Obrázek podcastu Úsměvy Karla Konráda

Audiokniha Úsměvy Karla Konráda

Délka:

1 hod 17 min

Čte:

Miloš Kopecký

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Pan Masters

Pan Masters

Je mocný, charismatický, sexy a je to můj šéf – vražedná kombinace. Uspokojení z práce najednou získalo zcela nový rozměr. Když jsem si ve svém životopise vymýšlela, nenapadlo mě, že na tom bude záležet. Zamilovalo by si mě přece každé dítě, práci chůvy mám od přírody v…

Obrázek podcastu Polština pro mírně pokročilé B1 - část 1

Polština pro mírně pokročilé B1 - část 1

Děkujeme za zájem o polechový kurz Polštiny pro mírně pokročilé B1_první část. Kurz je určen pro mírně až středně, takže pro jeho nejlepší využití byste měli mít za sebou jeden až dva roky výuky polštiny a osvojené její základy. Kurz je založen na kontextovém učení, to …

Obrázek podcastu Mrtvá šelma

Mrtvá šelma

Mrtvá šelma, první ze série detektivních případů Souřadnice zločinu, se odehrává v Táboře. Zmizení renomovaného profesora uvede do pohybu nejen policejní vyšetřování, ale také svede dohromady nesourodou dvojici, která se pouští do pátrání na vlastní pěst. Muzejní kuráto…

Obrázek podcastu AudioDiktáty pro 3. ročník

AudioDiktáty pro 3. ročník

Sada 20 audiodiktátů zaměřených na nejdůležitější pravopisné učivo 3. ročníku. Děti si krok za krokem procvičí vyjmenovaná slova po B, L, M, P, S, V a Z i jejich použití v běžných větách. Nechybí ani souhrnné opakovací diktáty, které pomáhají upevnit získané znalosti a …

Obrázek podcastu Podivný případ doktora Jekylla a pana Hyda

Podivný případ doktora Jekylla a pana Hyda

Rozhlasová nahrávka z roku 1994 Podivný případ doktora Jekylla a pana Hyda je hororový příběh o dvou protikladných tvářích lidského charakteru ztělesněných dobrým doktorem Jekyllem a zlým panem Hydem. Pohledný Dr. Jekyll, vynikající vědec uznávaný celou vědeckou komuni…

Obrázek podcastu Paní Bovaryová (hra)

Paní Bovaryová (hra)

Rozhlasové zpracování slavného románového příběhu ženy, která se marně pokouší naplnit svůj sen o ideální lásce. Flaubertova románová prvotina se nakonec stala také jeho neznámějším a nejúspěšnějším dílem, mnohokrát byla adaptována pro filmové plátno i divadelní jeviště…

Obrázek podcastu Bretaňský příliv

Bretaňský příliv

Pátý případ pro komisaře Dupina, milovníka tučňáků a kofeinu, rodilého Pařížana za trest přeloženého do Bretaně – na konec světa. Zrovna v den keltského slunovratu stojí komisař Dupin až po kotníky v rybích odpadcích. V aukční hale v Douarnenezu leží mrtvé tělo mladé ry…

Obrázek podcastu Maigretův první případ

Maigretův první případ

Dnes je komisař znepokojen. Kdo ví, jestli by mu nebylo milejší, kdyby se v pravou chvíli Maigret nesklonil a neztlumil tak ten úder? Jak u čerta tenhle začátečník mohl odhalit všechno to, co odhalil? Každý začátek je těžký. Píše se rok 1913 a šestadvacetiletý Maigret t…

Obrázek podcastu Pozvedněte svou hru

Pozvedněte svou hru

Jdi úspěchu naproti, sám od sebe nepřijde. Výkonnostní kouč, řečník a autor Alan Stein Jr. vám poradí, jak zvýšit svou produktivitu a dosáhnout všech cílů, které jste si vytyčili. Naučte se metody a strategie, které používají elitní hráči a týmy k dosažení světové úrovn…

Obrázek podcastu Veci ktoré v nás ostanú navždy

Veci ktoré v nás ostanú navždy

Bradatý zlý chlapec Knox si rád užíva život presne tak ako svojuj kávu: osamote. Teda ak nerátate jeho baseta Waylona. Knox neznáša drámu a nepoľaví, ani keď sa k nemu dostaví v podobe zúfalej nevesty, ktorá ušla spred oltára. Naomi práve utiekla z vlastnej svadby, no z…

Obrázek podcastu Adept

Adept

Audiokniha Adept, kterou napsal Adam Przechrzta, je první díl série Materia Prima. Detektivní fantasy s rychlým spádem a s pořádnou dávkou akce! Začátek dvacátého století, Varšava. Uprostřed města se objevila enkláva a její rozrůstání může zastavit jen zeď protkaná stří…

Obrázek podcastu Devadesátka pokračuje

Devadesátka pokračuje

Letní tábor skončil a Devadesátka se vrací ke svojí běžné činnosti. Jenže mezi členy se vkrádá špatná nálada, a po jednom sporu dokonce několik chlapců oddíl opustí. Tak dojde k tomu, že vůdcem Lišek se stane Mirek Trojan, který nyní patří mezi nejvěrnější členy Devades…

Obrázek podcastu Kanálníčci zachraňují svět

Kanálníčci zachraňují svět

Kanálníčci tentokrát vyrážejí zachránit svět. A co že se to vlastně přihodilo? Paní Bída, která jindy trousí neštěstí, kudy chodí, ztratila svou tašku plnou smůly. Bez ní má teď pořád dobrou náladu a směje se jak smyslů zbavená, což se ostatním moc nelíbí – vždyť straši…

Obrázek podcastu Doktorova žena

Doktorova žena

Můj manžel je lékař. Je chytrý a okouzlující a všichni mu věří. Kromě mě. Navenek to vypadá, že mám všechno – dokonalé manželství, dokonalého manžela, dokonalý život. Ale to zdaleka není pravda. Doktor Drew Devlin není tak úctyhodná postava, za jakou se vydává. Důvodem,…

Obrázek podcastu Nemali by sme

Nemali by sme

Medzi láskou a nenávisťou je veľmi tenká hranica, ktorú by sme nemali prekročiť. Hej, nemali by sme… Ale balansovať nad priepasťou je niekedy také zábavné! Bennett Fox mi do života vstúpil v jedno nepríjemné pondelkové ráno. Meškala som v prvý deň do práce – do novej pr…

Obrázek podcastu Spát v moři hvězd - Kniha II.

Spát v moři hvězd - Kniha II.

Xenobioložka Kira Navárezová na průzkumné misi objevila mimozemský organismus a celý život se jí obrátil vzhůru nohama. Měkké ostří – jak organismus pojmenovala – ukrývá řadu děsivých tajemství. Poté, co se Kiře a jejím přátelům nepodaří najít mystický artefakt pro boj …

Obrázek podcastu Narozeninový příběh pejska a kočičky

Narozeninový příběh pejska a kočičky

V této knížce se čtenáři dozví, jak to dopadlo, když se pejsek s kočičkou rozhodli oslavit narozeniny nejen své, ale i pana Bobra. Nastaly velké přípravy: připraví dort, vyzdobí domeček, přichystají pohoštění, a to všechno si udělají pěkně po svém. Dozvíte se také, jak …

Obrázek podcastu Caligo

Caligo

Zem sa stáva neobývateľnou. Ignorantské správanie ľudí ju priviedlo na pokraj existencie a zdá sa, že cesta späť je nemožná. Veľká skupina ľudí sa chystá Zem opustiť a začať nový život na planéte SOLU. Posledná generácia dospievajúcich, ktorí sa narodili už ako Vigilovi…

Obrázek podcastu Chrám Matky Boží v Paříži

Chrám Matky Boží v Paříži

Tragický příběh znetvořeného Quasimoda a krásné Esmeraldy z pera známého románu francouzského klasika Victora Huga. Četba na pokračovánív režii Hany Kofránkové. Čte Petr Kostka.

Obrázek podcastu Příběh slavné rytířky Leopoldy z Blanice u Bavorova

Příběh slavné rytířky Leopoldy z Blanice u Bavorova

Leopolda je obyčejné děvče ze statku. Stará se o zvířata a domácnost, jenže krmit slepice a prát prádlo ji tak docela nebaví. Sní totiž o tom, že bude bojovat v důležitých bitvách a válkách a zachraňovat zakleté prince a princezny. Chce ve svém životě jediné - stát se r…

Obrázek podcastu Podvod zlatého faraona

Podvod zlatého faraona

Nález starého deníku v domě mladé Egypťanky s českými kořeny spustí v Káhiře nebývalý povyk. Lidé se ztrácejí za zvláštních okolností a někdo má enormní zájem na tom, aby si mladá žena deník svého pradědečka – českého milovníka archeologie Eduarda – nikdy nepřečetla. Ja…

Obrázek podcastu Gorila a já

Gorila a já

Jonna žije v dětském domově jménem Vratič. Ředitelka ji ale nemá příliš v lásce a tak ji jednoho dne ochotně předá k adopci děsivé Gorile, která do domova přijela v otlučeném Volvu. Gorila žije na skládce a živí se prodejem šrotu. Jonna se nejprve Gorily bojí (myslí si …

Obrázek podcastu Černá ozvěna

Černá ozvěna

{'cs': 'Mrtvý muž nalezený u odpadní výpusti Mulhollandské přehrady je pro detektiva Harryho Bosche mnohem více než jen další položkou do statistiky obětí trestných činů – s Billym Meadowsem sloužil ve válce ve Vietnamu u tzv. tunelových krys. Společně si prošli peklem,…

Obrázek podcastu Oběť 2117

Oběť 2117

Na břehu Středozemního moře je nalezeno tělo uprchlíka, kterého noviny označily jako „Oběť 2117“. Smrt neznámého muže vyvolá sled nečekaných událostí, jež Asada přivedou na pokraj zhroucení. Musí nejen čelit démonům z minulosti, vyvolaným články španělského novináře, al…

Obrázek podcastu Angličtina - slovíčka pro pokročilé C1-C2

Angličtina - slovíčka pro pokročilé C1-C2

Před sebou máte poslechový kurz Angličtina - slovíčka C1/C2. Kurz je určen pro pokročilé uživatele., kteří běžně komunikují a chtějí si rozšířit slovní zásobu. Kurz je založen na kontextovém učení, to znamená, že se nebudete učit jen slovíčka, ale i věty, ve kterých můž…