Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Zajatci polárního moře

Audiokniha Zajatci polárního moře

Délka:

45 min

Čte:

Jan Čenský

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Obrazy z kulturních dějin Střední Evropy

Obrazy z kulturních dějin Střední Evropy

Kniha z pera známého literárního historika navazuje na úspěšnou dvojici Obrazy z kulturních dějin ruské religiozity (2015) a Obrazy z kulturních dějin americké religiozity (2010). Na svých literárně-historických toulkách prochází Martin Putna širokým územím někdejšího r

Obrázek podcastu Katka už nebude divná

Katka už nebude divná

„Samozřejmě znám vyhublý lidi z instagramu, co maj eating disorders, ale tak já teda ani náhodou nevypadám.“ Dospívání není pro sraby. Katka o tom ví svoje, doma ji dusí máma a starší brácha, ve škole si s nikým nerozumí a do toho svádí nekonečný zápas s vlastní váhou.

Obrázek podcastu Návštěvní den č. 6

Návštěvní den č. 6

Komentář k původnímu labu Supraphonu 1 18 2378 z roku 1978: Návštěvní den číslo 6 Miloslava Šimka a Luďka Soboty, tedy pořad, který měl v Semaforu premiéru 25. 2. 1975, navazuje na tradici divadelních a televizních Návštěvních dnů, které jsme autorsky připravovali s Jiř

Obrázek podcastu Všemi smysly

Všemi smysly

Dvacetiletá Ember čelí nejtěžší zkoušce svého života: ze dne na den má na starosti tátův pohřeb, zhroucenou mámu i dva mladší sourozence. V lásce to také není žádná sláva… naštěstí se ale v té správné chvíli zjeví Josh Walker, sexy potetovaný fešák, hokejová hvězda a zá

Obrázek podcastu 5 jazykov lásky

5 jazykov lásky

Niekto túži po pozornosti, iný po pochvale; pre niekoho sú veľmi dôležité darčeky, pre ďalšieho vymenená žiarovka či ožehlená košeľa a zas iný potrebuje fyzický dotyk. Audiokniha vám objasní každý z týchto jazykov, pomôže vám objaviť jazyk lásky vás a vášho partnera a d

Obrázek podcastu Rozjímání s anděly

Rozjímání s anděly

Nová meditační nahrávka známé psycholožky, léčitelky a muzikoterapeutky PhDr. Miroslavy Maškové 24 andělských meditací doprovázených poetickou relaxační hudbou Jakuba Přibyla - téměř 7 hodin zvukového záznamu pro uvolnění a zklidnění mysli. Titul Rozjímání s anděly nav

Obrázek podcastu Jak zvyšovat firemní zisk snižováním nákladů

Jak zvyšovat firemní zisk snižováním nákladů

Ač se to může zdát samozřejmé je spousta podnikatelů, kteří snižování firemních nákladů často opomíjejí. Přitom náklady přímo ovlivňují míru jejich zisku, ale také mohou být pro firmu velmi nebezpečné. Díky této audioknize se podnikatelé dozvědí, že řízení nákladů je po

Obrázek podcastu Jsem to já?

Jsem to já?

Výběr z knihy hereckých pamětí Vlasty Fabianové, přečetla sama autorka a herečka krátce před svou smrtí v roce 1991.Kniha sugestivně nazvaná Jsem to já?, svědčí nejen o touze a potřebě podívat se na sebe z odstupu, ale také a především o uctě k lidem, od nichž se Vlast

Obrázek podcastu Odpracuj si svoje ja

Odpracuj si svoje ja

Dr. Nicole LePera vo svojej klinickej praxi často narážala na obmedzené možnosti tradičnej psychoterapie. Svojim pacientom – a sebe – však chcela ponúknuť viac, preto vykročila na cestu budovania jednotnej filozofie duševného, fyzického a duchovného zdravia. Dosiahnuté

Obrázek podcastu Nápad za miliardu

Nápad za miliardu

Ještě před čtyřicítkou zažili mezinárodní úspěch ve světě byznysu. Tomáš Čupr, Josef Průša, Simona Kijonková a další osobnosti stojící za úspěšnými českými startupy, jejichž hodnota překročila hranici miliardy korun. O čem snili v dětství? Co je žene dál? Jak se poučili

Obrázek podcastu Čertí babička

Čertí babička

Pojďte s námi do pekla! Ale nebojte se! Tohle peklo je speciální. Má totiž svou Čertí babičku, která peče výborné koláče, učí v pekelné škole, léčí čertům všechny neduhy a tak nějak zajišťuje chod celého pekla. Ale není to žádná vetchá stařenka. Kdepak! Ta naše má síly

Obrázek podcastu Kati ve službách císařů

Kati ve službách císařů

Práce popravčího není lehká. Druhý díl kroniky katů Mydlářů zachycuje události let 1610–1622. Syn pražského popravčího uvádí vzpomínky svého otce, z nichž k nejtíživějším patří stínání hlav českých pánů v roce 1621. Druhá kniha katovské kroniky zachycuje události let

Obrázek podcastu Odemykání dětského potenciálu

Odemykání dětského potenciálu

Audioknižní zpracování kurzů a seminářů pro rodiče, děti a studenty, které vedou světově uznávaný kouč Jan Mühlfeit spolu s lektorkou Katkou Novotnou, vám pomůže pochopit, v čem vaše děti vynikají. Odhalíte, proč je důležité pomoct dětem objevit přirozené talenty a jak

Obrázek podcastu Ještě 10× Felix Holzmann

Ještě 10× Felix Holzmann

Deset scének populárního komika, který byl v uplynulých letech ozdobou každého televizního Silvestra, navazuje na mimořádně úspěšný titul Supraphonu 10x Felix Holzmann. Holzmannův humor vycházející z nemožnosti dorozumět se s "pitomcem"je nadčasový a proto stále žádaný.

Obrázek podcastu Kontraktor

Kontraktor

Kontraktora si najímajú súkromné osoby, firmy a politici, aby ich ochraňoval a sprevádzal na nebezpečných misiách. Kontraktor je telesne zdatný, psychicky odolný, dobre znáša ťažké podmienky a v krajnom nebezpečenstve sa rozhoduje s chladnou hlavou. Skôr ako autor Peter

Obrázek podcastu Marie Terezie: Symfonie života velké císařovny

Marie Terezie: Symfonie života velké císařovny

Barvitý portrét jediné ženy na habsburském i českém trůně se zaměřuje nejen na státnické působení Marie Terezie v roli císařovny Svaté říše římské v letech 1740–1768, ale líčí i její soukromé záliby a vrtochy, obavy či frustrace. Zkušený popularizátor sleduje její vztah

Obrázek podcastu Hra s ohněm

Hra s ohněm

Jakkoliv někdy hořký, často cynický či sarkastický humor najdeme i v takových dílech jako je Tanec smrti, zde Strindberg dokazuje, že ve šťastnějším období svého života uměl napsat několik komedií plných vtipu a brilantně chytlavého dialogu. Patří k nim i Hra s ohněm.

Obrázek podcastu Josef Fouché - portrét jednoho politika

Josef Fouché - portrét jednoho politika

Rakouský prozaik Stefan Zweig (1881-1942) začal psát biografii J. Fouchého "pro svoje soukromé potěšení" v Salcburku v roce 1929. Autorovi šlo podle slov předmluvy spíše o biografii "antihrdiny" než o biografii diplomata. Zweig sice několikrát zdůrazňoval, jak nesympati

Obrázek podcastu Elita

Elita

Do Selekce vstoupilo 35 dívek. Nyní jich je jen šest, ale soutěž o srdce prince Maxona je tvrdší než kdykoli předtím. A k tomu všemu se America nemůže rozhodnout, po kom vlastně touží. Je to Maxon, s kterým by mohla žít jako v pohádce? Nebo Aspen, její první láska? Amer

Obrázek podcastu Naučte mě zabít draka

Naučte mě zabít draka

Závěrečný desátý díl série Sedmý smysl s Hankou, Sváťou, Rafanem a dalšími. Příběh plný zvratů a dobrodružství. Jak to dopadne s nadaným Vítkem, stane se rytířem?

Obrázek podcastu Vévoda a já

Vévoda a já

Simon Basset, vévoda z Hastingsu, vymyslel plán jak se zbavit všech dohazovačů a vdavekchtivých dívek ze společnosti. Předstírá náklonnost k půvabné Daphne Bridgertonové, mladší sestře svého přítele, s níž uzavře dohodu, že se jí bude naoko dvořit. Přestože nemá v úmysl

Obrázek podcastu Krásný satyr

Krásný satyr

Harry Jelínek uměl být kýmkoli. Šlechticem s vytříbenými způsoby, uznávaným znalcem umění, váženým vydavatelem i mužem, kterému ženy bez váhání otevíraly dveře i srdce. Za uhlazeným úsměvem se však skrýval mistr přetvářky – šejdíř obchodující s falešnými obrazy a muž oc

Obrázek podcastu Divadlo, divadlo, divadlo /Jean Baptiste Poquelin Moliére

Divadlo, divadlo, divadlo /Jean Baptiste Poquelin Moliére

Divadlo, divadlo, divadlo - nová miniserie určená pouze pro digitální prodej je věnovaná divadlu a autorům s divadlem spjatým. Jean Baptiste Poquelin Moliére (*15.1.1622 - 17. 2. 1673) byl francouzský herec, spisovatel a dramatik období přelomu baroka a klasicismu. Jak

Obrázek podcastu Fico

Fico

Svedectvá takmer troch desiatok kolegov, súputníkov i politických oponentov a rivalov Roberta Fica. Stovky hodín diskusií a desiatky e-mailov s priamymi aktérmi politického života aj expertmi pracujúcimi v zákulisí politických strán a predvolebných kampaní. Stovky hodín