Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Umění prostého života

Audiokniha Umění prostého života

Délka:

3 hod 23 min

Čte:

Ondřej Havlík

Vydavatel:

Jota

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu 11. Maďarština - cestovní konverzace

11. Maďarština - cestovní konverzace

11. díl z jedinečné řady 24 audio konverzací, sloužící jako vynikající pomůcka pro turisty i profesionální pracovníky. Obsahuje 32 témat k snadnému dorozumnění, více než 500 konverzačních obratů s výslovností, samostudium formou poslechu a opakování.

Obrázek podcastu Znamení padlých

Znamení padlých

Mezi lidmi zuří válka, to nejhorší však teprve přijde Dva národy – jeden nekončící svár. Po deseti letech křehkého míru se rozhořel nový konflikt a nemilosrdně zasáhl do životů všech lidí. Styr a a Lišja se snaží odhalit viníky strašlivých jatek, každý z nich však z jin

Obrázek podcastu Učedník kouzelníka Čáryfuka

Učedník kouzelníka Čáryfuka

Mnoha generacemi oblíbený pohádkový příběh Učedník kouzelníka Čáryfuka spisovatele Antonína Zhoře. Kouzelník Čáryfuk byl skutečným mistrem, a tak se jednou rozhodl, že přijme učedníka. Jak si šikovný Bonifác poradí se zákeřnou bandou lupičů nebo rytířem Frydlínem?Hrají:

Obrázek podcastu Zmizet

Zmizet

Tři příběhy vyprávěné z pohledu dětí, které se snaží vyrovnat s osamělostí, nepochopením a neuspořádanými rodinnými poměry. První se zaměřuje na křehkého a posléze i hendikepovaného Kubíka, který trpí nezájmem otce a šikanováním staršího bratra. Drobné šarvátky bují i m

Obrázek podcastu ...Mluviti stříbro - Věra Galatíková - Usebraná láska

...Mluviti stříbro - Věra Galatíková - Usebraná láska

V sérii "Mluviti stříbro… " slavné osobnosti českého kulturního dění hovoří o sobě a svých přátelích, ev. čtou slavná knižní díla. O svých kořenech, obavách o to nejcennější a o smyslu svého života vyprávěla přední česká herečka Věra Galatíková v citovém rozhovoru se sp

Obrázek podcastu Bylinkové pohádky

Bylinkové pohádky

Deset originálních příběhů, které ne přímo na sebe navazují. Hlavními postavami je princezna Justýnka z Květinového království a princ Narian ze Solného království, kteří vás zavedou do říše bylinek a jejich zázračných účinků. Každý z nich zažívá od dětství až do dospěl

Obrázek podcastu Svěrák: Radovanovy radovánky

Svěrák: Radovanovy radovánky

Radovan se vlastně nejmenuje Radovan - původně je to zahradnický kluk Bohoušek. Ale má takovou zvláštnost, že se ze všeho raduje, a tak mu jeho rodiče říkají Radovan. Například se Radovan spálí o kopřivu, jiné dítě by začalo plakat, ale Radovan má radost z pupínků, kter

Obrázek podcastu PAX: Hůl prokletí, Grim přízrak

PAX: Hůl prokletí, Grim přízrak

Až se ozve tep času, vstoupí temnota. Bratři Alrik a Viggo přicházejí do městečka Mariefred, aby se stali členy nové pěstounské rodiny. Zdá se však, že kam vkročí, tam se dějí podivné věci. Jakoby se k životu se probouzely nadpřirozené bytosti. Možná jsou tu oba chlapci

Obrázek podcastu Podivné přátelství herce Jesenia

Podivné přátelství herce Jesenia

Dramatizovaná četba z psychologického románu Ivana Olbrachta: Podivné přátelství herce Jesenia. Pro rozhlas upravila Marie Syrovátková. V roce 1974 natočil Josef Červinka. Účinkují: Josef Patočka, Jiří Klem, Gabriela Vránová, František Němec, Jaroslav Cmíral, Ivan Gübe

Obrázek podcastu Jiné místo

Jiné místo

Monika s Oliverem chtějí uniknout ruchu velkoměsta, a tak zamíří na dovolenou do penzionu v Luhačovicích. Kde jinde prohloubit rodící se vztah než na tichém místě v obklopení lesů? Po příjezdu se rozhodnou prozkoumat okolí, a i když se schyluje k dešti a na krajinu padá

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše

Obrázek podcastu Toulky českou minulostí 1001-1050

Toulky českou minulostí 1001-1050

Milí přátelé, zveme Vás na procházku českou minulostí s poutavým výkladem o zásadních událostech českých dějin. Toulky českou minulostí, dnes už obsáhlé dílo rozdělené dle jednotlivých období, doplní nové vydání dílů 1001-1050.

Obrázek podcastu Hora v moři

Hora v moři

Co když první cizí inteligence, s níž se lidstvo střetne, nepřijde z hvězd, ale z mořských hlubin? Chobotnice jsou samotáři. Jejich dospělý život začíná osamělým oceánským bloumáním, dokud se neusadí v místech, kam je zanesl proud. Přestože se vyznačují vysokou intelige

Obrázek podcastu Pražský hřbitov

Pražský hřbitov

Lhát je tak snadné. Pohřbít někoho jen o málo těžší. Teď jde pouze o to, kdo dá víc. Cílené manipulace nejsou vynálezem současnosti. Už za časů Třetí francouzské republiky, která právě cupuje pověst židovského kapitána Dreyfuse, dožívá v Paříži senilní padělatel Simonin

Obrázek podcastu Zlaté kapradí (1979)

Zlaté kapradí (1979)

Poslechněte si pohádkový příběh Jana Drdy o prostém ovčákovi, který získá nejen čarovné kapradí, ale dokonce i přízeň lesní víly. A tomu se říká stěstí. Hrají: Miroslav Moravec, Gabriela Vránová, Eduard Cupák, Jiří Adamíra a další. V roce 1979 natočil režisér Jan Berger

Obrázek podcastu Kdo to psal, ten to čte

Kdo to psal, ten to čte

Ve svém humorném příběhu O požáru mlýna nám Zdeněk Svěrák ukazuje, jaké by to bylo, kdybychom všechna pořekadla brali doslovně. Ivan Martin Jirous nám ozřejmí, jak čilí a zároveň akční noční skřítci jsou. Václav Havel nám představí, kdo jsou pižďuchové. Další pohádky ná

Obrázek podcastu Vilda

Vilda

Hrdinou můžeš být, i když se soupeř osobně nedostaví. Spoléhej na české ručičky! Zázračný boxer Vilda Jakš, ranař z vesničky u Brna, se navzdory nevalnému školnímu prospěchu vypracoval v celebritu, s níž se v mladém Československu mohl měřit jen málokterý sportsmen. I z

Obrázek podcastu Stín kapradiny

Stín kapradiny

Pytláci Ruda Aksamit a Vašek Kala, kteří v panice zabijí hajného, se vydávají na útěk před spravedlností i před vlastním svědomím. Obklopeni lesem jsou nejprve opojeni volností, nezměrnou krásou a silou přírody, ale postupně je začnou pronásledovat výčitky a situace je

Obrázek podcastu Conan - Hodina draka

Conan - Hodina draka

Ohromná dávka odvahy a nezlomné síly. Klasická akční fantasy, která rozehrává nespoutaný příběh ze světa bez pravidel zkažené civi-lizace, líčí boj o království ukradeném zlým čarodějem. Strhující fantasy román od původního autora Conana, legendárního hrdiny meče a ma

Obrázek podcastu Vypravěč

Vypravěč

V příběhu malého Vítka Kříže a jeho bratra Jáchyma se ocitáme na Běstvinách, na místě jako stvořeném pro prastarou legendu, ve které se na konci zámecké zahrady hýbe obrovský kompost. Hluboko pod zemí prý žije červ, kterého je třeba krmit – radostí, strachem, výčitkami

Obrázek podcastu Stojí za riziko

Stojí za riziko

Žhavý románek s neznámým měl zůstat jednorázovým dobrodružstvím. Jenže když mi ho kamarádka představí jako svého strýce a slavného fotbalového trenéra, všechno se zkomplikuje. Útěk do jeho domu u jezera rozpoutá tajný vztah, který rychle přerůstá v něco hlubšího. Jenže

Obrázek podcastu Zvrácený osud

Zvrácený osud

Čarodějka Anarché má jediný úkol: udržovat magickou hranici, která chrání její vesnici před démony z lesa. Každý měsíc čerpá sílu z rituálu s nejlepším démonobijcem, který vyhraje turnaj a získá právo se s čarodějkou spojit během noci plné vášně. Anarché má všechno, jen

Obrázek podcastu Buďme blaženi

Buďme blaženi

Františku - kamaráde drahej. Kolikrát jsem ti už řekl, že neumím recitovat a že je mi to dokonce velmi protivné. Ale taky jsem ti mnohokrát řekl, jak mám rád tvoje básničky, tvoje verše a že si je častokrát čtu potichu, jen tak pro sebe. A teď jsem se drze pokusil ty kr

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 10 - Jaroslav Podliska 06.06.2014

100 statečných - Host č. 10 - Jaroslav Podliska 06.06.2014

Host J. Pokorného - J. Podliska (vedoucí archeolog.odd. Národního památkového ústavu)

Obrázek podcastu Haló, Jácíčku

Haló, Jácíčku

Příběhy a lesní dobrodružství malého zajíčka doprovázené písničkami čte Vlastimil Brodský.Daleko za městem rostl les a v tom lese, v suché růžové trávě, byl zaječí pelíšek. V něm bydlel malý hezký zajíček Jácíček se svou maminkou a tatínkem. Kamarádil se s Veverkou a sp