Obrázek podcastu Vítězství orla

Audiokniha Vítězství orla

Délka:

13 hod 43 min

Čte:

Marek Holý

Vydavatel:

Bookmedia

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Karel IV. - Tajný deník

Karel IV. - Tajný deník

Slyšte svědectví o životě a duši Otce vlasti, schopného a obratného panovníka, dobrého přítele, oddaného manžela a laskavého rodiče, člověka milujícího, neúnavně budujícího, pevného v zásadách i tápajícího; muže, jenž v České zemi našel svůj domov. Účinkuje držitel ceny…

Obrázek podcastu Hodinky od Ašera

Hodinky od Ašera

Co trápí dnešní třicátníky? Přemíra stresu, pocit osamění, nebo jen to, že si nemohou dovolit hodinky Hublot? Karla a Helenu spojí jedno letní odpoledne náhoda. Přestože pokračují každý svojí cestou, osud je svede zpátky k sobě. Touží po rodině, zázemí a smysluplné prác…

Obrázek podcastu Macourek: Mach a Šebestová za školou

Macourek: Mach a Šebestová za školou

Trojice tvůrců - M. Macourek, P. Nárožný a A. Born - přivedla na svět nesmrtelné postavičky dvou žáků III. B, kterým se dějí neuvěřitelné věci. S pomocí kouzelného sluchátka mohou hrdinové létat, cestovat do minulosti i do budoucnosti, zmenšovat se a zvětšovat, měnit zv…

Obrázek podcastu Kaziměsti

Kaziměsti

Čtveřice přátel naskočí jednoho dne do přijíždějící tramvaje číslo 0 a ta je zaveze do Nikam. Zjišťují, že město, ve kterém žijí a studují, má druhou tvář. Sněží v něm papír, tramvajové koleje tvoří horské dráhy, krysy se mění ve stíny a jsou v něm domy, ulice a celé čt…

Obrázek podcastu Sedm manželů Evelyn Hugo

Sedm manželů Evelyn Hugo

Znal ji celý svět, ale své tajemství si málem odnesla do hrobu… Mladou začínající novinářku Monique Grantovou zaskočí nabídka stárnoucí hollywoodské hvězdy, stranící se už celé roky veřejnosti a médií, aby napsala její knižní biografii. V životní cestě Evelyn Hugo, kter…

Obrázek podcastu Už hořela, když jsem si do ní lehal

Už hořela, když jsem si do ní lehal

„Jak se to stalo?“ „Já nevím. Už hořela, když jsem si do ní lehal.“ Velice vtipné a bystré eseje od „mistra vypravěče“ najdeme v jeho druhé knize Už hořela, když jsem si do ní lehal, která se ve Spojených státech stala bestsellerem číslo dva, pouze rok po vydání jeho pr…

Obrázek podcastu Taras Bulba

Taras Bulba

Hrdinská Gogolova epopej na oslavu vrcholné doby záporožského kozáctva, kteří jsou stateční, velkorysí, živelně veselí a oddaní svému lidu. Tímto obdobím je 16. 17. století, kdy potomci uprchlíků bojují proti tatarským nájezdům a vedou osvobozenecký boj proti polské šl…

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 26 - Eva Hanáková 07.06.2014

100 statečných - Host č. 26 - Eva Hanáková 07.06.2014

Hostem L. Výborné - E. Hanáková (šéfredaktorka tabletového týdeníku Dotyk)

Obrázek podcastu Tatérka

Tatérka

Když během tetovacího veletrhu v anglickém Brightonu objeví tatérka Marni Mullinsová podivně znetvořenou mrtvolu, ochromí celé město strach. Podle všeho tu řádí sériový vrah, který zaživa vyřezává umělecká díla z těl svých obětí. Marni skrývá tajemství a má pádné důvody…

Obrázek podcastu Rekonstrukce

Rekonstrukce

Čím vším lze ještě omlouvat hříchy, které na ní spáchali druzí? A odkud začít kótovat ty její? Elišce bylo přesně devět let, deset měsíců a sedm dní, když se její život od základu změnil: matka toho dne zabila nejprve jejího mladšího brášku a poté sebe. Dívka je od té c…

Obrázek podcastu Pan Garcia

Pan Garcia

"Byl nádherný, starší a tajemný. Věděla jsem, že máme problém, hned jak se naše oči setkaly. Seznámili jsme se v kavárně můj první den v práci. Usmál se, já uvnitř roztála... pak ochutnal moji kávu a vyhodil ji. Znovu, další den a další. Tu kávu fakt nesnášel, a přesto …

Obrázek podcastu Vztahy bez stížností

Vztahy bez stížností

Audio verze nového bestselleru Willa Bowena. Čte Martin Stránský. Délka 7h 38m. Tím, že si stěžujeme, vytváříme mezi sebou určité spojení. Je snadné si společně zanadávat a přidat se ke všeobecné rozmrzelosti. Nejvíce ze všeho si ale stěžujeme na druhé lidi, což vede k …

Obrázek podcastu Svatba duchů

Svatba duchů

Viděl jsem vaši pohřešovanou minulý týden na svatbě duchů. Jako nevěstu. – anonym. Na Margaret se ve školce obrátí s žádostí o pomoc uklízečka – její jediná dcera zmizela. Ženina úpěnlivá prosba ji přiměje požádat Li Jena o prověření tohoto případu nahlášeného zmizení. …

Obrázek podcastu Řeka zázraků

Řeka zázraků

S touto knihou otevřete vnitřní svět moderátora oblíbeného televizního pořadu Zázraky přírody Vladimíra Kořena. Dvanáct strhujících povídek vás jako řeka provede padesáti lety života. Mění se kulisy, lidé i pocity. V detailech a s otevřeností, kterou nenajdete v bulvárn…

Obrázek podcastu Mikuláš, Ježíšek, pan Vrána a my

Mikuláš, Ježíšek, pan Vrána a my

SNĚŽÍ! Chumelí! Už to padá! Tradá tradá! Veselé vyprávění malého školáka o prvním sněhu, přípravách na Vánoce a o zážitcích ze Štědrého dne. „Prosinec je měsíc, kdy se pořád něco děje. Někdy se třeba půl roku nestane nic, ale v prosinci to jde jedno za druhým.“ Odpoč…

Obrázek podcastu Vysoké okno

Vysoké okno

Třetí díl edice detektivek Raymonda Chandlera. Bohatá dáma, která vládne železnou rukou své honosné domácnosti – nebo se tak alespoň tváří – chce využít služeb Phila Marlowa, aby našel ztracenou vzácnou minci a zmizelou nehodnou snachu. V ponurém patricijském domě je a…

Obrázek podcastu V kleci

V kleci

Dokáže neuropsycholožka FBI odhalit sadistického vraha? Když policie ve Washingtonu D.C. objeví děsivou vražednou scénu - dívku, která byla dlouhou dobu uvězněna v kleci a pomalu umučena k smrti, přizvou k případu neuropsycholožku FBI Sayer Altairovou. Obětí je dcera v…

Obrázek podcastu Stopy dávnej minulosti - Slovensko v praveku

Stopy dávnej minulosti - Slovensko v praveku

Stopy dávnej minulosti - Slovensko v praveku sú výsledkom práce tridsiatich rokov, počas ktorých Pavel Dvořák o najstaršej histórii napísal desať kníh a nakrútil sto dokumentárnych filmov. Je to rozprávanie o najstarších dejinách Slovenska a sumár obohatený tým najdôlež…

Obrázek podcastu Příběhy Staré dámy

Příběhy Staré dámy

Komplexně zmapovaná historie Tour de France Tour de France představuje více než 100 let dechberoucích dramat, komických situací i tragických nehod, má své hrdiny i poražené. Tohle podivuhodné divadlo nepřestává fascinovat, v kulisách francouzské přírody ji každoročně sl…

Obrázek podcastu Jako bychom dnes zemřít měli

Jako bychom dnes zemřít měli

Základní pohnutkou k sepsání této knihy byla naléhavá touha pochopit, kdo Josef Toufar byl a co všechno v jeho údělu předcházelo dějství poslednímu. Léta pátrání, shromažďování dokumentů i svědeckých výpovědí tvoří opěrný systém díla. Autor nepojímá obsáhlý životopisný …

Obrázek podcastu Taktne o tráviacom trakte

Taktne o tráviacom trakte

Svetový bestseller, ktorý zábavnou formou podáva znalosti o tom, akú dôležitú úlohu zohrávajú črevá v našom tele. Črevá vykonávajú v našom tele viac než len "špinavú robotu". Nové výskumy ukazujú, že črevné baktérie môžu hrať úlohu vo všetkom, od obezity, alergií, depre…

Obrázek podcastu Nebezpečné známosti

Nebezpečné známosti

Oblíbený román v dopisech známý také z několika slavných filových přepisůMarkýza de Merteuil se mstí svému zrádnému milenci, hraběti de Gercourt, a vikomt de Valmont zase paní de Volanges, která před ním varovala prezidentovou de Tourvel, o niž usiluje. Přímou obětí int…

Obrázek podcastu Létající zlaté rybky

Létající zlaté rybky

Filosofa, kritika a spisovatele Gilberta Keitha Chestertona si připomeneme dramatizací detektivní povídky, jejímž hlavním hrdinou je svérázný amatérský detektiv otec Brown. Ten bude tentokrát vyšetřovat krádež vzácných zlatých rybek. Zpočátku vše vypadá, že zloději měli…

Obrázek podcastu Deník Bridget Jonesové

Deník Bridget Jonesové

Bridget je svobodná třicátnice, která by – asi jako každý – ráda našla pravou lásku. Jen si musí dát pozor na určité typy mužů: alkoholiky, workoholiky, chorobné dlužníky, muže, co mají přítelkyni nebo jsou ženatí, misogyny, megalomany, šovinisty, citové vyděrače, paraz…

Obrázek podcastu Moje vražedné vnútorné dieťa

Moje vražedné vnútorné dieťa

Björn Diemel si polepšil a za všetko vďačí kurzu sústredenosti. Niekdajší „diablov" advokát má konečne viac času na dcéru a aj jeho hádky s manželkou prebiehajú akosi láskavejšie. Nečudo, keď sa človek stane vodcom nie jedného, ale hneď dvoch mafiánskych klanov, predpok…