Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Vraždy podle abecedy

Audiokniha Vraždy podle abecedy

Délka:

7 hod 35 min

Čte:

Aleš Procházka

Vydavatel:

Tympanum

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Než stromům dojde dech

Než stromům dojde dech

Audiokniha Než stromům dojde dech je vyznáním lásky stromům a současně výzvou, abychom konečně začali chránit přírodu a pečovat o její nekonečnou mnohotvárnost, i když se nám doposud nepodařilo zcela pochopit její provázanost. A také cestou k pochopení, že to děláme ve

Obrázek podcastu JENNIFER – Důl Quake

JENNIFER – Důl Quake

Další skvělý příběh od Mistra české fantasy, Miroslava Žambocha! Jennifer je chytrá, rychlá a nelítostná a k tomu zatraceně sexy. Dosud úspěšně dokončila každou práci. V její branži nájemných lupičů to ani jinak nejde. Jenomže teď získá od nejmocnějšího kouzelnického kl

Obrázek podcastu Zasvěcení temnotou

Zasvěcení temnotou

Vítejte v časech nového feudalismu pod nadvládou Umělého Myšlení! Lidstvo se po prohrané válce s umělou inteligencí ponořilo do temného středověku. Ulicemi zpustošené Prahy znovu projíždějí koňské povozy a už za prvním rohem číhá smrtelné nebezpečí. V postapokalyptický

Obrázek podcastu Půlnoční slunce: Krev na sněhu II.

Půlnoční slunce: Krev na sněhu II.

Já jsem typ, co utíká. Teď už je ale na čase, abych se probudil… V sedmdesátých letech 20. století se na severu Norska usadili příslušníci laestadiánského hnutí. Jejich domovem se stala opuštěná vesnice Kåsund kdesi ve Finnmarce. Izolace není na škodu, neboť jejich živo

Obrázek podcastu Lekce chemie

Lekce chemie

V lásce a chemii je dovoleno všechno. Nacházíme se v Kalifornii šedesátých let a jsou věci, které ženy zkrátka nedělají. Když se vědkyně Elizabeth Zottová ocitne v roli moderátorky televizního pořadu o vaření, odstartuje revoluci, která zpochybňuje vše, co se doteď pova

Obrázek podcastu Baba Jaga

Baba Jaga

Příšera z východu přichází Závěrečný díl hororové trilogie. Dětští hrdinové čelí rozpínavému zlu přicházejícímu z východu jménem Baba Jaga. Závěrečný díl hororové trilogie. Hrůza se stupňuje. Kája s Pepou a dvojčata Marek a Martin si poklidně žili svoje puberťácké život

Obrázek podcastu Já vs. Mozek: Taky vás vaše hlava nenechá spát?

Já vs. Mozek: Taky vás vaše hlava nenechá spát?

Ahoj! Tady Hayley Morris, vášnivá přemýšlivka. Mojí životní misí je jednou provždy dokázat, že JSTE NORMÁLNÍ. I pokud vedete imaginární hádky ve sprše nebo nevíte, jak se chovat, když k vám přijde instalatér. Většinu života jsem strávila tím, že jsem říkala a dělala tra

Obrázek podcastu Vlci z Cally

Vlci z Cally

"Vlci z Cally - audiokniha obsahuje pátý díl obří ságy Temná věž, kterou píše Stephen King od studentských let. Temná věž #5 Série Temná věže popisuje cestu hlavního (anti)hrdiny Rolanda Deschaina z Gileadu, posledního „pistolníka“, při hledání Temné věže. V tomto díle

Obrázek podcastu Děti plástve - Kniha první

Děti plástve - Kniha první

Pokračovaní strhujícího thrilleru Plástev jedu. Představte si svět, který je tak přelidněný, že povrch kontinentů je zastavěný do výšky několika set metrů, svět věčné tmy a nekonečného zmaru, v němž vedle lidí žijí zmutovaná zvířata a degenerované rostliny. Nepříliš vho

Obrázek podcastu V cizích botách

V cizích botách

Dve ženy. Dva životy. Jeden den, který všechno změní... Nisha si žije na vysoké noze – tedy do chvíle, kdy její fenomenálně bohatý manžel nečekaně podá žádost o rozvod. A tahle dáma sice je okouzlující, nebojácná a odhodlaná, jenomže teď se bude muset přizpůsobit zcela

Obrázek podcastu Stela a 16 huskyů + Stela v zemi tučňáků

Stela a 16 huskyů + Stela v zemi tučňáků

{'cs': 'Jedenáctiletá Stela žije sice v zapadlé horské vesničce, ale o dobrodružství nemá nouzi. S dědečkem, tatínkem mašérem a smečkou šestnácti psů má o zábavu postaráno každý den. A co teprve, když se vydají na velké závody psích spřežení až na Aljašku! Jestlipak se

Obrázek podcastu Nártoun a Outloň

Nártoun a Outloň

Hebká srst a ostrý rozum: opičky na stopě zločinu! Oblíbená autorka mysteriózních příběhů pro dospělé přichází s kouzelným vyprávěním o opičkách z Panenských Břežan, důležitosti vody a odvahy. Loudavý, neohrabaný Outloň a mrštný, heboučký Nártoun prchají ze zajetí a za

Obrázek podcastu Tři

Tři

„Jmenuju se Virginie. Z těch tří dnes se mnou mluví jen Adrien. Nina mnou opovrhuje. S Étiennem už nechci nic mít já. Přesto mě od dětství fascinují. Nikdy jsem k nikomu nebyla tak pevně připoutaná jako k těm třem.“ 1986. Adrien, Étienne a Nina se potkají na základce. O

Obrázek podcastu Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Zemřel, když zemřela naděje. Jmenoval jsem se Alfred Hirsch, ale přátelé mi říkali Fredy. Bylo mi dvacet osm let. Byl jsem učitel. Byl jsem snílek. Moc prosím, pamatujte si mé jméno. Už nezůstal naživu nikdo, kdo by mohl dosvědčit, jak a proč můj život vyhasl. Fredy (

Obrázek podcastu Woyzeck

Woyzeck

Audiokniha namluvená v německým rodilým mluvčím. Obtížnost poslechu odpovídá jazykové úrovni B1 pro středně pokročilé. Georg Büchners Drama Woyzeck gehört zu den meistgespielten Bühnenstücken der deutschen Literatur. Infolge seines frühen Todes im Jahr 1837 – Georg Büc

Obrázek podcastu Morituri te maturitas

Morituri te maturitas

Vzpomínáte si na agenty Muldera a Scullyovou? Zajímá vás, jak budou lidé v budoucnosti vycházet se svými klony? Přichází další z povídkových sbírek Petry Štarkové. Tentokrát jde o všehochuť - v knížce najdete sci-fi, fantasy, humornou i historickou fikci a chybět nebude

Obrázek podcastu Playground

Playground

Co se stane během těch několika vteřin, kdy se zastaví srdce? Poručice švédské armády Jasmin Pascalová-Andersonová je při misi NATO v severním Kosovu těžce raněna. Než se v nemocnici probere z narkózy, na minutu a čtyřicet vteřin jí přestane bít srdce. Po svém probuzení

Obrázek podcastu Piraně

Piraně

Neapolským mafiánům začíná přerůstat přes hlavu zabijácký potěr! Seznamte se s novou generací mafiánů: neapolskými teenagery z běžných středostavovských rodin, vyrůstajícími na příbězích o zločinech a násilí opěvující popkultuře. Příběh patnáctiletého Nicolase Fiorilla

Obrázek podcastu Pobřežní cesta

Pobřežní cesta

Teprve před několika dny se Raynor dozvěděla, že její manžel Moth trpí nevyléčitelnou nemocí. A k tomu právě přišli o dům a s ním i o práci. Nezbývá jim skoro nic – ani čas. A tak se rozhodnou vydat na pouť dlouhou tisíc kilometrů. Chtějí projít Jihozápadní pobřežní ces

Obrázek podcastu Smrt a odpuštění

Smrt a odpuštění

Psychologický román o české emigrantce, která na prahu stáří a tváří v tvář smrti svého manžela přehlíží svůj život.V režii Ivana Holečka čte: Taťjana Medvecká.

Obrázek podcastu Záchranná operace

Záchranná operace

První díl nové vzrušující thrillerové série plné napínavé akce a šokujících zvratů. Bývalý agent CIA a dnes operativec na volné noze Ryan Decker se specializuje na záchranu obětí únosů. Když si ho najme vlivná americká senátorka, aby osvobodil její dceru ze spárů obcho

Obrázek podcastu Zlaté údolí

Zlaté údolí

Volné pokračování románu Lovci vlků zavádí opět čtenáře do kanadské přírody, mezi odvážné lovce a hledače zlata. V tomto románu uskuteční mladí hrdinové plánovanou cestu za zlatem, naleznou bohaté rýžoviště zlata i tragického majitele tohoto bohatství, starého šíleného

Obrázek podcastu Neviditelný život Addie LaRue

Neviditelný život Addie LaRue

Francie, rok 1714. Ve chvíli nejvyššího zoufalství se mladá žena rozhodne uzavřít faustovskou dohodu, díky níž bude žít navěky, ale s prokletím: nikdo z lidí, s nimiž se setká, si ji nebude pamatovat... Tak začíná neskutečný příběh Addie LaRue, oslnivé dobrodružství ode

Obrázek podcastu Madynka zachránkyně

Madynka zachránkyně

Trochu nezkrotnou a velmi podnikavou holčičku už možná znáte z první stejnojmenné knížky. Madynka vás opět nezklame - stále srší nápady a hned je uskutečňuje za horlivé asistence mladší sestřičky Lízy. A protože má dobré srdce i smysl pro spravedlnost, zachraňuje své bl

Obrázek podcastu Váš kapesní terapeut

Váš kapesní terapeut

>> „Nezbytná audiokniha pro každého, kdo chce porozumět sám sobě a vztahům s ostatními.“ << >> Proč setrvávám v problematickém partnerství? Jak to, že mi zase ruply nervy? Co se to se mnou děje?