Audiokniha Vynález zkázy

Plaváček
Detektiv Miko Syrový je požádán svou dávnou přítelkyní, zda by se nemohl pokusit najít jejího nezvěstného bratra. Už tak nelehký úkol se ještě víc zkomplikuje ve chvíli, kdy je za hranicemi Prahy řekou vyplaveno ubité tělo. Jde skutečně o muže, kterého Miko hledá? Kdo a…

Čarodějnice Bordelína
"Do klidného tichého lesa Bambručáku se jednoho dne nastěhuje lesní čarodějnice Bordelína. A nic z toho, co vidí, jí není po chuti. Však také není čarodějnicí nadarmo – přečaruje celé okolí k obrazu svému... všude rozhází různobarevní papírky, pytlíky a lahve. Špiní vod…

Černá smečka
Když je vaše matka démonská rajda, kariéra lovce démonů, potírače všech temných sil a jiného nepřirozeného blivajzu nebývá první profesní volbou. Své o tom ví Filip Aksamit, který poznal skutečnou válku s démony a nebojí se říci, že je ve svém oboru profesionál. A nyní …

Básnik
Mesto, príbeh a všetky osoby v tejto knihe sú vymyslené a akákoľvek podobnosť so skutočnými udalosťami je čisto náhodná, hoci sa môžu niekomu zdať akési povedomé... Na začiatku svojej kariéry detektíva oddelenia vrážd bol Krauz vystavený tvrdej skúške. Jeho zmysel pre s…

Lidojedi
Hororová komedie. Co všechno dokážou slušní lidé udělat pro peníze...Hrají Oldřich Kaiser, Tatiana Vilhelmová, Jan Dolanský, Václav Neužil, Oldřich Vlach, Kryštof Hádek, Lukáš Hlavica a další. Režie Aleš Vrzák. Lidojedi jsou první původní rozhlasovou hru autorské dvojc…

Sophiina volba
„Nikdy se nemohla vymanit z dusivého vědomí, že v jejím životě byla doba, kdy hrála roli účastnice na plánovaném zločinu.“ V patře jednoho brooklynského penzionu v létě 1947 zatím nic nenasvědčuje tomu, že už by se civilizace otřepala z tragédie, kterou jí způsobila nej…

24 dní do Vianoc
Nina má dobre platené miesto, skvelé kolegyne a čoskoro ju povýšia. Práca ju však vôbec nenapĺňa. Má perspektívny vzťah so spoľahlivým mužom, ktorý ju má úprimne rád. Ona ho však nemiluje. Čaká ju predĺžený víkend v Paríži, na ktorý sa ani trochu neteší. A na dosah ruky…

Andělský let
Řešit tenhle případ je jako hrát si s ohněm v továrně na střelný prach… Po rasových nepokojích z roku 1992 a soudním procesu s fotbalistou černé pleti O. J. Simpsonem panuje ve Městě andělů napjatá atmosféra. A tak není divu, že když je v kabince historické lanové dráh…

Tohle není láska
Tajný milostný poměr a touha, jíž se nelze ubránit… Rue Siebertová možná nemá všechno, ale má toho dost: přátele, na které se může spolehnout, finanční stabilitu, po níž od dětství toužila, a úspěšnou kariéru na poli chemických technologií ve společnosti Kline. Její sv…

Amerikáni
Príbehy slovenského vysťahovalectva, ktoré nesmú zostať nevypočuté. Niektoré príbehy nám pripomenú, aké drahé môže byť slovo „nový začiatok“ o ktorý sa v našej najväčšej vysťahovaleckej vlne na prelome 19. a 20. storočia pokúsilo približne 600 000 ľudí. Príbehy vysťahov…

Poslední kmotr
Krvavý byznys smí mít jediného vůdce. Přebytečné čeká svaté přijímání bez hostie, bez vína a bez slitování. Mafiánský don Domenico Clericuzio byl v přesladkých letech šedesátých natolik prozíravý, že dal včas vystřílet elitu konkurenčního klanu z Bronxu. Současně rozhod…

Bronzové stíny
Jmenuji se Didius Falco a jsem čmuchal císaře Vespasiana. pro distribuce: Historická detektivka ze starověkého Říma. Hlavní postava Didius Falco je sarkastický agent císaře Vespasiana. Druhá kniha z falconovské série Lindsey Davisové. Didius Falco, pro přátele Marcus, …

Kámen a krev
Vzrušující historická fantasy. Bývalý družiník Slavníkovců Slavoboj vyšetřuje v Konstantinopoli vraždu významného úředníka. Vzrušující vyprávění okořeněné magií, skvělé dialogy, barvitý jazyk a mistrovská gradace jsou opět nepřehlédnutelnými rysy Červenákovy povídky. Kd…

Přiveď mě zpátky
Byli mladí a zamilovaní. Na dovolené ve Francii zastavili u benzinové pumpy a Finn si odskočil. Když se vrátil, byla Layla pryč a už ji nikdy neviděl. Aspoň tak vypovídal na policii. O mnoho let později se Finn zasnoubil s Laylinou sestrou Ellen. Jenže najednou zavolala…

Sekyra
„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil…

Lovcovy zápisky
Dramatizovaná četba na pokračování ze slavného díla ruské klasické literatury. Dílo ruského prozaika, jednoho z velkých klasiků světové literatury Ivana Sergejeviče Turgeněva (1818-1883), je rozsáhlé a mnohovrstevnaté - romány, novely, povídky a divadelní drama. Jeho pr…

Syn lovce medvědů
„Tvé kouzlo opět svazuje nás a u srdce tak sladko je mi. Přátelství pevné jako provaz uzavřel Frank a Tlustý Jemmy!“ Kouzlo všech Májovek. Pravdivost, nespoutanost, fantazie, energie, adrenalin a především "láska k bližnímu svému". Vohkadeh, mladý indián, jede cvalem…

Pobožný střelec
Divoký západ po Česku. Mladý pistolník Dick Gampard nosí kolty proklatě vysoko, čte bibli a má vysoké morální zásady. Je rozhodnut nezabíjet, avšak smrt parťáka Toronto Kida musí pomstít. Kdo by neznal legendární rodokapsy? Romány do kapsy, fenomén, kdy v levných sešite…

Nenechali sa zlomiť
Táto audiokniha je autentickým svedectvom nádeje, odvahy a nezlomnosti jej aktérov. Dokumentuje osudy 21 politických väzňov z 50. rokov 20. storočia a ľudí prenasledovaných komunistickým režimom, ktorí prežili najťažšie obdobie tejto éry – popravy blízkych, dlhoročné vä…

Klub komiků a klaunů Petra Nárožného 1.
Je to k nevíře, ale ze všeho se dá udělat dobře fungující úřad. Chce to jen schopného úředníka. Tajemník Klubu komiků a klaunů je dokonce všeho schopen. Jako vejce vejci se podobá herci Petru Nárožnému. On sám tvrdí, že je jeho dvojníkem, avšak zlí jazykové říkají, že j…

Lovci vlků
Příběh, na který s láskou vzpomínají celé generace čtenářů. Dobrodružství indiánského hocha Wabiho a jeho bílého přítele Roda v lůně drsné kanadské přírody na přelomu 19 a 20. století. Hledání dávných tajemství uprostřed lesů, zasněžených plání, jeskyní, opuštěných srub…

Neruda: Povídky malostranské
Jan Neruda (*9. července 1834 - †22. srpna 1891) Malostranské povídky Jana Nerudy - sbírka povídek, které původně vycházely samostatně v časopisech jako Květy, Podřipan, Lumír či Národní listy - knižně vyšly poprvé společně v roce 1877. Dodnes jsou považovány za jedno z…

Drive – Překvapivá pravda o tom, co nás motivuje!
Audioknihu Drive/ Pohon – Překvapivá pravda o tom, co nás motivuje!, která vám pomůže najít motivaci pro sebe i ostatní, napsal Daniel H. Pink a načetl Aleš Zbořil. Většina z nás věří, že nejlepším způsobem, jak motivovat sebe i ostatní kolem, je použití externích odměn…

Ochutnávačka
Jejím úkolem je ochutnávat jídlo pro samotného Adolfa Hitlera. Uprostřed bouřlivých událostí druhé světové války najde mladá Němka nejisté útočiště, které je ale daleko blíž zdroji nebezpečí, než si kdy dokázala představit... Počátkem roku 1943 posílají rodiče Magdu Rit…