Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Věci, na které nastal čas

Audiokniha Věci, na které nastal čas

Délka:

11 hod 1 min

Čte:

Matyáš Valenta

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Zlodějka knih

Zlodějka knih

„Věřte mi. Já doopravdy dokážu být bezstarostná. Dokážu být přátelská. Příjemná. Přívětivá. Ale nechtějte po mně, abych byla hodná, to není moje parketa. Když nic, jsem aspoň spravedlivá,“ prohlašuje o sobě vypravěčka tohoto příběhu, jímž je sama Smrt. „Budu vám povídat

Obrázek podcastu Stopařův průvodce Galaxií 2: Restaurant na konci vesmíru

Stopařův průvodce Galaxií 2: Restaurant na konci vesmíru

Existuje teorie, která tvrdí, že kdyby jednou někdo přišel na to, k čemu vesmír je a proč tu je, vesmír by okamžitě zmizel a jeho místo by zaujalo něco ještě mnohem bizarnějšího a nepravděpodobnějšího. Existuje jiná teorie, která tvrdí, že už se stalo. Ve druhé části sl

Obrázek podcastu Odkaz lidské mysli

Odkaz lidské mysli

Na Zemi roku 2043 přistálo mimozemské plavidlo a vypustilo černý sliz rozežírající všechno okolo. Ke zděšení lidstva tato hmota dokázala přebrat kontrolu i nad nejmodernějšími technologiemi. Planetu měli spasit robotičtí ochránci, jenže nastal problém – jejich stvořitel

Obrázek podcastu Tři kamarádi

Tři kamarádi

„Bez lásky je člověk vlastně jako mrtvola na dovolené.“ Robby Lohkamp má s Ottou a Gottfriedem malou autodílnu s benzinkou. V nejistých časech Výmarské republiky je kamarádské podnikání drží nad vodou a umožňuje jim na silnicích projíždět vozy způsobem, po němž hrozí ma

Obrázek podcastu Na odpis

Na odpis

Břitký průvodce odvrácenou stranou Silicon Valley.... Dan Lyons měl šťastnou a spokojenou rodinu, skvělou kariéru a práci, která ho bavila. Všechno změnil jeden telefonát jeho šéfové z Newsweeku. Padesátník, který sice má vynikající přehled v technologické sféře a o pro

Obrázek podcastu Madeleine the Little Pike and a rainbow ball

Madeleine the Little Pike and a rainbow ball

Obtížnost četby A2. Pro děti ve věku 6-9 let, mírně pokročilí. Knihu čte rodilý mluvčí. Hlas je doplněn přenádhernými hudebními melodiemi. Pohádkový příběh se šťastným koncem. Madeleine the Little Pike is a rascal. She gets her teeth into anything that moves and is resp

Obrázek podcastu Psycho

Psycho

Mary Craneové připadá, že jí život utíká mezi prsty – než se jí v rukou ocitne značná finanční částka, s níž by mohla pomoci svému milému a začít znovu. Na útěku s penězi ji však dostihne bouřka i únava. Z bloudění ji vysvobodí osamělý motel, který vede stydlivý, na prv

Obrázek podcastu Vymazlené vraždy 3

Vymazlené vraždy 3

Podivínský influencer zmizel v rekonstruovaném domě kouzelníků. Někdo plánovitě vraždí příslušníky stejného rodu. Jak odhalit námezdního vraha bez motivace k oběti? Po úspěchu knih Vymazlené vraždy a Vymazlené vraždy 2 přichází nakladatelství Golden Dog s dalšími třemi

Obrázek podcastu Komunita truchlících

Komunita truchlících

Když včerejšek je klíčem k lepšímu dnešku a dokonalému zítřku… Lovec odměn Colter Shaw vyrazí do amerického státu Washington po stopách dvou mladíků, kteří v městečku Gig Harbor údajně poničili baptistický svatostánek a postřelili kazatele i kostelníka. Zkušený stopař s

Obrázek podcastu Nekonečná hra

Nekonečná hra

>> Od autora knihy Začněte s PROČ „Nekonečnou hru jsem napsal pro všechny, kdo se nebojí změnit status quo a budovat realitu, která naplňuje naši hluboce zakořeněnou potřebu cítit se bezpečně a vytvářet hodnoty, jež nás přesahují.“ – Simon Sinek # O audioknize Autor

Obrázek podcastu Jak hledat slunce

Jak hledat slunce

Miroslav Horníček a jeho další cesta do Provence. Zvuková podoba knížky vychází tímto způsobem vůbec poprvé... "Když jsme s přítelem zauvažovali o této cestě, řekl jsem znovu to jméno: PROVENCE. Měl jsem své důvody. Jaké? Řekl bych pokud by toto jako důvod stačilo -, že

Obrázek podcastu Jak hledat slunce

Jak hledat slunce

Miroslav Horníček a jeho další cesta do Provence. Zvuková podoba knížky vychází tímto způsobem vůbec poprvé..."Když jsme s přítelem zauvažovali o této cestě, řekl jsem znovu to jméno: PROVENCE. Měl jsem své důvody. Jaké? Řekl bych pokud by toto jako důvod stačilo -, že

Obrázek podcastu Hříchy pro posluchače rozhlasu 6 - Perokresby

Hříchy pro posluchače rozhlasu 6 - Perokresby

Perokresby aneb Šifra mistra Mikoláše AlšePojítkem všech rozhlasových Hříchů je investigativní novinářka a rozhlasová reportérka Denisa Králová, kterou zločin přitahuje. Má přátele z řad kriminalistů, takže se snadněji dostane do zákulisí zločinu...Osoby a obsazení: Den

Obrázek podcastu Černobílé prázdniny

Černobílé prázdniny

Prázdniny v lesní chaloupce tety Pravoslavy je to nejlepší, co mohlo Honzu Melese potkat. Teta má sice podivný účes a špatně vidí, ale zato si dává k snídani žužu a vůbec se netrápí pravopisem. A co víc, není jediná, s kým je v lese zábava! Jednoho dne se Honzík proboří

Obrázek podcastu Andělský let

Andělský let

Řešit tenhle případ je jako hrát si s ohněm v továrně na střelný prach… Po rasových nepokojích z roku 1992 a soudním procesu s fotbalistou černé pleti O. J. Simpsonem panuje ve Městě andělů napjatá atmosféra. A tak není divu, že když je v kabince historické lanové dráh

Obrázek podcastu Myši patří do nebe

Myši patří do nebe

Ustrašená malá myš a její velké činy. Příběh o dobrodružstvích myšky Šupito a lišáka Bělobřicha, kteří se vydávají na putování plné humorných i odvážných příhod v nekonečném koloběhu života. Poutavý příběh s nečekanou pointou, napsaný jako humorné vyprávění o dvou kam

Obrázek podcastu Drsný spasitel - Část 2.

Drsný spasitel - Část 2.

I dokončení příběhu Drsného spasitele charakterizuje rychle se odvíjející děj přímo nadupaný akčními a bojovými scénami, od soubojů muže proti muži až po grandiózní bitvy vedené těžkotonážní magií. Autor příběh osadil živými a životaschopnými postavami, důkladně prokres

Obrázek podcastu TERIBEAR - Tajemství modré krabice

TERIBEAR - Tajemství modré krabice

Je malý a kapku neohrabaný. Zato dobroty má na rozdávání! Z jedenácté krabice, která Tomově mamince nedopatřením vypadla v zahradě u lesa, vylezlo malé chlupaté stvoření. Je to medvídek Teri, příjmením Bear, dohromady Teribear – ale červený, a proto se obává, že mezi le

Obrázek podcastu Twisted Games: Hry na ostří nože

Twisted Games: Hry na ostří nože

Stoický, zádumčivý a arogantní elitní bodyguard Rhys má dvě pravidla: 1) Chránit své klienty za každou cenu. 2) Nezaplést se s nimi citově. A ještě nikdy nebyl v pokušení tato pravidla porušit... až doposud. Bridget von Ascheberg. Princezna, která je přinejmenším stejně

Obrázek podcastu Vražda v knihkupectví

Vražda v knihkupectví

Annie miluje detektivky a práce v knihkupectví je pro ni splněným snem. Jenže prodeje klesají, a tak uspořádá Detektivní festival, který zachrání i další podniky v ospalém městečku Redwood Grove – včetně hospody, jejíž majitel Liam akci moc nefandí. Ale pak je mezi regá

Obrázek podcastu Ani mráčku na obláčku

Ani mráčku na obláčku

Vyprávění Jiřího Anderleho z rozhlasového cyklu Láska za lásku.

Obrázek podcastu Oči za oko, chrup za zub

Oči za oko, chrup za zub

V Praze úřaduje brutální sériový vrah, který si vybírá oběti z řad zločinců. Podaří se tápající policii pachatele dopadnout dřív, než na jeho řádění doplatí někdo další? A je to vůbec v jejím zájmu? Není náhodou samozvaným mstitelem někdo přímo z bezpečnostních složek?

Obrázek podcastu Hašek: Povídky o zvířatech - Můj obchod se psy, Má drahá přítelkyně Julča

Hašek: Povídky o zvířatech - Můj obchod se psy, Má drahá přítelkyně Julča

Lidé mají rádi zvířata - nejen, že je pozorují, ale že se v nich vidí. Tuší a čtou z nich vlastnosti, jež v nich samých bývají utajeny. To je všeobecná věc. Někdy si z nich odvozují vlastnosti, které jim samým chybí. U psů hledají věrnost, přítulnost, nahrazují jim kama

Obrázek podcastu Valentýnka a veterinární ordinace

Valentýnka a veterinární ordinace

Valentýnka je holčička s nevšedními nápady, na které vždycky už netrpělivě čekají kamarádi Jonáš, Péťa a Zuzka. Tentokrát ji k nové hře inspiruje její pejsek Hugo, který si zraní ucho. Po návštěvě veterinární kliniky Valentýnka dětem navrhne, že si společně zařídí ordin