček svým výběrem textů a …

Baba Jaga
Příšera z východu přichází Závěrečný díl hororové trilogie. Dětští hrdinové čelí rozpínavému zlu přicházejícímu z východu jménem Baba Jaga. Závěrečný díl hororové trilogie. Hrůza se stupňuje. Kája s Pepou a dvojčata Marek a Martin si poklidně žili svoje puberťácké život…

Velká audiokniha pohádek
Album nabízí na čtyři desítky převážně českých klasických pohádek v interpretaci předních osobností naší divadelní scény, z nichž některé už zůstávají v naší paměti jen díky svému hereckému a vypravěčskému umění. Dramaturgicky je titul sestaven mimo jiné podle věku posl…

Bertík a čmuchadlo
Když děti pochopí, že se svět netočí jen kolem nich, potřebují kamaráda. Třeba čmuchadlo! Devítiletý Bertík je pořádně otrávený. Musí totiž jet na chalupu s mámou a jejím novým přítelem, kterému tajně říká Rypouš, i když by radši trávil prázdniny se svým tatínkem. Rozvo…

Špinavá práce
Princ Bajaja, Potrestaná pýcha - pohádky z nejrůznějších koutů světa a nejroztodivnější příběhy na této audioknize vypráví Marián Labuda a další. Dvě klasické pohádky v interpretaci Mariána Labudy a dalších slovenských herců.

Bláznova smrt
Proč zemřel Jan Krempa? Byla to vůbec vražda? To do Meziboří přijíždí v roce 1967 z Prahy ve svém naleštěném kabrioletu vyšetřit kapitán Exner, muž s neskrývanou zálibou v krásných ženách a vybraném jídle. „TO VÍ JEN BŮH A SVATÝ VÁCLAV...“ Tak zní legendární věta vyšet…

Ken Wood a válečné zvony Rhótů
Návrat legendy české fantasy, Kena Wooda! Od autora Hvězdných honáků a Mrtvé šelmy, Jiřího Walkera Procházky a od narátora Hvězdných honáků a Mrtvé šelmy, Jiřího Klema. Na planetu Gameb útočí armády gigantických hmyzáků, Rhótů. Doprovází je žoldácké legie z celé Galaxie…