Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Velhartické pastorále

Audiokniha Velhartické pastorále

Délka:

6 hod 1 min

Čte:

Jan Hyhlík

Vydavatel:

Tympanum

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše

Obrázek podcastu Situace

Situace

K čemu všemu je možné donutit člověka tím, že ho uzavřeme do situace plné nejistoty a strachu? Rozhlasová hra o lámání charakterů a hledání zástupné oběti s Vlastimilem Brodským, Čestmírem Řandou, Vilémem Besserem a Bořivojem Navrátilem.V době stanného práva vyklízí nac

Obrázek podcastu Zkáza

Zkáza

Bohové se vracejí. A hladovějí po krvi a moci! Od dobytí Dun Carreg uplynul celý rok. Rok plný útěků a bitev, krve a strachu… Na Země vyhnanců se snesla pohroma v podobě války a chaosu. Záludná královna Rhin dobyla západ a nejvyšší král Nathair získal magický kotel, nej

Obrázek podcastu Zabijáci

Zabijáci

Přestože by Carl Mørck z oddělení Q, zabývajícího se odloženými případy, po dovolené ve své sklepní kanceláři nejraději klimbal nebo luštil sudoku, zaujme jej složka, kterou kdosi nechal na jeho stole. Dvacet let starý případ brutální vraždy sourozenců, kterého se spis

Obrázek podcastu Nakonec přijde smrt

Nakonec přijde smrt

Chvíle pomíjivá jako sen, a nakonec přinese jen smrt… Ovdovělé Reniseneb, jediné dceři zádušního kněze Imhotepa, připadá po návratu do rodného domu vše při starém. Ovšem jen do chvíle, než se ze svého statku na severu vrátí její otec a pán. Po životodárném Nilu s ním to

Obrázek podcastu …Mluviti stříbro - Stanislav Zindulka - Ohlédnutí

…Mluviti stříbro - Stanislav Zindulka - Ohlédnutí

V sérii "Mluviti stříbro… " slavné osobnosti českého kulturního dění hovoří o sobě a svých přátelích, ev. čtou slavná knižní díla. Herec Stanislav Zindulka v otevřeném rozhovoru se spisovatelkou Zuzanou Maléřovou.

Obrázek podcastu Alchymie

Alchymie

>> „Zásadní kniha. Skvěle použitelná na všechno v životě a proklatě vtipná.“ — Nassim Nicholas Thaleb „Jak už název slibuje, Alchymie mění slova v čiré zlato. Z každé stránky září hluboká moudrost.“ — Robert B. Cialdini ## O audioknize Jak vyrobit zázrak? Legenda rekl

Obrázek podcastu Život víry 2024/11

Život víry 2024/11

Život víry 2024/11 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Matušková a Daniel Zeman a Jitka Vyležíková. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma: Věříme v zázraky Má dnes cenu modlit se za zázraky? Proč se občas „ni

Obrázek podcastu (Ne)vinný dotazník Radka Brzobohatého 3.

(Ne)vinný dotazník Radka Brzobohatého 3.

Žertování u číše vína. O všem možném, ale především o divadle... Hostem Radoslava Brzobohatého v zábavném rozhlasovém pořadu je zpěvačka Helena Vondráčková.

Obrázek podcastu České okamžiky II

České okamžiky II

Navazujeme na pětidílnou četbu z knihy Pavla Kosatíka České okamžiky. Nyní se k této knize vracíme, protože obsahuje ještě řadu zajímavých kapitol z českých dějin, které dosud rozhlasově zpracovány nebyly. Do druhé série kapitol vybrala Alena Blažejovská texty vztahují

Obrázek podcastu Toulky českou minulostí 951 - 1000

Toulky českou minulostí 951 - 1000

Na počátku byla kniha Petra Hory – Hořejše „Toulky českou minulostí“. Pozoruhodný pokus o moderní, dokumentárně bohatý a čtenářsky přitažlivý výklad zásadních událostí českých dějin. Když přišel redaktor brněnského studia Českého rozhlasu Josef Veselý s nápadem vytvořit

Obrázek podcastu Zmizelá Šumava 2

Zmizelá Šumava 2

Odhalte další příběhy starých, dnes již zaniklých osad a osudy obyvatel Šumavy. Budete svědky zániku samoty Torfstich, dozvíte se, jaké legendy obestírají hrad Kašperk, objevíte Sterzmühle, šumavský skvost v údolí říčky Pstružné, i osadu Vogelsang, kterou Švédové nikdy

Obrázek podcastu Žabákova dobrodružství

Žabákova dobrodružství

Hajaja připravil humorné vyprávění o lehkomyslném žabákovi, který tropí samé neplechy, a o jeho dobrých přátelích kryse, krtkovi a jezevci nás zavede k vodě, do lesa, ale také do vězení. Pohádkové příběhy napsal skotský spisovatel Kenneth Grahame. Vypravěčem je neodolat

Obrázek podcastu Temný úkryt

Temný úkryt

Když je na schodech kostela v luxusním svatebním resortu nalezeno křehké tělíčko dvanáctileté Holly Mitchellové s panenkou z borových šišek pevně přitisknutou k hrudi, spěchá na místo činu detektiv Josie Quinnová. Tu dívku zná: její matka nabídla Josii pomoc. Při prohlí

Obrázek podcastu Sluneční bouře

Sluneční bouře

Erupce na slunci ovlivňují nejen polární záři, ale i chování vnímavých jedinců. Hrůzným způsobem zavražděný a rituálně zmrzačený mladý muž leží na podlaze kostela náboženského společenství, které kdysi založil. Pomůže jeho sestře, na kterou padl stín podezření, dávná ka

Obrázek podcastu Nesmírný

Nesmírný

Oddělení Q se pod velkým tlakem vrací k sedmnáct let starému a mimořádně tragickému případu dopravní nehody, při níž byla mladá dívka vymrštěna vysoko do větví stromu. Střízlivě uvažující Carl tentokrát čelí zvláštní záhadě a jeho protivník, zkušený manipulátor se želez

Obrázek podcastu Ptáčátko

Ptáčátko

V Kodani řádí bestiální sériový vrah. Nemá jinou zbraň než telefon, přesto své oběti dokáže dovést až na pokraj šílenství. Jeho ohavné zločiny opět svedou dohromady agenta Europolu Marka Hesse a Naiu Thulinovou, která opustila oddělení vražd, aby se mohla věnovat nové p

Obrázek podcastu V horách šílenství

V horách šílenství

Vědecká expedice do neprobádaných ledových končin narazí na nečekaný objev. Antarktické prahory přesahující svou výškou Himaláje, skrývají před vědeckou výpravou nečekané tajemství. Výprava sestávající ze čtyř univerzitních profesorů, týmu studentů a mechaniků míří do

Obrázek podcastu Fialová

Fialová

Píše se rok 2159. Od ničivé globální ekologické katastrofy uplynulo už bezmála sto let. Lidé, kteří se tehdy uložili ke spánku, aby přežili její následky, se probouzejí. Svět kolem nich se ale během jejich nepřítomnosti změnil, je drsný a nemilosrdný. V tomto světě hled

Obrázek podcastu Bezvýznamná žena

Bezvýznamná žena

Bezvýznamná žena - audiokniha obsahuje konverzační komedii, jejímž autorem je Oscar Wilde. Účinkují Josef Červinka, Viktor Preiss, Dana Syslová, Svatopluk Beneš, Petra Špalková, Jaroslava Adamová, Pavel Chalupa a další. Režie Markéta Jahodová. Rozhlasová nahrávka z roku

Obrázek podcastu Kulda Kulíšek

Kulda Kulíšek

Neobyčejné příhody a dobrodružství malého medvídka Kulíška. Osoby a obsazení: medvídek Kulda Kulíšek (Jaromír Hanzlík), pejsek Hafík Tkanička (Jaroslav Kepka), medvěd Chlupáč (František Hanus), tulák (Zdeněk Řehoř), vyprávěč (Karel Höger).Původní rozhlasová nahrávka, v

Obrázek podcastu Jan Werich Gramotingltangl 1966-1967

Jan Werich Gramotingltangl 1966-1967

Gramotingltangl byl pořad Jiřího Suchého, vysílaný od pondělí 4. října 1965 v podvečer Československým rozhlasem na tehdy novém vlnovém rozsahu velmi krátkých vln. Stále více oblíbená půlhodinka se vysílala až do léta 1968 a jejich celkový počet přesáhl šest stovek. Ved

Obrázek podcastu Kdo chytá v lese

Kdo chytá v lese

Creekside. Po rozvodu to měl být můj nový začátek. Místo, kde se usadím se svou dcerou, začnu učit na zdejší střední škole a s trochou štěstí snad přijdu na to, co se stalo mé kamarádce, která tu žila. A zemřela. Ale Creekside si pro mě připravil víc záhad, než jsem ček

Obrázek podcastu Malý stín velkého trpaslíka

Malý stín velkého trpaslíka

Kniha o lásce, talentu, oběti, sexu a šikmé ploše - to je román Malý stín velkého trpaslíka, který Michal Gulyáš vydal v roce 1997, jako první beletristické dílo. Dílo, které nadchlo ženy-čtenářky obsahem ryzího citu, a muže-čtenáře peprným popisem sexuálních scén. V je

Obrázek podcastu Epizody 2084

Epizody 2084

Svět v roce 2084 – co zbyde z lidské společnosti? Pavel Hénik ve sbírce dvaceti povídek vtahuje čtenáře do světa, který fascinuje i děsí zároveň. Jak bude vypadat rok 2084? Zachováme si lidskou podstatu, nebo nás pohltí neúprosný technologický pokrok? Ovládneme umělou i