Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Vražda v lázních

Audiokniha Vražda v lázních

Délka:

6 hod 18 min

Čte:

Jan Hyhlík

Vydavatel:

Tympanum

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Babička

Babička

Zatímco většina herců se k hlavním rolím dopracuje dříve či později a poté spěje k postupnému útlumu, Jarmila Kurandová se ke své životní a zároveň poslední roli dostala ve věku osmdesáti let, a to v divadle i před kamerou a v rozhlasovém zpracování.V roce 1971 ztělesni

Obrázek podcastu Mé sladké šestnácté století

Mé sladké šestnácté století

Mladá Američanka Cat Crawfordová má za pár dní oslavit své sladké šestnácté narozeniny. Ovšem to poslední, co si Cat přeje, je extravagantní narozeninová party organizovaná její temperamentní nevlastní matkou. Alespoň malou útěchou jí je plánovaný rodinný výlet do její

Obrázek podcastu Výběr z pohádkových příběhů Melity Denkové

Výběr z pohádkových příběhů Melity Denkové

Pohádky z růží, Loudavý vlak, Hašteřivé pohádky a Ušatý pan Albert a jeho druhý kufr... To jsou pohádkové příběhy Melity Denkové, které si oblíbili děti i dospělí v rozhlasovém seriálu pohádek na dobrou noc Hajaja. Ať se líbí i vám...

Obrázek podcastu Vekslačka

Vekslačka

Když jí bylo třináct, v poválečném Československu byla vyhlášena měnová reforma a Alminu rodinu to zničilo. Doktorská dcerka zvyklá na život ve velké vile se najednou ocitla v maličkém přízemním bytě se dvěma babičkami a špatným kádrovým profilem. Alma ale nebyla holka,

Obrázek podcastu Alfa & Omega: Falešná hra

Alfa & Omega: Falešná hra

Dylan: Fotbal byl celej můj život, ale moje zářný vyhlídky ukončila strašlivá chyba. Její jméno je Lana Andersonová. Vypustila do světa všechno špatný, co jsem kdy udělal, ačkoliv jsem jí věřil. Zradila mě a já ji za to nenávidím. Přesto ji vidím pokaždý, když zavřu oči

Obrázek podcastu Lov

Lov

Vzrušení a erotické napětí dodávají věcem na zajímavosti! Další román oblíbené kanadské autorky pro všechny, kdo mají rádi romantiku a erotiku, silné hrdinky a sexy hrdiny. Oblíbená kanadská spisovatelka Elle Kennedy přivádí do školy Briar nové dívky a mladé muže ote

Obrázek podcastu Stateční kapitáni

Stateční kapitáni

Patnáctiletý Harvey stráví na rybářském škuneru několik týdnů a zažije to, co by nezažil celý život. Rozmazlenému Harveymu sice rodiče dávají velmi vysoké kapesné, ale jinak se svému synovi vůbec nevěnují. Harvey neumí ani pozdravit, hraje poker, pije a kouří. Jednoho d

Obrázek podcastu Čechov: Námluvy, Tragédem proti své vůli

Čechov: Námluvy, Tragédem proti své vůli

Původní LP album 1018 4034 "A.P.Čechov Námluvy, Tragédem proti své vůli" vydal Supraphon v roce 1986 - nyní titul s výběrem scén z Čechovových her v nezapomenutelném podání herců Vlastimila Brodského, Josefa Somra, Dany Brochové (Tragédem proti své vůli) a Jaroslavy Ada

Obrázek podcastu Do you speak business?

Do you speak business?

Do you speak business? Chcete lépe placené zaměstnání nebo vyšší pozici v práci? Potřebujete v práci komunikovat anglicky? Rozšiřte si anglickou slovní zásobu o pořádná pracovní slovíčka poslechem 1650 anglicko-českých obchodních vět. Pokud se chcete v práci domluvit

Obrázek podcastu Emil Běžec

Emil Běžec

Emil Běžec - audiokniha obsahuje úryvky z prvního uceleného životopisu sportovní legendy doplněné dokumentárními nahrávkami. Čte Ivan Trojan. Autor Pavel Kosatík. Režie Aleš Vrzák. Rozhlasová nahrávka z roku 2016. „Byl jednou jeden Emil, běžec, Zátopek. Běhal a běhal,

Obrázek podcastu Moli

Moli

Historie motýlků, které klavíristé zatracují, protože jim žerou plsť z kladívek. Jsou tu všichni, kteří patří do dějin... - praotec Mol, milostný pár či molí prorok. A nade všemi Pán, majitel klavíru.Výpravu do svébytného světa okřídlených nepřátel nejen klavíristů usku

Obrázek podcastu Cesty formana Šejtročka

Cesty formana Šejtročka

Václav Čtvrtek je oblíbený zejména proto, že čerpá motivy svých pohádkových příběhů z lidové tvorby, plné tajemných figurek a nadpřirozených bytostí. Loupežník Rumcajs, Maková panenka, Křemílek a Vochomůrka, forman Šejtroček, vodník Čepeček a další postavičky patří do p

Obrázek podcastu Stříbrný potok a zářivá hvězda

Stříbrný potok a zářivá hvězda

Příběh z daleké Kamčatky vypráví nejen o lidech a mrazivém počasí, ale taky o osudech jedné zvláštní bílé sobí laněHrají: Vladimír Brabec, Petr Svojtka, Miroslava Špánková-Hozová, Karel Beníško, Václav Mareš a dalšíRežie: Jan Berger

Obrázek podcastu Všichni sou trapný

Všichni sou trapný

Žižkov osmdesátých let, svět sám pro sebe. Do Prahy se chodí jenom výjimečně. Estébáci, šlapky a veksláci možná překračují hranice oběma směry, ale děti, kriplové a týraná zvířata jsou doma jenom na Žižkove. V próze Všichni sou trapný se odchlipují okraje společnosti. S

Obrázek podcastu Síla lítosti

Síla lítosti

Non, rien de rien. Non, je ne regrette rien. Ne, ničeho. Ne, nelituji vůbec ničeho. … zpívá ve svém slavném šansonu Edith Piaf. Je ale vůbec možné ničeho nelitovat? Každý cítí lítost, vysvětluje Daniel H. Pink. Procesy lítosti jsou univerzální a zdravou součástí lidskéh

Obrázek podcastu Brouci v hlavě: Jak se zbavit vtíravých myšlenek

Brouci v hlavě: Jak se zbavit vtíravých myšlenek

Co mi zabrání strčit kocoura do mrazáku? Autoři – zkušení američtí psychologové vědí hodně o panice, úzkosti, obavách či fobiích. Jejich kniha vám tentokrát poradí, jak vyzrát nad vtíravými myšlenkami. Stává se vám, že vás někdy přepadnou doslova hrůzné myšlenky? „Co

Obrázek podcastu Krajinou příběhů - četba z Knihy o Jizerských horách

Krajinou příběhů - četba z Knihy o Jizerských horách

Nevrlého Kniha o Jizerských horách stále zůstává vzorem pro literární zpracování vlastivědných titulů a inspirací ve vztahu člověka ke krajině a její historii. Informace o historii i přírodě, o cestách, pomníčcích, o místních jménech a místopisu, příběhy rozhleden i dom

Obrázek podcastu Cirkus Humberto  (1961)

Cirkus Humberto (1961)

Román Eduarda Basse Cirkus Humberto vyšel v letech okupace, přestože byl napsán už v roce 1930. Většina čtenářů jej chápala jako morální povzbuzení v těžké době války, vždyť příběh několika generací cirkusových umělců ukazoval nezdolnost a pracovitost českých umělců, ak

Obrázek podcastu Jak správně nastavit svou mysl

Jak správně nastavit svou mysl

Každý stav mysli je třeba pěstovat opakovaným vyjadřováním myšlenkových návyků. Zjistěte, jak můžete převzít kontrolu nad silou své mysli a nasměřovat ji k dosažení věcí, po kterých v životě toužíte - to vše prostřednictvím uplatňování jednoduchých zásad a každodenních

Obrázek podcastu Májky a totemy

Májky a totemy

O zápase a touze stát se součástí kmene. Michal je normální puberťák, který si chce vydobýt své místo v klučičí partě, být ve škole „cool“ a doufat, že si toho snad všimne i holka, která se mu líbí. Okolnosti, za kterých Michal vyrůstá, ale zrovna normální nejsou, Micha

Obrázek podcastu Další prima mýtus

Další prima mýtus

Učedník Skeeve a démon Aahz se seznamují. Humorná fantasy pro všechny, kdo se nebojí vyrazit na nespoutanou jízdu napříč světy a zažít spoustu magie, démonů, ale především vtipné dialogy. Báječná, mýtická a vtipná fantasy, která bývá srovnávána s díly věhlasného Terry

Obrázek podcastu 20000 Leagues Under The Sea

20000 Leagues Under The Sea

Audiokniha 20000 Leagues Under The Sea namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň B1 pro středně pokročilé posluchače. This story tells of adventures of the three men - a naturalist, his colleague and sailor - who are held captive at sea by Captain Nemo. They adventure

Obrázek podcastu Obamová: Můj příběh

Obamová: Můj příběh

Silné a inspirativní osobní vzpomínky bývalé první dámy Spojených států amerických Malá Michelle Robinsonová vyrůstala v jižní části Chicaga, bydlela ve společném pokoji s bratrem Craigem a hrávala si s ním v nedalekém parku. Její rodiče Fraser a Marian Robinsonovi ji

Obrázek podcastu Zimní královna

Zimní královna

Historický životopisný román ze 17. století vypráví příběh půvabné a vzdělané Alžběty Stuartovny, dcery anglického krále Jakuba I. Když se provdala za Fridricha Falckého, budoucího českého krále, netušila, jakému dobrodružství vychází vstříc. Fridrichova vláda v Čechách

Obrázek podcastu Já, legenda

Já, legenda

Ve světě plném upírů se živý člověk jednoho dne stane pouhou legendou… Přes den hledá zásoby v liduprázdném Los Angeles, v noci od svých dveří odhání smečku hladových upírů. Robert Neville vede osamělý život uprostřed apokalypsy, která dala rčení „můj dům, můj hrad“ úpl