Obrázek podcastu Vančura: Obrazy z dějin národa českého

Audiokniha Vančura: Obrazy z dějin národa českého

Autor:

Různí interpreti

Délka:

2 hod 28 min

Čte:

Karel Höger

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Žánr:

Poezie

Obrázek podcastu Triptych

Triptych

Kolik jazyků máš, tolikrát jsi porušil páté přikázání… Město Decatur ve státě Illinois zažívá těžké časy, stalo se totiž dějištěm série brutálních vražd. Mrtvé dívky a ženy ovšem nemají na první pohled nic společného, tedy kromě jediné věci – vrah každou z nich připravi…

Obrázek podcastu A co bylo dál

A co bylo dál

Jameson s Emily se snaží o svého prvního potomka. Tedy, Emily se snaží. Jameson je jako obvykle v pracovním stresu, což nakonec dožene Emily k tomu, že Jamesona unese do thajského wellness resortu, kde by si oba měli odpočinout a zbavit se napětí ve vztahu. Jak je ovšem…

Obrázek podcastu Technická ruština A1-B1

Technická ruština A1-B1

Ďakujeme za váš záujem o kurz Technická ruština A1-A2. Kurz je určený pre začiatočníkov až stredne pokročilých a zameriava sa na slovnú zásobu, ktorú môžete využiť v technickej oblasti. Kurz je založený na kontextovom učení, to znamená, že sa naučíte nielen slovíčka, al…

Obrázek podcastu Ruština na cesty A1-B1

Ruština na cesty A1-B1

Ďakujeme za váš záujem o kurz kurzu Ruština na cesty A1-B1. Kurz je určený pre začiatočníkov až stredne pokročilých a zameriava sa na slovnú zásobu a frázy, ktoré môžete použiť pri cestovaní. Kurz je založený na kontextovom učení, to znamená, že sa naučíte nielen slovíč…

Obrázek podcastu Velký Gatsby

Velký Gatsby

Velký Gatsby, příběh tragické deziluze Francis Scott Fitzgerald (1896-1940), 'autor jazzového věku', dokázal jedinečným způsobem zvěčnit atmosféru prvního poválečného desetiletí v USA. Ve svém nejznámějším románu Gatsby vypráví příběh velké lásky, oslnivého společenskéh…

Obrázek podcastu Hotel Pastis

Hotel Pastis

Romantický příběh s kriminální zápletkou plný humoru i napětí. Simon Shaw, šéf dobře prosperující londýnské reklamní agentury, se vydá na dlouho odkládanou dovolenou do slunné Francie. Potřebuje nabrat síly po nedávném rozvodu, věčných tahanicích s chamtivou exmanželkou…

Obrázek podcastu Hořící přízraky

Hořící přízraky

Paedwankové ovládli Gordonovu zemi a zřídili si v ní stálou základnu. Vnikli do Orcigardu, zničili Sršní hnízdo a odvlekli hraničáře z Hořké Vody. Co udělají příště? Obyvatelé Pohraničí už vědí, že jim hrozí smrtelné nebezpečí. Lidé, elfové, skřeti i všemožní míšenci mu…

Obrázek podcastu Pan Romantik

Pan Romantik

Paul Riley je mužem vašich snů. Nebo alespoň bude… za odměnu. Paul Riley je, stejně jako jeho alter ego Pan Romantik, trošku jiný společník. Žádný sex, jen dokonalé schůzky, kvůli kterým stojí za to i zemřít… Chcete miliardáře, zlobivého kluka se zlatým srdcem nebo sex…

Obrázek podcastu Olivovník

Olivovník

Pred vyše dvadsiatimi rokmi strávila baletka Helena čarovné prázdniny na Cypre, kde mal jej krstný otec Angus prekrásnu vilu, a prežila tam aj prvú lásku. Po Angusovej smrti vilu zdedila a teraz sa s rodinou a priateľmi vracia na ostrov. Helena dúfa, že tu spoločne strá…

Obrázek podcastu Pohřbená pravda

Pohřbená pravda

Nález starých kosterních ostatků na pomezí dvou policejních okrsků postaví inspektorku Kim Stoneovou nejen před nový případ, ale také před neobvyklou výzvu – spolupracovat s bývalým parťákem, s nímž se nerozešla právě v dobrém. Podrobný průzkum hrobu odhalí, že těl tu l…

Obrázek podcastu Mrazivé vyhlídky

Mrazivé vyhlídky

Blíží se Vánoce a na městečko Lost Creek se snášejí sněhové vločky. V autosedačce potichu pláče tříletý chlapeček. Jeho matka, studená jako led, leží zhroucená na volantu. O pár dnů později je nalezena další mrtvá matka s přeživším dítětem. Detektiv Madison Harperová bě…

Obrázek podcastu Svatba protikladů

Svatba protikladů

Slovem vedená tantrická meditace je inspirací pro jednotlivce i páry, je podivuhodným rituálem, procesem niterné alchymie a tvořivosti. S pomocí dechu a vizualizace vyrovnáváme energii muže a ženy uvnitř nás. Tak léčíme a harmonizujeme své partnerské vztahy a milostný ž…

Obrázek podcastu Francúzština pre začiatočníkov A1-A2

Francúzština pre začiatočníkov A1-A2

Ďakujeme za váš záujem o kurz Francúzština-slovná zásoba A1_A2. Kurz je určený pre úplných a falošných začiatočníkov, takže ak sa už nejaký čas francúzštinu učíte a chcete si ju dôkladne zopakovať, je tento kurz určený práve pre vás. Kurz je založený na kontextovom učen…

Obrázek podcastu Catherine: princezna z Walesu

Catherine: princezna z Walesu

Kate Middleton se narodila a vyrostla v prostředí anglické střední třídy. Její život byl naprosto obyčejný – až do chvíle, kdy se na University of St. Andrews seznámila s princem Williamem. O deset let později se konala královská svatba. Jak Kate ovlivnil neutuchající z…

Obrázek podcastu Chystáte se udělat strašnou chybu!

Chystáte se udělat strašnou chybu!

Všichni děláme rozhodnutí. Denně, každou hodinu, každou minutu. Tak často, že si to ani neuvědomujeme. Přesto i ti nejchytřejší a nejzkušenější z nás chybují, občas dokonce často a předvídatelně. A to vše proto, že jsme v pasti svých nevědomých kognitivních procesů – na…

Obrázek podcastu Chata ve Švýcarsku

Chata ve Švýcarsku

Zabalte si kufry a vypravte se k zasněženým vrcholkům švýcarských Alp. Mina věří, že šálek horké čokolády dokáže vyřešit všechny trable. A právě to teď potřebuje. Má za sebou pořádný trapas – její poslední milostná eskapáda se stala hitem internetu. S jasným cílem dát s…

Obrázek podcastu Případy soudce Ti. Jak zpracovat podezřelého a kachnu na medu

Případy soudce Ti. Jak zpracovat podezřelého a kachnu na medu

Když krásná konkubína dovozce západních koberců zmizí ze svého příbytku, kde ve vší diskrétnosti přijímala milence, soudci Ti je jasné, že ji stihnul tragický osud. Na seznamu podezřelých figurují tři muži, kteří se navzájem neznají. Soudce Ti doufá, že během cesty lodí…

Obrázek podcastu Vražedná naděje

Vražedná naděje

{'cs': 'Detektiv Madison Harperová se těší na Den díkůvzdání, který po letech strávených ve vězení konečně zase oslaví se svým synem. Ale ani jí, ani městečku Lost Creek není poklidný sváteční den dopřán. V domě na okraji města je totiž bez známek života nalezena Terri …

Obrázek podcastu Pan Garcia

Pan Garcia

"Byl nádherný, starší a tajemný. Věděla jsem, že máme problém, hned jak se naše oči setkaly. Seznámili jsme se v kavárně můj první den v práci. Usmál se, já uvnitř roztála... pak ochutnal moji kávu a vyhodil ji. Znovu, další den a další. Tu kávu fakt nesnášel, a přesto …

Obrázek podcastu Prázdniny Billa Madlafouska

Prázdniny Billa Madlafouska

„Ahoj. Já teda nevím, jak vy, ale já mám z celý školy nejvíc nejradši prázdniny. Ty letní, protože jsou nejdelší a člověk si může dělat všechno, co chce a na co kvůli škole a učení během roku neměl čas.“ Poznáváte? Ano, nezaměnitelný styl Billa Madlafouska!

Obrázek podcastu Sńilex a Derik

Sńilex a Derik

Plejády. Souhvězdí bohyně lovu a Měsíce. Přemýšleli jste někdy o jeho původu? Mytický příběh se datuje do dávné minulosti a pojednává o jedné malé zelenavé bytosti, která musí porazit zákeřnou a sílící temnotu Peruviel. K tomu bude zapotřebí se naučit spoustu kouzel, sp…

Obrázek podcastu Šesté dítě

Šesté dítě

„Otče, odpusť mi.“ Tato tři slova vyvolávají v detektivu Samu Porterovi dávno vytěsněné nepříjemné vzpomínky. Pro Ansona Bishopa naopak představují jediné pojítko mezi jeho dětstvím a současností. A také podnět k tomu, aby konečně vyjevil pravdu, která zůstala dlouhou ř…

Obrázek podcastu Hora Duchů

Hora Duchů

Ani všechny krásy Tasmánie vám nevyženou z hlavy Hladového dědka… Když se v divočině tasmánských hor ztratí během výletu čtveřice náctiletých školaček, mají obyvatelé městečka Limestone Creek pocit děsivého déjà vu, neboť k podobné události tu došlo už v roce 1985. Práv…

Obrázek podcastu Never jej ani slovo

Never jej ani slovo

NEW YORK TIMES BESTSELLER Neprehliadnuteľný psychologický triler od autorky bestsellerov New York Times Lisy Jewellovej sleduje ženu, ktorá sa ocitne v centre pozornosti vlastného podcastu o skutočných zločinoch. Úspešná novinárka a autorka podcastov Alix Summerová os…

Obrázek podcastu Druhá šance

Druhá šance

Svého otce jsem pochoval v Coloradu – bok po boku s jeho elitním týmem hasičů. O deset let později jsem se vydal v jeho stopách. Se svým bratrem bojujeme s požáry na Aljašce. Zažil jsem už ledacos, ale nic mě nedokáže tak rozpálit jako moje nejlepší kamarádka Avery Clai…