Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Vetřelec

Audiokniha Vetřelec

Délka:

10 hod 42 min

Čte:

Zuzana Kajnarová

Vydavatel:

Tembr

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 68 - Veronika Kubařová 08.06.2014

100 statečných - Host č. 68 - Veronika Kubařová 08.06.2014

Hostem J. Pokorného - V. Kubařová (herečka, Městská divadla pražská)

Obrázek podcastu Zdeněk Štěpánek recituje

Zdeněk Štěpánek recituje

Z komentáře Vladimíra Justla k původnímu LP albu 0 18 0628 "Zdeněk Štěpánek recituje" vydanému v Supraphonu v roce 1969 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: "Od roku 1920, kdy se vrátil z Ruska, byl Zdeněk Štěpánek velkou nadějí jako jeden z nejnadanějších herců české

Obrázek podcastu Deník malého poseroutky 14 - Na spadnutí

Deník malého poseroutky 14 - Na spadnutí

Nečekané dědictví umožní rodině Grega Heffleyho důkladně přestavět dům. Jenže brzo se zjistí, že taková rekonstrukce není žádná legrace. S každou zdí, která jde k zemi, se objeví nějaký nový problém: shnilé dřevo, jedovatá plíseň, nevítané potvůrky a ještě něco mnohem z

Obrázek podcastu Klub sebevrahů

Klub sebevrahů

Klub sebevrahů představují tři volně spojené příběhyprince Florizela z Bohemie Účinkují: Princ Florizel - Vladimír Dlouhý Vypravěč - Petr Kostka Geraldin - Aleš Procházka Mladík - David Novotný Předseda - Rudolf Pellar Dáma majestátních rozměrů - Gabriela Wilhelmová D

Obrázek podcastu Píseň ledu a ohně

Píseň ledu a ohně

Píseň ledu a ohně - audiokniha obsahuje kompletní epickou ságu George R. R. Martina, která se stala předlohou pro známý seriál HBO Hra o trůny! Autor George Raymond Richard Martin. Čte František Dočkal. Souborné vydání obsahuje všechny dosud vydané díly: Hra o trůny, St

Obrázek podcastu Nauč se to!

Nauč se to!

>> Nauč se to! je návod, jak se efektivně porvat s učením a pamatováním si – a pokud jste pedagog nebo lektor, tak i s tím, jak svoje znalosti předávat co nejúčinněji. Schválně, vzpomenete si, kdy vám naposledy někdo radil s tím, jak se vlastně učit? A kolik vám tehdy b

Obrázek podcastu Pečuj o své démony

Pečuj o své démony

Starobylá moudrost pro vyřešení vnitřního konfliktu Autorka poprvé přizpůsobuje revoluční moudrost největší tibetské duchovní učitelky západnímu vnímání, a zpřístupňuje tak nesmírně účinnou metodu pro vypořádání se s vnitřními nepřáteli, kteří podkopávají ty nejlepší zá

Obrázek podcastu 5x Sherlock Holmes

5x Sherlock Holmes

Audiokniha 5x Sherlock Holmes, autor Sherlock Holmes, čte Jiří Miroslav Valůšek. Pět případů pro geniálního detektiva Sherlocka Holmese a jeho přítele doktora Watsona. Osamělá cyklistka Charles Augustus Milverton Tančící figurky Zlatý skřipec Černý Petr Překlad Frant

Obrázek podcastu Sběratelé ostatků II.

Sběratelé ostatků II.

Martin ze Stvolna opouští z pověření Karla IV. České země. Jeho úkolem bude získávat v zahraničí pro katedrálu svatého Víta ostatky svatých… Martin ze Stvolna opouští z pověření Karla IV. s malou výpravou České země. Jeho úkolem bude získávat v zahraničí pro katedrálu s

Obrázek podcastu Lada: Nezbedné pohádky 2

Lada: Nezbedné pohádky 2

Málokteré novodobé pohádky setrvají v paměti tolika generací, jako popletené Nezbedné pohádky Josefa Lady. Pobavit se nad nimi ovšem může jen ten, který zná původní báchorky, ze kterých autor rošťácky vyšel a celé je po svém zamotal. Například v pohádce o líném Honzovi

Obrázek podcastu Walló: Princezna se zlatou hvězdou na čele

Walló: Princezna se zlatou hvězdou na čele

Známá filmová pohádka Mac Friče z roku 1959 se stala předlohou této zvukové nahrávky. S použitím původní hudby a scénáře z filmu ztvárnili postavy pohádky známí herci. V titulní roli je to Sabina Laurinová, prince, kuchtíka a Kazisvěta hraje Jan Šťastný, kuchaře a krále

Obrázek podcastu Karafiát: Broučci

Karafiát: Broučci

Málokterá knížka pro dětské čtenáře se drží na knižním trhu tak dlouho, jako Broučci Jana Karafiáta, který je vydal vlastním nákladem v r. 1876. Důvodů je víc, především však půvab a jednoduchost respektive srozumitelnost (pro děti tak důležitá) Karafiátova textu, v něm

Obrázek podcastu Dumas: Tři mušketýři

Dumas: Tři mušketýři

Jeden za všechny, všichni za jednoho! Toto heslo hrdinů klasického historického románu Alexandra Dumase zlidovělo. Svůj podíl na tom má jistě i skutečnost, že dobrodružství tří královských mušketýrůa jejich mladého přítele d'Artagnana se dočkala několika filmových podob

Obrázek podcastu Drive – Překvapivá pravda o tom, co nás motivuje!

Drive – Překvapivá pravda o tom, co nás motivuje!

Audioknihu Drive/ Pohon – Překvapivá pravda o tom, co nás motivuje!, která vám pomůže najít motivaci pro sebe i ostatní, napsal Daniel H. Pink a načetl Aleš Zbořil. Většina z nás věří, že nejlepším způsobem, jak motivovat sebe i ostatní kolem, je použití externích odměn

Obrázek podcastu Galuška: Slovácko sa súdí

Galuška: Slovácko sa súdí

Titul nabízí dnes už klasické folklorní vyprávěnky slováckého "kronikáře" Zdeňka Galušky, které patří k dobrému moravskému vínu či slivovičce. Autor je původně vydal ve dvou knihách (Slováckosa súdí, Sovácko sa nesúdí) a pro jejich velký úspěch vybrané pasáže z nich nam

Obrázek podcastu K.O. sexu

K.O. sexu

K. O. sexu volně navazuje na předchozí trilogii Tao sexu, Ciao sexu a Mao sexu a sleduje postmoderní vývoj sexuálních vztahů. Analyzuje tři fáze a tři generace feminismu, od Simone de Beauvoir přes Germaine Greer po MeToo, od emancipace ženy po psychický masakr mužů. Kn

Obrázek podcastu Černý šíp

Černý šíp

Rozhlasová hra Černý šíp na motivy literární předlohy R.L.Stevensona vypráví dobrodružný příběh z války růží. Zavede nás do Anglie druhé poloviny 15. století, kdy si vévodové z Yorku, mající ve znaku rudou růži, nárokují trůn na vládnoucí dynastii Lancasterů s bílou růž

Obrázek podcastu Rapl z Bartolomějský

Rapl z Bartolomějský

A je to tady! Skončila má poslední služba. Naposledy jsem vyšel ze své kanceláře. Pohledem jsem spočinul na malém oválném smaltovém čísle třicet nade dveřmi. Z mosazného rámečku připevněného na zdi jsem vysunul svoji jmenovku, která po léta vymezovala prostor mého králo

Obrázek podcastu Kdysi

Kdysi

První díl vyprávění o životě odvážného židovského chlapce Felixe v okupovaném Polsku za 2. světové války. Příběh o naději v době, která naději nepřála. Věnováno: „Všem dětem, jejichž příběhy nikdy nikdo nevyprávěl.“ Tři roky a osm měsíců žije devítiletý Felix Salinger v

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Smutek poručíka Borůvky

Smutek poručíka Borůvky

Vtip, nadhled, smutné oči – a vyšetřování zločinů. Soubor vtipně napsaných detektivních povídek z šedesátých let, které spojuje postava melancholického vyšetřovatele – poručíka Borůvky. Josef Škvorecký se asi musel dobře bavit při psaní příběhů postaršího melancholick

Obrázek podcastu Doktore, teď to chce klid!

Doktore, teď to chce klid!

V Ballybucklebo to pod zdánlivě klidným povrchem jen vře. Zdá se, že Barry Laverty má konečně přehled o tom, co to znamená být venkovským doktorem, nebo ne? Mladý doktor Barry Laverty začal u výstředního staršího kolegy Fingala Flahertieho O’Reillyho pracovat jako as

Obrázek podcastu Den, kdy se rozdělil svět

Den, kdy se rozdělil svět

Okamžik, kvůli kterému Elaine trénovala mnoho let, právě nastal. V Novém Londýně se koná velkolepý Závod vortexu a ona je jednou z mála vyvolených, kteří v něm změří své síly, aby se mohli stát běžci Kuratoria a udržovat tak ve světě mír. Mladí lidé z celého světa se vy

Obrázek podcastu Nekonečná hra

Nekonečná hra

>> Od autora knihy Začněte s PROČ „Nekonečnou hru jsem napsal pro všechny, kdo se nebojí změnit status quo a budovat realitu, která naplňuje naši hluboce zakořeněnou potřebu cítit se bezpečně a vytvářet hodnoty, jež nás přesahují.“ – Simon Sinek # O audioknize Autor

Obrázek podcastu Pohádkové prázdniny u přednosty Drahoráda

Pohádkové prázdniny u přednosty Drahoráda

Třetí audiokniha příběhů z železniční stanice Záhořice, kde je přednostou pan Otakar Drahorád, co má dráhu nade všechno rád. Ale úplně nejvíc má rád svou početnou rodinu a vnoučatům koupil vyřazený vagón první třídy. Nechal ho odstavit do kusé koleje a společně s paní p