Obrázek podcastu Ve výslužbě

Audiokniha Ve výslužbě

Délka:

6 hod 4 min

Čte:

Jan Vondráček

Vydavatel:

Voxi

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Druhá derivace touhy

Druhá derivace touhy

Audiokniha Druhá derivace touhy: Člověk duše vnější s podtitulem Úvahy nad (ne)končícími otázkami obsahuje knižní bestseller, jehož autorem je český ekonom Tomáš Sedláček. Čte Tomáš Sedláček a Martin Myšička. Audiokniha úvah nadčasově komentuje události, které se během …

Obrázek podcastu Vzpomínky na zítřek

Vzpomínky na zítřek

Vyvrcholení čarodějnické trilogie Petry Slovákové je konečně tady i jako audiokniha! Jana a Petr jsou rozdělení a Ostrava je na pokraji magické války o moc. Hlasy oblíbeným postavám opět propůjčili Sára Erlebachová a Jakub Burýšek. Jana zůstala osamělá a semletá okolnos…

Obrázek podcastu Hlava XXII

Hlava XXII

„Hlava XXII. ta mi zamotala hlavu.“ Ve své nejslavnější knize Joseph Heller na základě vlastních zkušeností s armádou píše o světě, v němž je vše postavené na hlavu; a protože absurdita je věčná, zamotal tento skvělý protiválečný román hlavu už několika generacím čtenář…

Obrázek podcastu Moudrost koní

Moudrost koní

Všechno, co v životě opravdu potřebujete znát, se můžete naučit od koní. „Před koňmi nic neskryjete, mají vůči nám takovou úroveň citlivosti, jakou nemáme ani jeden pro druhého,“ říká zaříkávač koní a kouč Grant Golliher. Během své dlouholeté zkušenosti s prací s koňmi …

Obrázek podcastu Signum laudis

Signum laudis

Působivá četba z románu Vladimíra Kaliny, který je nejznámější ve své prvotní podobě filmového scénáře s Vlado Müllerem v hlavní roli. V rozhlase v režii Vladimíra Tomeše účinkují Jaroslava Adamová, Gustav Opočenský a Pavel Pípal.

Obrázek podcastu Faustovské srdce Karla Högera

Faustovské srdce Karla Högera

Vzpomínka na velkého českého herce. Listování životními osudy Karla Högera a stejnojmennou knihou společně s Jaroslavou Adamovou a Luďkem Munzarem a archivními zvukovými záznamy.

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil…

Obrázek podcastu O smutné noční můře

O smutné noční můře

Eliška a Lukáš se s rodiči právě přistěhovali do velkého, starého domu. Není to ovšem ledajaké bydlení – v jejich domě prý straší! Podaří se sourozencům zjistit, kdo jim krade oblíbené palačinky s marmeládou? Odhalí tajemství uplakaného strašidla? Iva Gecková: O smutné …

Obrázek podcastu Adelheid

Adelheid

Milostný příběh s nadčasovým významem: drama podivné lásky příslušníka zahraničního odboje Viktora Chotovického a dcery nacistického pohlavára Adelheid Heidenmannové. Bezprostředně po válce v severomoravské pohraniční obci Schwarzbach – Černá Voda svede osud k sobě dva …

Obrázek podcastu Valentýnka a daleké kraje

Valentýnka a daleké kraje

Poté, co Valentýnka s tetou vyrazí do cestovní kanceláře vybrat si zájezd k moři, dostane parádní nápad. Založí si vlastní cestovku! A tak za pomoci kamarádů vyrobí katalogy, a jeden děti roznesou do několika poštovních schránek ve městě. To bude zábava! Jenže nečekaně …

Obrázek podcastu Zuřivý polibek

Zuřivý polibek

Za respekt a moc zaplatili nevinností. Teď dají v sázku své životy… Nicolas Fiorillo přezdívaný Mahárádža a jeho náctiletí nohsledi rychle stoupají na vrchol potravního řetězce neapolské camorry. Nicméně udržet si dobyté území v obležení jiných klanů je těžší, než parta…

Obrázek podcastu Nepil: Jak se dělá chalupa

Nepil: Jak se dělá chalupa

Jedna z půvabných knížek čapkovského pozorovatele a vypravěče Františka Nepila pojednává o tom, co je pro našince typické, totiž o chalupaření. Autor tak činí se sobě vlastním jemným a inteligentním humorem a z textu je patrné, že čerpá z vlastních zkušeností. Text inte…

Obrázek podcastu Stát se investorem

Stát se investorem

...„Dobrá investice vychází z nás. A proto abychom mohli na burze uspět, musíme nejprve objevit svůj vztah ke světu a k sobě samotným. Stát se investorem znamená stát se jedinečným vyjádřením našich osobních kvalit a předpokladů – stát se osobností“... O knize Zní to s…

Obrázek podcastu Jméno ďábla

Jméno ďábla

Když v podhůří Appalačských hor zmizí za záhadných okolností církevní sbor, dávají bizarní stopy krveprolití tušit, že tuto tragédii má na svědomí snad sám ďábel. FBI má ovšem eso v rukávu – agentku Jessicu Blackwoodovou, bývalou nadanou kouzelnici z proslulé dynastie i…

Obrázek podcastu Bibi

Bibi

Jedna z nejmilovanějších knížek pro dívky všech dob. Ahoj! Seznamte se s Bibi. Bibi je holka s modrýma očima, blond copánky a dlouhýma hubenýma nohama. Žije v Dánsku jen s tatínkem, který je přednosta na železnici a kterého Bibi nadevše miluje. Ale ne vždycky ho poslouc…

Obrázek podcastu Dědečkův velký útěk

Dědečkův velký útěk

Nový humorný příběh od autora Babičky drsňačky a Pana Smraďocha! Jackův děda je už starý a zmatený: * když jde do obchodu, zapomene si přezout papuče * jí jen konzervy, z kterých vytváří nepoživatelné míchanice * často si nemůže vzpomenout, jak se Jack jmenuje Stále ale…

Obrázek podcastu Neodvratný skon maratónského běžce

Neodvratný skon maratónského běžce

Děj hry Jiřího Vilímka Neodvratný skon maratónského běžce se začíná odvíjet na samém sklonku války, v ilegální redakci jakýchsi novin. Skupinka mužů různého charakteru a různé válečné zkušenosti tu přepisuje a postupně vydává deník hrdiny, jemuž všichni říkají Atéňan. T…

Obrázek podcastu Anastázius Kočkorád: Velký kouzelník

Anastázius Kočkorád: Velký kouzelník

Fantastické vyprávění o mladém cukráři, který od mládí trpěl posměch pro své jméno Anastázius Kočkorád a který nad nepřáteli, kteří se posmívali jeho vývěsnímu štítu ve městě, vyzrál tím, že zvládl umění kouzelnické, donutil je pochutnat si na kočičí pečínce a zažil tak…

Obrázek podcastu Pohádky z lesa

Pohádky z lesa

V dutině starého dubu žije šťastná datlí rodinka – rodiče a jejich čtyři čerstvě vylíhnutá ptáčátka. Tatínek s maminkou léčí přes den stromy v lese a shánějí potravu. Každý večer přinášejí svým dětem kromě pochoutek i jednu pohádku, kterou jim za odměnu vyprávěly vyléče…

Obrázek podcastu Řbitov zviřátek

Řbitov zviřátek

Doktor Louis Creed našel konečně ten pravý domov pro svou rodinu. Se ženou a dvěma dětmi se přestěhoval z Chicaga do velkého domu uprostřed venkovské krajiny v Maine. Radost mu trochu kazí jen blízká rušná silnice. Ale okolní lesy v sobě skrývají něco daleko nebezpečněj…

Obrázek podcastu Měsíc je drsná milenka

Měsíc je drsná milenka

Román „Měsíc je drsná milenka“ vydává vydavatelství Walker&Volf poprvé v ČR v audioknižní podobě. Je brilantně namluvený hercem, dabérem a narátorem Lubošem Ondráčkem (znáte ho z našich audioknih "Devět princů Amberu", "Pušky Avalonu" či "Sharpův tygr"). Rok 2076: Měsíc…

Obrázek podcastu Alžběta, můj kluk a pes Pac

Alžběta, můj kluk a pes Pac

Dobrodružné, poetické a humorné pohádkové vyprávění s hlavní postavou fantastické babky Alžběty z telefonu, která přijde do rodiny mladé maminky a zde k radosti chlapce a psa způsobí zmatek v pořádku i ve výchově. Čte Ljuba Hermanová.

Obrázek podcastu Úsvit

Úsvit

Spolu se svým mužem přišla vybudovat utopický svět uprostřed čisté přírody. Helena, aspirující lékařka a také manželka ředitele fabriky na umělá vlákna, brzy porodí a její rodinu čeká růžová budoucnost v moderním městě, které vyrůstá v podhůří slovenských Tater. Všechny…

Obrázek podcastu Jak sbalit ženu 2.0

Jak sbalit ženu 2.0

Jste nešťastně zamilovaní? Chcete se konečně seznámit s dívkou? Chcete se zbavit nesmělosti? Chcete získat ženu, která vás ignoruje (anebo nazpět tu, která vás opustila)? Nové, masivně přepracované vydání českého bestselleru, vám změní život. Autor se od 1. vydání věnov…

Obrázek podcastu Čtvrtek: O víle Amálce

Čtvrtek: O víle Amálce

Pohádky Václava Čtvrtka okouzlují nádherným jazykem, zvláštními a mimořádně trefnými výrazy, fantazijním prostředím, podivuhodnými příhodami hrdinů a zjevnou láskou, se kterou je spisovatel vytvářel. VílaAmálka patří k nejoblíbenějším Čtvrtkovým postavám. Podle dnes již…