Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Zahrada

Audiokniha Zahrada

Délka:

1 hod 55 min

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Deníček moderního páru

Deníček moderního páru

Deníček moderního páru ...aneb ženy jsou z Venuše a muži jsou debil Eskapády „moderního fotra“, které Dominik Landsman zachytil ve svých úspěšných Deníčcích, už asi znáte. Společně s blogerkou a spisovatelkou Zuzanou Hubeňákovou se vydal na stejnou půdu, ale zpátky do d

Obrázek podcastu O zlaté růži pekelné

O zlaté růži pekelné

Mladý Józa žije se svým otcem ševcem a chudoba jim leze do chalupy. Józa však i přesto ohrnuje nos nad nejbohatší nevěstou ze vsi. Ženil by se, to jo, ale až si najde děvče, které bude mít rád. Otec však trvá na svém: buď si Józa vezme mlynářskou dcerku, nebo půjde z do

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Inspektor Šmidra zasahuje II

Inspektor Šmidra zasahuje II

Pokračování úspěšné kolekce dramatizací s popleteným detektivem Janem Šmidrou. Tentokrát v povídkách Klub žhářů a Zločin cválá na bílém koni. Raritní nahrávky Československého rozhlasu z roku 1967 jsou plné tehdejších hereckých hvězd - Hlinomaz, Řanda, Kopřiva, Teplý, M

Obrázek podcastu Takové maličkosti

Takové maličkosti

Koleda naruby. Před Štědrým dnem se ho život zeptá, zda je ochoten splatit i to málo štědrosti, jíž se zatím dočkal… Do Vánoc 1985 zbývá jeden jediný den, ale obchodníček s uhlím, dřívím a rašelinou Bill Furlong v irském městečku New Ross stále pilně zaváží zboží. Přest

Obrázek podcastu Zaparkuj a jeď - s Posázavským pacifikem

Zaparkuj a jeď - s Posázavským pacifikem

Vydejte se s námi vlakem. Při stejnoměrném klapání kol se pěkně poslouchá a je-li průvodcem člověk, který znal snad každé nádraží, každý pražec, každou odbočku - můžeme odkrýt krásné kouty naší země, které by nám jinak třeba zůstaly utajeny. Tím zasvěceným je ing. Jan Z

Obrázek podcastu Don Quijote de la Mancha

Don Quijote de la Mancha

Audiokniha ve španělštině nabízí sedm stěžejních kapitol románu Miguela de Cervantese, vyprávějících o putování známého rytíře. Nebudou chybět souboje s bídnými obry (větrnými mlýny), nebezpečnými černokněžníky (mnichy) či pohanskými vojsky (se stády ovcí a skopců). Tex

Obrázek podcastu Muž, který spadl na Zemi

Muž, který spadl na Zemi

Baladický příběh o mimozemšťanovi, jemuž se lidé dostali příliš pod kůži. Thomas Newton by mezi lidmi vyčníval, i kdyby nepocházel z jiné planety. Jeho dvoumetrová, nevídaně útlá postava, neochlupená, téměř průsvitná pokožka či vlasy bílé jako padlý sníh z něj dělají ne

Obrázek podcastu Lovec

Lovec

Lov sa začína. Korisť nie je len jedna a nie len tak niekto. Z tieňa vystupuje Organizácia, ktorá už dlho zasahuje do Ajrišovho života. Objavuje sa nový nepriateľ. Spojenectvá sa premiešajú a vlastné záujmy musia ísť opäť bokom. Ajriš sa nechá naverbovať na záchrannú mi

Obrázek podcastu Ve slepé uličce

Ve slepé uličce

Pátý díl proslulé série mezinárodně nejprodávanějšího švédského autora. Nastaly slunné dny jako stvořené pro prázdniny ve dvou a Wallander se chystá na dovolenou s novou přítelkyní. Jenže letní pohoda nemilosrdně skončí, když se mu přímo před očima upálí v řepkovém poli

Obrázek podcastu Slovenské prostonárodné povesti dľa P. E. Dobšinského (druhá séria)

Slovenské prostonárodné povesti dľa P. E. Dobšinského (druhá séria)

Cyklus obľúbených povestí rozprávkarskej legendy, v majstrovskom podaní Dušana Jamricha.

Obrázek podcastu Srpnem to začalo

Srpnem to začalo

Existuje jediná varianta případu! Ta pravdivá! Čtyři detektivní povídky známého televizního scenáristy. Pro šéfa pražské mordparty a jeho tým je čím dál složitější uhájit si nezávislost ve vyšetřování zločinů v době nastupující normalizace. „My jsme tady od toho, abycho

Obrázek podcastu Nepil: Makový mužíček

Nepil: Makový mužíček

Dramatizace, ve které účinkují Eduard Cupák, Libuše Havelková, Ladislav Pešek, Ondřej Kepka a další vypráví příběhy maličkého mužíčka, který se dědečkovi a babičce narodil na Štědrý večer z makového zrníčka..

Obrázek podcastu Malý velký muž

Malý velký muž

„Jako obvykle jsem měl největší problém rozhodnout se, jestli jsem běloch, nebo indián…“ Když jejich karavanu na cestě do žírné Kalifornie roku 1852 přepadnou Čejeni a zmasakrují ji, nezbývá malému Jacku Crabbovi než přidružit se k jejich kmeni. Adoptivní rodiče, náčeln

Obrázek podcastu Vinnetou

Vinnetou

Svět, kde čest a přátelství stále něco znamenají. Nejslavnější náčelník Apačů vstupuje na scénu. A s ním jeho přítel Old Shatterhand. Dva muži hájí spravedlnost a čest bílých i rudých bratrů proti všem zlosynům. Nejslavnější náčelník Apačů vstupuje na scénu. A s ním j

Obrázek podcastu Zdvořilostní návštěva

Zdvořilostní návštěva

Sevar je po bitvě o Surad vzhůru nohama. Královna Viola se vlády chopila velmi roztřesenou rukou a budoucnost je nejistá. Rytíř Jen Mantichor z Fernostu, který si zvyká na své ostruhy, se vydává na diplomatickou misi s cílem obhájit svrchovanost koruny. Nemá zdání co ho

Obrázek podcastu Národní umělec Ladislav Pešek vzpomíná

Národní umělec Ladislav Pešek vzpomíná

Původní titul 1 18 1856 se vzpomínkami Ladislava Peška vydal Supraphon v roce 1975 - titul nyní vychází poprvé digitálně. Části vyprávění: Jak to začalo - Ježíšek, králík a polenta - K.H. Hilar - Pseudolus - Nálet na Prahu - Celý rod

Obrázek podcastu Na ostřích čepelí II.

Na ostřích čepelí II.

Dokončení románu „Na ostřích čepelí.“ Drsný bojovník Koniáš opět v akci. S karavanou na cestě plné krve, bitev a zabíjení. Velkolepé bitvy, barvitě vylíčené souboje, množství dějových zvratů – a monumentální závěr jednoho z největších příběhů české fantasy. To vše na vá

Obrázek podcastu Pravý výlet pana Broučka do Měsíce

Pravý výlet pana Broučka do Měsíce

Svatopluk Čech. Dramatizace satirického románu, ve kterém je pražský měšťan ze sklonku 19. století konfrontován s éterickými Měsíčňany.Libreto Viktor Dyk. Osoby a obsazení: Tomáš Töpfer (Matěj Brouček), Ladislav Frej (redaktor), hostinský Würfl (Jiří Lábus), Hvězdomír B

Obrázek podcastu Kniha tisíců let a smrtí

Kniha tisíců let a smrtí

Potřebovali jsme nástroj, řekla. Takže jsme požádali bohy. Mluví se o něm odedávna. Kolují o něm legendy. O válečníkovi, kterého není možné zabít. Který byl svědkem vzestupu a pádu tisícovky civilizací. On sám měl celou řadu jmen: Unute, Dítě blesku, Smrt. V dnešní době

Obrázek podcastu Malý portrét básníka Josefa Kainara

Malý portrét básníka Josefa Kainara

Původní titul DM 15206 "Malý portrét básníka Josefa Kainara" vydal Supraphon v roce 1964 - nyní titul s básněmi List, Stříhali dohola malého chlapečka, Adam, Taková láska, Broskvička, Lazar a píseň, Kocourek, Topiči velkých lokomotiv, Leluja, Prométheus, Matka, Člověka

Obrázek podcastu Proč bychom se netopili

Proč bychom se netopili

Zdeňka Šmída, původní profesí učitele a středoškolského profesora (1937 - 2011), jenž však proslul především jako autor celé řady knih se sportovní a pedagogickou tematikou, proslavila hned jeho druhá kniha, kterou vydal v roce 1979 pod názvem Proč bychom se netopili an

Obrázek podcastu Dekameron: Den devátý

Dekameron: Den devátý

Klasická sbírka příběhů z dob florentského moru, které přežily svou dobu. Nad strastmi renesančního člověka vítězí naděje, důvtip a láska. Urozená společnost sedmi paní a tří pánů se před morovou nákazou uchýlí na venkovské sídlo nedaleko Florencie. Aby unikli nudě a s

Obrázek podcastu Válka ve třetím poschodí, Pech pod střechou, Požár v suterénu

Válka ve třetím poschodí, Pech pod střechou, Požár v suterénu

Válka ve třetím poschodí, Pech pod střechou a Požár v suterénu - tři aktovky o nezvaných hostech Hrají: Viktor Preiss, Daniela Kolářová, Miroslav Donutil, David Novotný, Andrea Elsnerová, Miroslav Táborský, Barbora Hrzánová a další...

Obrázek podcastu Černá lilie

Černá lilie

Oldřich z Chlumu řeší vraždy na hradě Valdek. Oldřich z Chlumu se svými pomocníky řeší vraždy na hradě Valdek. Podezřelých je mnoho, protože na hradě se právě koná rodinná slavnost. Jaké tajemství skrývá vzácná tapiserie? Oblíbený autor historických knih i detektivek