Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Vražedná mysl

Audiokniha Vražedná mysl

Délka:

9 hod 9 min

Čte:

Jitka Ježková

Vydavatel:

Tembr

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Moja čínska dekáda

Moja čínska dekáda

Pavel Dvořák nikdy netúžil precestovať svet. Túžil spoznať Čínu. Ale tak, ako ju pozná málokto! Po štúdiách na čínskej univerzite sa mal vrátiť domov, ale namiesto toho zavolal rodičom, že sa už nevráti. Z malej slovenskej dediny sa presťahoval do dvadsaťsedemmiliónovéh

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 14 - Iveta Černá 06.06.2014

100 statečných - Host č. 14 - Iveta Černá 06.06.2014

Hostem J. Pokorného - Ing. arch. I. Černá (ředitelka vily Tugendhat)

Obrázek podcastu Amber 5 - Dvory Chaosu

Amber 5 - Dvory Chaosu

Americký spisovatel, držitel literárních cen HUGO, NEBULA a LOCUS, Roger Zelazny dovedl šlechtice Corwina na závěr jeho spletité a krvavé poutě. Pátým dílem fantasy ságy Tajemný svět Amberu se uzavírají proslulé „Corwinovy kroniky“. Vstupte s námi naposled do Amberu a v

Obrázek podcastu Svět mentogritů

Svět mentogritů

Volné pokračování třetí části fantasy trilogie Mentogriti, Svět Mentogritů. Příběh volně navazuje na předchozí dva díly Mentogriti a Válka Mentogritů. Odehrává se v nedaleké budoucnosti, tedy asi po necelých stu letech. V tomto díle pokračují v úsilí svých rodičů jejich

Obrázek podcastu Z New Yorku do pekla a zpět

Z New Yorku do pekla a zpět

Prozaický debut Karla Fořta je syrovou a v mnohém autobiografickou výpovědí o životní cestě za svobodou a o hledání sebe sama. Autorovo alter ego - hrdina s přezdívkou Čeko - poodhaluje čtenáři odvrácenou tvář New Yorku. Je zasvěceným průvodcem newyorskou periferií. Drs

Obrázek podcastu Patnáctiletý kapitán

Patnáctiletý kapitán

Dramatizaci dobrodružného románu pro mládež napsal Václav Knop. V roce 1991 byla pod vedením zkušeného rozhlasového režiséra Ladislava Rybišara natočena rozhlasová hra ve studiu v Jevanech. Jedná se o velmi známý příběh mladičkého plavčíka, který se ujímá velení lodi po

Obrázek podcastu Selekce

Selekce

Pro dívky je Selekce životní šancí. Příležitostí k útěku od života, který jim byl stanoven od narození. Být obklopena světem třpytivých šatů a drahocenných šperků. Žít v paláci a soutěžit o srdce krásného prince Maxona. Ale pro Americu to znamená otočit se zády ke své t

Obrázek podcastu Štuclinka a Zachumlánek

Štuclinka a Zachumlánek

Zimní příběh o dvou šikovných dětech, které si dokáží samy poradit, když kmotřínek, který se o ně stará, nečekaně onemocní, protože mu došel česnek, a musí do nemocnice. Štuclinka se Zachumlánkem občas s obtížemi, ale vždy vtipně a se spoustou fantazie vyřeší, jak zatep

Obrázek podcastu ...Mluviti stříbro se Stellou Zázvorkovou

...Mluviti stříbro se Stellou Zázvorkovou

V sérii "Mluviti stříbro… " slavné osobnosti českého kulturního dění hovoří o sobě a svých přátelích, ev. čtou slavná knižní díla. Tentokrát se Stellou Zázvorkovou v rozhovoru spisovatelky Zuzany Maléřové - vzlety i pády, dary i ztráty, úsměvy ze života.

Obrázek podcastu Krev na paletě

Krev na paletě

Dvanáct obrazů ze života malíře Michelangela Merisiho, zvaného Caravaggio. Z knihy Miloše Kočky, řady studií, článků, a zejména několika životopisných románů, připravil a v roce 1988 natočil režisér Pavel Linhart.

Obrázek podcastu Jih proti Severu I.

Jih proti Severu I.

„Plantáže nejsou k ničemu, když žena nemá muže, kterého chce…“ Na jaře 1861 je šestnáctiletá Scarlett O’Harová svéhlavička k pohledání i na jižanské Georgii, jejíž mocipáni hledí na reformy Yankeeů s přezíravostí. Rozmazlená holka z plantáže Tara má vždy to, nač si ukáž

Obrázek podcastu Marie Rottrová vypravuje pohádky Františka Nepila a zpívá své písničky

Marie Rottrová vypravuje pohádky Františka Nepila a zpívá své písničky

Po jubilejních oslavách v podobě 3CD kompilace a 17CD/DVD boxu přichází digitální chvíle pro všechna důležitá samostatná alba Marie Rottrové. Fanoušci tak dostávají k dispozici maximum albových nahrávek jedné za zásadních ženských postav naší populární hudby, tentokrát

Obrázek podcastu Angličtina do práce A1 -B1

Angličtina do práce A1 -B1

Děkujeme za zájem o poslechový kurz Angličtina do práce A1 -B1. Kurz je určen pro začátečníky až středně pokročilé a zaměřuje se na slovní zásobu, kterou můžete využít v práci i při obchodním kontaktu se zahraničními partnery Kurz je založen na kontextovém učení, to zna

Obrázek podcastu O sexu s Jitkou Asterovou

O sexu s Jitkou Asterovou

Jitka Asterová nahlíží na vztahy, lásku a sex. Otevřeně mluví o svých zkušenostech. Názory, postřehy, praktické rady. Názory odborníků i zážitky posluchačů. Je to už pár let, co jsem moderovala pořad o vtazích, a někteří z vás mě nejen poslouchali, ale také mi posílali

Obrázek podcastu Pláňka

Pláňka

Drama mladé ženy, která vášnivě touží po dítěti. Navzdory lhostejnosti svého muže, navzdory morálce své vesnice, navzdory sama sobě. Navzdory všem. Rozhlasovou inscenaci z roku 1965 natočil Miloslav Jareš v hlavní roli s Violou Zinkovou Španělský básník Federico García

Obrázek podcastu Mág: Mistr

Mág: Mistr

Druhý díl série Trhlinové války. Pug se coby válečný zajatec a otrok lopotí pod horkým kelewanským sluncem. S překvapením zjišťuje, že se tento svět i přes všechny odlišnosti jeho domovině v mnohém podobá. Mohl by zde objevit to, co mu na Midkemii stále unikalo? Do příb

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu SPRÁVNÁ PĚTKA na vandru

SPRÁVNÁ PĚTKA na vandru

Správná pětka se vydala na vandr! Uprostřed noci na pustých blatech naše parta mladých dobrodruhů náhodou vyslechne čtyři záhadná hesla – SOUSTROMÍ, SMUTNÁ VODA, ČIPERNÁ BÁRA a ŠTEFKA VŠECHNO VÍ! Ta nevinný vandr promění ve vzrušující odhalování velkého tajemství! Přijd

Obrázek podcastu Malá kniha stoicizmu

Malá kniha stoicizmu

Nech už prechádzate akoukoľvek namáhavou životnou etapou, stoici vám poradia, ako sa efektívnejšie vyrovnať so všetkým, čo vám život prinesie a ako žiť podľa svojich najlepších predstáv. I napriek starobylosti tejto filozofie je jej múdrosť prekvapivo aktuálna a jej hod

Obrázek podcastu Studie v šarlatové

Studie v šarlatové

První detektivní román vydal Doyle v roce 1887, jmenoval se Studie v šarlatové a poprvé v něm představil slavnou dvojici – geniálního detektiva Sherlocka Holmese a jeho věrného přítele a zároveň vypravěče Holmesových případů doktora Watsona. U čtenářů však více zabrala

Obrázek podcastu Pět přání pana Murrayho McBridea

Pět přání pana Murrayho McBridea

Román o nečekaném přátelství, blízké smrti a vůli žít Stoletý pan Bride už neví, proč žít, zato desetiletý Jason má chuť do života velkou, ale je vážně nemocný. Chtěl by však ještě zažít věci, které si přeje. Pan Bride mu je pomůže splnit. Pan Murray McBride od smrti sv

Obrázek podcastu Spad

Spad

Postapokalyptický román mistra akční fantastiky Je po válkách, které nikdo nevyhrál. V sutinách Prahy přežívá pár desítek tisíc lidí a snaží se ze všech sil uchovat něco jako civilizaci. Jenže zbytek světa nemá o civilizaci zájem. Zbytek světa chce za každou cenu přeží

Obrázek podcastu Co já vím?

Co já vím?

O filmařině, o lidech, vítězstvích i prohrách. "Já to psát nebudu, ty to napiš, bude to vlastně můj život, jak ho prožil Jan Novák," řekl Miloš Forman Janu Novákovi. Výsledkem spolupráce je kniha Co já vím?. Kniha o úspěšném, českém a světovém režisérovi, scenáristovi a

Obrázek podcastu Chrám i tvrz

Chrám i tvrz

Chrám i tvrz - audiokniha obsahuje rozhlasovou nahrávku z roku 1981. Autor Pavel Eisner. Čte Miroslav Horníček. Režie Markéta Jahodová. O tom, jak žije jazyk český v národě a jak my v něm. Kniha Pavla Eisnera je poutavým vyprávěním o naší mateřštině, úžasné kulturní

Obrázek podcastu Svatí kacíři - komplet

Svatí kacíři - komplet

Audioverze románu, jehož ústředními postavami románu na pomezí literatury faktu a beletrie jsou soluňští bratři Konstantin (Cyril) a Metoděj. Příběh jejich velkomoravské mise je zde podáván jako součást historicky věrného obrazu doby. Ve velkolepé fresce poznává čtenář