Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Uplakaná jeseň

Audiokniha Uplakaná jeseň

Délka:

9 hod 50 min

Čte:

Juraj Smutný

Vydavatel:

Publixing

Jazyk:

Slovensky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Suchý: Nahá a další povídky

Suchý: Nahá a další povídky

Umělecký rozmach Jiřího Suchého je porovnatelný s renesančními mistry - grafik, scénograf, kostýmní návrhář, textař, hudebník, dramatik, prozaik, básník, zpěvák, herec, režisér, ředitel…Audiokniha jeho povídek patří tedy k oné řadě publikovaných Suchého prací, čítající

Obrázek podcastu Warren XIII. a prokleté třináctiny

Warren XIII. a prokleté třináctiny

Vítejte v Hotelu Warren, který se proměnil v obří loď a vyplul na širé moře! Poslední, strhující a dobrodružná plavba je tady. Ale klidně můžete zůstat v pohodlí svého pokoje. Velkolepý hotel Warren se totiž stejně čile dokáže pohybovat po lese i plout po vodě. A tak s

Obrázek podcastu Padrino Krejčíř - Gangster

Padrino Krejčíř - Gangster

Příznivci Jaroslava Kmenty se v této audioknize dozvědí o vyšetřování zločineckých aktivit Radovana Krejčíře. Tento titul vrátí posluchače na začátek kariéry Krejčíře do devadesátých let a na přelom tisíciletí. Posluchači se dozví, jak Krejčíř začínal, jaké podvody plán

Obrázek podcastu Babylon neboli Nutnost násilí

Babylon neboli Nutnost násilí

Básník pobíhá nespoutaně po louce. Překladatel je nucen tančit v okovech – a přece má ohromnou moc. Chlapce z čínského Kantonu potkalo štěstí v neštěstí. O nejbližší příbuzné ho sice připravila cholera, ale před smrtí v bídě ho uchrání britský profesor Lovell. Předloží

Obrázek podcastu Tenkrát v Hollywoodu

Tenkrát v Hollywoodu

Hollywood 1969. Kéž byste tam byli taky! Dlouho očekávaná románová prvotina kultovního režiséra – detailnější, sexy, a krvavější lite-rární variace na stejnojmenný oscarový velkofilm. Proslulý americký režisér vychází ze svého posledního filmu a ve stejnojmenné knize s

Obrázek podcastu Valentýnka na Šumavě

Valentýnka na Šumavě

Valentýnka s Aničkou a se společnou kamarádkou Zuzkou vyrážejí na Šumavu, kde hodlají strávit prodloužené podzimní prázdniny. Spolu s babičkami a peruánským naháčem Hugem poznávají krásnou i drsnou přírodu, která ukrývá nejedno tajemství – a také pověsti o močálech a bl

Obrázek podcastu Král pýchy

Král pýchy

Rezervovaný Kai Young si nehodlá pustit k tělu ani náznak chaosu, který Isabella Valencia dokonale ztělesňuje. V době, kdy je v sázce osud mediálního impéria, si miliardářský dědic nemůže dovolit žádné rozptýlení. Ani on sám není Isabellin typ – a jeho členství v exkluz

Obrázek podcastu Worldrunner: Štvanci

Worldrunner: Štvanci

"Worldrunner #2 Může tým poskládaný z úhlavních nepřátel a rivalů fungovat a dokonce zvítězit? To se Tim a jeho přátelé (i nepřátelé) brzy dozvědí. Postoupili totiž do finálového kola největšího runnerského závodu kolem celého světa, který se vysílá živě a jehož hlavní

Obrázek podcastu Můj mladší bratr

Můj mladší bratr

Marek žije typickým životem studenta v osmdesátkovém Československu. Chodí na přednášky, mejdany a povinná vojenská cvičení a vytrvale usiluje o krásnou a nedostupnou Annu. Jenže ta má jiné starosti. Aktivně se zapojila do šíření petice Augustina Navrátila za nábožensko

Obrázek podcastu Mumínci: Tatínek a moře

Mumínci: Tatínek a moře

Jaké taje ukrývá „opuštěný ostrov“? Změna je život. Rodina mumínků se nalodila a přestěhovala do nového domova: na ostrov, který zmáhají vichry a vlnobití. Tatínek by se tu ze srdce rád stal strážcem majáku a poznal veškeré jeho záhady, ale protože nesvede rozsvítit sig

Obrázek podcastu Druhá šance

Druhá šance

Svého otce jsem pochoval v Coloradu – bok po boku s jeho elitním týmem hasičů. O deset let později jsem se vydal v jeho stopách. Se svým bratrem bojujeme s požáry na Aljašce. Zažil jsem už ledacos, ale nic mě nedokáže tak rozpálit jako moje nejlepší kamarádka Avery Clai

Obrázek podcastu Já vs. Mozek: Taky vás vaše hlava nenechá spát?

Já vs. Mozek: Taky vás vaše hlava nenechá spát?

Ahoj! Tady Hayley Morris, vášnivá přemýšlivka. Mojí životní misí je jednou provždy dokázat, že JSTE NORMÁLNÍ. I pokud vedete imaginární hádky ve sprše nebo nevíte, jak se chovat, když k vám přijde instalatér. Většinu života jsem strávila tím, že jsem říkala a dělala tra

Obrázek podcastu Růže sama

Růže sama

Teprve v dalekém Japonsku vykvetl z francouzské růže květ… V životě pařížské botaničky Rose chyběl otec tak dlouho, že ze svého srdce jeho a vlastně i všechny ostatní muže vytěsnila. Když ale obdrží zprávu, že tento zámožný japonský obchodník se současným uměním zemřel

Obrázek podcastu Vládcové ostatků I.

Vládcové ostatků I.

Další příběhy Martina ze Stvolna, odehrávající se v polovině 14. století, zavedou českého rytíře a obchodníka s ostatky svatých opět za hranice Českého království. Když Karel IV. potvrdí jeho sňatek s bývalou manželkou třeboňského kata Johankou, Martin ze Stvolna se pro

Obrázek podcastu Česká umělecká próza

Česká umělecká próza

Z komentáře k původnímu LP albu DV 15163 Česká umělecká próza vydanému Supraphonem v roce 1963 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: Druhý výběr umělecké prózy, druhá část ve školní řadě GK obsahuje jednak kratší literární útvary (povídky a pověst), jednak výňatky z de

Obrázek podcastu Hodinky od Ašera

Hodinky od Ašera

Co trápí dnešní třicátníky? Přemíra stresu, pocit osamění, nebo jen to, že si nemohou dovolit hodinky Hublot? Karla a Helenu spojí jedno letní odpoledne náhoda. Přestože pokračují každý svojí cestou, osud je svede zpátky k sobě. Touží po rodině, zázemí a smysluplné prác

Obrázek podcastu Dědictví zkázy

Dědictví zkázy

Situace v Praze se vymkla z rukou. Řád vyjimečně nadaných českých vlastenců musel město opustit. Trhlinu do jiných dimenzí se nepodařilo uzavřít a nezvaní návštěvníci se dál hrnou do pražských ulic a ničí celé město. Mimo všech těch bohů, polobohů a mýtických kreatur oh

Obrázek podcastu Vánoce s Františkem Nepilem

Vánoce s Františkem Nepilem

Výběr povídek Františka Nepila s vánoční tematikou (od Adventu až po Silvestr) z knih Dobré a ještě lepší jitro, Dobrou a ještě lepší neděli, Dobrá a ještě lepší jitra a Hledání radosti. Výběr připravil a dramaturgicky sestavil sám autor, a poté se samozřejmě osobně d

Obrázek podcastu Bulbem záchranáře

Bulbem záchranáře

To máte: krvácení, úraz hlavy, pád z výšky, mrtvice, epilepsie, tonutí, dopravní nehoda, zlomenina dlouhé kosti, otrava, popálenina... Pořád se něco děje! A právě vy můžete být náhle u toho a až to přijde, jakým člověkem chcete být? Samozřejmě tím, který zachrání život!

Obrázek podcastu Kramařík, Nečas: Čertovská pohádka

Kramařík, Nečas: Čertovská pohádka

Jakpak to asi vypadá v pekle, když čerti špatně topí a špatně vaří a provinilcům jako je pyšná princezna a rychtář, ale i samotnému Luciferovi, je zima a všichni mají hlad? Za trest pošle Lucifer čerty Marbulína a Bertulínka se zvláštním posláním do světa mezi lidi - mu

Obrázek podcastu BASIL – Valašský vojvoda

BASIL – Valašský vojvoda

Legendární stvořitel mnoha fantasy hrdinů, Miroslav Žamboch, nepřestává překvapovat. Po všech fantastických hrdinech vytáhne na světlo světa obyčejnýho chlapa z Moravy. A pište si, že to není jen tak nějakej obyčejnej chlap. Protože tohle je… Basil! První polovina třin

Obrázek podcastu Ticho v soudní síni!

Ticho v soudní síni!

Příběh na motivy povídek Antona Pavloviče Čechova vás zavede do soudní síně k případům, kde se skrze vyhrocené groteskní situace odhalují povahy, vztahy i společenské nešvary. A protože navzdory plynutí času se základní lidské přednosti ani zlozvyky nemění, zůstává Čech

Obrázek podcastu Soudničky

Soudničky

Soudnička byl kdysi čtenáři vyhledávaný novinářský žánr a mezi jeho výsostné autory patřili např. Karel Poláček, František Němec nebo Rudolf Těsnohlídek. Náš výběr představuje deset soudniček Karla Poláčka. Čtou: Boris Rösner a Josef Somr.

Obrázek podcastu Jak se hladí duše

Jak se hladí duše

Autorská četba z knihy Jak se hladí duše (2020), souborů drobných textů a básní oblíbeného spisovatele a moderátora Františka Novotného, jako např. Studánky v srdci, Chvála otázek, Jak číst myšlenky, O hradech z písku, Jak jsem ani tentokrát neporazil Františka Nepila,

Obrázek podcastu Hrad ve Skotsku

Hrad ve Skotsku

Na Skotskou vysočinu se pomalu snášejí první sněhové vločky a předvánoční závod s časem začíná. Izzy se ani nesnilo, že zdědí skutečný hrad. A teď je z ní hradní paní s velkými plány a mizivou hotovostí. Střechou sice stále ještě zatéká, ale počet obyvatel hradu nečekan