Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Winterbergova poslední cesta

Audiokniha Winterbergova poslední cesta

Délka:

15 hod 44 min

Čte:

Pavel Batěk

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Sloužil jsem v Gaze

Sloužil jsem v Gaze

O situaci v pásmu Gazy vám (často nevyžádaně) dovedou vyprávět zástupy lidí. Může ale někdo z nich říct, že tam byl? David Shorf ano. Kouč, marketér, hudebník a bývalý novinář strávil v řadách proslulé izraelské armády tři roky. A přestože si tam někdy připadal jako Šve

Obrázek podcastu Nečekaná láska

Nečekaná láska

Když nechvalně proslulý londýnský hejsek Michael Stirling spatří Francesku Bridgertonovou, okamžitě se do ní zamiluje. Jenže Francesce v té době zbývá pouhých pár hodin do svatby s Michaelovým bratrancem. Jenže to bylo tehdy, a teď je z Michaela hrabě a Franceska je vol

Obrázek podcastu Na jevišti mezi Prahou a Vídní

Na jevišti mezi Prahou a Vídní

Herečka Zdenka Procházková zářila na pražských divadelních scénách v 50. a 60. letech 20. století. Počátky její umělecké kariéry výrazně ovlivnil Karel Höger, který byl sedmnáct let jejím manželem. Hráli společně v mnoha filmech a na jevišti měli velké úspěchy s konverz

Obrázek podcastu J.R.R. Tolkien – Životopis

J.R.R. Tolkien – Životopis

Humphrey Carpenter poutavou formou vypráví příběh spisovatele, jehož dílo stále ovlivňuje miliony lidí na celém světě. Při tvorbě knihy spolupracoval s rodinou a blízkými J. R. R. Tolkiena a měl přístup k jeho osobním písemnostem. Díky tomu je nám představeno mnoho zají

Obrázek podcastu GUMP - Jsme dvojka

GUMP - Jsme dvojka

Nová Gumpova cesta začne přesně tam, kde ta předchozí skončila. Se svým milovaným Béďou Kozím Bobkem projdou příběhem, který už jim dávno předtím napsaly hvězdy. Audiokniha pro všechny, kteří dokážou číst ze psích očí, ale i pro ty, kteří to zatím neumějí nebo nevěří, ž

Obrázek podcastu Poplach v slepičím rajónu

Poplach v slepičím rajónu

V jedné vesnici na Klatovsku se odehrává něco neobyčejného. Jakýsi cizí člověk zabral slepicím zpustlou zahradu. To se nesmí nechat jen tak! Slepice se rozhodnou vyhlásit člověku válku. Naštěstí mají mezi sebou Sabinu, která je rodilou vůdkyní, odbornici na vynálezy Eli

Obrázek podcastu Líheň II. - Královna smrti

Líheň II. - Královna smrti

Pokračování úspěšného dobrodružného příběhu z Prahy, v níž se mísí upíři, mafie, miliardář spisovatel Rulhánek, tajné služby z celého světa – a tomu všemu vládne stále pevnější rukou Marika. A v jejím boji za záchranu světa, či minimálně Prahy, jí pomáhá nejdrsnější tým

Obrázek podcastu Život víry 2023/07–08

Život víry 2023/07–08

Život víry 2023/07–08 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Ludmila Matušková, Kateřina Hodecová a Jakub Lofítek. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * A. Boppart: Mladí si nemyslí, že potřebují odpuštění (ro

Obrázek podcastu Štvrtkový klub detektívov

Štvrtkový klub detektívov

Štvrtkový klub detektívov je prvý román britského televízneho moderátora a komika Richarda Osmana a aj najpredávanejšia krimi prvotina v Británii podľa denníka Guardian. Táto pohodová detektívka (v angličtine cosy crime) pre všetkých, ktorú kritici prirovnávajú k detekt

Obrázek podcastu Barrettová, Browning: Mé nebe za tvou zem

Barrettová, Browning: Mé nebe za tvou zem

Komentář k původní LP 1 18 2363 z roku 1978: V roce 1845 napsal Robert Browning, tehdy ještě málo známý anglický básník, mnohými považovaný za stěží srozumitelného excentrika, dopis slečně Elizabeth Barrettové, tehdy již proslulé básnířce, jejíž verše se těšily značné p

Obrázek podcastu Till Eulenspiegel

Till Eulenspiegel

Audiokniha namluvená v německým rodilým mluvčím. Obtížnost poslechu odpovídá jazykové úrovni A2 pro mírně pokročilé začátečníky. Till ist ein Narr, der stets zu Scherzen und zu Streichen aufgelegt ist. Lustige Geschichten in einer vereinfachten Nacherzählung über Deuts

Obrázek podcastu O. Henry - Povídky

O. Henry - Povídky

Krátké povídky s překvapivou pointou a s barvitou galerií uvěřitelných postav a typů. William Sydney Porter (1862-1910) Známý pod svým pseudonymem O. Henry, byl americký spisovatel, jenž se proslavil psaním krátkých povídek o obyčejných lidech. Na konci většiny jeho pov

Obrázek podcastu Za pohádkou kolem světa

Za pohádkou kolem světa

K čemu je dobrý divotvorný hrnec? Jak se kalí drak a k čemu může být dobrý kocour v botách? Poznejte známé i neznámé pohádkové příběhy ze čtyř kontinentů. Poslechněte si nejkrásnější báje z Evropy i dálného orientu nebo Afriky. Audiokniha Za pohádkou kolem světa předsta

Obrázek podcastu Dívka beze jména

Dívka beze jména

Vedle lehátka se válel malý vycpaný slon a zmačkaná zelená deka, dost velká jen na to, aby do ní zabalili novorozeně. „Tady bylo mimino? Ona měla dítě? Je…?“ „Dítě tu není.“ Když detektiv Josie Quinnová dorazí na místo činu na okraji města Denton, je zděšená brutalitou

Obrázek podcastu Chrám i tvrz

Chrám i tvrz

O tom, jak žije jazyk český v národě a jak my v něm. Čte Miroslav Horníček Kniha Pavla Eisnera je poutavým vyprávěním o naší mateřštině, úžasné kulturní stavbě podobné chrámu i tvrzi. Krátké kapitoly Eisnerovy knihy věcně a vtipně, s humorem a ironií přibližují češtinu

Obrázek podcastu Já, Iulia

Já, Iulia

Má s manželem i impériem vlastní plány. A tak budou jeho války hlavně jejími válkami. V roce 192 budoucího křesťanského letopočtu je zavražděn tyran Commodus a upadající Řím zabředává do další vleklé občanské války. Z krvavých šarád vzejde jako vladař slaboch Pertinax,

Obrázek podcastu Alfa & Omega: Falešná hra

Alfa & Omega: Falešná hra

Dylan: Fotbal byl celej můj život, ale moje zářný vyhlídky ukončila strašlivá chyba. Její jméno je Lana Andersonová. Vypustila do světa všechno špatný, co jsem kdy udělal, ačkoliv jsem jí věřil. Zradila mě a já ji za to nenávidím. Přesto ji vidím pokaždý, když zavřu oči

Obrázek podcastu Káča aneb Svízele učitelského mládence Ondřeje Klepetka

Káča aneb Svízele učitelského mládence Ondřeje Klepetka

Káča se námětově řadí k humorným a satirickým prózám, v nichž K. V. Rais vycházel ze svých zkušeností venkovského učitele v chudém, zapomenutém koutě Českomoravské vysočinyOsoby a obsazení: podučitel Ondřej Klepetko (Jaroslav Kepka), paní Lasíková (Ludmila Roubíková),

Obrázek podcastu Denník Anny Frankovej

Denník Anny Frankovej

Úplné vydanie najznámejšieho denníka na svete pod záštitou Nadácie Anny Frankovej. Je len pár kníh, ktoré majú takú obrovskú výpovednú hodnotu a emocionálny náboj ako denník trinásťročnej Anny Frankovej, ktorá sa spolu s rodinou počas druhej svetovej vojny dva roky ukrý

Obrázek podcastu Tajemná řásnovka

Tajemná řásnovka

Věčné hádky rodičů jsou pro čestného, citlivého Jindru Sochora k nevydržení, a tak uteče z domova. Objeví přitom tajemnou čtvrť Řásnovka a partu hochů. Společné se pustí do hledání klubovny a založí Stráž Řásnovky. To pravé dobrodružství začíná, když je osloví Tonda Men

Obrázek podcastu Jak nevyloupit banku

Jak nevyloupit banku

Bible kanadských žertíků. „Někdy si myslím, že jsem dobrá duše, jindy zase, že jsem lump. Škoda, že se nedovedu přesně rozhodnout pro jedno, abych věděl, jak se zachovat.“ Bible kanadských žertíků, které hrdina jménem Künde nepřestane dělat ani ve vězení, kam se kvůli n

Obrázek podcastu Enderova hra

Enderova hra

Lidstvo čelí hrozbě třetího útoku vojsk mimozemské civilizace, jejichž předchozím invazím se jen tak tak ubránilo díky zásahům geniálního velitele Mazera Rackhama. Armáda vnímá nutnost vychovat jeho nástupce, který by snad mohl odvrátit zkázu. Vhodným adeptem se zdá být

Obrázek podcastu Karkulín ze střechy

Karkulín ze střechy

V úplně obyčejné ulici ve Stockholmu, v úplně obyčejném domě bydlí úplně obyčejná rodina Svantessonových. Obyčejný tatínek, obyčejná maminka a tři docela obyčejné děti Albert, Bety a Ben. Nahoře v domečku za komínem však přece jen někdo neobyčejný žije – Karkulín ze stř

Obrázek podcastu Babička

Babička

Zatímco většina herců se k hlavním rolím dopracuje dříve či později a poté spěje k postupnému útlumu, Jarmila Kurandová se ke své životní a zároveň poslední roli dostala ve věku osmdesáti let, a to v divadle i před kamerou a v rozhlasovém zpracování.V roce 1971 ztělesni

Obrázek podcastu Parabible

Parabible

Parabible: Tisková zpráva o našem prezidentovi Ježíši z Nošovic je aktuální, místy až provokativní biblickou parafrází. Její autor staví na své mnohaleté zkušenosti kazatele a překladatele Bible, aby nově obnažil pointy dávných evangelijních příběhů. Kniha, která se sta