Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Žabákova dobrodružství (1959)

Audiokniha Žabákova dobrodružství (1959)

Délka:

2 hod 18 min

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Poloviční král

Poloviční král

A když voda Bělavé zešedne, věz, že se v království stalo něco zatraceně špinavého… Pohraničí Erenézie obsadil nepřítel. Trat’Hys vyráží v čele své armády, aby ukončil vleklé sousedské války jednou provždy. Zatím však netuší, že nejtěžší bitvu nesvede na bojišti, ale s

Obrázek podcastu Urmefisto

Urmefisto

Skutečný příběh herce velkého talentu, jehož touha vyniknout byla silnější než jeho svědomí, inspirovala dvoudílnou rozhlasovou hru dramatika Jana Vedrala. Hru v roce 1987 režíroval režisér Jiří Horčička, který hlavní roli svěřil Eduardovi Cupákovi. Podkladem pro rozhla

Obrázek podcastu Oprátka za osm mrtvých

Oprátka za osm mrtvých

Drama, na jehož konci nezůstali žádní vítězové. Příběh Olgy Hepnarové, poslední ženy odsouzené v Československu k trestu smrti. Kniha Romana Cílka inspirovala tvůrce filmu Já, Olga Hepnarová. Příběh Olgy Hepnarové, která jedním otočením volantu zabila osm lidí, posle

Obrázek podcastu Stručne a jasne

Stručne a jasne

„Stručnosť je istota. Dĺžka je postrach.“ Týchto šesť slov skvele vystihuje systém a stratégiu brilantnejšieho myslenia, sviežejšej komunikácie a umenia hovoriť menej, a pritom viac. Tento stručný a jasný komunikačný štýl vytvorili skúsení novinári s cieľom podať iba zá

Obrázek podcastu Paranoir

Paranoir

Raven - skladatel, textař, zpěvák, rockový písničkář, kterého zdobí více než desítka sólových alb. Je podepsán pod divadelní scénickou hudbou, stejně jako pod hudbou k desítkám audioknih.. Tentokrát se představuje sbírkou básní, které celý rok, s intervalem jednou týdn

Obrázek podcastu Andělský let

Andělský let

Řešit tenhle případ je jako hrát si s ohněm v továrně na střelný prach… Po rasových nepokojích z roku 1992 a soudním procesu s fotbalistou černé pleti O. J. Simpsonem panuje ve Městě andělů napjatá atmosféra. A tak není divu, že když je v kabince historické lanové dráh

Obrázek podcastu Pan Masters

Pan Masters

Je mocný, charismatický, sexy a je to můj šéf – vražedná kombinace. Uspokojení z práce najednou získalo zcela nový rozměr. Když jsem si ve svém životopise vymýšlela, nenapadlo mě, že na tom bude záležet. Zamilovalo by si mě přece každé dítě, práci chůvy mám od přírody v

Obrázek podcastu Pán ohně

Pán ohně

Čínský detektiv Li Jen pátrá spolu s americkou soudní lékařkou Margaret Campbellovou po vrahovi vysoce postaveného vědce, jehož ohořelá mrtvola byla nalezena v pekingském parku. Té noci, kdy muž zemřel, došlo k dalším dvěma vraždám, které jsou s jeho smrtí záhadně spoje

Obrázek podcastu AudioDiktáty pro 2. ročník

AudioDiktáty pro 2. ročník

Balíček 20 audiodiktátů pro druháky pomáhá upevnit základy českého pravopisu zábavnou a samostatnou formou. Děti si procvičí tvrdé a měkké slabiky, bě–pě–vě–mě, dě–tě–ně, párové souhlásky, psaní ú/ů i další klíčové jevy učiva 2. ročníku. Součástí jsou také opakovací dik

Obrázek podcastu Všemi smysly

Všemi smysly

Dvacetiletá Ember čelí nejtěžší zkoušce svého života: ze dne na den má na starosti tátův pohřeb, zhroucenou mámu i dva mladší sourozence. V lásce to také není žádná sláva… naštěstí se ale v té správné chvíli zjeví Josh Walker, sexy potetovaný fešák, hokejová hvězda a zá

Obrázek podcastu Padá rudá hvězda

Padá rudá hvězda

Agent Luke Daniels se vydává na riskantní misi do Ruska. Jeho přítel a kolega John Vince, který byl považován za mrtvého, je ve skutečnosti vězněn na Soloveckých ostrovech. Série dramatických událostí dovede Lukea až k pátrání po legendární knihovně cara Ivana Hrozného.

Obrázek podcastu Paměť

Paměť

>>„Tato kniha nabízí radikálně nové a poutavé vysvětlení toho, jak a proč si pamatujeme.“ Matthew Walker, autor knihy Proč spíme<< >>Často marně vzpomínáte, kam jste položili klíče? Pamatujete si něco jinak než vaši kamarádi? Zkrátka zapomínáte? Není důvod k panice!

Obrázek podcastu Svoboda

Svoboda

Paměti 1954-2021 Politické memoáry desetiletí Život v NDR, vzpomínky na Prahu, pád Berlínské zdi, sjednocení Německa, Obama, Trump i Biden, Putin i Zelenskyj, obsazení Krymu, klimatické konference, ekonomické výzvy, covid, válka na Ukrajině… Čte Renata Volfová „Nemusíte

Obrázek podcastu Stíny nad Univerzitou v Tir Erath – Rogenovo oko

Stíny nad Univerzitou v Tir Erath – Rogenovo oko

Doprava poháněná parními ďasy. Nepolapitelný vrah, který se specializuje na kolegy z branže. Magická čtvrť ozubených kol, ocelových květů a podezřelých výtrysků páry. Úzká čtvrť plná studentských spolků, ohyzdných chrličů a skrýší uprchlých chimér. A samozřejmě kuchař,

Obrázek podcastu Život víry 2020/7–8

Život víry 2020/7–8

Život víry 2020/7–8 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Hojková, Lucie Endlicherová, Štěpán Matuška, Daniel Zeman, Kateřina Hodecová. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * rozhovor – Jeff Manion: Milujte lidi, i k

Obrázek podcastu Všímavost a Já

Všímavost a Já

Když chcete porozumět sami sobě. Hlavním cílem knihy o všímavosti je pomoci lidem osvojit si techniky, s nimiž mohou sami sobě pomoci. Tím, že porozumí sobě samým. Všímavost, anglicky mindfulness, je v dnešní době velmi skloňovaným pojmem. Zkušený psychoterapeut Jan Ben

Obrázek podcastu Geniální podnikatel Tomáš Baťa

Geniální podnikatel Tomáš Baťa

Jedná se o životopis Tomáše Bati, zakladatele firmy Baťa (1876 – 1932). Antonín Cekota, redaktor baťovských novin, byl blízkým spolupracovníkem Tomáše Bati. Kniha odhaluje mnohá tajemství ze života Tomáše Bati i klíčových okamžiků firmy Baťa. Sám autor byl mnoha příhodá

Obrázek podcastu Tak se ti hlásím…

Tak se ti hlásím…

Jan vidí věci americké z Kampy a já věci české z Manhattanu. Kampa i Manhattan jsou ostrovy. Jan je ostrov v Čechách a já ostrůvek v Americe… Jiří Voskovec (1963) Nedávno vydaná třídílná Korespondence V+W jasně dokazuje, že poslední dlouhotrvající forbínou Jiřího Vosko

Obrázek podcastu Janešová: Italština pro samouky

Janešová: Italština pro samouky

Podkladem pro náš digitální titul byly původní kazety (SU 5015-4 812) z produkce Supraphonu v roce 1995, které doprovázely učebnici autorky Jarmily Janešové Italština pro samouky vydanou nakladatelstvím LEDA, ISBN 80-901664-7-4

Obrázek podcastu Vyžeňte lvy!

Vyžeňte lvy!

Josef Vinklář jako císař Dioklecián, Oldřich Vízner jako Lazar, Daniela Kolářová jako Marta, Ladislav Mrkvička jako Pilát a Ivan Trojan jako Josef Arimatejský. To je jen část skvělého hereckého obsazení, které režisérka Lída Engelová získala pro svou inscenaci Vyžeňte l

Obrázek podcastu Zrcadlový muž

Zrcadlový muž

Když jí navlékl smyčku okolo krku, byla ještě naživu. Došel zpátky k navijáku a uchopil rukojeť. Jediným svědkem brutálního činu je psychicky nemocný muž, jehož chatrná paměť si odmítá vzpomenout, co viděl. Komisař Joona Linna se proto znovu spojí s hypnotizérem Erikem

Obrázek podcastu Nightflyers

Nightflyers

Sci-fi horor od autora Hry o trůny Sci-fi horor od autora bestselleru Hra o trůny napsaný svižným jazykem, vtipem a pečlivě vybudovanými pointami. Devítičlenný tým akademických vědců se vydává na výpravu za volkryny, mýtickou rasou mezihvězdných nomádů, a jedinou lodí,

Obrázek podcastu Muži jsou vinni?

Muži jsou vinni?

Proč je žena někdy považovaná za bytost druhé kategorie a kdy v historii jí byla stříbrná příčka přisouzená? Jak tuto situaci narovnat, tak aby se neodrážela nejen v pracovních, ale i osobních vztazích? Jak budovat zdravé a šťastné soužití a umět zvládat problémy, které

Obrázek podcastu Mimika

Mimika

Stačí jej drobný zášklb v kútiku úst, nepatrná zmena v zreničke, aby prečítala myšlienky obvineného. Hanna Herbstová je najskúsenejšia odborníčka na mimickú rezonanciu, ktorá sa špecializuje na tajné signály ľudského tela. Ako policajná poradkyňa už pomohla usvedčiť mno

Obrázek podcastu Steny záhrobí

Steny záhrobí

Benedikta Klausnera pronásledují stíny minulosti. Pátrání po smrtícím tajemství vede až ke kořenům mezinárodní pojišťovací společnosti. Nenávist nepřátel a touha po pomstě zasáhnou nekromantovu rodinu i kolegy v plné síle. Někdo chce, aby Benedikt trpěl. Tentokrát bude