Audiokniha U Zlatého havrana

Němčina nejen do auta
{'cs': 'Poslouchejte a učte se cizí jazyky kdykoliv a kdekoliv! Nejen v autě, ale i při relaxaci můžete rozvíjet svou slovní zásobu němčiny. Díky různým typům cvičení se vaše znalosti při poslechu upevní a s využitím vzorových frází se naučíte vytvářet nová slovní spoje…

Liturgie svátostí
Křesťané mají sedm svátostí. Každá z nich reaguje na určitou situaci v našem životě. Jedná se o chvíle, kdy se zásadně měníme nebo pro něco rozhodneme. V úvodních částech seriálu se teolog František Kunetka věnuje ritualizaci životních událostí a vysvětluje, jak se je…

O dracích a sedmi
Trápí vás kašel, rýma nebo bolest hlavy? Žaludeční vředy, slabé srdce či diabetes? Bojíte se rakoviny? Každé známe nemoci vás zbaví RUDÝ ZÁZRAK™.* Schizofrenie je minulostí. Únava nepřijde ani po dvou dnech bez spánku. Alergie vám budou cizí. Stačí tři tabletky denně. R…

Trvalý záznam
Edward Snowden. Muž, ktorý odtajnil americký systém masového odpočúvania a sledovania verejnosti. Systém, ktorý sám pomáhal vybudovať. Dvadsaťdeväťročný Edward Snowden v roku 2013 šokoval svet, keď sa ako príslušník CIA a NSA rozišiel so svetom amerických tajných služie…

Tovarystvo zagubljenich rukavičok
Товариство загублених рукавичок - це історія про пошук своїх в чужому місті. Уявіть, одного разу Маленька Синя Рукавичка задивилась на вітрину книжкового магазину та загубилась. В пошуках Своєї Дівчинки вона зустрічає дивних та цілком знайомих міських мешканців, які зов…

Twisted Hate: Nenávist na ostří nože
Josh Chen nikdy nepotkal ženu, kterou by nedokázal okouzlit - až na Jules. Společenská a ambiciózní Jules se teď soustředí na jediné: složit advokátní zkoušky. To poslední, co potřebuje, je zaplést se s Joshem. Ale čím víc ho poznává, tím víc si uvědomuje, že v muži, kt…

U Masaryků
Anna Gašparíková - Horáková vystudovala dějiny na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy (1924-1928). V letech 1929-1936 pracovala jako soukromá archivářka Tomáše Garrigue Masaryka. Její vzpomínky z této doby vyšly knižně v roce 1995 pod názvem U Masarykovcov. Osmidílno…

All my dancing seasons
Humorous stories of “old bachelors” who, at balls, wine bars, on the street, and elsewhere, try—sometimes successfully, sometimes not—to get closer to the opposite sex. For some men, the pursuit of women gradually becomes a purpose, a pastime, and eventually even a spor…

Hovory o józe a mystice č. 12
Jak rozumět nedvojné filosofii, Rámagíta, Džňána gíta. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Matrix: božský zdroj
SVĚTOVÝ BESTSELLER Kvantová teorie potvrzuje šokující praxi – naše myšlenky mají moc změnit svět! Průkopník kvantové teorie, Max Planck, kdysi šokoval celý svět tvrzením, že existuje jakýsi zdroj, v němž se rodí úplně vše, co tvoří náš svět. Autor této knihy pátral více…

Malý tyran
Příčiny dětské panovačnosti aneb co vlastně děti potřebují? Paní Marplová v oboru psychologie pátrá po stopách a příčinách narušených vztahů mezi dětmi a jejich nejbližším okolím. Kniha Malý tyran se zrodila ze setkání s dětmi a jejich utrápenými rodiči a patří k bes…

Prázdniny Billa Madlafouska
„Ahoj. Já teda nevím, jak vy, ale já mám z celý školy nejvíc nejradši prázdniny. Ty letní, protože jsou nejdelší a člověk si může dělat všechno, co chce a na co kvůli škole a učení během roku neměl čas.“ Poznáváte? Ano, nezaměnitelný styl Billa Madlafouska!

Jógátky
Jóga je filozofický systém pocházející z Indie. Prastará moudrost a odkaz cizích kultur jsou aktuální i v dnešní době. Jógátky – pohádky na motivy eticko-morálního základu jógy – jsou určeny hloubavým rodičům a jejich dětem, kteří se chtějí na chvilku zastavit a zklidni…

Ted Bundy, vrah po mém boku
Kompletní portrét nejbrutálnějšího sériového vraha Ameriky. Kniha spisovatelky Ann Rule, Ted Bundy, vrah po mém boku, je naprosto jedinečná ve své ohromující intimitě a popírá stejně děsivě jako v době svého vzniku naši představu, že bychom přece samozřejmě poznali, kdy…

Proměna myšlení - Nová věda o víře, názoru a přesvědčování
Tahle kniha zkoumá, proč je tak těžké změnit názor a jaké transformační účinky to má, když se o změnu pokusíte a podaří se vám. Ne v průběhu staletí, ale během necelé jedné generace, necelé dekády, a někdy i během jediné konverzace. Dozvíme se, co děláme špatně, když ne…

Prečo mi to nikto nepovedal?
Ak zažívate ťažké obdobie, alebo si neviete dať rady so spracovaním niektorých emócií, klinická psychologička Julie Smith vám touto audioknihou môže zmeniť život. Vďaka nej zistíte, prečo sa cítite tak, ako sa cítite, a poradí vám, čo sa s tým dá robiť. Vlastná myseľ ná…

Objavte v sebe dobrého rodiča
V audioknihe Objavte v sebe dobrého rodiča sa psychologička Beky Kennedy podelí s poslucháčmi o svoju výchovnú filozofiu a ponúkne im mnoho užitočných a praktických stratégií, ktorých cieľom je blaho rodiča a súčasne blaho dieťaťa. Autorka zároveň ponúka riešenia konkré…

Chvála pohybu
Před lety vydal Miroslav Horníček úspěšnou knihu Chvála pohybu. Později se stejnojmenným pořadem neméně úspěšně projezdil celou republiku a nyní držíte v ruce CD opět se stejným názvem –Chvála pohybu. Vlastním osobitým projevem se autor svěřuje se svými problémy, postře…

1001 myšlenek: Politika a společnost
Myšlenky a pojmy z oblasti politiky a společenského dění, nad kterými stojí za to uvažovat Víte, jaký je rozdíl mezi fairtrade a equitrade? Nebo na jakých principech funguje terorismus? Co se vám vybaví, když se řekne politika? Asi nic moc zrovna pozitivního, že? Přitom…

Být normální je na hovno
Co je to normální? Jsem normální? A vy? A kdokoliv z nás? Všichni jsme obklopeni institucemi, systémy a kulturními zvyklostmi, které vyžadují normálnost. Všichni si musíme vybudovat život a své vlastní já navzdory přísným soudcům zavedené teorie normality. Chci, abyste …

And meet a woman ...
And Meet a Woman… – 44 humorous poems about where to find love, how to approach women, and what happens next from a man's perspective. What happens when a single man steps out to meet someone new? Awkward moments, unexpected connections, and plenty of laughs. This colle…

Jóga vědomí slovem 1
Jóga vědomí slovem 1 - audiokniha obsahuje nahrávky ze setkání jógy vědomí ve Vnitřním kruhu 4. 11. 2017. Obsah: 1. Princip vědomí – kultivace celotělesného vědomí, 2. Kultivace prostorové subjektivity těla, 3. Kultivace vědomí dechu, 4. Jóga celotělesného dýchání. Neje…

Zrádce
Po vytrvalých lijácích dojde v Larviku k sesuvu půdy, který strhne několik domů. Wisting se podílí na nočním zásahu, při němž záchranáři vyprostí všechny obyvatele a shledají, že si katastrofa nevyžádala oběti na životech. Přesto je další den v závalu nalezen mrtvý muž.…

Tekuté krystaly
Tvrdili mi, že jsem ho zastřelil. Ovšem vymazali mi paměť čtyři měsíce dozadu, takže kdoví jestli. Soud se tím ale moc nezabýval. Byl jsem to já. Záznam z mého procesoru implantovaného v mozku byl zcela jednoznačný. Měl jsem toho blba v zaměřovači své ostřelovací pušky…

Deník malého poseroutky 12
Blíží se Vánoce a Gregovi rodiče rozhodli, že celá rodina uteče před zimou a svátečním stresem na tropický ostrov. Trochu si odpočinout a přijít na jiné myšlenky. Jenže brzy zjistí, že to tu nebude zase takový ráj. Rodinnou pohodu vytrvale kazí spáleniny od slunce, žalu…