Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Vyšší spravedlnost

Audiokniha Vyšší spravedlnost

Délka:

15 hod 29 min

Čte:

Aleš Procházka

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Hlídač č.47

Hlídač č.47

Sedmidílná četba na pokračování z románu klasika české literatury Josefa Kopty "Hlídač č. 47".Čte: Igor Bareš Děj příběhu, odehrávajícího se nedaleko Loun v malé vesnici, nás zavádí do konce 19. století. Její klid vyruší stavba železniční tratě, se kterou přijdou do kra

Obrázek podcastu Kdoule

Kdoule

Audiokniha Kdoule obsahuje závěrečnou část trilogie Ivany Chřibkové. Automobilová nehoda, při níž hlavní hrdinka Anna narazí do betonového odpadkového koše v majetku hlavního města Prahy, způsobí dvě věci. Uvědomí si, že žije tak pohodlně, až přestala vnímat detaily kol

Obrázek podcastu Moc a sláva

Moc a sláva

Děje se v Mexiku v první třetině 20. století, v době tvrdého pronásledování katolické církve. Kostely jsou zavřeny, biskupové a kněží vyhnáni nebo popraveni. Sloužení mše a udělování svátostí se stávají hrdelním zločinem. Před revoluční mocí prchá poslední kněz. Nejen g

Obrázek podcastu Přítel stesk

Přítel stesk

Brněnská spisovatelka a básnířka Zuzana Nováková (*1943) se ve své poslední knize vrací do dětství v Kloboukách u Brna. Její otec, katolicky orientovaný básník a dramatik Václav Renč, byl totiž v 50. letech 20. století komunisty na dlouhá léta uvězněn a jeho manželka se

Obrázek podcastu Padnout na zem

Padnout na zem

Josh Walker rád balancuje na hraně a je snem každé dívky. Oči má však jen pro Ember Howardovou. Společně ustáli smrt jejího otce, armádní leteckou školu i vztah na dálku. Teď před ně ale život staví novou výzvu – Josh míří do Afghánistánu. Do země, která ho už jednou má

Obrázek podcastu Blade Runner

Blade Runner

Sní androidi o elektrických ovečkách? Ve světě nepříliš vzdálené budoucnosti vyhubila jaderná válka většinu živočišných druhů a část lidstva se přestěhovala na Mars. V pozemských městech život přetrval, ale bez zvířat. Jen málokdo si může dovolit opravdového domácího ma

Obrázek podcastu Svěrák: Pohádky

Svěrák: Pohádky

Komplet 4 CD shromažďuje unikátní, vtipné a svérázné pohádky Zdeňka Svěráka, psané v šedesátých a osmdesátých letech. Nejprve vznikl příběh Tři auta o starém Fordu, Aerovce a Spartakovi. Auta sivyjedou na výlet, protože je jim před domem na ulici zima. Herecké obsazení

Obrázek podcastu Trampoty s kapitánem

Trampoty s kapitánem

Prázdninová dobrodružství klubu Strážců. Knižní zpracování kresleného seriálu z legendárního Ábíčka. Parta kluků, kteří si říkají Strážci, tráví prázdniny na Lipně a přitom zažívá dobrodružné příhody. Kdo jsou Strážci? Přece parta správných kluků, jejichž dobrodružství

Obrázek podcastu Prebijem sa! Štefánik

Prebijem sa! Štefánik

Stál za jeho smrťou Beneš? Bol Štefánik slobodomurár? Kto v skutočnosti vyhlásil Česko-Slovenskú republiku? Bol viac čechoslovakistom alebo Slovákom? Čím imponoval ženám a prečo sa neoženil? V audioknihe Prebijem sa! Štefánik sa dozviete aj to, aký svetový rekord vytvor

Obrázek podcastu Hašek: Povídky o zvířatech - Můj obchod se psy, Má drahá přítelkyně Julča

Hašek: Povídky o zvířatech - Můj obchod se psy, Má drahá přítelkyně Julča

Lidé mají rádi zvířata - nejen, že je pozorují, ale že se v nich vidí. Tuší a čtou z nich vlastnosti, jež v nich samých bývají utajeny. To je všeobecná věc. Někdy si z nich odvozují vlastnosti, které jim samým chybí. U psů hledají věrnost, přítulnost, nahrazují jim kama

Obrázek podcastu Život víry 2019/12

Život víry 2019/12

Život víry 2019/12 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Kateřina Hodecová, Jitka Vyležíková, Ludmila Hojková a Štěpán Matuška. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * rozhovor – Bogdan Lach: „Všichni vědí, kde máme klíč od do

Obrázek podcastu 5 resetů

5 resetů

Naučte se lépe zvládat stres a vyhněte se vyhoření. Každý z nás se v životě musí vyrovnávat se stresem, což je do jisté míry v pořádku. Pokud je stres na zdravé úrovni, pomáhá nám zvládat složité životní situace a posiluje odolnost. Problém nastane, když se vymyká kontr

Obrázek podcastu Nic mě nezastaví

Nic mě nezastaví

Autorův bestseller Nic mě nezlomí ukázal, kolik nevyužitých schopností všichni máme. Byl to nicméně pouhý úvod do síly mysli. V nové audioknize vás Goggins zavede do své mentální laboratoře, kde vyvinul filozofii a psychologii, které mu umožnily zjistit, že to, co považ

Obrázek podcastu Osada havranů

Osada havranů

O statečném Havranpírkovi a jeho odvážných činech. Napínavý dobrodružný román od autora Lovce mamutů vás vtáhne tentokrát do života prvních osadníků a zemědělců na českém území v mladší době kamenné. Nádherně napsaný dobrodružný příběh přibližuje představu o životě n

Obrázek podcastu Tajemství

Tajemství

Neskutečný příběh Anežky České. Magnesia Litera 2022 za debut roku. Co vedlo vzdělanou dívku plnou života, dceru českého krále Přemysla Otakara I., o jejíž ruku žádal sám císař, k rozhodnutí vzdát se světské moci, tělesné lásky a stát se jeptiškou? Příběh, který román T

Obrázek podcastu Povídky z Oděsy a odjinud

Povídky z Oděsy a odjinud

Hrdinové příběhů v citlivém podání Pavla Soukupa prožívají své (ne)všední osudy mezi Oděsou, válečnou vřavou v Evropě a New Yorkem. Výbor povídek představuje působivý průřez dějinnými mezníky 20. století vnímanými optikou všednodennosti. Hrdinové příběhů v citlivém pod

Obrázek podcastu Tyrano - Dobrodružství českého upíra

Tyrano - Dobrodružství českého upíra

Na jednom zámečku v Čechách žije podivná rodinka. Upíří rodinka! Nejmladší ze tří bratrů Tyrano se ale jako upír moc nevyvedl. Má zrzavé vlasy a nenarostly mu ani upíří špičáky. Když už rodina neví, co s ním, vystěhuje ho do opuštěné chatky v lese, kde má žít a každý mě

Obrázek podcastu Šest klobouků aneb Jak myslet

Šest klobouků aneb Jak myslet

Dokážete zvýšit efektivnost vašeho myšlení? Naučte se efektivně myslet a používat metodu laterárního myšlení. Audiokniha Šest klobouků načtená Janem Faltýnkem vám představí stejnojmennou metodu světově uznávaného Edwarda de Bona. Teorie šesti klobouků je využívána v po

Obrázek podcastu Veterinářka

Veterinářka

Přežije mladá veterinářka na irském venkově? Jedině se smyslem pro humor! Prostě James Herriot v sukních! Ať už kastruje koně v Dublinu nebo odřezává rohy skotu na wicklowském venkově, zachraňuje zraněné kočky před podvraťáky nebo se potýká se zdrogovanými hlídacími psy

Obrázek podcastu Ztracený svět

Ztracený svět

1. díl série Příběhy profesora Challengera. Buď přišel na něco úžasného – nebo to je lhář, jakého svět neviděl. Nezkrácená verze slavné sci-fi od autora postavy Sherlocka Holmese přináší popis napínavé cesty do Jižní Ameriky, kde přežívají prehistorická stvoření. Třiadv

Obrázek podcastu Můj život s třemi ženami

Můj život s třemi ženami

Zdravím tě, můj milý čtenáři, případně má krásná čtenářko, dovol, abych se ti v krátkosti představil. Jmenuji se Kristián Novotný, jsem pohledný, ač plešatějící třiceti letý muž. Také jsem úžasný táta dvou dcer, žádostivý manžel jedné ženy, ne zcela ambiciózní zaměstnan

Obrázek podcastu Hledání mateřského stromu

Hledání mateřského stromu

Světově uznávaná lesní ekoložka Suzanne Simardová navždy změnila náš pohled na stromy, když odhalila jejich vzájemné propojení i vazby s dalšími rostlinami a zvířaty. Zavede nás do svého světa, do srdce lesa, a ukáže nám, že stromy tvoří složitý a vzájemně provázaný kol

Obrázek podcastu Nedokončený portrét

Nedokončený portrét

Agatha Christie (1890-1976) vydala pod pseudonymem Mary Westmacott literární obraz části svého života. Na postavě Celie z románu Nedokončený portrét líčí své bezstarostné dětství a dospívání, silné pouto s matkou, sňatek, narození dcery, rozpad manželství, psychické zhr

Obrázek podcastu Májky a totemy

Májky a totemy

O zápase a touze stát se součástí kmene. Michal je normální puberťák, který si chce vydobýt své místo v klučičí partě, být ve škole „cool“ a doufat, že si toho snad všimne i holka, která se mu líbí. Okolnosti, za kterých Michal vyrůstá, ale zrovna normální nejsou, Micha

Obrázek podcastu Mistr Blecha

Mistr Blecha

Zřejmě nejvýraznější obsáhlá povídka významného německého autora. Navzdory fantastické scenérii a nadpřirozeným protagonistům je Hoffmann jedním z nejrealističtějších soudců a kritiků přízemního života své doby. Příkré kontrasty udivující imaginace a vášnivá síla výrazu