Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Verne: Cesta do středu Země, Děti kapitána Granta, Hvězda jihu

Audiokniha Verne: Cesta do středu Země, Děti kapitána Granta, Hvězda jihu

Délka:

2 hod 40 min

Čte:

Jiří Štěpnička

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Moje roky v Izraeli

Moje roky v Izraeli

David Borek je stálým zpravodajem ČT v nestálém regionu Blízkého východu. Jak moc je tam (ne)bezpečno a co obnáší práce novináře v tak turbulentní oblasti? Existuje něco jako izraelská mentalita? Čeho se týkají tamní politické hádky? A jak vypadá izraelsko-palestinský k

Obrázek podcastu Pozitivní myšlení není pro každého

Pozitivní myšlení není pro každého

Chcete poznat tajemství motivace a automotivace? Tato nahrávka vůbec neměla vzniknout. Chcete vědět, proč? Pozitivní myšlení funguje jen těm, kteří jednají. Spousta nešťastných lidí stále čte knihy o pozitivním myšlení, "vymetají" různé semináře, ale kvalita jejich živo

Obrázek podcastu Jiný vítr

Jiný vítr

Moudrost, statečnost a otevřené srdce. Závěrečný díl vyprávění o Zeměmoří propojují s předcházejícími knihami známé postavy – arcimág Ged, jeho družka Tenar a její dcera Tenanu. Ty pomohou radami novému králi Lebannenovi v boji proti drakům, bez zásluh však není ani mla

Obrázek podcastu Černá píseň

Černá píseň

Dokáže zastavit zlovolného dobyvatele, aniž by sám zaujal jeho místo? Poté, co Kehlbrand Reyerik přezdívaný Temný rytíř se svou hordou fanatických válečníků zpustošil Ctihodné království, pokračuje ve svém krvavém tažení na Dálný západ. Kupecká království padají jedno p

Obrázek podcastu Bridget Jonesová: Láskou šílená

Bridget Jonesová: Láskou šílená

{'cs': 'Bridget Jonesová se vrací po téměř šestnácti letech na scénu. Leccos se bezpochyby změnilo, ale hodně toho zůstalo při starém. A i když do jejího seznamu předsevzetí přibyly nové výzvy („Přestanu před dětmi varovně počítat „Raz… dva…“, aniž jsem rozhodnutá, co v

Obrázek podcastu Čas lovu

Čas lovu

Ostříleného lovce odměn čeká závod s časem, při němž půjde o život… Služby Coltera Shawa si vyžádá majitel firmy vyrábějící pokročilé technologie, jejíž bezpečnost je vážně narušena. A to ještě netuší, že brzy bude pohřešovat i svou klíčovou konstruktérku Allison Parker

Obrázek podcastu Případ podivného gombíku

Případ podivného gombíku

Jaroslav ležel v pokroucené poloze. Bylo zřejmé, že Starigrad bude potřebovat nového župana. Druhá ze série dobrodružných historických detektivek Zločiny na Velké Moravě. Vyšetřování se opět ujímají kníže Slavomír a jeho vikinský přítel Erik. Druhá kniha ze série hist

Obrázek podcastu Kocúr v čižmách

Kocúr v čižmách

Kde bolo tam bolo, boli raz traja bratia, ktorí si po otcovej smrti rozdelili dedičstvo. Ako to už v rozprávkach a občas i v živote býva, najmladší obišiel najhoršie - zdedil kocúra. Všetko zlé však môže byť dobré, najmä ak takýto zdedený kocúr má rozumu za troch. A to

Obrázek podcastu Skrytá za lží

Skrytá za lží

Emilia Wardová žije na poklidném předměstí Londýna. Na první pohled zcela obyčejná manželka a matka dvou dětí je ale slavná spisovatelka. Právě když píše desátý díl své detektivní série, nabere její život nečekané a nebezpečné obrátky: v realitě se totiž odehraje scéna

Obrázek podcastu Kouzelníci z pradávna 2: Kouzlo druhé šance

Kouzelníci z pradávna 2: Kouzlo druhé šance

Je zle! Omylem osvobozený jezikrál je zpátky! Dávno pradávno, ještě za časů obrů, se o místo v pralese prali starousedlíci z řad kouzelníků ovládajících magii s válečníky budujícími nový, moderní svět. Prozatím vítězili válečníci, protože se oháněli zbraněmi ze železa,

Obrázek podcastu Angličtina – Slovesa pro začátečníky

Angličtina – Slovesa pro začátečníky

Sloveso je nejdůležitější část každé věty. Tento kurz vám nabízí stručný přehled nejdůležitějších sloves pro začátečníky Ke každému slovesu máte k dispozici i příkladovou větu, takže si konkrétní sloveso díky jeho použití v kontextu lépe zapamatujete. Zároveň si s každo

Obrázek podcastu M+B+M

M+B+M

My Tři králové jdeme k vám… M + B + M. Tento pozdrav sice úderná zpravodajsko-sabotážní skupina z organizace Obrana národa na domovní dveře protektorátní Prahy nepsala, a přece jí gestapo přiřklo přezdívku Svatí Tři králové. Podplukovníci Československé armády Josef Maš

Obrázek podcastu Dopamin

Dopamin

{'cs': 'Jak najít rovnováhu mezi potěšením a bolestí?\nTato kniha je o potěšení. Je ale také o bolesti. Hlavním tématem však je, jak najít křehkou rovnováhu mezi těmito dvěma protipóly, a proč je nyní více než kdy jindy nezbytné rovnováhu hledat.\nŽijeme v době neomezen

Obrázek podcastu Steny záhrobí

Steny záhrobí

Benedikta Klausnera pronásledují stíny minulosti. Pátrání po smrtícím tajemství vede až ke kořenům mezinárodní pojišťovací společnosti. Nenávist nepřátel a touha po pomstě zasáhnou nekromantovu rodinu i kolegy v plné síle. Někdo chce, aby Benedikt trpěl. Tentokrát bude

Obrázek podcastu Vítězství orla

Vítězství orla

"Se vstupem na britskou půdu roku 43 našeho letopočtu si centurion Macro uvědomí, že má před sebou jedno z nejobtížnějších tažení své vojenské kariéry, naplněné množstvím bitev. Během řady krvavých šarvátek musí Macro, jeho mladý podřízený Cato a římská armáda najít a z

Obrázek podcastu AHA! Rodičovstvo

AHA! Rodičovstvo

Tento prelomový sprievodca pre každého rodiča mení zaužívané postupy vo výchove detí a transformuje vzťah rodiča a dieťaťa do pohodlného spolunažívania. Netrestajte – pomáhajte a vychovávajte! Pomôžte deťom spracovať ich emócie a obmedzte ich neposlušnosť na minimum. P

Obrázek podcastu Ultimátní průvodce těžbou bitcoinu

Ultimátní průvodce těžbou bitcoinu

Tato kniha je komplexním průvodcem světem bitcoinové těžby. Je určena každému, komu toto odvětví připadá příliš technické, roztříštěné a neuchopitelné. Pomocí jednoduchých analogií a humoru vás vezme na cestu poznání a vysvětlí základy bitcoinu, mechaniky těžby a ekonom

Obrázek podcastu Praha, jak ji vidím já / Sochařův konfiteor

Praha, jak ji vidím já / Sochařův konfiteor

Původní titul DM 15252 "Praha, jak ji vidím já / Sochařův konfiteor" vydal Supraphon v roce 1965 - nyní titul s vyprávěním malíře JANA SLAVÍČKA ( *22. 1.1900 - † 5.4.1970 ) a sochaře KARLA LIDICKÉHO (*17.6.1900 - † 21.5. 197) vychází poprvé digitálně.

Obrázek podcastu Vánoce Smolíka McFiggina

Vánoce Smolíka McFiggina

Výbor z humoristického satirického díla proslulého kanadského spisovatele. Jeho humor je vlídný a hluboce humanistický stejně jako díla spisovatelů, k nímž se autor hlásil- Charlese Dickense a Marka Twaina. Lacock dokázal ve svých povídkách s laskavým úsměvem a někdy i

Obrázek podcastu Káťa a Škubánek

Káťa a Škubánek

Rozpustilá vyprávění o holčičce Kátě a jejím chlupatém kamarádovi, pejskovi Škubánkovi. O tom, jak se poznali, jak se pejsek přestal bát, jak spolu byli na horách, ale i o tom, jak Škubánek zabránil krádeži démantového obojku a jak potom společně oslavili Škubánkovy nar

Obrázek podcastu Obsluhoval jsem anglického krále

Obsluhoval jsem anglického krále

Román obsluhoval jsem anglického krále, zachycující životní dráhu číšníka a hoteliéra v průběhu dramatických událostí a politických zvratů 20. století, napsal Bohumil Hrabal roce 1971. Pojednává o touze malého pikolíka dosáhnout uznání i bohatství, neboť cítí, že jím d

Obrázek podcastu Tanec papírových draků 2: Hon

Tanec papírových draků 2: Hon

Už je to pět let od chvíle, co jsem naposledy umřel, ale pomalu mi to začíná chybět. Policejní sledovací a zásahový útvar jakž takž funguje, ale nikdo mě nevaroval, že vést ho bude obnášet excelové tabulky, audity a videokonference. Jenže management nikdy nebyl mojí sil

Obrázek podcastu Prach, popel a dým

Prach, popel a dým

Kdo zabíjel na Vřesovském mlýně? Příběh z detektivní série Marie Kovandová. První kniha z detektivní série Marie Kovandová. Překladatelka právnických textů narazí v knize z antikvariátu na dopis, který vzbudí její zvědavost. Pouští se proto do pátrání… Marie si koupila

Obrázek podcastu Vražedná temnota

Vražedná temnota

Když strážce parku narazí v lese na těla Valerie a Tylera Yatesových, detektiv Josie Quinnová tuší, že jde o víc než jen o náhodnou otravu. Pitva jí dá za pravdu – Valerii někdo před smrtí do krku hrubě zastrčil přívěsek. Při prohledávání okolí objeví Josiin tým třetí s