Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Záhadné vraždy v internáte

Audiokniha Záhadné vraždy v internáte

Délka:

15 hod 2 min

Čte:

Zuzana Kyzeková

Vydavatel:

Publixing

Jazyk:

Slovensky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu David Copperfield

David Copperfield

Audiokniha David Copperfield namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň B1 pro středněpokročilé posluchače. David Copperfield looks back on the first twenty-five years of his life. He is only eight years old when his mother, a young pretty widow, remarries. Unfortunate

Obrázek podcastu Tři spravedliví

Tři spravedliví

Hranatý, Holohlavý a Habán jsou názvy tří kopců v běloveských rovinách. Nejsou to však kopce obyčejné! Jsou pohádkové, a proto mají své kouzlo. Jen oni mají svrchovanou moc rozhodnout, zda je lidem souzeno, co si žádají. Přesvědčí se otom dva poutníci, které na tu správ

Obrázek podcastu Život víry 2020/3

Život víry 2020/3

Život víry 2020/3 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Hojková, Štěpán Matuška, Lucie Endlicherová, Pavel Kohl, Lenka Malinová, Daniel Zeman. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma – Předat přátelům Dobrou zpráv

Obrázek podcastu Nebojte se klasiky! 20 Bicí nástroje a klavír aneb Uhodit hřebíček na hlavičku

Nebojte se klasiky! 20 Bicí nástroje a klavír aneb Uhodit hřebíček na hlavičku

Bum, řach, prásk, křup, vrz, chrum, švuňk, cink. Už chápete? Bicí! Který nástroj vypadá jako obří hrnec ze školní jídelny potažený látkou? Ano, tympán! A který připomíná kuchyňské police? A který zní jako struhadlo? A který jako cinkání skleničkami? A který zní jako vít

Obrázek podcastu Ako som sa naučil rozumieť svetu

Ako som sa naučil rozumieť svetu

Skvelá skúsenosť. Úžasná hodnota. Pohľad na výnimočný život. Kniha Moc faktov vzala rebríčky predajnosti útokom a z mena Hans Rosling sa stal celosvetový pojem. Vo svojich memoároch Rosling vymenil čísla za ľudí. Namiesto štatistík a grafov nám približuje svet medziľuds

Obrázek podcastu Cirkadiánní kód

Cirkadiánní kód

Dlouho přehlížený, přitom tak významný – rytmus těla, který řídí vše. Seznamte se s tím, jak funguje, jak provázané jsou funkce našich orgánů a jak si nerespektováním našich vnitřních hodin můžeme škodit. Avšak stačí malé změny ve spánkových zvyklostech, stravovacích i

Obrázek podcastu Kvantová revoluce: Jak kvantové počítače změní svět

Kvantová revoluce: Jak kvantové počítače změní svět

Přejme kvantové fyzice. Slabý je jen ten, kdo v sebe ztratil víru, a malý ten, kdo zná jen malý cíl. Kvantové počítače, jejichž slibný vývoj pošle už brzy mikročipy i s Mooreovým zákonem na penzi mezi technologické dinosaury, mají šanci zásadně proměnit krajinu naší kaž

Obrázek podcastu Košlerová: Pohádky o zvířátkách ze ZOO

Košlerová: Pohádky o zvířátkách ze ZOO

Autorka pohádek o včelích medvídcích Eva Košlerová napsala již po druhé pohádky o zvířátkách ze zoologické zahrady. Vtip celé nahrávky spočívá v tom, že pohádky o zvířátkách čtou vždy kmotři mláďat z pražské zoo. Kmotry bývají většinou populární herci, takže v našem pro

Obrázek podcastu Nezbedné pověsti

Nezbedné pověsti

Soubor pověstí z Prahy a z českých měst je dekameronsky laděná kniha, představující v humorné nadsázce řadu lidských figurek z dob vrchnosti, purkmistrů, rychtářů a poddaných, postaviček, do jejichž osudů zasahují nadpřirozené síly a pohádkové bytosti, aby pokoušely zdr

Obrázek podcastu Euforie

Euforie

Vyřaďte alkohol a vybudujte si život, který budete milovat! Alkohol je v naší společnosti na každém kroku a je těžké mu odolat. Nátlak na to, abychom zapadli a dali si „jen jeden drink“ – který se změní na několik – ať už na večírku nebo v pátek večer, může vést k nevyr

Obrázek podcastu Krakatit

Krakatit

Rozhlasová dramatizace z roku 2025 Hrají: Petr Lněnička (ing. Prokop), Marek Holý, Ivan Trojan, Ondřej Brousek, Viktor Preiss, Eliška Zbranková, František Němec, Jaroslav Satoranský, Anežka Šťastná, Jaromír Meduna a mnoho dalších Hudbu nahrál Symfonický orchestr České

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Bláznivé léto

Bláznivé léto

Mumini zůstávají stále sami sebou. A přinášejí úsměv, radost a pohodu. Dobrodružství muminka, jeho rodiny a přátel patří k pokladům dětské literatury už od čtyřicátých let 20. století, kdy ve Finsku vyšla kniha poprvé. Američtí vědci zjistili, že neexistuje osoba, která

Obrázek podcastu Pětadvacet tisíc dnů vzpomínek

Pětadvacet tisíc dnů vzpomínek

Architekt, profesor a autor mnoha odborných publikací M. Rajniš se rozhodl sepsat vzpomínky ze svého života plného cestování, netradičních zvratů, úspěchů i pádů. Jako buřič a provokatér, který si celý život razí svojí cestu, chce čtenáři ukázat, že i člověk, nýmand, kt

Obrázek podcastu Vacík: Pod hvězdami

Vacík: Pod hvězdami

POD HVĚZDAMI aneb Povídky z pouště a moře "Pod hvězdami" je kniha, audiokniha a nahrávka Miloše Vacíka, hudebníka, perkusisty a výtvarníka. Autora známého svými hudebními výlety a nahrávkami inspirovanými Brazílií, Kubou či Afrikou. Miloš však na svých četných cestách

Obrázek podcastu Símka

Símka

Román o touze po lásce rodiče a odhodlání jí dosáhnout, ať to stojí cokoliv. Třiadvacetiletá Simona, které všichni říkají Símka, žije s mámou v domě po babičce. Jediné, po čem touží, je život obyčejné mladé ženy – prožívat první vážnou lásku a snít o budoucnosti. Namíst

Obrázek podcastu Já, robot

Já, robot

Děsíte se nástupu umělé inteligence? Prozkoumejte vyhlídky lidstva v devíti legendárních povídkách otce robotické etiky! Lidstvo vyvinulo zástupy umělých bytostí a může si pískat. Mechaničtí pomocníci obstarají vše, na co si jejich pánové vzpomenou. Pohlídají děti, zast

Obrázek podcastu Outěchovice

Outěchovice

Kniha divadelního režiséra Jiřího Frejky Outěchovice je vyprávěním o rodu dědičných svobodných myslivců Frejků z Útěchovic pod Stražištěm. Jiří Frejka v ní navazuje na vzpomínky svého otce Josefa, čímž se mu podařilo obsáhnout téměř dvěstěletou historii outěchovické mys

Obrázek podcastu Můj život s třemi ženami

Můj život s třemi ženami

Zdravím tě, můj milý čtenáři, případně má krásná čtenářko, dovol, abych se ti v krátkosti představil. Jmenuji se Kristián Novotný, jsem pohledný, ač plešatějící třiceti letý muž. Také jsem úžasný táta dvou dcer, žádostivý manžel jedné ženy, ne zcela ambiciózní zaměstnan

Obrázek podcastu Bergman: Nový návrat malého prince

Bergman: Nový návrat malého prince

Původní česká dramatizace! Volné pokračování Malého prince od Antoine de Saint-Exupéryho. Titul je volným pokračováním jednoho z nejkrásnějších příběhů světové literatury - Malého prince od Antoine de Saint-Exupéryho. Jedná se o další osudový příběh pilota, který se dí

Obrázek podcastu Heart of Darkness

Heart of Darkness

Audiokniha Heart of Darkness namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň C2 pro posluchače experty. Marlow, a man who has spent his life at sea, tells the story of a journey up the River Congo which changed his life. His journey upriver to find Kurtz, the charismatic he

Obrázek podcastu Ako čertík Babráčik skočil dobru na hačik

Ako čertík Babráčik skočil dobru na hačik

Vianočné rozprávočky o čertíkovi, ktorý ako sa snažil tak sa snažil, nevedel byť zlým. A aby sa to poriadne naučil, vyslali ho z pekla na zem a prísne mu nakázali, že pokým Lucku na zlé veci nenahovorí, domov nech sa ani nevracia! Spočiatku sa mu aj darilo – Lucka klama

Obrázek podcastu Holky to chtěj taky

Holky to chtěj taky

Z „rodina, nebo kariéra“ se během let stalo „rodina a kariéra“. Ale… Ženy žijí v době plné rozporů. Na jedné straně naše předchůdkyně vydobyly práva, o kterých si před lety mohly nechat jen zdát. Na straně druhé ale emancipace vlivem politiky a historických událostí zůs

Obrázek podcastu Tak kde jsou ti Američani?

Tak kde jsou ti Američani?

Autobiografické vzpomínky akademického malíře Pavla Vošického zachycují přibližně půlstoletí jeho života. Zvraty a zkušenosti, které by vystačily na deset jiných životů. Politický vězeň v 50. letech, absolvent VŠUP, pěvecká hvězda Divadla Apollo bratrů Štaidlových, exul

Obrázek podcastu Reiner, Viewegh, Šrut: Tři tatínci a maminka

Reiner, Viewegh, Šrut: Tři tatínci a maminka

Půvabná kniha o tom, jak byla maminka malou holčičkou Janičkou, která posléze vyrostla a narodily se jí dvě děti Josífek a Maruška. Ti zažívají něco podobného, co jejich maminka, když byla dítětem. Mají totiž všichni tři stejného strýčka Antonína, moravského samorosta,