Obrázek podcastu Umrlčí tanec

Audiokniha Umrlčí tanec

Délka:

12 hod 17 min

Čte:

Vojtěch Hamerský

Vydavatel:

Čti mi

Jazyk:

Česky

Žánr:

Fantasy

,

Sci-Fi

Obrázek podcastu Aleš & spol.

Aleš & spol.

{'cs': 'Bez (darebáckého) spojení není velení. Zvlášť když raubíři nevědí, kde zlobit dřív!\nZa vším hledej ženu – a klidně i na základce. Nová spolužačka Růženka totiž není žádné ořezávátko a zvládne nerozlučnou partu kolem Boříka & spol. přesvědčit, že i jejich lumpár…

Obrázek podcastu Román pro pitomce

Román pro pitomce

Johanes, Dolores, otec, matka a Ostrava. Román o bolavém a nepatřičném dospívání a hledání vlastní cesty. Ale možná je v něm i přiměřená dávka parodie a určitě kus černého humoru okořeněného vtipnou ironií. Odvážně vkročil na literární scénu další nositel jména Balabá…

Obrázek podcastu Všechny cesty vedou do Santiaga

Všechny cesty vedou do Santiaga

Pouť do Santiaga mi v osmnácti letech změnila život a já si slíbil jednu věc: až se budu potřebovat s něčím vyrovnat, vydám se na camino znovu. Teď nastal ten čas. Náš vlak zastavil na nádraží ve francouzském Saint Jean Pied de Port a já vystupuji ven v obklopení poutní…

Obrázek podcastu Silnější než smrt

Silnější než smrt

Dramatická rekonstrukce příběhu čs.horolezecké expedice v Peru 31.5.1970.Jedenatřicátého května 1970 postihlo Peru silné zemětřesení, při kterém zahynulo přibližně 75 tisíc lidí. Několik měst a vesnic bylo srovnáno se zemí. V osudný den stanovala na úpatí hory Huascarán…

Obrázek podcastu Odvaha

Odvaha

Je odvaha říct ano, nebo je odvaha říct ne? Mladá Židovka Ada si svůj život po válce představovala jinak. Byla nucena odejít z vysněné školy, stará se o nemocnou matku a zjišťuje, že komunisté mají s jejím původem stejný problém, jako měli nacisté. Když se jí naskytne p…

Obrázek podcastu Schůzka se smrtí

Schůzka se smrtí

{'cs': 'Hercule Poirot v nelehké situaci: Rozluští případ do 24 hodin? Jako vždy však chce odhalit celou pravdu, nikoliv pouze pachatele...\n\nNámět na detektivní román Schůzka se smrtí získala Agatha Christie při cestách se svým mužem, archeologem Mallowanem, který pro…

Obrázek podcastu Život víry 2019/5

Život víry 2019/5

Život víry 2019/5 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čte Kateřina Hodecová. Z obsahu čísla: * téma: Vztah s Neviditelným - Jako křesťané víme, že bychom měli trávit čas při modlitbě a čtení Bible. Ale co když nás to nebaví? Jak číst …

Obrázek podcastu Přítelkyně z domu smutku

Přítelkyně z domu smutku

Příběh se odehrává na konci světa, ve světě zabsolutizovaného násilí, a já po napsání knihy zjistila, že snad žádné jiné prostředí není tak velkou autorskou příležitostí. Nikde jinde bych se nesetkala s lidmi tak rozdílnými, a současně tak otevřenými. Má hlavní autorská…

Obrázek podcastu Buď v pogodě

Buď v pogodě

Audioknihu čte Sandra Pogodová a Jan Kanyza Mám intenzivní pocit, že zatímco jiní stáli před narozením frontu na chytrost a šikovnost, já jsem se omylem zatoulala ke stánku, kde rozdávali nemotornost a nepoučitelnost. Můj život je plný karambolů a neskutečně skutečných …

Obrázek podcastu Ten kouř kolem tebe

Ten kouř kolem tebe

Na Aljašce právě vrcholí zlatá horečka, které podlehly tisíce mužů. Jsou mezi nimi i Chris, zvaný také Kid nebo Smoke, a Shorty. A byl mezi nimi i Jack London, který své zážitky a zkušenosti z pobytu na drsném severu zúročil v nejedné své knize. A právě podle jeho povíd…

Obrázek podcastu Vinice ve Francii

Vinice ve Francii

Vychutnejte si pravé šampaňské a máslové croissanty podávané s proslulým francouzským šarmem. Hattie má zlomené srdce a cítí se mizerně. Když se jí naskytne příležitost pracovat dva měsíce na krásném sídle v oblasti Champagne, neváhá ani vteřinu a koupí letenky rychleji…

Obrázek podcastu Cesta – od punku ke svobodě

Cesta – od punku ke svobodě

Jak to vypadá, když se punkový bubeník rozhodne nepít, nekouřit a nedrogovat? Lukáš Vincour napsal autobiografickou knihu o tak trochu netradiční cestě člena několika úspěšných hudebních skupin. Nahlédnete do zákulisí kapel, se kterými se vypracoval od prvních koncertů …

Obrázek podcastu Mechovky a trilobiti

Mechovky a trilobiti

Odkud se u nás na souši vzaly všechny pozůstatky moře? Přeneste se jedním šplouchnutím do příběhů tak mokrých, že by si i vodník došel pro ručník. Převalí vás divoké dírkonoščí city, budete sdílet bratrství prakovbojů i stýskání profesora Křemene po zlaté éře písku.Obs…

Obrázek podcastu Myšlení, rychlé a pomalé

Myšlení, rychlé a pomalé

Opravdu jste si jisti, že se rozhodujete racionálně? Převratná a průkopnická kniha o fungování naší mysli od jednoho z největších a nejvlivnějších myslitelů současnosti - Daniela Kahnemana. Poslechněte si povídání o desítkách let autorových výzkumů, které navždy mění …

Obrázek podcastu Sobota: Holé a trapné dýchání

Sobota: Holé a trapné dýchání

Slavný herec a komik vypráví momentky z mozaiky svého života Populární herec a komik, proslulý svým absurdním humorem, je známý i jako autor zábavných textů. Píše celý život kratší literární útvary, které vyšly knižně a nyní je pod stejným názvem autor načetl (v tomto …

Obrázek podcastu Klbko zmijí

Klbko zmijí

Zatknúť a usvedčiť páchateľa trestného činu vraždy je ťažká práca aj pre odborníkov z oddelenia vrážd. Do cesty sa občas postaví nedostatok použiteľných stôp z miesta činu, neochota svedkov vypovedať, neochota svedčiť na súde, ďalšie nepredvídateľné okolnosti. Najhoršia…

Obrázek podcastu Kmotřička Smrt

Kmotřička Smrt

Další klasická česká pohádka s autorským rukopisem dramatika Františka Pavlíčka a v režii Jana Bergera.

Obrázek podcastu Já vs. Mozek: Taky vás vaše hlava nenechá spát?

Já vs. Mozek: Taky vás vaše hlava nenechá spát?

Ahoj! Tady Hayley Morris, vášnivá přemýšlivka. Mojí životní misí je jednou provždy dokázat, že JSTE NORMÁLNÍ. I pokud vedete imaginární hádky ve sprše nebo nevíte, jak se chovat, když k vám přijde instalatér. Většinu života jsem strávila tím, že jsem říkala a dělala tra…

Obrázek podcastu Pistolník

Pistolník

Úsměvná vyprávění o mužské statečnosti, cestování do dalekých krajů a návratech domů, o všem, co je možné nalézt na talíři, o betonování zahrady, o matce jabloní, o žebrajících tatranských medvědech nebo tom, jak se dá ztratit dítě – to vše v neopakovatelném podání spis…

Obrázek podcastu Sleva 30% - Počkám na Tebe

Sleva 30% - Počkám na Tebe

Na něco se vyplatí si počkat… Devatenáctiletá Avery Morganstenová nastupuje na malou univerzitu v Západní Virginii, tisíce kilometrů od domova. Domnívá se, že vzdálenost jí pomůže uniknout před tím, co se jí stalo na halloweenském večírku před pěti lety, kdy se její ž…

Obrázek podcastu Stanice Bazilišek

Stanice Bazilišek

Kapitán Honor Harringtonová se nevzdává První díl nové řady válečné SF. Kapitána Honor Harringtonovou z válečného loďstva Mantichorského království vmanévrují intriky do situace, kdy se starým vesmírným křižníkem musí odrazit útok nepřátel. První díl nové řady válečné s…

Obrázek podcastu Vrahova žena

Vrahova žena

DOKUD JE SMRT NEROZDĚLÍ… Před čtrnácti lety byl manžel Jessicy Yardleyové odsouzen za sérii brutálních vražd. Stálo ji spoustu úsilí si po tom všem se svou dcerou dát život zase dohromady a teď je uznávanou právničkou. Jenže když kdosi začne znovu zabíjet a provedením v…

Obrázek podcastu Liška

Liška

Nejnovější hit od legendy špionážní prózy Fredericka Forsytha je důkazem, že ani po letech neztratil nic ze svého spisovatelského umu! Do počítačových databází Pentagonu, americké Národní bezpečnostní agentury a CIA se dostal hacker. K velkému překvapení tajných služeb …

Obrázek podcastu Slzy zítřka

Slzy zítřka

Dokáže být člověk na Marsu lepší? Osm letmo provázaných povídek nabídne prostředí smyšlené alternativní budoucnosti. Dálky už nejsou nepřekonatelným limitem, cesta na Mars se zpomalovačem metabolismu netrvá běžným spojením déle než letní prázdniny. Bohatství a moc leží…

Obrázek podcastu Jak chutná moc

Jak chutná moc

Moc doslova rozkládá své nositele, působí hnilobně – ze vzpurného bojovníka oddaného pravdě se vyklube uzurpátor, jenž opustil mravní příkaz pravdivosti i prostý zdravý rozum. Rebelantský Mňačko, sám vždy jednající podle svého nejlepšího svědomí, líčí, jak při pohledu z…