Audiokniha Werich: Táto, povídej

David Hecl: Mluví k vám kapitán
Ještě teď, když si na to celé vzpomenu, mi naskakuje husí kůže. Doma v Dubaji jsem si na telefonu nařídil několik budíků, abych nezaspal. Nakonec jsem je ani nepotřeboval, protože jsem se celou noc převaloval a nemohl se dočkat. Když jsme se v Praze blížili k zemi, všim…

V hlavní roli zločin
DETEKTIVNÍ POVÍDKY Hvězdy současné české literární scény spojily své síly a připravily pro čtenáře sbírku dechberoucích detektivních příběhů. Ponořte se do temných hlubin světa zločinu, užívejte si rafinované zápletky a nečekaná rozuzlení, zapojte své malé šedé buňky a…

Majdalenka na zahrádce
Zanedbaná zahrádka s dlouho neobývaným domečkem strádá. Jednoho dne se objeví děvčátko a začnou se dít věci... Nechceme v pár řádcích prozradit, co všechno Majdalenka zažije, jak si poradí a co se změní. To se dozvíte, když si pohádky přečtete anebo vyslechnete, jak je …

Den wehrmachtu ve vysílání pražského rozhlasu
Den wehrmachtu ve vysílání pražského rozhlasu, rozhlasový pořad z programového cyklu Fonogramy přináší nově objevené části legendární reportáže redaktora Franty Kocourka z vojenské přehlídky nacistických vojsk 19. března 1939 na Václavském náměstí v Praze.

Bible vagíny
>> Jen sebejistá a informovaná žena může zodpovědně rozhodovat o svém zdraví: - zná totiž své tělo a ví, na koho se obrátit, když něco nefunguje, jak má - dokáže odlišit lži, mýty a polopravdy od faktů - nenechá se vyděsit normálními tělesnými projevy S pomocí této knih…

Warren XIII. a Vševidoucí oko
Jejich životy i osud hotelu leží ve Warrenových rukou! První díl trilogie o Warrenovi XIII., souboj s tetou Annakondou o Vševidoucí oko! Zvítězí dobro, nebo vše propadne temným silám zla?! Dvanáctiletý Warren XIII. je dědicem rodinného hotelu, kde pracuje jako jediný po…

Honba za meteorem
Na počátku rozhlasové hry zpracované podle románu Julese Verna stojí senzační objev zlatého meteoru. Právě on je důvodem ke sporu o prvenství mezi jeho objeviteli, amatérskými hvězdáři. Současně se však z něho stane i předmět urputné a nenávistné rvačky o vesmírné milia…

Opakuje se historie?
Světové dějiny jsou rozporuplné. Na jedné straně jistě fascinující množstvím odvážných činů a slavných vítězství, které posouvaly lidskou společnost vpřed. A pokud se to nepodařilo, tak alespoň hrdinných porážek, které kladně ovlivnily národní vědomí. O tom se stovky le…

Macourek: Mach a Šebestová na prázdninách
Kouzelné sluchátko Macha a Šebestové zařídí oběma žákům 3. B. bezvadné prázdniny. Udělá například kouzlo, v němž je Mach současně s rodiči u moře a zároveň se Šebestovou u dědečka a babičky.Nebo třeba zvětší blechu do velikosti mamuta. Dědečkovi pomůže splnit přání a do…

KONIÁŠ „Konec vlka samotáře“
Dobrodružný příběh „Konec vlka samotáře“ je součástí fantasy cyklu KONIÁŠ od jednoho z nejlepších spisovatelů české fantastiky, Miroslava Žambocha. Audiovydavatelství Walker & Volf ještě v tomto roce uvede první román z Koniášova světa – „Na ostřích čepelí“. A budou ná…

Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení
Běžel jsem k útočníkovi, křičel na něj, ať nechá paní na pokoji a nůž pustí na zem. Jenže nepustil, a tak jsem mu chytil ruku, začal ji kroutit a do toho zhaslo světlo. Zkroucenou ruku jsem si pro jistotu chtěl dát před sebe a najednou vidím, že v ní žádný nůž není. V t…

Její pastorkyňa
Víte, koho z mlynářských bratrů Buryjů miluje na počátku příběhu půvabná vesnická dívka Jenůfa a kterého si nakonec vezme za manžela? A znáte strašné tajemství, které v sobě ukrývá Jenůfina pěstounka, vdova Kostelnička? Na tyto otázky vám odpoví dramatizace Jana Jiráně …

Život víry 2021/6
Život víry 2021/6 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Hojková, Kateřina Hodecová, Daniel Zeman. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma: Ztracený rok? Byl Duch svatý v uplynulém roce taky v karanténě? Co nám mů…

Toskánsko na každý den
Bramasole - malebný italský venkov. Pozvánka do míst, kde autorka našla nový domov, přináší popisy toskánských městeček, zvyků, umění a všemožných vůní vycházející z místních receptů. Vydala se do Itálie, kde spolu s přítelem zakoupili opuštěnou usedlost a našli v ní d…

50 nejznámějších bajek
Nejznámější bajky v interpretaci oblíbených českých herců Krátké pohádkové příběhy ze zvířecí říše obsahující užitečné ponaučení. Převyprávěné bajky Ezopa, La Fontaina a Krylova jsou přístupné i nejmladším posluchačům předškolního věku, mohou být zdrojem poučení i pro …

Opuštěná společnost
Opuštěná společnost - Česká cesta od Masaryka po Babiše - audiokniha obsahuje pohled šéfredaktora týdeníku Respekt na současnou českou společnost v historickém a evropském kontextu. Vítěz ceny Magnesia literatura Kniha roku za rok 2018. Opuštěná společnost byla Asociací…

Nic než pravda
Dva manželské páry si načas vymění bydlení, aby daly svému vztahu novou šanci. Měl to být pokus o naplnění snů, ale vyklubala se z toho noční můra… Zbrusu nový psychothriller od autora bestsellerové krimi série s Fabianem Riskem. Drásavý příběh o tom, jak vás mohou lži…

Sleva 50% - Všechno, co máme
Měl to být svatební den, místo toho se všichni sešli na pohřbu. Pro Aimee byl James doslova vším – životní láskou, oporou, jistotou v těch nejtěžších časech. Jeho nepochopitelná a zbytečná smrt kdesi v Mexiku znamenala, že se jí zhroutil celý svět. Postupně však s pomo…

Život víry 2024/01
Život víry 2024/01 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Kateřina Hodecová a Lucie Endlicherová. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * „Pro lidi z Íránu jsme jako máma a táta,“ říká o své ženě a sobě evangeli…

Dlouhý, Široký a Bystrozraký (1966)
Klasická pohádka Karla Jaromíra Erbena v přednesu národního umělce Františka Smolíka.

Můj bratr
Jana Kippo se vrací na rodný statek na severu Švédska. Kdysi odsud utekla poté, co její bratr napadl otce lopatou. Bratr se nyní upíjí k smrti a matka po mrtvici chátrá v domově důchodců. Návštěva v Janě oživí vzpomínky na dětství plné násilí, přesto se rozhodne zůstat,…

Atlas babiček
Známe všechny své babičky? Kouzelné klubko, které desetileté Toničce daruje její babička, jí umožní cestovat v čase a seznamovat se s mnoha zajímavými ženami. Tonička si pak ve svém deníku zapisuje medailony těchto svých „babiček“. Kniha je určena pro děti i dospělé. To…

Nártoun a Outloň
Hebká srst a ostrý rozum: opičky na stopě zločinu! Oblíbená autorka mysteriózních příběhů pro dospělé přichází s kouzelným vyprávěním o opičkách z Panenských Břežan, důležitosti vody a odvahy. Loudavý, neohrabaný Outloň a mrštný, heboučký Nártoun prchají ze zajetí a za…

Staré řecké báje a pověsti 1
Příběhy z řecké mytologie, upravené pro rozhlas na základě asi nejznámější knihy spisovatele Eduarda Petišky, čtou: Vilma Cibulková a Jan Šťastný.

Angličtina pro tebe 3 - Středně pokročilí
Angličtina pro tebe 3 - středně pokročilí - audiokniha obsahuje anglické rozhovory a příběhy. Představte si, že jste turista v cizí zemi. Ocitnete se v různých situacích a potřebujete se domluvit. Na těchto nahrávkách najdete 39 rozhovorů a 36 mini příběhů, které se vá…