Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Vdovou proti své vůli

Audiokniha Vdovou proti své vůli

Délka:

10 hod 26 min

Čte:

Miriam Chytilová

Vydavatel:

Tembr

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Život snů a skutečnosti

Život snů a skutečnosti

Jiří Hanzelka a Miroslav Zikmund odpovídají - každý sám zas sebe - na stejné otázky kolem svých životů a cest po světě. Dokument, který záměrně spojuje dva samostatné rozhovory tak, aby ještě více vynikl originální portrét známé cestovatelské dvojice.

Obrázek podcastu Stvorení pre beh

Stvorení pre beh

Behanie je v móde a preto je aj kníh o behaní veľmi veľa. Ale kultová je len jedna! Medzinárodný bestseller Stvorení pre beh, ktorý prevrátil naruby svet bežcov a podnietil vznik “barefoot running” hnutia, ktorému sa už prispôsobujú aj najväčšie športové značky sveta. S

Obrázek podcastu Ruština pro mírně pokročilé B1 - část 1

Ruština pro mírně pokročilé B1 - část 1

Děkujeme za zájem o poslechový kurz Ruština – slovní zásoba B1. Kurz je určen pro mírně až středně pokročilé, takže pro jeho nejlepší využití byste měli mít za sebou jeden až dva roky výuky ruštiny a osvojené její základy. Kurz je založen na kontextovém učení, to znamen

Obrázek podcastu Pět jazyků lásky

Pět jazyků lásky

Pět jazyků lásky je světový bestseller, který pomohl již milionům párů po celém světě budovat a rozvíjet láskyplný vztah. Dozvíte se zde o pěti základních jazycích lásky, které jsou klíčové pro to, aby se váš vztah s druhým člověkem stal obohacujícím a harmonickým. Poku

Obrázek podcastu Pigyho vesmírná odysea

Pigyho vesmírná odysea

Vydejte se s prasátkem Pigy na dobrodružnou cestu vesmírem! Pigy touží mít, stejně jako jeho další zvířecí kamarádi, vlastní hvězdu. Jednoho dne se omylem ocitne v raketě, která s ním vyletí do vesmíru. Právě tam se setká s odvážnou mimozemšťankou Lily, společně s níž n

Obrázek podcastu Nový epochální výlet pana Broučka, tentokrát do XV. století

Nový epochální výlet pana Broučka, tentokrát do XV. století

Tentokrát míří Svatopluk Čech ve své fantazii do opačné strany časoprostoru, pan Brouček se nám opět trochu opil a skončil v prázdném sudu Würflova sklepa, pod hospodou Na Vikárce. Na tom by nebylo zase nic tak divného, ale pan Brouček se tímto způsobem zároveň posunul

Obrázek podcastu Jak jsem byl klukem

Jak jsem byl klukem

"Když jsem byl malý chlapec, ovládala mne a moje kamarády z našeho městečka na západním břehu Mississippi jedna neutuchající touha: stát se členem posádky na parníku," vzpomíná po letech Samuel Clemens. Jméno tohoto muže asi většině z nás nic neříká, zato jeho literární

Obrázek podcastu Ztracený prsten

Ztracený prsten

Šakuntala - lyrické drama pravděpodobně z 5. století našeho letopočtu, napsané básníkem Kálidásou, vrcholné dílo staroindického dramatu. Král Hastinapury Dušjanta pronásleduje při lovu gazelu a dostane se na opuštěné místo, kde žije a medituje několik poustevníků. Spatř

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 84 - Pavel Toufar 08.06.2014

100 statečných - Host č. 84 - Pavel Toufar 08.06.2014

Hostem L. Výborné - P. Toufar (spisovatel a novinář, popularizátor kosmonautiky)

Obrázek podcastu Španělština pro mírně pokročilé B1, část 1

Španělština pro mírně pokročilé B1, část 1

Děkujeme za zájem o poslechový kurz Španělština – slovní zásoba B1. Kurz je určen pro mírně až středně pokročilé, takže pro jeho nejlepší využití byste měli mít za sebou jeden až dva roky výuky španělštiny a osvojené její základy. Kurz je založen na kontextovém učení, t

Obrázek podcastu Dr. No

Dr. No

Bond, James Bond. Bond, vyslaný M, aby vyšetřil záhadné zmizení šéfa jamajské stanice MI6, očekával dovolenou na slunci. Když však v hotelovém pokoji objeví smrtící stonožku, je po dovolené. James Bond, vyslaný M, aby vyšetřil záhadné zmizení šéfa jamajské stanice MI6,

Obrázek podcastu Výběr pořadů školského rozhlasu pro 1.-5. ročník ZDŠ I.

Výběr pořadů školského rozhlasu pro 1.-5. ročník ZDŠ I.

Původí komplet 0 59 9883-94 "Výběr pořadů školského rozhlasu pro 1.-5.ročník ZDŠ" vydal Supraphon v roce 1970 - nyní tento titul vydáváme poprvé digitálně ve dvou dílech.

Obrázek podcastu S Baťou v džungli

S Baťou v džungli

Nový život v nových podmínkách. J. A. Baťa v nuceném exilu. Životopisný román o Janu Antonínu Baťovi, který vznikl na základě vyprávění jeho vnučky. Obdivuhodné vzkříšení firmy v exotických podmínkách fascinuje dodnes. Po válce je Jan Antonín Baťa, nevlastní bratr Tomáš

Obrázek podcastu Fraktální šum

Fraktální šum

Píše se 25. července roku 2234: Posádka lodi Adamura objevuje Anomálii. Na zdánlivě neobydlené planetě Talos VII se nachází kruhová jáma o průměru 50 kilometrů. Její pravidelný tvar není dílem náhody. Kdo ji vyhloubil a proč? Po tom pátrá malý tým výzkumníků. Pro někter

Obrázek podcastu Vrah je v každém z nás

Vrah je v každém z nás

Legendární detektiv pražské mordparty Jan Štoček stojí za vyřešením zásadních tuzemských kriminálních případů, mezi které patří sériový vrah Ivan Roubal nebo Orlické vraždy. V otevřeném rozhovoru ho vyzpovídala Lucie Bechynková, zločinožroutka a zakladatelka podcastu Op

Obrázek podcastu Rozhlasové ranní tělocviky I (80. léta)

Rozhlasové ranní tělocviky I (80. léta)

Zacvičte si s námi tak, jak bývalo v rozhlase zvykem... Nabízíme výběr Ranních tělocviků z 80. let. Ranní tělocvik 22.12.1980 Vedoucí tělocviku Eva Bosáková, doprovází rytmická skupina Antonína Švehly. Cvičenka: Marie Mackovičová Ranní tělocvik - Čtyři na víkend 07.0

Obrázek podcastu Meditace - Odpuštění a uzdravení vnitřního dítěte

Meditace - Odpuštění a uzdravení vnitřního dítěte

1. Mantra „ Já jsem teď a tady“ Zpěvem této mantry se soustředíme na přítomný okamžik, v němž se odehrává skutečný život a na lásku k sobě 2. Meditace „ Sebevědomí“ Meditace vede k pochopení a nalezení vlastní hodnoty, přijetí zodpovědnosti za svůj život a učí, jak se

Obrázek podcastu Faëthon

Faëthon

Starořecká báje o synovi boha slunce Hélia se stala základem rozhlasové pohádkové hry. Pohádková hra vypráví příběh mladíka, který chtěl dokázat svůj božský původ, a proto si vypůjčil Héliovo čtyřspřeží a vydal se vzhůru oblohou po sluneční cestě...

Obrázek podcastu O písaní

O písaní

Vedeli ste, že Stephen King si na písanie niektorých svojich textov ani nepamätá, pretože trpel závislosťou od drog a alkoholu? Že viackrát unikol smrti a zachránila ho len láska rodiny – a láska k príbehom? Že jeden z najúspešnejších a najbohatších spisovateľov na svet

Obrázek podcastu Skoumal: Kampak běžíš, ježku. Písničky pro děti

Skoumal: Kampak běžíš, ježku. Písničky pro děti

Před pěti lety vyšel výběr písniček Petra Skoumala pro děti s názvem Když jde malý bobr spát a dodnes patří k velkým úspěchům hudební tvorby pro nejmenší. Naším další výběrem s názvem Kampak běžíš, ježku, navazujeme na bobra a dodáváme něco navíc: tentokrát jsou na výbě

Obrázek podcastu Umění odolnosti

Umění odolnosti

Kde jsou hranice, které skrývá lidská mysl a tělo? - 157 dní na moři - 2 884 kilometrů - 1 nezničitelný člověk Extrémní dobrodruh Ross Edgley se už léta věnuje extrémním experimentům, při nichž se jeho tělo dostává až na samé hranice možností. Stal se prvním člověkem v

Obrázek podcastu Bitcoin je budoucnost

Bitcoin je budoucnost

Autor se v útlé avšak velmi čtivě psané publikaci věnuje ekonomické podstatě bitcoinu v širším kontextu historie peněz, kterým bitcoin navrací funkci uchovatele hodnoty, vysvětluje přijetí bitcoinu jako příklad takzvaného hype cyklu a vyjadřuje se i přetrvávajícím nepře

Obrázek podcastu Všechny cesty vedou do Santiaga

Všechny cesty vedou do Santiaga

Pouť do Santiaga mi v osmnácti letech změnila život a já si slíbil jednu věc: až se budu potřebovat s něčím vyrovnat, vydám se na camino znovu. Teď nastal ten čas. Náš vlak zastavil na nádraží ve francouzském Saint Jean Pied de Port a já vystupuji ven v obklopení poutní

Obrázek podcastu Malá večeře pana Fyshe

Malá večeře pana Fyshe

Kanadský spisovatel Stephen Leacock patří mezi nejznámější světové humoristy. Žil v Kanadě, ačkoliv se narodil v Anglii, odkud se záhy s rodiči odstěhoval. Několik let se živil jako učitel, pak nastoupil na studia ekonomie na torontské a chicagské univerzitě. Poté praco