Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Vídeňské zločiny III - Horký červenec 1927

Audiokniha Vídeňské zločiny III - Horký červenec 1927

Délka:

8 hod 25 min

Čte:

Miroslav Táborský

Vydavatel:

Tebenas

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Čechura: Medvěd 09

Čechura: Medvěd 09

Rudolf Čechura (*5.2.1931–†7.10.2014 byl český spisovatel, věnující se dětské a detektivní literatuře. Veřejnosti je zejména znám jako autor televizních večerníčků pro děti (Maxipes Fík, Hugo z hor, Dva ve fraku, Medvěd 09...). Supraphon v roce 1989 vydal LP album 11 08

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše

Obrázek podcastu Mizera

Mizera

Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zad

Obrázek podcastu Život víry 2020/9

Život víry 2020/9

Život víry 2020/9 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Štěpán Matuška, Lenka Malinová, Daniel Zeman. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma – Potřebujeme domácí skupinky? Jaké formy můžou mít domácí skupinky a jaký je

Obrázek podcastu Podivné přátelství herce Jesenia

Podivné přátelství herce Jesenia

Dramatizovaná četba z psychologického románu Ivana Olbrachta: Podivné přátelství herce Jesenia. Pro rozhlas upravila Marie Syrovátková. V roce 1974 natočil Josef Červinka. Účinkují: Josef Patočka, Jiří Klem, Gabriela Vránová, František Němec, Jaroslav Cmíral, Ivan Gübe

Obrázek podcastu Manželé v běhu

Manželé v běhu

Od autorů úspěšného blogu Running2.cz. Jsou dva a jsou sví. Ona je Býk a on Beran. Ona dámička, která odjakživa nesnášela běhání i soutěžení. On kluk, co běhal každý den do školy a taky závodil. Ona byla odjakživa samá ruka, samá noha a snědla toho víc než všichni chl

Obrázek podcastu Sicilián

Sicilián

Po dvouletém nuceném exilu na Sicílii se má Michale Corleone vrátit do New Yorku, Kmotr ho však ještě před odjezdem pověří posledním úkolem – má s sebou přivézt Salvatora Giuliana, legendárního sicilského hrdinu, známého pod přezdívkou Turi, který žije mimo zákon a boju

Obrázek podcastu Zulejka otevírá oči

Zulejka otevírá oči

„Aby člověk došel do cíle, musí jen jedno – jít.“ Historická fikce inspirovaná příběhy, které autorce vyprávěla její babička. Ta byla v dětství spolu s rodiči a dalšími “kulaky” vyhoštěna na Sibiř. Debut mladé tatarské spisovatelky se odehrává na pozadí velkých dějinn

Obrázek podcastu The Picture of Dorian Gray

The Picture of Dorian Gray

Audiokniha The Picture of Dorian Gray namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň B1 pro středně pokročilé posluchače. Late nineteenth-century London: a city of contrasts. Great wealth and terrible poverty, beauty and ugliness, purity and immorality. Oscar Wilde takes th

Obrázek podcastu Komedie o umučení a slavném vzkříšení Pána a Spasitele našeho Ježíše Krista

Komedie o umučení a slavném vzkříšení Pána a Spasitele našeho Ježíše Krista

Původní LP album 0 18 0611 Komedie o umučení a slavném vzkříšení Pána a Spasitele našeho Ježíše Krista vydal Supraphon v roce 1969 - nyní titul vychází poprvé digitálně. Text z podkrkonošských her českého lidu zkrátil a pro nahrávku připravil Jan Kopecký; podkladem komp

Obrázek podcastu Svatí kacíři - komplet

Svatí kacíři - komplet

Audioverze románu, jehož ústředními postavami románu na pomezí literatury faktu a beletrie jsou soluňští bratři Konstantin (Cyril) a Metoděj. Příběh jejich velkomoravské mise je zde podáván jako součást historicky věrného obrazu doby. Ve velkolepé fresce poznává čtenář

Obrázek podcastu Bob a Bobek, králíci z klobouku, podruhé

Bob a Bobek, králíci z klobouku, podruhé

Oblíbený TV večerníček, respektive jeho první část, vyšla ve zvukové podobě v Supraphonu v r. 1999. Dalších pět příběhů Boba a Bobka, opět v interpretaci Josefa Dvořáka, který jim propůjčil svůj hlas i na televizní obrazovce, nabízí náš nový titul s obrázkem obou králič

Obrázek podcastu Horníček: Hovory H

Horníček: Hovory H

Miroslav Horníček byl člověkem, u něhož se obvykle k podstatnému jménu osobnost přidává přívlastek renesanční. Byl skvělým hercem, ač herectví nestudoval, napsal řadu knížek i divadelních her, aniž se považoval za spisovatele či dramatika, šest let byl hereckým partnere

Obrázek podcastu Boříkovy lapálie

Boříkovy lapálie

Čtyři správní kluci z Holešovic Čenda, Aleš, Mirek a Bořík spolu zažívají neuvěřitelně veselé i dobrodružné příhody. Často se taky potýkají s nepřízní rodičů a třídní učitelky. Na rozdíl od třídního šprta Bohouška, který je mazánkem dospělých.díly: 1. Jak nám Aleš předv

Obrázek podcastu Rybí pohádka

Rybí pohádka

Pohádková hra o rožmberském hastrmanovi, který se domáhá spravedlnosti. Osoby a obsazení: rožmberský hastrman (Ilja Prachař), hastrmanka (Marie Marešová), vypravěč a kronikář na Rožmberce (Otakar Brousek st.), pekelný postilion (Petr Haničinec), svatý Petr, fišmejstr na

Obrázek podcastu Ať žije Spejbl!

Ať žije Spejbl!

Panu Spejblovi je letos 100 let - a tak to řádně slaví Kompilace nejzajímavějších archivních nahrávek, doplněný úplnými novinkami a jedním vzácným objevem. Všichni tři historičtí interpreti slavného "taťuldy", tedy Josef Skupa, Miloš Kirschner a Martin Klásek, jsou tu

Obrázek podcastu Klub štresáků

Klub štresáků

Další z rozhlasových her oblíbené autorky Heleny Benešové. Tentokrát o složitostech novinářské profese. V režii Hany Kofránkové v roce 1989 účinkovali: matka (Daniela Kolářová), redaktor (Jiří Bartoška) a elévka (Zuzana Bydžovská).

Obrázek podcastu Přežít a závodit: Jeden rok šéfa stáje F1

Přežít a závodit: Jeden rok šéfa stáje F1

„Zkrátka jsem jiný než šéfové ostatních stájí. Umíte si mě představit u Mercedesu? Panebože!“ Rázovitého Itala s německy znějícím jménem znali donedávna především skalní fanoušci motoristického sportu. Díky dokumentárnímu seriálu Netflixu F1: Touha po vítězství je však

Obrázek podcastu Morana Mařena

Morana Mařena

{'cs': 'Strhující horor pro mladší. Slyšte, slyšte strašidelný až hororový příběh party čtyř dětí, skoro už puberťáků, kteří v sobě objeví schopnosti komunikovat v různých formách a variacích se světem, který není zrovna pro smrtelníka běžný. Strhující horor pro mladší.

Obrázek podcastu Ducháčkovic rodina aneb Strašidla mezi námi

Ducháčkovic rodina aneb Strašidla mezi námi

Seznamte se s Ducháčkovými! Tatínek Mlživoj, maminka Blanka a jejich tři neposední potomci jsou milá strašidla, kterých se rozhodně nemusíte bát. Lidí se sice trošku straní, ale když na to přijde, rádi jim v mnohém pomohou. Zvědaví duchové Simon, Olívie a Bubi jsou samá

Obrázek podcastu Bivoj běsobijce

Bivoj běsobijce

Originální akční fantasy ze slovanských časů aneb Škoda rány, která padne vedle. Ikonické postavy ze Starých pověstí českých – Bivoj, Kazi, Teta, Libuše, Přemysl, Ctirad, Šárka, Vlasta – jsou aktéry historické fantasy. Ikonické postavy ze Starých pověstí českých – Biv

Obrázek podcastu Šestnáct způsobů, jak bránit opevněné město

Šestnáct způsobů, jak bránit opevněné město

Prostě si nemohl pomoci! A tak se zapsal do dějin. Byl jednou jeden muž, na kterého se štěstí usmívalo víc než na druhé, i když byste to při pohledu na jeho životopis možná neřekli. V dětství mu zabili rodiče a jeho prodali do otroctví, nový pán ho vyučil tesařskému řem

Obrázek podcastu Animálci aneb Jak se směje les

Animálci aneb Jak se směje les

Veselou pohádkovou knihu o městečku zvířátek ukrytém někde v lese, kam lidé nechodí, ale naopak, právě zvířátka tam žijí lidským způsobem, pro vás napsala talentovaná spisovatelka a textařka Jarmila Pechová. To, co u lidí nebývá tak směšné, se v městečku animálků vždyck

Obrázek podcastu Pouští a pralesem

Pouští a pralesem

Máte rádi dobrodružství? Vydejte se společně se Staškem, Nelou a dalšími hrdiny známého románu do nitra středoafrické džungle. Na strastiplnou pouť se obě děti nevydávají dobrovolně. Jsou uneseny a na své cestě za záchranou urazí tisíce kilometrů. Svedou nerovný boj s l

Obrázek podcastu Kat

Kat

Máchovo básnické i prozaické dílo bylo silným inspiračním zdrojem režiséra a skladatele Emila Františka Buriana. Ten v roce stého výročí básníkovy smrti dramatizoval román Křivoklad - první díl zamýšlené tetralogie, jejímž hrdinou byl kat ve službách krále Václava IV. B