Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Vražda v ambitu

Audiokniha Vražda v ambitu

Délka:

5 hod 15 min

Čte:

Aleš Procházka

Vydavatel:

Tympanum

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Kniha džunglí - Jsme jedné krve ty i já

Kniha džunglí - Jsme jedné krve ty i já

První díl dramatizace Kiplingova románu Kniha džunglí, režie Jiří Horčička. Mauglí je chlapec, kterého unesl z jeho rodné vesnice lidožravý tygr a zachránila ho vlčí smečka. Mauglí se po čase, kdy žije ze zvířaty, naučí jejich řeči a stane se tak obyvatelem zvířecího sv

Obrázek podcastu Objížďka

Objížďka

V hořké komedii o transportu politického vězně do vyšetřovací vazby ve společnosti estébáků využil autor vlastní zážitky z komunistických kriminálů. V hlavní roli Ladislav Mrkvička.Dva důstojníci STB eskortují politického vězně z pracovního tábora do vyšetřovací vazby.

Obrázek podcastu Rybář Jarmil Koloušek

Rybář Jarmil Koloušek

Každá lidská činnost, každý obor, každý koníček má své legendy. Někoho, kdo danou činnost dovedl k dokonalosti a ještě dál. Někoho, kdo se v onom oboru stal takovým fenoménem, že ho všichni znají a vzhlížejí k němu… Pro Jarmila Kolouška nic z toho neplatí a nikdy neplat

Obrázek podcastu Mistr Blecha

Mistr Blecha

Zřejmě nejvýraznější obsáhlá povídka významného německého autora. Navzdory fantastické scenérii a nadpřirozeným protagonistům je Hoffmann jedním z nejrealističtějších soudců a kritiků přízemního života své doby. Příkré kontrasty udivující imaginace a vášnivá síla výrazu

Obrázek podcastu Newtonův mozek

Newtonův mozek

Nejzajímavějším útvarem, pro který je dnes Jakub Arbes především vyhledáván a čten, je ovšem jeho romaneto. Termín, který mladému začínajícímu literátovi poradil sám Jan Neruda, označuje obsáhlejší povídku spojující tajuplné, dobrodružné a vědecko-fantastické motivy. Dě

Obrázek podcastu Dědečku, vyprávěj o světě

Dědečku, vyprávěj o světě

Dědečku, vyprávěj o světě je dalším pokračováním oblíbené série knížek o zvídavé Viktorce a laskavém a moudrém dědečkovi. Tentokrát se společně vypraví na cestu po pěti důležitých evropských zemích. Viktorka se brzy naučí orientovat se na letišti, chovat se v hotelu, vy

Obrázek podcastu 15 minus

15 minus

15 minus je zdánlivě nevinná televizní show. Skupina odvážlivců se snaží dostat skrz neznámé území na smluvené místo, kde na ně čeká odměna 60 milionů eur. Situaci ale komplikují dvě pravidla. Podle prvního se peníze rozdělí rovným dílem mezi všechny v cíli. Podle druhé

Obrázek podcastu Život víry 2019/6

Život víry 2019/6

Život víry 2019/6 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čte Kateřina Hodecová. Z obsahu čísla: * rozhovor – Aleš Juchelka: „Politika se nehýbe na ose dobro–zlo“ „Ostře sledovaný poslanec“ vypráví nejen o tom, co se v jeho životě v posle

Obrázek podcastu Jožánek

Jožánek

Rodiče pětiletého Jožky Karpíška odjíždějí služebně na dva měsíce do Londýna a chlapce svěří do péče sousedky, paní Pokorné. Jožánek však uteče ke svému dědečkovi, který je bývalý převozník. Bydlí přímo u vody se psem Sultánem a oslíkem Kylijánem. Tady chlapec prožívá k

Obrázek podcastu Urostorky

Urostorky

V audioknihe Urostorky vás urológ Ján Švihra ml. prevedie svetom bizarných, vtipných a šokujúcich príbehov a historiek z nemocnice, pričom sa nevyhne ani dôležitej osvete v oblasti urológie, ktorá je žiaľ stále vnímaná ako tabu. Časopis Forbes ho zaradil medzi najvplyvn

Obrázek podcastu Muž, který si pletl manželku s kloboukem

Muž, který si pletl manželku s kloboukem

Lidský mozek je fascinující vesmír. Skutečné příběhy pacientů slavného amerického neurologa. Autor líčí jejich nemoci i odlišnosti s neobvyklou mírou empatie. Kdy si začnete plést manželku s kloboukem? Tehdy, když váš mozek ztratí schopnost rozpoznávat detaily a všechny

Obrázek podcastu Nachové plachty

Nachové plachty

Příběh o lásce, víře a moři. Statečný kapitán John Grey a nachové plachty jeho lodě splní sen dívky Assol a naplní tak vlastní osud. Novela Nachové plachty, která vychází v edici Legendy, je křehký, jemný, laskavý a podmanivý příběh o síle snů, o okouzlení, o věštbě a

Obrázek podcastu Majonéza k snídani

Majonéza k snídani

Ema měla s emocemi vždycky problém. Místo, aby je prožívala, raději je pitvá a sama si drží odstup i nadhled. Nejvíc ze všeho chce analyzovat lásku. Co je vlastně zač a proč třeba jejím rodičům zmizela? Proč zůstává tichá babička s despotickým dědou? Proč si její nejlep

Obrázek podcastu Baba Jaga

Baba Jaga

Příšera z východu přichází Závěrečný díl hororové trilogie. Dětští hrdinové čelí rozpínavému zlu přicházejícímu z východu jménem Baba Jaga. Závěrečný díl hororové trilogie. Hrůza se stupňuje. Kája s Pepou a dvojčata Marek a Martin si poklidně žili svoje puberťácké život

Obrázek podcastu O čem víme prd – Průvodce neznámým vesmírem

O čem víme prd – Průvodce neznámým vesmírem

PROČ MÁ VESMÍR MAXIMÁLNÍ POVOLENOU RYCHLOST? CO (NEBO KDO) ÚTOČÍ NA ZEMI MALINKATÝMI SUPERRYCHLÝMI ČÁSTICEMI? CO JE TEMNÁ HMOTA A PROČ SI NÁS NEVŠÍMÁ? JSME VE VESMÍRU SAMI? Chtěli byste vědět, jak vznikl vesmír, z čeho se skládá a jak skončí? Chtěli byste chápat, odkud

Obrázek podcastu Zamrzlé duše

Zamrzlé duše

Renata Kalenská v silných osobních rozhovorech odkrývá příběhy ženských i mužských obětí sexualizovaného násilí. K sestavení této knihy autorku inspirovala především Jasmína Houdek, lektorka kurzů sebeobrany pro ženy. Novinářce svěřila svůj výjimečný příběh, v němž doká

Obrázek podcastu Královna Margot

Královna Margot

Svatba Markéty z Valois, zvané Margot a Jindřicha Navarrského měla smířit protestanty s katolíky, ale události, které po ní následovaly, se pod jménem Bartolomějská noc staly synonymem krveprolití. Francouzský královský dvůr 16. století tvoří pozadí a osudy energické re

Obrázek podcastu Mizera

Mizera

Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zad

Obrázek podcastu The Adventures of Tom Sawyer

The Adventures of Tom Sawyer

Audiokniha The Adventures of Tom Sawyer namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň A2 pro mírně pokročilé posluchače. Meet Tom Sawyer, a boy with a good heart who’s always in trouble with everyone: at home, in school and in church. With his best friends, Joe, Ben and H

Obrázek podcastu Za trest

Za trest

Únosce dostane výkupné a těší se, až zmizí, ale oběť mu do toho hodí vidle. Zamilovala se a odmítá ho opustit, a tak se s touhle komplikací musí hrdina popasovat, protože plán ještě není u konce.

Obrázek podcastu Nemesis

Nemesis

Rozhlasová dramatizace čtvrtého případu detektiva Harryho Holea z roku 2013. V bankovní pobočce v centru Osla dostává vedoucí 25 vteřin na to, aby otevřel trezor, vybral z něj peníze a naházel je do připravené tašky. Limit o 6 vteřin překročí... Jo Nesbø (*1960 v Oslu),

Obrázek podcastu Život víry 2024/04

Život víry 2024/04

Život víry 2024/04 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Kateřina Hodecová, Pavel Kohl. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * „Přitahují mě problémové situace“ – rozhovor s Pavlem Plchotem Kazatel, během jehož

Obrázek podcastu Hurvajz, vyžvejkni se!

Hurvajz, vyžvejkni se!

Hurvínek je opět na stopě báječných objevů! Poté, co nás na úspěšném CD o Funícím Billym seznámil s vynálezem vysavače, teď odhaluje tajemství bubble-gumu, nebo-li žvýkačky. Tentokrát se k jeho odvážné cestě připojí také pan Spejbl, Mánička, paní Kateřina i pes Žeryk.

Obrázek podcastu Mrtvá a živá

Mrtvá a živá

„Dovedla bych zápasit s živou ženou, ale mrtvá je nad mé síly.“ Když bezejmenná vypravěčka potká v Monte Carlu ovdovělého krajana Maxima de Wintera, slovo dá slovo a brzy je i ruka v rukávě. Zámožný anglický šlechtic je sice dvakrát starší než ona, ale co na tom, pokud

Obrázek podcastu Co by měl můj syn vědět o světě

Co by měl můj syn vědět o světě

Humorný pokus otce vysvětlit dvouletému synovi, jak funguje svět. Od autora bestselleru Muž jménem Ove. Generace největších egoistů v dějinách lidstva si pořídila děti a uvědomila si, že je vlastně bezvýznamná. Jak jinak vyléčit všemožné úzkosti a nedostatky rodičů jedn