Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Vzpoura na lodi Bounty

Audiokniha Vzpoura na lodi Bounty

Délka:

12 hod 37 min

Čte:

Miroslav Táborský

Vydavatel:

Tympanum

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Večírek lhářů

Večírek lhářů

Majestátní dům na hraně strmého útesu vzbuzuje emoce, zvědavost i tíseň a povídá se, že v něm straší. A právě tady Sophie Matthewsová slaví svých sladkých šestnáct ve velkém stylu. S nadějí pohlíží do budoucnosti a netuší, s jakými obavami na večírek přišly její matka K

Obrázek podcastu Nevěsta

Nevěsta

Misery Larková je upírka. Ne že by z toho dělala něco zvláštního. Prostě má v ledničce krevní konzervy a vážně nemusí sluneční svit. Na druhou stranu, její druh pro ni nikdy nic dobrého neudělal, takže raději žije mezi lidmi s jedinou kamarádkou, kterou kdy měla. Jenže

Obrázek podcastu Na jih od hranic, na západ od slunce

Na jih od hranic, na západ od slunce

Komorní milostný příběh, v němž hraje roli tajemství a osudovost, příběh ztrácení a nalézání, návratů k téže ženě, dilema muže, který má vše, o čem dřív mohl jen snít, a přesto tápe v domnění, že skutečnost je jiná, než jak se jemu či nám jeví… Milostný trojúhelník, v j

Obrázek podcastu Boží trest

Boží trest

Vlastimil Brodský jako Otec Brown řeší případ záhadné smrti záletného plukovníka. Jednou z nejznámějších a také nejzábavnějších postav detektivní literatury je katolický kněz, otec Brown. Gilbert Keith Chesterton vybavil svého detektiva amatéra vedle chladného rozumu i

Obrázek podcastu Zelený děs a Neodbytný duch

Zelený děs a Neodbytný duch

Dva tajemné příběhy z pera irského spisovatele, jednoho ze zakladatelů detektivního žánru a hororu. Spojuje je motiv hrozivého přízraku. V dramatické miniatuře Zelený děs má podobu opice, která dožene hrdinu k zoufalému činu. V hlavních rolích František Němec a Taťána M

Obrázek podcastu Vraždy v kruhu

Vraždy v kruhu

Kolik motivů může mít jedna vražda? Kolem mrtvého z jezera se vynoří plejáda svérázných osob: od pěstitele konopí přes renomovaného architekta, promiskuitního policistu až po tajemnou Kubánku. Spolu s kriminalistou Holinou nahlédneme hluboko do jejich životů propojených

Obrázek podcastu Pan Masters

Pan Masters

Je mocný, charismatický, sexy a je to můj šéf – vražedná kombinace. Uspokojení z práce najednou získalo zcela nový rozměr. Když jsem si ve svém životopise vymýšlela, nenapadlo mě, že na tom bude záležet. Zamilovalo by si mě přece každé dítě, práci chůvy mám od přírody v

Obrázek podcastu Návrat Medicejů

Návrat Medicejů

Když se Cotton Malone pustí do vyšetřování podezřelého kardinála, netuší, že stojí na prahu největšího finančního skandálu v dějinách církve. Statisíce eur, mrtvý člen švýcarské gardy a nájemný vrah spouštějí lavinu událostí, které vedou až do srdce Sieny a Florencie. M

Obrázek podcastu Všechny tváře smrti

Všechny tváře smrti

Plukovník Veřejné bezpečnosti Vincent Haas odpočítává poslední dny své dlouhé kariéry. Na Prahu se začíná snášet první sníh a konec roku se neodvratně blíží. Tajemná čtvrť Severní Pfalz si stále žije svým životem, odstřižena od zbytku světa. Nyní se ale každý den bojí p

Obrázek podcastu Klub divných dětí

Klub divných dětí

Jmenuji se Mila a mám ráda pavouky, vlastně všeobecně hmyz, nebo spíš všechna zvířata. Umím se „ztratit ze světa“. Stačí se na něco soustředit, a vše kolem přestane existovat. Já jsem Petr. Chodím už do čtvrté třídy, ale vypadám jako prvňák. Hezky maluji a v noci… nemůž

Obrázek podcastu Smrt přichází na prohlídku

Smrt přichází na prohlídku

Chamtivost, zrada a vražda v okouzlujících přímořských kulisách – úvodní díl nové švédské detektivní série v nestárnoucím a stále oblíbeném stylu klasické krimi Agathy Christie. Realitní agentka a populární moderátorka Jessie Andersonová je nalezena mrtvá v jednom z pře

Obrázek podcastu White Fang

White Fang

Audiokniha White Fang namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň B1 pro středně pokročilé posluchače. White Fand is half-dog and a half-wolf, and the only survivor in his litter. The story is told from his point of view as he learns to fend for himself and interact wit

Obrázek podcastu Hodně jsem nikde

Hodně jsem nikde

Michael Třeštík celý život opravdu HODNĚ JE. Občas nahoře, jindy dole a někdy dokonce NIKDE. Ve vzpomínkách se nebojí přiznat k proflámovaným rokům, bláznivým snům nebo životním karambolům. Z autentických detailů ze svého soukromí vytvořil poutavý obraz totalitního bezč

Obrázek podcastu Dobrí a zlí hrdinovia, EN, SK

Dobrí a zlí hrdinovia, EN, SK

Audiokniha - Dobrí a zlí hrdinovia, EN, SK - je dvojjazyčná audioknižka čítaná v slovenčine a angličtine. Obsahuje 2000 viet, ktoré sú v slovenčine a preložené jedna po druhej do angličtiny. Slúži pre rozvinutie slovnej zásoby v oboch jazykoch v oblasti personálnej psyc

Obrázek podcastu Víc než žena

Víc než žena

Ve středním věku vám nejúžasnější ze všech lidí nevyhnutelně přijdou právě vrstevnice. Autorka bestselleru Jak být ženou se vrací. Starší, zkušenější — a ještě vtipnější! Caitlin Moranová před deseti lety předpokládala, že má všechny trable za sebou. Ve svém globálním

Obrázek podcastu Tiene Minulosti

Tiene Minulosti

Minulosť neodpúšťa. Kostrový nález na odľahlom mieste rozbehne vyšetrovanie, ktoré zavedie skupinu detektívov okolo čerstvo povýšeného komisára Petra Ledeckého ďaleko do minulosti. Iné storočie, iný režim aj iná polícia? Mohol niekto zavraždiť vraha, ktorý navyše mal by

Obrázek podcastu Jerome: Myšlenky lenivého člověka

Jerome: Myšlenky lenivého člověka

Pro sváteční zahálku... Jeden z nejpopulárnějších humoristů evropské literatury, Jerome Klapka Jerome, známý autor Tří mužů ve člunu byl ve svém osobním životě velký milovník lenošení. I svůj měsíčník nazval "Lenoch". Ve sbírce humoristických esejů Myšlenky lenivého člo

Obrázek podcastu Byt – román ve dvou

Byt – román ve dvou

Tato audiokniha je VÝJIMEČNÁ tím, že se dá poslouchat z obou konců nebo začátků. Takže BUĎ můžete poslouchat jako obvykle od prvního tracku, a tím začnete příběhem Daniela, NEBO přeskočit na třináctý track, a tak začnete Zuzaniným vyprávěním. ANEBO si interprety můžete

Obrázek podcastu Na odpis

Na odpis

Břitký průvodce odvrácenou stranou Silicon Valley.... Dan Lyons měl šťastnou a spokojenou rodinu, skvělou kariéru a práci, která ho bavila. Všechno změnil jeden telefonát jeho šéfové z Newsweeku. Padesátník, který sice má vynikající přehled v technologické sféře a o pro

Obrázek podcastu Zpětný ráz

Zpětný ráz

Pro francouzského kulinářského velmistra Marca Fraysse, který dokázal zděděnou horskou auberge v dezolátním stavu přeměnit v jednu z nejvěhlasnějších restaurací světa, znamenalo nejvyšší michelinské ocenění alfu i omegu veškerého snažení. Když se však začalo proslýchat,

Obrázek podcastu Honicí psi

Honicí psi

Sedmnáct let starý případ vraždy mladé dívky je znovu otevřen a nové důkazy vedou konečně k usvědčení pravého pachatele. Důkazy ukazují na Williama Wistinga, někdejšího šéfa vyšetřovacího týmu. Někdo důkazy zfalšoval a William teď musí sám na vlastní pěst očistit své jm

Obrázek podcastu Holky to chtěj taky

Holky to chtěj taky

Z „rodina, nebo kariéra“ se během let stalo „rodina a kariéra“. Ale… Ženy žijí v době plné rozporů. Na jedné straně naše předchůdkyně vydobyly práva, o kterých si před lety mohly nechat jen zdát. Na straně druhé ale emancipace vlivem politiky a historických událostí zůs

Obrázek podcastu Hrůza v Dunwichi a jiné příběhy

Hrůza v Dunwichi a jiné příběhy

To nejlepší z tvorby zakladatele žánrů fantasy a sci-fi H. P. Lovecrafta v jedné audioknize. Do napínavých příběhů s propracovanou atmosférou se vkrádají vetřelci z jiných planet i bezejmenní obyvatelé hlubin moří, staří bohové ožívající nešťastnou náhodou i při skrytýc

Obrázek podcastu PAX 5: Sluhové zla

PAX 5: Sluhové zla

Je prosinec, obyvatelé Mariefredu se uprostřed předvánočního shonu chystají na oslavu svátku svaté Lucie. Jen málokdo ale tuší, jak děsivá Lucie tentokrát město čeká. Jedna nevinná dětská hra přivolá nebezpečné návštěvníky. Otevře se brána do jiného světa a v Mariefredu

Obrázek podcastu Jak hledat slunce

Jak hledat slunce

Miroslav Horníček a jeho další cesta do Provence. Zvuková podoba knížky vychází tímto způsobem vůbec poprvé... "Když jsme s přítelem zauvažovali o této cestě, řekl jsem znovu to jméno: PROVENCE. Měl jsem své důvody. Jaké? Řekl bych pokud by toto jako důvod stačilo -, že