Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Za hranici nemožného

Audiokniha Za hranici nemožného

Délka:

10 hod 25 min

Čte:

Nimsdai Purja

Vydavatel:

Jota

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Vyzbrojení

Vyzbrojení

Záznam všech promluv ze semináře, který v říjnu 2017 pořádala KMS. Hlavními řečníky byli Peter Butt a Paul Randerson z Velké Británie, kteří mj. otevřeli tato témata: Co je to duchovní boj, naše účast v něm, zbraně duchovního boje, naše autorita nad duchovními mocnostmi

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Mazl tov

Mazl tov

Má léta u ortodoxní židovské rodiny. Dva rozdílné světy, jedno přátelství. Autobiografické zpracování zkušeností domácí učitelky v ortodoxně židovské rodině v Antverpách v devadesátých letech 20. století. Margot je ateistka a feministka, která žije se svým íránským přít

Obrázek podcastu AudioDiktáty pro 2. ročník

AudioDiktáty pro 2. ročník

Balíček 20 audiodiktátů pro druháky pomáhá upevnit základy českého pravopisu zábavnou a samostatnou formou. Děti si procvičí tvrdé a měkké slabiky, bě–pě–vě–mě, dě–tě–ně, párové souhlásky, psaní ú/ů i další klíčové jevy učiva 2. ročníku. Součástí jsou také opakovací dik

Obrázek podcastu Farma paní Láryfáry

Farma paní Láryfáry

Třetí díl řady o paní Láryfáry, která si poradí s každým zlobidlem, protože mu ukáže, jak dovedou nehezké vlastnosti zbytečně kazit radost ze života. Děti občas sužují zákeřné slabosti a záludné choroby, jimiž pak trpí i jejich rodiče. Existuje však snadná pomoc: pobyt

Obrázek podcastu Rozprávka o prvom rozprávkarovi

Rozprávka o prvom rozprávkarovi

Viete deti, kto bol prvý rozprávkar? V ďalekej Číne sa raz ktorémusi kniežaťu narodil slepý syn. Knieža sa veľmi nahneval - slepý predsa nemôže byť vládcom - a dal svojho syna odvliecť do džungle, aby nemal svoje nešťastie dennodenne na očiach. Nazdával sa, že jeho syna

Obrázek podcastu Jak se stát dobrým psychoterapeutem

Jak se stát dobrým psychoterapeutem

Váš průvodce po galaxii psychoterapie. Co všechno má umět dobrý psychoterapeut a co ho může vést či svést? Do toho zájemce sro-zumitelně a čtivě zasvětí příručka určená laikům i profesionálům. Odborná, a přitom čtivě a srozumitelně pojatá příručka je užitečná pro každ

Obrázek podcastu Větičky na nepravidelná slovesa

Větičky na nepravidelná slovesa

Anglická nepravidelná slovesa si teď můžete procvičit v krátkých větách a lépe si je zapamatovat. Za dvě hodiny uslyšíte celkem 500 vět. Poznáte, jak se sto nepravidelných sloves používá ve větách. Každou větičku uslyšíte nejprve dvakrát anglicky a potom jednou česky.

Obrázek podcastu Okraj nebe

Okraj nebe

Elen se pokouší zachránit to, co z jejího života zbylo. Její dospívající dcera Viky přežívá jen skrze bolest. Bývalá učitelka Vilma ztratila blízké i důstojnost. Všechny stojí na hraně a stačí málo, aby přepadly na špatnou stranu. Když je kriminalistka Elen povolaná do

Obrázek podcastu Smrt darebáka

Smrt darebáka

„Nemůžeš si podříznout krk, aby vůbec nebyla vidět krev.“ Vášně cloumají s herci před každou premiérou, nicméně spolek ochotníků z Caustonu v hrabství Midsomer je povážlivě rozhádaný už delší dobu. Na vině nejsou jen stavovské třenice, jejichž zdůrazňováním si Britové

Obrázek podcastu (Ne)vinný dotazník Radka Brzobohatého 5.

(Ne)vinný dotazník Radka Brzobohatého 5.

Žertování u číše vína. O všem možném, ale především o divadle... Hostem Radoslava Brzobohatého v zábavném rozhlasovém pořadu je herec Tomáš Racek.

Obrázek podcastu Twisted Love: Láska na ostří nože

Twisted Love: Láska na ostří nože

Alex Volkov je ďábel s tváří anděla a s prokletou minulostí, jíž nemůže uniknout. Když je však okolnostmi přinucen postarat se o sestru svého nejlepšího přítele, začne na hrudi cítit něco nečekaného: Oheň, který by mohl jeho svět převrátit vzhůru nohama. Ti dva se do se

Obrázek podcastu Jak chutná moc

Jak chutná moc

Moc doslova rozkládá své nositele, působí hnilobně – ze vzpurného bojovníka oddaného pravdě se vyklube uzurpátor, jenž opustil mravní příkaz pravdivosti i prostý zdravý rozum. Rebelantský Mňačko, sám vždy jednající podle svého nejlepšího svědomí, líčí, jak při pohledu z

Obrázek podcastu Podzimní boogie-woogie

Podzimní boogie-woogie

Podzimní boogie woogie je detektivní příběh, který ve svižném rytmu nočního života v moravské metropoli rozvíjí zápletku, jež sahá daleko za hranice města. Zkrachovalý provinční detektiv se dostane k případu, který je na první pohled nad jeho síly. Osobní čest mu ale ne

Obrázek podcastu Jindrové

Jindrové

Představitel českého literárního naturalismu. Novinář, nesmlouvavý kritik a prozaik mohutného gesta. "Jsem prost veškeré fantazie, kromě reprodukční?" řekl sám o sobě spisovatel Karel Matěj Čapek, který si pro odlišení svého jména od slavnějšího (a mladšího) jmenovce př

Obrázek podcastu Loď s otroky

Loď s otroky

Populární žurnalista Josef Klíma napsal detektivní román o investigativním novináři, který odhaluje skrytá tajemství politiky. Román je zrcadlem české společnosti po sametové revoluci, kdy se teprve formují pravidla demokracie a tržní mechanismy. Investigativní novinář,

Obrázek podcastu Vekslačka

Vekslačka

Když jí bylo třináct, v poválečném Československu byla vyhlášena měnová reforma a Alminu rodinu to zničilo. Doktorská dcerka zvyklá na život ve velké vile se najednou ocitla v maličkém přízemním bytě se dvěma babičkami a špatným kádrovým profilem. Alma ale nebyla holka,

Obrázek podcastu Tanec papírových draků

Tanec papírových draků

„Na první pohled panoval zákon, řád a systém. Občas ale někdo musel někoho střelit do hlavy. Občas někdo musel řádu a systému amputovat prst, aby celé tělo nezemřelo na infekci. To byla naše práce. Dělali jsme věci, které se dělat nesměly, ale musely. Které byly často z

Obrázek podcastu Mozek pod vlivem umění

Mozek pod vlivem umění

Vaše cesta ke zdraví a dlouhověkosti začíná u umění. Umění není vznešenou záležitostí, k níž mají přístup jen talentovaní géniové. Každý den vašeho života vás obklopuje a je tím nejpřirozenějším, co dělá člověka člověkem. Pomáhá vám se uvolnit, nacházet odpovědi, vytvář

Obrázek podcastu Tichý zabiják

Tichý zabiják

Zbožňovaná filmová diva Betty Winterová umírá poté, co na ni při natáčení spadl světlomet. Ale byla to vůbec nehoda? Vyšetřování přivádí Gereona Ratha do berlínských ateliérů, kde to vře, neboť celá branže se dramaticky mění. Svět dobývá zvukový film a mnohým ujíždí vla

Obrázek podcastu Liška Bystrouška

Liška Bystrouška

Klasické dílo české literatury, v podání Arnošta Goldflama, plném nadčasového humoru a porozumení, zůstává i dnes otevřeno posluchačům všech generací. Příběh lišky, kterou našel opuštěnou místní revírník a vychoval ji mezi domácími zvířaty dal vzniknout proslulé opeře L

Obrázek podcastu Hodiny chémie

Hodiny chémie

Chemička Elizabeth Zottová nie je priemerná žena a rada by poukázala na skutočnosť, že priemerná žena neexistuje. Ale začínajú sa šesťdesiate roky dvadsiateho storočia a jej čisto mužský tím v Hastingsovom výskumnom ústave má veľmi nevedecký pohľad na rovnosť pohlaví. V

Obrázek podcastu Pod hladinou lží

Pod hladinou lží

Městečkem Lost Creek otřese brutální vražda mladého páru a jejich dvojčat. Šlo snad o vloupání, které se tragicky zvrtlo? Detektiv Madison Harperová si to nemyslí – oběti totiž nelze identifikovat a z místa činu zmizely všechny jejich osobní věci. S objevem dětského tri